0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 4098 Kere Okundu.)
« : Şubat 20, 2013, 09:51:15 ÖÖ »

abra
*
Üye No : 76761
Nerden : Düzce
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 213
Mesaj Sayısı : 1 182
Karizma = 30


2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Mart Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 mart Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, mart 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Koç Burcu Yorumu

Mart ayının 20'sine kadar ruhsal konulara, 20'sinden sonra ise özel zevklere merak saracaksınız. Bu konulara ilginiz, 2013 'de geçmiş yıllardan daha yoğun olacak. Bu dönemde bütün bedensel arzularınızı karşılayabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkacak.Ayın başında daha ruhani bir yapıdayken aym sonuna doğru daha dünyevi konulara eğileceksiniz. Bir uç durum bîr diğerine yol açacak.

Astrolojik olarak doğum gününüz sizin kişisel yılbaşınızdır. 20 Mart tarihine kadar (özellikle 12. eviniz güçlüyken) geçen yılı değerlendirmek için iyi bir dönem olacak. Geçen yılın bir muhasebesini yapıp, ne kazandığınızı, neleri gelecek, yıla bıraktığınızı değerlendireceksiniz. Hatalarınızı düzeltip yeni yıl için yeni hedefler koyun. Eskileri geride bırakıp yeni bir sayfaya başlayın.

Sağlığınız bu ay mükemmel. Enerji dolusunuz. Belki yıllamayacağınız lokmalar ısırabilİr, boyunuzdan büyük işlere kalkışabilirsiniz. Uranüs burcmıuzdayken (ve gezegenlerin çoğu doğudayken) kendi yolunuzu bulmak isteyeceksiniz.

Ebeveynlerinizle veya patronunuzla kısa süreli çatışmaya girebilirsiniz. Bu sıralar özgürlük arzunuz baskın olabilir ama başkalarına karşı biraz toleranslı olmalısınız.
2 Mart tarihinden 27 Mart'a kadar bekâr Koçlar organizasyonlarda ve arkadaş gruplarında aşk fırsatları yakalayabilirler. Arkadaşlarınız size daha da yakınlaşmak isteyebilirler.
Şanslı Günler: Mart 6, 7, 8, 16, 17, 24, 25

Boğa Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay kariyeriniz başarılı seyredecek. Venüs sizin yönetici gezegeniniz ve ayın 2'sinden sonra burcunuzun ortasından geçecek. Her şeyin ve herkesin üstünde olacağınız günler yaşayacaksınız. Saygı göreceksiniz ve insanlar sizinle yanınızda olmak isteyecekler. Bu ay sanki bir rol modelisiniz. Aileniz hala sizin kariyer hedeflerinizi destekliyor. Bu süreç aile bireyleriniz içinde dc başarılı bu dönem olacak. Kariyer gezegeniniz Uranüs, ayın 12'sinde Başak burcuna hareket ediyor. Bu durum yıllardır süren ruhsal aydınlanmanızı güçlendiriyor. Bu dönem hayır işlerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Birçok Boğa sivil toplum kuruluşlarında iş bulacak. Kariyerinize odaklanmaya devam edeceksiniz.

Ayın 30'unda para gezegeniniz yavaşlayacak. Bu yüzden önemli yatırımlarınızı, satın alımlarınızı ve finansal kararlarınızı sonuçlandırmaksınız. Bu ay finansal içgüdüleriniz çok kuvvetli. Gerçek zenginliğin aslında Allah'tan geldiğinin farkına varacaksınız.

Sağlığınız iyi durumda. Düzenli olarak vücudunuza masaj yapmalısınız. Sağlık gezegeniniz Yay burcundayken daha çok yeni sağlık teknolojilerine, sağaltım yöntemlerine ilgi göstereceksiniz ve bu terapiler size yarayacak.
Aşk hayatınız, bu ayın başında istikrarlı gibi görünüyor. Ama ayın 20'sinden sonra daha karmaşık bir hal alacak, Evliliğiniz ve var olan ilişkiniz sınavdan geçecek. Eşinize veya sevdiğinize mümkün olduğunca özgürlük verin.

Burcunuzun arkadaşlık, gruplar, organizasyonlar mevkii olan 11. eviniz ayın 20'sİne kadar hala çok güçlü. Ayın 20'sinden sonra ruh dünyanızı kapsayan 12. eviniz güç kazanacak. Bu dönemde hayatın görünmez tarafını araştıracaksınız.
Şanslı Günler: Mart 9, 10, 18, 19. 26, 27

İkizler Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu yıl bütün gezegenler ileri doğru hareketlenecekler ve bu eğilim bu ay da devam edecek. Ayın 30'una kadar gezegenlerin büyük çoğunluğu ileri harekette. Gezegenlerin bu ileri hareketi hedefleriniz doğrultusunda hızlı ilerleme kaydedeceğinizi gösteriyor. Dünyadaki olaylar ve hayatınızdaki olayların hızı artıyor.
Merkür yılda üç kez geri çekilme gösterir bu yüzden bunun etkilerini hayatınızda birçok kez yaşayacaksınız. Korkacak bir durum söz konusu değil. Bu dönem vücudunuzu, imajınızı ve aile mevzularını »özden geçirip geliştirmeye çalışacağınız bir dönem olacak.

Kariyer merkeziniz olan burcunuzun 10. evi ayın 20'sine kadar ok güçlü. Ayın sonunda kariyer hedeflerinize ulaşacaksınız ve diğer .ylere de odaklanma fırsatınız olacak. Burcunuzun 10. evinde ayın 'ünde ortaya çıkacak olan yeni Ay kariyeriniz ile ilgili konulan ay-ınlatacak. Bu ay iş değiştirebilirsiniz ancak nerde olursanız olun bu ay kariyeriniz güçlü olacak. Başkalarına işveren İkizler bu dönemde yeni işçiler istihdam edebilirler.
Ocak ayının 22'sinden bu yana arkadaşlık sizin için önemliydi, şimdi gezegenlerin yarısı arkadaşlık merkezi olan U. evine hareket ettiğinde daha da önemli olacak. Yeni ve önemli arkadaşlarla tanışacaksınız. Sosyal çevreniz gittikçe genişleyecek. Uranüs burcunuzun 12. evine girdiğinde hâlihazırdaki arkadaşlıklarınızda bir temizleme süreci yaşayacaksınız. Bu süreç sizin suçunuz değil, bazı arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerin sonucu. Bu dönem sonunda birçok arkadaşlık sona erebilir.

Ayın 14'ünden 16'sma kadar pek çok romantik buluşma gerçekleşecek. Kimin peşindeyseniz onu yakalayacaksınız. Aşkı grup akti-vitelerinde bulabilirsiniz. İnternetten de romantik arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Sağlığınıza ayın 20'sine kadar biraz dikkat etmeniz gerekiyor.
Şanslı Günler: Mart 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 28, 29, 30

Yengeç Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Yıldız falınızın bu ay iki temel figürü var. Ayın Tinden 9'una kadar ve 20'sinden 3 Tine kadar kâse tipinde bir harita; ayın 10'undan 20'sine kadar kova tipinde bir harita görülmekte. Kâse şekli paylaşmak isteyen bir insanı sembolize ediyor. Kâse dolu ve onu tekrar doldurmanın yolu onu boşaltmak. Bu yüzden içindekileri diğer insanlarla paylaşmalısınız. Kova şekli ise imajınızın ve kişisel görünümünüzün hayatınızı geliştiren şey olduğunu gösteriyor. Ama hala gezegenlerin çoğu burç haritanızın batı yakasında bulunuyor, diğer insanlarla yardımlaşma içinde bulunmalısınız. Kişisel olarak bağımsız olacağınız günler gelecek.

Kariyeriniz bu ayın konusu olacak. Ocak ayının 22'sinden beri Jüpiter burcunuzun 10. evinde bulunuyor. Uranüs bu eve aynı 12'sinde girecek, Güneş ise aym 20'sinde burada olacak. Kariyerinizde değişiklikler olabilir. Bu dönemde iş değiştirmeniz, sorumluluklarınızın değişmesi oyunun kurallarını değiştirir ve şirket hiyerarşisini sallar. Hayatınızın odak noktası kariyeriniz ve böyle de olması gerekmektedir.

Ayın 20'sinden sonra sağlığınız daha iyi. Enerji seviyenizi daha iyiye getirmek için biraz daha yaratıcı olmalısınız. Yorulduğunuzda dinlenmekten çekinmeyin ve utanmayın. Endişe ve heyecandan uzak durun. Gününüzü daha iyi planlayın. Büyük başarıları hak ediyorsunuz ama bunun İçin sağlığınızı feda etmeyin.
Ayın 20'sinden sonra aşk hayatınız daha iddialı olacak. Sevdikleriniz ve arkadaşlarınıza karşı daha sabırlı olun. Bekâr Yengeçler, ka-riyerleriyle romantizmden daha fazla ilgilenecekler. Aym 20'sinden sonra aşk ilişkiniz sınavdan geçecek.
Şamlı Günler: Man 4, 5, 14, 15, 22, 23, 31

Aslan Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

Burcunuzun 8. evi bu ay hala çok güçlü. Cinsel açıdan çok aktifsiniz. Kaç yaşında olursanız olun en çok seksi düşünüyorsunuz. Ama 8. evinizin gücünün başka getirilen de var. Bu dönem vücudunuza istediğiniz gibi şekil vereceğiniz bir dönem. Bu süreçte adeta yeniden doğacaksınız. Yeniden doğuş, gelişmeniz önündeki engellerden kurtulmanın veya arınmanın bir yoludur. Bu dönem detoks için, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak evinizi temizlemek için bir fırsat olacak.

Bu ay aşk size mutluluk vermeye devam edecek. Ayın 2'sinde Venüs burcunuzun 7. evine girecek ve ayın çoğunu orada geçirecek. Bu size, sizden yüksek statüdeki kişilerle romantik ilişkiye girme fırsatı verecek. Kariyeriniz sosyal anlamda gelişecek. Daha çok iş toplantısına katılacaksınız. Kariyerinize yardımcı olabilecek insanlarla tanışacaksınız.

Aşk gezegeniniz burç değiştirecek. Bu uzun dönemli bir hareket olacak. Aşkta hala acelecisiniz. Şimdi bu sabırsızlığınız daha da artacak. Ayın 20'sinden 22'sine kadar Güneş, aşk gezegeninizle beraber dolaşacak ve bu da size mutlu romantik fırsatlar getirecek.

Şu dönem aşk fırsatları eğitim kurumlarında karşınıza çıkacak. Öğretmenleriniz size çöpçatanlık yapabilirler.
Ayın 20'sinden sonra sağlığınız daha iyiye gidecek. Enerjiniz, iyimserliğiniz ve kendinize güveniniz artacak. Yapamayacağınız hiçbir şey yok ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Ayın 20'sinden sonra yeni projelerinizi başlatın. Şanslı Günler; Mart 6, 7, 8, 16, 17, 24, 25

Başak Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Başak Burcu Yorumu

Başaklar için 12 Mart soması detoks sağlıkları için çok yararlı olacaktır. 20 Mart tarihine kadar sağlığınıza Özen göstermelisiniz. Bu dönemde dinlenmeye, rahatlamaya ve enerjinizi yüksek tutmaya bakmalısınız. 21 Mart sonrası sağlığınız ve enerjiniz iyi bir düzeye çıkacak.Geçen ay olduğu gibi bu ay da sosyal açıdan zirvelerde olacaksınız ve cinsel yaşamınız oldukça yoğun geçecek. Uranüs gezegeninin 8, evinize yerleşmesiyle beraber cinsellikte oldukça liberal davranacak ve yeni deneyimler elde edeceksiniz. Deneyimlerinizin yoğun ve çeşitlilik gösterdiği bu süreçte tehlikeli cinsel faaliyetlerden uzak durmalısınız.

Ocak ayının ortalarından itibaren parasal durumu iyi olan eş, ortak veya sevgilinizin maddi durumu daha da iyiye gidecek. Zenginleşmeyle beraber bu kişilerin yatırımlarında daha riskli davrandıklarına şahit olacaksınız. Ancak Mart 2011'de yatırımlarında aldıkları risklerden oldukça karlı çıkacaklar. Sadece bu ay değil bu yıl eş, ortak ve sevgiliniz için bolluk yılı denebilir.

Mart'm 20'sİ ve 22'si arasında ilginç doğaüstü deneyimler yaşayabilirsiniz. Mart'ın 13'ü ve 14'ünde dikkatli araç kullanın ve tartışmalardan kaçının. Haklı olsanız bile bu dönemde tartışmalara girmemeniz gerekli çünkü yanlış anlaşılma olasılığınız bu dönemde oldukça yüksek olacak.

Aile gezegeninizin Ocak ayında 8. evinize girmesiyle ev ve aile konusunda başlayan hareketlenme, 20 Mart sonrası evinizde büyük bir temizlik yapma arzusuna dönüşecek. Bu bahar temizliği sürecinde evinizde kullanmadığınız eşyalarınız, giysileriniz ve mobilyalarınızı sosyal yardım kurumlarına vermeniz sizin için manevi önem taşımaktadır.

Gezegenler topluluğunun dönencenizin üst bölgesine yerleşmesi sonucu yaşammızdaki ilgi odağınız bu ay ev ve aileden ev dışı amaçlarınıza yönelecektir.
Şanslı Günler: Mart 9, 10, 18, 19, 26, 27

Terazi Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Terazi Burcu Yorumu

Mart ayında Teraziler için en önemli konu aşk hayatları olaeak. 12 Mart tarihinde Uranüs, Jüpiter ve Merkür ile 7. evinizde buluşacak ve daha sonra Güneş de onlara katılacak. Tüm bu buluşmalar çok enerjik bir aşk dönemini işaret ediyor. Sosyal ilişkilerinin zirvesinde olan Teraziler, bu dönem aşkla risk almaktan çekinmeyecekler. Bu dönemde.
Teraziler için aşk her yerde ve her zaman bulunabilir. Düşünmeden girdiğiniz İlişkilerin yanlış çıkması sizi ürkütmesin, burcunuzun size verdiği sosyal iletişim dehasıyla bu ilişkilerden kolaylıkla çıkabilirsiniz. Sadakat kadar özgürlüğe de düşkünsünüz, bundan dolayı bu ay ayrılık ve boşannıahır yaşayabilirsiniz.

Man ayında özellikle daha önce kalp problemleri olan Terazilerin sağlıklarına çok dikkal etmeleri gerekiyor. Hu dönemde stres, sıkıntı, üzüntü ve öfkeden uzak durmalısınız. Sağlığınız için yapılabilecek her şeyi denemelisiniz ancak bunlar işe yaramadığında evinizde sakin şekilde dinlenmeye çekilmelisiniz.
Şans/ı Öilnler: Mart 1. 2. 3. 11, 12, 20, 21, 28, 29, 30

Akrep Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Akrep Burcu Yorumu

Aşk yaşamı açısından bu ay da Akrepler için durgun geçen ve her şeyin aynı kaldığı bir dönem olacak. 2- 27 Mart tarihleri arası aşk gezegeniniz 4. evinizde olacağından aile arasında toplantılar ve aile faaliyetleriniz önem kazanacak. Bu dönemde dışarıda eğlenmek yerine Akrepler evlerinde mutlu bir akşam geçirmeyi tercih edecekler. Aile değerleri, gelenekler ve nostalji bu dönemde sizin için Önemli olacak. Bu dönemde fiziksel çekicilik önemli olmasına karşın Akrepler aşkta bundan fazlasını bekleyecekler. Akreplerle ilişki içinde olanların bu ay oldukça dikkatli ve anlayışlı davranmaları gerekecek.

Mart ayı Akreplerin parasal olarak orta seviyede başlayıp bereket ve bolluk içinde bitirecekleri bir ay olacak. Akrepler çalışarak para kazanan insanlardır ve Ocak sonundan itibaren iyi giden kariyerleri ve yeni alacakları iş teklifleri sayesinde bu ay iyi kazanç sağlayacaklar. 20 Mart sonrası Jüpiter ve Güneş'in ortak hareketleri sonucunda İşye-rinizde maaş zammı alabilir veya terfi edebilirsiniz. Aile büyükleriniz, yöneticileriniz ve patronlarınız size parasal konularda büyük destek olacaklar

Uranüs gezegeninin 12 Mart tarihinde 6. evlerine yerleşerek, önümüzdeki birkaç yıl orada kalacak olması Akreplerin birkaç iş değiştirmelerine neden olacak. Her değişim sizi kariyerinizde bir adım öteye taşıyacak. Akrepler, ülke ekonomisindeki değişimden etkilenmeyecekler. Yatırım yapan Akreplerin bu süreçte sağlık alanındaki firmalara yatırım yapmaları onlara en yararlı opsiyonlan sunacak.
Şanslı Günler: Mart 4, 5, 14, 15, 22, 23, 31

Yay Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Yay Burcu Yorumu

Uranüs gezegeninin 4. evinizden 5. evinize geçiş yapmasıyla "Mart ayında aile içi problemler yatışacak ve evde yapmakta olduğunuz bakım onarım işleri sona erecek. Bu dönemde çocuklar biraz asi davranabilirler. Onları otoritenizi kullanmak yerine aklınızı kullanarak yola getirmelisiniz. Çocukların öğrenmeleri için neden cezalandırıldıklarından haberleri olması gerekmektedir. Onlara kurallarınız arkasındaki mantığı anlatmalı ve yeterince özgürlük vermelisiniz.

Gezegen topluluğunun tamamen batıya geçmesiyle özgürlük düzleminiz ortadan kalkarak sosyal düzenlimizi genişleteceksiniz. Bu noktada özgürken yaptıklarınız ve başardıklarınızın meyvelerini toplayabilirsiniz.
20 Mart tarihine kadar 4. eviniz gücünü devam ettirecek dolayısı ile aileniz sizin için önemli olmaya devam edecek. Aile yaşamınızı geliştirecek ve güzelleştirecek şeylerle uğraşacaksınız. Sağlıklı bir aile yaşamı insanın her alanında kendisine destek olur bu nedenle ailenize harcadığınız zaman sizin kariyerinize de olumlu etkide bulunacaktır.

Mart ayı Yayların geçmişlerini analiz ettikleri, hata ve suçlarını düşündükleri ve çözülmemiş problemleri çözdüğü bir dönem olacak. Geçmişte çözülmemiş olan problemlerin çözülmesi Yaylara enerji ve deneyim katacak. Bu noktadan sonra geçmişte çektikleri acıları yaşamda aldıkları ders olarak görmeye başlayacaklar.

Geçmişle yüzleşmeniz sayesinde yarattığınız eneıji sizi daha yaratıcı ve mutlu yapacak. Artık bu yılın kişisel zevk zirvesine ulaşmaya hazır olacaksınız. 20 Mart sonrası ulaşacağınız bu zirve duygusal uyum ve eski problemleri çözmenizin doğal bir sonucu olacak.

İlişkisi olan veya evli Yaylar için bu ay balayı havasında geçecek. İlişkilerinde problem yaşayan Yaylar için yaşayacakları balayı sorunları çözmek için iyi bir fırsat olacak. Evli Yaylar ise evliliklerine yeni heyecanlar katacaklar. 12 18 Mart tarihleri arası bekâr veya ilişkisi olmayan Yaylar romantik bir ilişki fırsatı yakalayacaklar. 30 Mart itibarı ile çekilmeye başlayacak olan aşk gezegeniniz nedeni ile bulduğunuz romantik ilişkide sabırlı olmalısınız.
Şanslı Günler: Mart 6, 7, 8, 16,17, 24, 25

Oğlak Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay geçen ay gibi iletişim faaliyetlerine zaman ayırabileceğiniz yani uzun süredir cevap vermek istediğiniz kişilerle temasa geçeceksiniz. İlkbaharın gelmesiyle gezegenleriniz çoğu ileri hareketlerine 30 Mart tarihine kadar devam edecekler ve bu hareket de istediklerinizi yapmakta size ivme kazandıracak. Yeni projeler, 20, Mart sonrası en ideal başlama tarihlerinde olacak.

Kariyer amaçlarınız her zamanki gibi önemli olsa da bu ay dikkatinizi aileniz ve evinize çevireceksiniz. Koç aile ve evi temsil eden 4. evinize bu ay girmiş olacak. Daha önce 4. eve girmiş olan Jüpiter yanında, Uranüs, Merkür ve Güneş'te bu bölgeye girerek uzun süre kalacaklar.

Bu ay sağlığınız hala en önemli konuların başında gelmektedir. Enerjinize çok dikkat etmeniz gereken stresli dönem Uranüs'ün Koç dönencesine girmesiyle ayın 20'sinden sonra başlayacak. Bu dönem İki veya üç gezegen daha aynı dönenceyi kısa süreli olarak ziyaret edecek. Bu ay ufak şeyleri kafanıza takmayın, üzüntü, sıkıntı ve gereksiz öfkelerden uzak durun. Tüm ay boyunca kalbinize, 9 Mart'a kadar ayaklarınıza, Ayın 10'nundan sonra da dönem içinde başınız, yüzünüz ve derinize dikkat gösterin. Elinizden geldiğince enerji yükseltici faaliyetler yapın ve yorgun hissettiğinizde dinlenin. Ayın 9'ıına kadar inançlarınızı kuvvetli tutun, bol bol dua edin ve insanlardan sizin İçin dua etmelerini isteyin.

Bu ay aşk hayatınız olağan ve durgun geçecek ancak Ay'ın gösterdiği değişimle sosyal çekiminiz ayın 9 - 19'u arası çok kuvvetli olacak.
Şanslı Günler: Mart 9, 10, 18, 19, 26, 27

Kova Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Kova Burcu Yorumu

Her istediğiniz şeyin anında gerçekleşmesi ve amaçlarınıza hemen ulaşma kabiliyetiniz Mart 2013'de de devam edecek, Mart ayı ayrıca parasal olarak harika bir dönem olacak. Bu ay her taraftan maddi kazanç sağlayabileceğiniz olanaklara kavuşacaksınız. 26 - 27 Mart tarihlerinde hiç beklemediğiniz bir yerden oldukça büyük bir maddi kazanç sağlayacaksınız. Bu sürpriz gelir maaş artışı, ikramiye, piyango veya miras olabilir. Parasal içgüdülerinizin iyi olduğu bu ay içinde yeni ticari ortaklılar yine gündeme gelecek.

Bu ay geçen ay gibi iletişim faaliyetlerine zaman ayırabileceğiniz yani uzun süredir cevap vermek istediğiniz kişilerle temasa geçeceksiniz. İlkbaharın gelmesiyle gezegenleriniz çoğu ileri hareketlerine 30 Mart tarihine kadar devam edecekler ve bu hareket de istediklerinizi yapmakta size ivme kazandıracak. Yeni projeler, 20 Mart sonrası en ideal başlama tarihlerinde olacak.

Uranüs'ün 3. evinizde Jüpiter ile birleşmesiyle birlikte parasal konulardaki öncelikleriniz eğitim ve kişisel gelişime yönelecek. Bu konular Kova burcu insanının zaten önem verdiği noktalar olduğundan çok mutlu olacaksınız. Öğrenciler bu ay içinde derslerinde çok başarılı olacaklar. Kova insanı 2013 Mart ayında keskin bir zekâ düzeyinde yaşayıp çalışacaklar. Yaratıcı işler veya satış ya da pazarlama alanlarında çalışan Kovalar bu ay mesleklerinde başarıyı yakalayacaklar.

Bu ay karakter olarak iletişim yeteneği yüksek olan Kova burcu insanları bu yeteneklerini boş yere konuşmaktan kaçınarak dengeleme durumundadırlar. Fazla ve boş konuşmalar enerjinizi tükettiği gibi çevrenizde olan etkinizi ve saygınlığınızı da zedeleyebilir.
20 Mart 2013 tarihine kadar bekârlar işyerleri ve mesleki alanlardan bu tarihten sonra ise seminer, konferans gibi toplantılardan aradıkları aşkı bulabilecekler.
Şanslı Günler: Mart 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 28, ,29,30

Balık Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Mart Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Mart 2013 Balık Burcu Yorumu

Mars gezegeniz bu ay da dönencenizde kalmaya devam edecek. Geçen ay anlattığımız gibi Mars insana enerji, güç, güven ve girişkenlik verir. Dolayısıyla bu ay fiziksel işlerde ve yaptığınız diyette çok başarılı olma şansınız var. İmajınız olağan üstü şekilde çekici hale gelmiş durumda ve istediğiniz herkesi çaba harcamadan etkileyecek haldesiniz. Fakat bu enerjinizi boş yere kullanmayın ve iyi enerji yönetimi uygulayın. Aksi halde sinir bozukluğu, sabırsızlık ve kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırsızlık ve kafa karışıklığının insanları kazalara götürdüğünü hiçbir zaman unutmayın. Dolayısı ile Mars gezegenin size sağladığı enerjiyi akıllıca kullanın.

Mars'ın parasal gezegeniniz olması nedeni ile bu ay da maddi olanaklarınız çok bol olacak. Siz parayı aramayacak adeta para sizi Mart ayında bulacak. Bu ay pahalı elbiseler, aksesuarlar ve ev aletleri alabilirsiniz. Zengin görünüşünüz ve yaşam tarzınız parayı size daha çok çekecek.

Doğu kanadında bulunan tüm gezegenler Özgürlüğünüzü iyice arttıracak. İstediğiniz her koşulu çevrenizde yaratacak güçtesiniz. Bu ay bu yeteneğinizi mutluluğunuz için kullanmalısınız.

19 Şubat tarihinde ulaştığınız kişisel zevklerinizin zirvesinde bu ay da kalmaya devam edeceksiniz. Bu durum 20 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte fiziksel zevklerin tümünden doyasıya yararlanacaksınız. Yalnız bunu yaparken dikkatli olun ve aşırıya kaçmayın. Aşırı dozda fiziksel zevk insanı hasta edebilir.
Şanslı Günler: Mart 4, 5, 14, 15, 22, 23, 31

2013 Nuray Sayarı, 2013 Nuray Sayarı Mart Ayı Burç Yorumlar, mart, Mart Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Nuray, Nuray Sayarı, Nuray Sayarı 2013, Nuray Sayarı mart 2013, Nuray Sayarı mart ayı, Nuray Sayarı astroloji, Nuray Sayarı ay yorumları, Nuray Sayarı burç, Nuray Sayarı burç yorumları, Sayarı, Yorumları

Kadincaforum.net
« Son Düzenleme: Şubat 21, 2013, 01:53:50 ÖS Gönderen : abra »

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: Mart 19, 2024, 08:10:54 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları e-book, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programı, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunları, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları e-kitap, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları hikayeleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haberleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları videosu, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları şarkı sözleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları hileleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları scripti, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları filmi, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları ödevleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yemek tarifleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları driverları, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları smf, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS »
Avatar Yok

ZeyKerFan
*
Üye No : 146113
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 3
Karizma = 0


teşekkürler
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Nuray Sayarı 2013 Burç Yorumları « 1 2 »
Burçlar
abra 17 17613 Son Mesaj Haziran 30, 2014, 09:23:28 ÖÖ
Gönderen : hacercancan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20678 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
KaraElmas 3 2552 Son Mesaj Temmuz 30, 2013, 09:03:17 ÖÖ
Gönderen : jangoras
2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları
Burçlar
KinqS 5 2084 Son Mesaj Eylül 14, 2014, 07:14:15 ÖS
Gönderen : sevqa
2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla)
Burçlar
[*KaRMaKaRıŞıK*] 0 1578 Son Mesaj Ekim 31, 2015, 09:37:57 ÖÖ
Gönderen : [*KaRMaKaRıŞıK*]


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular