0 Üye ve 3 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1326453 Kere Okundu.)
Yanıtla #5500
« : Mayıs 11, 2015, 12:51:32 ÖÖ »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


Şimdi Benimsin - Güneş Demirel


Allah'ım bu nasıl bir kitaptı diye başlamak istiyorum yorumuma öncelikle. Bazen o kadar sinir olduğum yerler oldu ki kitabı biraz bir kenara bırakıp başka işlerle uğraştım resmen. Kitap aslında doğudaki törenin önemini ve onun sonunca değişen hayatları anlatıyor. Ama böyle klasik töre hikayelerinden olması bende kitabı sevmem de baya etkili oldu.
Fırat okumuş tahsil görmüş bir adam, Elif ise Ankara'da hemşirelik okuyan bir kız. Fırat, çocukluk arkadaşı olan  sevmediği (ikisi de birbirine aşık değil) ama törelere karşı gelemediğin için Beril diye bir kızla nişanlı fakat bu Beril bizim Elif'in abisiyle üniversitede tanışıp birbirlerini seviyorlar ve kaçıp evleniyorlar. Tabi malum töreler Elif'in tam bu olaydan 4 ay sonra okulundan kaçırılıp bir dağ evine götürülüp tecavüz etmesiyle başlıyor. Ondan sonra Elif aslında yaşadığı hayatı ve tanıdığını bildiği ailesini gerçekten tanıyor. Kızı ailesi tanımadığı bir çocukla evlendirmek istiyor namuslarını temizlemek için ama beklenmeyen olaylardan sonra farklı hayatlar başlıyor herkes için.
Elif'in babasına acayip uyuz oldum sanki kız kendi isteyerek gitmiş gibi davranması beni deli etti resmen. Tamam bi aile için böyle durum elbette ki kolay değildir ama kızını da sırf kendini bu utançtan kurtarmak için silmek ya da evlendirmek istemek ne kadar doğru orası bende büyük soru işaretleri işte. Annesine de sinir oldum kızım kızım diyip ölüp bitiyor ama namus şeref derken kızına göstermesi gereken şefkat ve sevgi yerine kocasının sözünden çıkmayıp kızını resmen siliyor. Elif'in abisine gelirsek ne kadar pişkinlik be böyle kız onun yüzünden ne hallere düşüyor ama ağzını açıp da baba benim suçum kardeşime böyle yapma diyemiyor o Beril bile ondan daha iyiydi be. Vay neymiş o da çok üzülüyormuş gözüne bakamıyormuş. Te Allah'ım  Sinirden Ölüyorum. Neyse ben yine olayı yaşıyormuşum moduna geçtim resmen Zuhahaha
Zeynep, Elif'in kardeşi ve onu biriciği bi tek o aile de o kızı sevdim zaten ablasına baya düşkün ve ablasının başına gelenleri bilmiyor ve neden ayrıldıkları konusunda başlarda bir şey bilmese de sonradan ablasının Fırat'a aşık olup kaçtığını ve ailesinin o yüzden ona sırt çevirdiğini düşünüyor.
Neyse Fırat'ın ailesine gelirsek Gülizar anne Elif'in ailesi ona sırt çevirdikten sonraki en büyük destekçisi ve yanında olamayan annesi. O da yattıklarını savunamıyor ama töre böyle elden bir şey gelmez diyerek destek olur. Gayet otoriter bi kadın ve Elif'i savunuşunu yeri geldiğinde azarlayışını ve destekleyişini falan beğenerek okudum ve kadın kitaptaki en sevdiğim kişilerden biri oldu. Elmas, Fırat'ın en küçük kardeşi ve Elif ile yaşıt gayet cana yakın bir kız ve Elif eve geldiği ilk günden beri anlaşabildiği bir kız kardeş gibi. Kenan da Elmas gibi elif ile anlaşmakta sorun çekmeyen biri. Elif için ise Kenan kendi içinde öldürdüğü abisinin yerine koyduğu bi abi. Bilge ise başlarda ketum laf sokan bi kardeş gibi olsa da onu da kitabı okudukça seviyorsunuz. Gülmek :)
Gülüm ve Meral ise kara listemdeler kendini böyle üstün görmeye çalışan insanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Fırat'a gelirsek de Fırat yaktığının hatasını her gün Elif'e gittikçe aşık olup ve ondan bulamadığı karşılıkla bence yeterince çekti ama çektiklerine bazen üzülmedim desem yalan olur ama yine de hakketmişti bence her şeyi. Fırat'ı sevdiğim zamanlar da olduğu böyle boğmak istediğim de. Çok fevri ve bi anda sinirden gözü dönünce kafasına insanın terlik atası geliyor resmen. Ya da sevdan da ölüyorum diyip de kıza kızınca gidip içip içip başka yerlerde uyanınca sevgisini ve aşkını sorguluyor insan resmen. Ama bazen de gerçekten acıyor insan yaptığının hatasını fazlasıyla çekmesi de onun hayatının sınavı oluyor galiba.  Göz Kırp. Elif ise geç yaşında hayatının en büyük sillesini yiyor hayattan ve yeni ailesine evine uyum sağlamaya çalışıyor törelere ayak uydurmaya çalışıyor. Elif'i okurken içi burkuluyor insanın. Okulunu bırakması sonra azimle tekrar sınavlara hazırlanması derken hayata tutunmasını takdir ederek okuyor insan.
Ben kitabı beğendim ama bu kitaptan sonra biraz komik bir şeyler okumam gerek zannımca. Yazarın kalemiyle ilk defa tanışmama rağmen beğenerek okudum kendisini. Okumak isteyenlere tavsiye ederim ama duygusal bi kitap olduğunu bilerek okusunlar. Göz Kırp.


"Seviyorum kızım seni! Böyle kalbimi acıta acıta seviyorum! Tamam mı."
"Duymak istemiyorum! Sus artık!"
"Asla! Bana böyle yapma. Uzak durma."
"Sana ne zaman yakın oldum ki ben, Fırat? Söylesene kahrolası!"
"Kıskanıyorum, tamam mı? Değil elbiseyi, sana değecek her bakışı yakarım!"
"Hastasın sen!"
"Sadece aşığım! Sadece aşık! Ve bunun ne demek olduğunu zamanla sen de anlayacaksın."



"Sana fazlasıyla aşık ve suçlu olarak beni görüyor."
"O benim kardeşim! kim ne derse desin, bu böyle!"
"Senin için olabilir ama o kesinlikle böyle görmüyor."
"Babamla konuşacağım, evlendirsinler. Bir sürü isteyeni var."
"Saçmalıyorsun! İstemediği biriyle nasıl evlendirirsiniz?"
"İmkansızı istiyor!"
"Senin gibi!"
"Benim o imkansızı unutabilmem imkansız!"



"Hadi gel bak, şu vitrindeki elbise çok hoş."
"İstemiyorum!"
"Huysuz!"
"Üzüm üzüme baka baka kararır."  Hehehe



"Seni üzdüğüm zaman, işte o zaman ... Gözlerin beni öldürüyor!"
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Mayıs 07, 2024, 07:15:24 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #5501
« : Mayıs 11, 2015, 09:35:54 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Güzel yorumun için sağ ol sedacım, listemde olan bir kitaptı madem sonu kötü bitiyor ikincisi çıktıktan sonra başlayayım Gülmek :)

İkincisinin sonu da pek normal bitmiyor uyarmadı demeyin Göz Kırp. Ben korkudan üçüncü kitaba başlayamıyorum Öldüm Gülmekten.

Sedam alıntılar süper kitabın en güzel yerlerinden almışsın Gülmek :) harika bir kitap alıntısı yapma potansiyelin var Öldüm Gülmekten.

Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten. Alıntıcı'mı yapsam nickimi Öldüm Gülmekten.
Yanıtla #5502
« : Mayıs 11, 2015, 03:18:57 ÖS »
Avatar Yok

Tourniquet
*
Üye No : 111994
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 498
Mesaj Sayısı : 2 033
Karizma = 2123


Güzel yorumun için sağ ol sedacım, listemde olan bir kitaptı madem sonu kötü bitiyor ikincisi çıktıktan sonra başlayayım Gülmek :)

İkincisinin sonu da pek normal bitmiyor uyarmadı demeyin Göz Kırp. Ben korkudan üçüncü kitaba başlayamıyorum Öldüm Gülmekten.

Sedam alıntılar süper kitabın en güzel yerlerinden almışsın Gülmek :) harika bir kitap alıntısı yapma potansiyelin var Öldüm Gülmekten.

Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten. Alıntıcı'mı yapsam nickimi Öldüm Gülmekten.

Cuk oturur Öldüm Gülmekten.

@sanane_61 

Mervem yorumun için teşekkür ederim merak ettiğim bir kitaptı, fikir edinmiş oldum. Ama alsam mı hala kararsızım sen duygusal filan demişsin ağlamaklı şeyler okumak istemiyorum Şaşkınım.

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
"Benim Gizli Dünyama Bakmak İster Misiniz?"

        
Yanıtla #5503
« : Mayıs 12, 2015, 08:53:14 ÖÖ »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457



Güzel bir kitabı daha bitirmiş bulunmaktayım.Sonuna kadar merak ve heyecanla okudum.Yazarın ilk kitabını sevenler bu kitabını da

beğenecektir.Çünkü ikisi de tamamen aynı tarzda yazılmış.Kitapta bir geçmişe,bir de günümüze dönerek anlatılan iki kadının hayat hikayesi var.Isabella bir

gemi kazasında sevmediği kocası da dahil herkesi kaybediyor ve sağ kurtulan tek kişi oluyor.Yanında kocasının ailesine ait olan çok kıymetli bir mücevher

var.Isabel yaşadığını ve kim olduğunu herkesten  saklayarak,kız kardeşinin yanına kaçmaya,böylece kocasının berbat ailesinden uzaklaşmaya kara

veriyor.Bir kaç günlük yürüyüş,açlık ve doğayla mücadele sonunda bir deniz fenerine sığınıyor.Deniz Feneri bekçisi Isabella'ya yardım ediyor ve

birbirlerinden çok etkileniyorlar.Günümüzde ise Libby,12 yıllık sevgilisi ölünce,sevgilisinin kendisine hediye olarak aldığı deniz fenerinin yanındaki eve

taşınıyor.Bir yandan yıllar önce Deniz Feneri Koyu'ndan kaçmasına sebep olan olaylarla yüzleşiyor,bir yandan da etrafında dönen deniz feneriyle ilgili

gizemleri çözmeye çalışıyor.İlginç bir gizem,iç hesaplaşma ve hayatı sorgulama hikayesi.Okumayanlara tavsiye ederim.
Yanıtla #5504
« : Mayıs 12, 2015, 09:24:45 ÖÖ »
Avatar Yok

-minel-
*
Üye No : 139378
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2459
Mesaj Sayısı : 4 725
Karizma = 5046







Sevdiğim yazarların bazı  kitaplarını daha iyi bir zamanda okumak için kenara ayırırım.

Bu kitabı da bu niyetle daha önce okumamıştım. Şimdi seriye en başından başlayarak yeniden okudum ve bu kitaba başladım.

Keyifle okudum.Aşk macera,polisiye bu hikayede ne ararsan var.

Tek bir kelimesi bile okurken insanı  sıkmıyor.Mesela acaba bu konu burada niye anlatıldı diye merak ediyorsunuz ama hikaye ilerledikçe o olayın

 hikayenin önemli bir parçası olduğunu anlıyorsunuz.Baştan konumuz belli , anne babası öldükten sonra bakımlarını

üstlenen dedelerinin de bir kaza ile ölmesiyle büyükanneleri ailedeki insanların sorumsuzluklarından sıkılır ve onlara bir ders vermek için 3 kardeşten

ikisini özel okuldan alır , eğer haraketlerini düzeltmezlerse paralarını tamamen kesip çalışmak zorunda kalacaklarını söyleyerek onlara şart koşar.

Ama Zacharyi arabasını elinden alıp kardeşlerinden ayırarak evden kovar.Zachary ise karnını doyurmak için girdiği bir sürü işten sonra  bir filmde

 aldığı küçük bir rolle ünlenir ve bir çok film çevirir.Ünlü olunca kadınlar onu elde edebilmek  için uğraşır .Zachary bu sahte hayattan sıkıldığı için evlenir ama malesef

karısının onu aldattığını öğrenir.Bir film çekiminde aslında sahte olması gereken bir tabancayla karısı öldürülünce bütün suç onun üzerine kalır ve hapse girer.

Macera Zacharynin masum olduğunu kanıtlayabilmek için hapisten kaçmasıyla başlıyor.Önceden ayarlanan arabayı  kaçırınca gitmesi gereken yere

götürmesi için Jülieyi ikna eder .Jülie onun hapisten kaçmış bir katil olduğunu anlayınca da  Zachary onu da yanında götürmek zorunda kalır.Ben kitabın

 sonuna kadar katil kim anlayamadım ve sonunda hiç ummadığım birisi çıktı.Jülienin hikayesi daha da etkileyici hele kitabın sonuna bayıldım.

Bence bu yazar Tarihi Aşk Romanlarında da Güncel Romalarda da en iyisi . Gerisi sadece onun kopyaları .

Kitap çok güzeldi ve eğlenceliydi ben beğendim.Benim gibi daha önce okumayanlar varsa mutlaka tavsiye ederim .


----------


  Bestelenmemiş bir şiir

Söylenmemiş bir şarkıydım ,

Ahengi olmayan bir söz , geçmişten kalma bir dansçı...

Ama şimdi sen varsın...

Hayatım boyunca,

Hayatımın yazı , kışı , ilkbaharı ve güzü boyunca,

Tek hatırlayacağım

Seninle yaşadıklarımdır...

 
Yanıtla #5505
« : Mayıs 12, 2015, 10:44:51 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Salihacım kitabın kapağını göremiyorumda hangi kitap acaba bu?
Yanıtla #5506
« : Mayıs 12, 2015, 11:39:10 ÖÖ »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


@Tourniquet ;
Meryemcim ağlamaklı kitap istemiyorsan okuma derim ama ağlamaktan daha ağır basan duygu insanlara sinir olmak bence. Son karar senindir canım yine de Göz Kırp.

Saliha abla bende bu yazarın kitaplarını bayılanlardanım bütün kitapları vardır elimde (son kitabı hariç) Gülmek :) Çok güzel yazdığına inanıyorum ben bu yazarın zaten ilk okuduğum aşk romanı bu Judith'in bir kitabıydı. Yorumuna sağlık ablam Göz Kırp.
Ben görmüşken cevap vereyim Sedacım "Judith McNaught - Kusursuz " kitabı Göz Kırp.
Yanıtla #5507
« : Mayıs 12, 2015, 12:41:18 ÖS »
Avatar Yok

Tourniquet
*
Üye No : 111994
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 498
Mesaj Sayısı : 2 033
Karizma = 2123


@Tourniquet ;
Meryemcim ağlamaklı kitap istemiyorsan okuma derim ama ağlamaktan daha ağır basan duygu insanlara sinir olmak bence. Son karar senindir canım yine de Göz Kırp.

Saliha abla bende bu yazarın kitaplarını bayılanlardanım bütün kitapları vardır elimde (son kitabı hariç) Gülmek :) Çok güzel yazdığına inanıyorum ben bu yazarın zaten ilk okuduğum aşk romanı bu Judith'in bir kitabıydı. Yorumuna sağlık ablam Göz Kırp.
Ben görmüşken cevap vereyim Sedacım "Judith McNaught - Kusursuz " kitabı Göz Kırp.

Alırım ben bu kitabı dayanamam. Acayip merak ettim çünkü Öldüm Gülmekten. Sağol. canım benim.
Yanıtla #5508
« : Mayıs 12, 2015, 02:39:05 ÖS »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


Al canım merak oku dediğik gibi ama sinir olmaya hazırlan Öldüm Gülmekten.
Yanıtla #5509
« : Mayıs 12, 2015, 03:26:59 ÖS »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453





Karmakarışık - Emma Chase


Selamlar Kitap Canavarları,

Eğlenceli bir romantik komedi kitabı mı okuyasınız var? Bundan daha iyisini yakın zamanda okumadım. Gülmekten koptuğum yerler oldu. Bu kitaba denk gelirseniz okuyunnn Gülmek :) Bazı yerleri uzatılmış olabilir, belki birazcık daha kısa olabilirdi ama yine de sıkmadı beni. Çok çok eğlendim okurken.
Uzun zamandır bir erkek tarafından anlatılan kitap okumamıştım. Zaten aklıma bi Christian Grey'in bakış açısı bölümleri geliyor nedense sadece ve sanırım bundan sonra da Drew gelecek  Hehehe  Ahh Drew, sonunda layığını buldun  Hehehehe


Baş kahramanımız Drew Evans bankacılık sektörünün yıldızlarından aynı zamanda hızlı bir playboy  Hehehe  Adamın tek bir bakışı yada cümlesiyle elde edemeyeceği hatun yok.    Şeklimi Koyarım.   Ta ki, Katherine ile karşılaşana kadar. Katherine ile bir barda tamda ımmmm bir görüşmeden(!) sonra karşılaşırlar ve o an peşine takılır. Katherine ne mi tepki verdi peki? Tabi ki Drew'e bakmadı neden mi? Çünkü nişanlııı  Bravo
Bundan sonraki olayların bilindik, amannnn klasik çapkın yakışıklı adam bir kıza saplanır ve doğru yolu bulur falan filan diye mi düşünüyosunuz?  Aaaaa.
Bende öyle düşünmüştüm  Hehehe  

Uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir kitap okumamıştım.  Gülmek :)

Olabildiğince çok alıntı yapmak isterdim ama buraya yazacaklarım bann yememe sebep olabilir o yüzden kısa kısa aldığım bir kaç alıntıyı paylaşayım   Bye Bye



"Bana öyle bakmayın. Aslında kötü bir adam değilimdir. Mesela hiç yalan söylemem. Kadınları, onlarla beraber bir geleceğiniz olduğuna veya ilk görüşte aşka inandığıma dair, süslü püslü laflarla kandırmaya çalışmam"  Şeklimi Koyarım.

****

"Ona nerede çalıştığımı söylediğimde, bu muhteşem kadının ağzını nasıl şaşkınlıkla açtığını gördünüz mü? Aslında yüzünün aldığı ifadeden bir şeyler çakmalıydım. Ama o an hiç fark etmedim. Göğüslerini kesmekle meşguldüm sanırım."

****
Uyarmadı demeyin, Drew çokkk yaramaz biri  Hehehe
"Dönüp Kızıl Saçlı'nın kız kardeşine -daha doğrusu ikizine- bakıyorum. Bir anda planlarım değişiveriyor. Biliyorum, biliyorum... Aynı lunapark trenine iki kez binmem demiştim. Ama söz konusu ikiz trense?"  Hönk.!

****


"Tamam, burada bir duralım; çünkü yüzünüzde beni yargılayan bir ifadenin belirdiğini görebiliyorum. Ayrıca tiz bir sesle söylediğiniz onaylamaz sözler de kulağıma geliyor, P içe bak. Bir kızla yatmış - gerçi bu durumda iki kız oluyor ama neyse- şimdi de arkadaşlarına anlatıyor. Ne kadaaarrrr saygısızca...
Öncelikle bir kadın ona saygı duymamı istiyorsa, saygıyı hak eden biri gibi davranmalıdır. İkincisi p içlik filan yapmaya çalıştığım yok, normal bir erkek gibi davranıyorum ve her erkek arkadaşlarıyla seksten bahseder.
Belki gözünüzden kaçmış olabilir diye tekrarlıyorum.
Her Erkek, Arkadaşlarıyla Seksten Bahseder.
Bir erkek size, konuşmadığını söylüyorsa hemen kıçına tekmeyi basın. Çünkü yalan söylüyordur."
 Bravo

****

Bu adamın radarından kaçabilen birisi yok mu yahu Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten.
"Kız önünde duran biriyle konuşurken gözlerim sırtında geziniyor. İç güdüsel olarak bakışlarım kalçalarına yöneliyor ve... Bir dakika.
Dur, dur bir dakika.
Bu kıçı daha önce gördüm ben.
Hadi canım, yok artık!
kız bana doğru dönüyor.
Aynen öyle..!"



****


"Muhtemelen kadınlar senin dikkatini çekmek ya da onlara gülümsemeni sağlamak için önünde şekilden şekle giriyorlardır.' diye sürdürüyor sözlerini Kate, 'ama bu benim için geçerli değil. Takıldığın tiplerden biri yada karyola direğindeki bir çentik olmayı planlamıyorum, o yüzden repliklerini, gülümsemeni ve saçmalıklarını başkalarına saklayabilirsin."  Dövmek

Kate cümlesini bitirir ve masaya doğru eğilir. Drew sizce bu cümleler karşısında ne düşünüyor?  Ne.?? Ne.??

"Biraz daha eğilirse göğüs arasını görebilirim."   Hehehe  Hehehehe Hehehehe Hehehehe



****

"Drew karşı konulmazlığını kaybediyor. Az önce fena fırça yedi. Hem de bir kadından." diyor Matthew, aşırı bir mutlulukla..
Steven acımasızca başını sallıyor. 'Dünyama hoş gelin dostum."
  Hehehehe  Hehehe


***

"Kate hemen 'Rüyanda görürsün' diyor.
Sırıtıyorum.
'Aslında rüyalarıma seni çekilirken değil.. bir şeye doğru yaklaşırken görüyorum.'
   Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten. Öldüm Gülmekten.


****

"Kız kaldırma moduna giren Matthew, 'Dolores. Muhteşem bir kız için muhtelem bir isim. Üstelik klitorisle de kafiyeli... O konuda uzmanım da."
Matthew'la tanıştınız mı? Drew'in yakın arkadaşı olur da kendileri Öldüm Gülmekten.


***


Drew'a karşı koymak imkansız, adam ukalalık filan yapmıyor, İnanmıyor musunuz? Alın size bir alıntı: Öldüm Gülmekten.
"Yaşlı kadınların bana karşı bir şeyi oluyor. Nasıl açıklarım bilmiyorum ama yanağımdan makas alma, kafamı sıvazlama türünde bir şeyden bahsetmiyorum. 'Neden tekerlekli sandalyemi süpürge odasına itmiyorsun, içerde neler yaparız' türünden bir şeyi kastediyorum."   Hehehehe Hehehehe Hehehehe Hehehehe


****

Aslında bu kitap sadece bir komedi değil, biz bayanların bazı olaylara daha farklı açıdan bakmaları gerektiğini de gösteriyor. Nasıl mı? Bu alıntı biz hatunlara gelsin..
"Kate çok zeki, açık sözlü ve hırslı bir kadın. Pek çok erkek böyle bir kadınla baş edemez. O yüzden ters strateji uygular ve çekindikleri bu nitelikleri, iticiymiş gibi gösterirler. Utanılacak bir şeymiş gibi."   Şeklimi Koyarım.  Göz Kırp.  Tebrikler.

****


Her zaman istediğini alan, şımartılmış, aşırı yakışıklı ve her şeye sahip Drew'in kafaya taktığı kız elinden gitmek istediğinde içinde yatan o muzip çocuk çok rahat ortaya çıkıyor. Bkz. Alıntı Öldüm Gülmekten.
"Elini, hala kolunda duran elime yaslıyor. Sesi, bir çocuğa laf anlatmaya çalışıyormuş gibi sakin. 'Tamam, Drew. Önce Billy'yle konuşayım sonra seninle ofisinde buluşuruz olur mu?'
İki yaşındaymışım gibi ayaklarımı yere vurmak istiyorum. Hayır. Hiç de tamam değil.!"
   Utanıyorum. Utanıyorum. Utanıyorum.  Hehehe

****

Bunların yanı sıra, bu kitap acayip hiç kafa yormayacağınız bilgilerle dolu ve siz okudukça kopuyorsunuz.Öldüm Gülmekten. İşte bir örnek:
"204'te UCLA, kadınların sevişmeye -diğer günlük faaliyetlere kıyasla- ne kadar değer verdiğini belirlemek için bir anket yaptı. Peki sonuç ne oldu biliyor musunuz? Her on kadından sekizi seks ile uyku arasında bir tercih yapmaları gerekse, uykuyu seçeceklerini söyledi.
Aynı sene, NYU da bir inceleme yaptı. Farelerle. Erkek farelerin beyinlerine elektrotlar yerleştirerek kafeslerine iki buton koydular. O küçük şanslı p içler mavi butona bastığında, elektrotlar orgazmı tetikliyordu. Kırmızı butona bastıklarında ise, yemek veriliyordu.
Farelerin hepsine ne olduğunu bilmek ister misiniz?
Öldüler.
Açlıktan hem de.
Hiç biri asla kırmızı butona basmadı."
 Hehehehe  Öldüm Gülmekten.  Hehehehe  Zuhahaha  Öldüm Gülmekten.


*****

Veee son alıntım.
"Herhalde mide bulandıracak derecede tatlı, vıcık vıcık laflar edeceğimi düşünmüyordunuz, değil mi? Sizi hayal kırıklığına uğrattıysam, üzgünüm."  Hehehe  Bye Bye

« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2015, 03:31:18 ÖS Gönderen : Bendis »
Sayfa 1 ... 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9651 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5649 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4128 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20698 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8292 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular