0 Üye ve 4 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1326784 Kere Okundu.)
Yanıtla #2540
« : Ekim 09, 2014, 10:52:34 ÖS »

Sanem.
*
Üye No : 170187
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 1 081
Karizma = 72




Altın Zambak - Richelle Mead
Puanım:9/10!


Bak ya! Richelle n'aptın sen kuzum? Adrian'ı acıların çocuğu bellemiş habire acı çektiriyorsun.Yetmedi mi gülüm çocuğun çektikleri.Gelen geçen vuruyor bebeğime. Yalnız mı zannettin Adrian'ımı? Arkasında kapı gibi Team Adrian var.Gerçekten,bir garezin var galiba.Eski sevgiline mi benzettin nedir bilemiyorum!! Dövmek Sinirden Ölüyorum.

Sydney,seni tam da sevmeye başlamıştım kızım.Hala seviyorum ama o son öyle olmayacaktı.Yanlış yaptın,geçte olsa anlayacaksın ama... Ağlicam.

Oh be içimdekileri döktüm en sonunda.Daha var da girmek istemiyorum derine.Bazen iyi yönünden bakıyorum,seriyi uzatmış da oluyor bir bakıma bu olay.Yine de yeniden toparlanırken bir daha çöküş yaşatmak hiç de güzel değildi!

Neyse,öhöm öhöm.nerede kalmıştık.Kitap genel anlamda iyiydi.Biraz aksiyon yönünden zayıftı ama yine de 1.kitaptan daha fazla şiddet vardı diyebilirim.Romantiklik bakımından da daha iyiydi.Beğendim(yine söylüyorum o son dışında tabi).

Şu Eddie-Jill-Angeline üçlemesini çok merak ediyorum.Eddie birinci kitapta başka birinden hoşlanırken ikinci kitapta başka biriyle çıkacak.Sonra Eddie'nin birinci kitapta hoşlandığı kişi ikinci kitapta Eddie'ye bakmaya başlayacak.Yani anladığınız kadarıyla bayağı karışık,o yüzden merak içerisindeyim.

Konudan kısaca bahsedecek olursak şöyle devam edeyim.1.kitabı okuyanların bildiği üzere küçük grubumuza Sonya Karp ve Dimitri Belikov da dahil oldu.Bunlarla beraber deneylerde başladı.Tabi bu esnada Sydney baskı altında kaldı.Çok detaya girmeyeceğim mazallah spoiler verirsem siz beni çiğ çiğ yerseniz diyormuşum. Hehehehe Şaka Şaka.Neyse Sydney kendine manita yaptı bu arada  Hehehe Uf,tamam çok şakacıyım biliyorum.Sinirlerim bozuldu çünkü. Bu kitap için önceden hazırladığım yorumlarım hep silindi.Tam paylaşırken internet kesildi birincide.E kopyası da yoktu tabi.Uğraş babam uğraş.Sonra bir tane daha yaptım onda da tablet kapandı.Sonunu siz düşünün artık. Neyse konudan saptık. Heh,Brayden da kaldık.Sydney,Brayden adında kendiyle eşit derecede zeki bir çocukla çıkmaya başladı.İkilinin buluşmaları canımı sıktı şahsen.Çünkü sizin de tahmin edeceğiniz üzere sohbetleri çok bilimseldi.Tabi Adrian,Brayden'ı kıskandı falan filan.Adrian ve Sydney arasında bir şeyler filizlenmeye de başladı bu esnada.Ama Sydney,toplumuna karşı gelemeyecekti haliyle.Kim bütün bildiklerini bırakıp bir anda yeni bir hayata adım atabilir ki?
Daha detaya girmeyeceğim bence bu kadar yeterli.Yorumumda uzamış zaten. Utandım.

He,aklıma gelmişken bir şeye aklım takıldı.Sydney çok zeki bir kız bunu biliyoruz ama önünde olanlara hiç dikkat etmiyor.Zeki denince aklıma hep ayrıntıyı sevenler gelir.Bilemiyorum.Mesela ben kitabın sonunu tahmin edebilmiştim.Bazı şeyler bariz ortada olabiliyor.Bence biraz dikkat etmeli yazar.Belki de ben fazla zekiyimdir. Öldüm Gülmekten. Bu da bir şaka spotuydu.

Yorum fazla uzadı.Kısaca okuyun derim. Bye Bye
***
” Üstüm başım dağınık.” dedim.
”Merak etme , eğer seni o kırmızı elbise içinde görüp , ne kadar mükemmel olduğunu fark etmediyse büyük olasılıkla şimdide hiç bir şey fark etmeyecektir.” Duraksadı, Adrian. ” Fark edilecek bir şey olduğundan değil tabii. Her zaman ki gibi çok tatlısın.”

***
"Rose'u mu sormuştun? Onun için daha iyi biri olmaya çalışmıştım ama bu onu etkilemek, beni istemesini sağlamak içindi.Oysa seninle birlikteyken,daha iyi olmak istiyorum çünkü doğru geliyor.Çünkü bunu 'ben' istiyorum.Kendimden daha iyi biri olmak istememe neden oluyorsun.Başarılı olmak istiyorum.Beni her hareketinle,her sözünle,her bakışınla etkiliyorsun.Sana bakıyorum ve sen...etten bir ışığa benziyorsun.Bunu Cadılar Bayramı'nda da söylemiştim ve her kelimesi gerçekti:Bu dünya üzerie gelmiş,hayatımda gördüğüm en güzel varlıksın sen.Ve bundan haberin bile yok."  Öptüm.
***
"Rose bir keresinde bana okuduğu bir şiiri söylemişti.Şöyle bir satır vardı:Eğer gözlerin açık değilse,uyumakla uyanmak arasındaki farkı anlayamazsın.Neden korkuyorum biliyor musun?Bir gün gözlerim açıkken bile bundan emin olmamaktan."
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2015, 03:58:11 ÖS Gönderen : Ckmksm »



"Just Have a Little Faith." Micheal J. Scofield

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Mayıs 09, 2024, 12:32:58 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #2541
« : Ekim 10, 2014, 12:07:03 ÖÖ »
Avatar Yok

esatir
*
Üye No : 108131
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 399
Karizma = 7


[

---------------------------------------------------



Orjinal Adı :  Kimliksiz
Yazar :   Selvi Atıcı
Sayfa Sayısı: 510
Goodreads Puanı :5/4,53
Puanım :5/3


Yazarı uzun zamandır yayınladığı hikayelerinden duyuyordum ama o şekilde okumayı pek sevmediğim için kitabını çıkardığında merak ettim dilini..
Eh fazla merak genelde iyi çıkmaz bende.. Neyse biraz konusundan bahsedip yoruma geçeceğim Gülmek :)
Deryal daha 9 yaşındayken sokaklar ile tanışmış birisi. Yemediği halt kalmaz. Hırsızlık, adam öldürme gibi.. Sonra ıslahevine gider.
Askere gittiğinde komutanlarından birisinin abisinin barında çalışması önerilir. Bu önce iplemez. Sonra neyse işi kabul eder. Ve orada yavaş yavaş merdivenleri çıkar.
Barın sahibi öldüğünde de orayı Deryal'e bırakır ve o da işleri gittikçe büyütür.
Tabi yanında dostu Adem'le. Tanışmaları gerçekten çok güzeldi Gülmek :)
Adem ile birlikte başarılı bir işadamı kimliğine sahip olduğunda mümkün olduğunca her şeyden elini ayağını çekmeye çalışır. Polisler ensesindedir.
Ama bela gelip çatar. O da Burcu Gülmek :)
Daha da detaylandırmadan yorumuma geçeyim. Öyle aman aman bir beklentim yoktu. Ama tabi hikayelerini okuyanların övgüleri de kulağıma çalındıkça da bu kadarını da beklemiyordum.
Şimdi bu hikaye 510 sayfayı kaldırmamış. Yine yineeeee gereksiz uzatmalarla uğraştırıp duruyorlar okuyucuyu. Sıkıldım.
Ha yazarın dilini gelirsem yalın, gayet akıcı. Ama bir yerden sonra tıkanıyor. En azından benim için.
Mesela öyle bir olay var ki kitapta... Yani o sayfalara kadar hissettiklerini -bazı zamanlarda çıldırtsada- çok güzel bir şekilde karşısındakine yansıtan Deryal'in geldiği o nokta. Dedim kitabı okurken oldu mu yani, ne gerek vardı bu kadar berbat bir şeye..
Favorim Adem ve Şirin bu arada Gülmek :) Bilmiyorum onlarında kitabı çıkar mı.. Ama olur çıkar ise onların hikayelerinden baya bir keyif alacağımı hissediyorum Gülmek :)
Son olarak, ben bir annenin daha güçlü olması gerektiğine inanırım. O nedenle Yalınay'a da kızgınım. Senin bir evladın var, ona sıkı sıkı sarılmalı, daha çok sahip çıkmalı ve onu yalnız bırakmamalıydı..
[/center]
[/quote]

ben bunu okuyamadım.ben iyi bir kızdım,gitme ve nedeni çok beğendim.
Yanıtla #2542
« : Ekim 10, 2014, 03:57:40 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457


Raıne Mıller -- Çırılçıplak

Kitap için eh işte diyebilirim.Size pek fazla bir şey hissettiremeden başlıyor ve bitiyor.Karakterler gayet ilgi çekici,yazarın anlatımı da güzel ama kısa ve basit yazılmış.Karakterleri tanıtmaya,ilişkinin ilerlemesine yeterince yer verilmemiş kitapta.Birden bire oluverdi her şey.Kitap kötü bir yerde bitiyor o yüzden serilerin yarım kalmasını sevmiyorsanız bekleyin derim.
Yanıtla #2543
« : Ekim 10, 2014, 07:36:51 ÖS »

bookworm_24
*
Üye No : 166346
Nerden : Antalya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 288
Mesaj Sayısı : 1 497
Karizma = 56


Aşkın Ateşi - Rita Hunter

Aşkın Ateşi ile başlayan bu seriyi çoğu yerde görmüş ve olumlu yorumlar almıştım. Bende neymiş bakalım bu 'Aşkın Ateşi' deyip öyle başladım işte.  Zuhahaha
Kitap kusursuz çevirmeni ve kimi zaman kahkaha, kimi zaman sinirden tırnaklarınızı yiyeceğiniz sahnelerle doluydu. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim başrol kız tam benlik!  Hehehe Isabel'in cesur ve doğal tavırları beni öylesine mest etti ki kitabın başında çocukluk arkadaşı olan Fredy'i şemsiyeyle dövmesi bile beni gülmekten krizlere soktu.  Öldüm Gülmekten. Her anlamıyla güzel ve okunulmasını kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kitaptı.  Göz Kırp. İkinci kitabına hemencecik başlayıp bir solukta da onu okumayı planlamaktayım.  Öptüm.

Diğer yana gelince erkek başrol karakterimiz eski eşinin aşkıyla harmanlanmış çok katı bir adamdı. Her fırsatta Isabel'in kışkırtıcı cazibesine ve Fredy'nin de takma isim olarak kullandığı 'portakal' saçlarına karşı koymaya çalıştı. Ne yazık ki başarılı olamadı.  Hehehehe Adrian baştan sona yenilip yutulası bir adamdı ve onun gardını kolay kolay kimse indiremezken, Isabel indirdi!  HopHopKop.

Dipnot: Mimi harbi senin cinsiyetin ne kardeş?  Öldüm Gülmekten.
Dipnot2: Mimi, Isabel'in Fredy tarafından hediye edilmiş kaplumbağasıdır. Kitap boyunca ara ara onun varlığını okuyup güleceksiniz.  Hehehe

KİTAPTAN!

“Sorun ne? Ne oldu?”
Adrian sabırsızca Morgan’dan uzaklaştı ama kadın peşlerinden gelmeye devam ediyordu. En sonunda Adrian dayanamayıp lafı yapıştırdı. “Karımı yatağa atmaya çalışıyorum Morgan ve tek sorun sensin, anladın mı?”
Isabel başını Adrian’ın göğsüne gömüp gülüşünü gizledi.
Morgan ise kıpırtısız bir şekilde gerilerinde kalmıştı. Sonra çenesini yukarı dikip gül bahçesinde yaşananları biliyormuş gibi sırıttı ve “Artık vakti gelmişti,” diyerek az önce geldiği yöne doğru geri döndü. Adrian ise yoluna devam ederken gülüyordu.


Dipnot3: Alıntı olarak alabileceğim bir sürü beğendiğim yer vardı ama kitabın hepsini buraya dökmek istemedim.  Hehehehe

 Bye Bye

Artık gökyüzü olsan, kafamı kaldırıp bakmam.
Yanıtla #2544
« : Ekim 10, 2014, 07:39:35 ÖS »
Avatar Yok

Mila.
*
Üye No : 182573
Yaş : Yok
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 518
Karizma = 11


Bookworm imzanız hangi kitap?
Yanıtla #2545
« : Ekim 10, 2014, 07:47:20 ÖS »

Sanem.
*
Üye No : 170187
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 1 081
Karizma = 72


@Mila.
Crossfire üçlemesi serisinin bir kitabından ama bilemiyorum tam olarak hangi kitaptan.Üçleme olduğuna bakma 2 kitap daha çıkacakmış galiba.Seri üç kitapta bitmedi,bitiremedi yazar Göz Kırp.
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2014, 07:47:48 ÖS Gönderen : Ckmksm »
Yanıtla #2546
« : Ekim 10, 2014, 07:54:08 ÖS »

embish
*
Üye No : 155875
Yaş : 40
Nerden : Bursa
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 20
Mesaj Sayısı : 548
Karizma = 32


@Mila.
Crossfire üçlemesi serisinin bir kitabından ama bilemiyorum tam olarak hangi kitaptan.Üçleme olduğuna bakma 2 kitap daha çıkacakmış galiba.Seri üç kitapta bitmedi,bitiremedi yazar Göz Kırp.

off be 2 tane daha mı  Hönk.! 
bu gidişle bitse de biz göremiycez herhalde..bazen seri kitaplardan ve onları geç yayınlayan, yayın evlerinden  nefret ediyorum  Sinirden Ölüyorum.

Bir çok kez öldüğümü biliyorum,
Bilenlerin bilmemezlikten geldiği zamanlarda.
Elimi sıkıca tutanların bıraktığı anlarda,
Doğrularımı yalanlamaya çalıştıklarında, çatıştıklarında.
Böyle gaddarca davrandıklarında bedbahtça kıvranırım iftiranın kollarında.
Düşüncelerim turlar yalnızlık koridorlarında.
Bir yalnızı ancak bir yalnızlık öldürebilir etrafında...
                                                                                                -SagoPa-
Yanıtla #2547
« : Ekim 10, 2014, 07:55:21 ÖS »
Avatar Yok

ssiibbeell
*
Üye No : 153469
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 198
Mesaj Sayısı : 1 100
Karizma = 93


Ama benim hatırladığıma göre kızın soyadı Tramell'di. Şaşkınım.
Yani başka bir kitap olmalı. Göz Kırp.
Ben de marak ettim şimdi. Ne.??

Yanıtla #2548
« : Ekim 10, 2014, 07:58:27 ÖS »

bookworm_24
*
Üye No : 166346
Nerden : Antalya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 288
Mesaj Sayısı : 1 497
Karizma = 56


@ Mila.

Adım Merve, kuzum.  Öptüm.
İmzamdaki kitap ise; Günahın Esiri - Anna Campbell

@ Ckmksm

İkiziiim haklısın Crossfire'de de bir Gideon'umuz var ama bu Gideon farklı. Öptüm.
"Günahın Esiri" kitabından tanırım kendisini.  Hehehe

@ ssiibbeell

Tam üstüne bastın Sibelim. Öptüm.
Charis Watson, karakterimizin adı.  Gülmek :)

Yanıtla #2549
« : Ekim 10, 2014, 08:04:42 ÖS »

Sanem.
*
Üye No : 170187
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 1 081
Karizma = 72


Kafam karıştı kız..Mirveğm gel aydınlat bizi.Nedense aklımda Watson soyadlı biri vardı gibi geliyor,hatırımda öyle kalmış. Ne.??
Embiye Ablacım 3. Kitabın sonunda yazar zaten devamı gelecek gibisinden bir şey diyordu.4.. Kitabının ismi Captivated By You (18 Kasım ABD çıkışlı).5.kitabın adı daha belli delği.Son kitap mıdır bilemem ama. Gülmek :)

@İkiz
Tüh be değilmiş. Ağlıyorum.
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2014, 08:05:23 ÖS Gönderen : Ckmksm »
Sayfa 1 ... 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9652 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5650 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4128 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20701 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8296 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular