0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1324320 Kere Okundu.)
Yanıtla #2260
« : Eylül 14, 2014, 11:20:35 ÖS »
Avatar Yok

çıtçıt
*
Üye No : 82056
Yaş : Yok
Nerden :
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 20
Mesaj Sayısı : 1 970
Karizma = 2149


novellanın biri hakkında yorum yapmıştım onu okudun mu Sanem'im Gülmek :) ya sorma be sıkıştırıyorum da takmıyorlar ki Zuhahaha denemedim değil yani Hehehe oku bakalım fikrin değişirse ben de okurum Göz Kırp.


Çılgın Hırsız Öptüm.

beriseda
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Nisan 28, 2024, 07:36:56 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #2261
« : Eylül 15, 2014, 01:09:17 ÖÖ »
Avatar Yok

Daphneh
*
Üye No : 159713
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 98
Karizma = 0


Kitap tavsiyesi olarak Lisa Kylepas, Fatih murat arsal kitapları ve nora robertsin eski yeni bütün kitapları dahil özellikleri McGregor ailesi. Eğer İskoçlari seviyorsaniz julie garwood (bu aralar gelin serisini okuyorum) . Vefa enver bunu sen istedin serisi, şu ana kadar hiç okuyup da pişman olmadım. Ve en önemlisi benim için mutlu son garanti.

Malcolm, “Motosiklete bayılacaksın. Hadi bakalım.”

Parker, “Çekici beni – yani çekici beni bırakamaz mı eve?”

“Bisiklete binmekten korkmuyorsun değil mi? Hem de ne… iki üç kilometreliğine?”

“Elbette korkmuyorum.”

“Zaman işliyor.”

“Ah Tanrı aşkına…” Parker söylemek istediklerini yutarak ince topuklarının üzerinde motora yaklaştı. Dişlerini sonuna kadar sıkarak bir bacağını motorun üzerinden atmayı başardı. Etekleri baldırlarına kadar sıyrılmıştı.

“Çok hoş.”

“Ah kapa çeneni.”


Nora Roberts tutkunu♡
     
-
Yanıtla #2262
« : Eylül 15, 2014, 01:45:02 ÖÖ »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


Meral Kır - Aylardan Aşk

Tek kelimeyle bence süper bir kitaptı. Okumayanlara tavsiye ederim. Yağız tek kelime ile mükemmeldi ama bi o kadar da korkuları yüzünden bazı şeyleri mahvetti ama olsun sonunda müthiş toparladı bence.  Öptüm. Tanem kızımız valla ne diyim ne aileye sahipmiş öyle maşallah dedim yani bazı yerlerde yok artık bu kadar olmaz dediğim kısımlar oldu  Nanik-Nanik :P Kardeşlerden en çok Ahmetle Asya'yı sevdim ben. Aslıyla Doruk olayı bence böyle bir sonla bitmemeliydi bana yarım kalmış gibi geldi bence yazar sonda onları biraz daha anlatabilirdi Göz Kırp. Öte yandan Yağız ve Tanem aşkını okumak gerçekten güzeldi Gülmek :)
Yanıtla #2263
« : Eylül 15, 2014, 08:45:44 ÖÖ »
Avatar Yok

Erose
*
Üye No : 190470
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 17
Karizma = 0


kitabı okudum ama sonunda benmle evlenirmisin dedi efsun kitap bitti bu nasıl bitiş ya Ağlıyorum. efsunun çektikleri yeter bi mutlu oolsaydı bari sonunda ewlenseydi ouff :'(
Yanıtla #2264
« : Eylül 15, 2014, 04:54:55 ÖS »

Sanem.
*
Üye No : 170187
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 1 081
Karizma = 72


Okudum Sedam okumaz olur muyum.Ama içimdeki Warner aşkı büyüyor.Bunu yatıştırmak için türkçelerinin çıkmasını bekleyeceğim artık Ağlıyorum.



"Just Have a Little Faith." Micheal J. Scofield

Yanıtla #2265
« : Eylül 15, 2014, 07:06:51 ÖS »

CarolineF
*
Üye No : 164272
Yaş : 31
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 123
Karizma = 5




  Forever, Jack - Natasha Boyd

  Eveet 'Eversea' serisini de bu kitapla tamamlamış oluyorum, güzel romantik bir aşk hikayesi okuduk ama aşırı aşırı beğendiğim kitaplar arasına girer mi diye sorarsanız girmez malesef çünkü çok daha iyi aşk hikayeleri okumuşluğum var..Young adult türünde düşünürsek örneğin Too Far serisi favorilerim arasındadır, o serideki yan karakterler için de kitaplar yazıyor Abbi Glines hepsi mükemmel, ne yazsa ışık hızıyla okurum tereddüt etmeden  Hehehe İşte bu kitaplarla karşılaştırınca biraz sönük kaldı bu seri benim gözümde. Kitapların ikisi de gayet akıcıydı hemen okuyorsunuz orda hiç bir sıkıntı yok ama ben karakterlerin arasında olması gereken o aşkı bi türlü hissedemedim. İlk kitapta Jack'in duyguları havada kaldı sanki ne hissettiğini bilmiyoruz demiştim Allah'tan ona bi çözüm bulup Jack tarafından anlatılan bölümler de yazmış Natasha Boyd ki bence bu kitabın en iyi yanı Jack'li bölümler ve Jack'in günlüğünden okuduğumuz kısımlardı  Bravo

  Neyse geçelim kitabımıza ilk kitapta karakterleri en son bıraktığımızda ayrılardı ama gelişen olaylar sebebiyle Jack hemen uçar gelir Keri Ann'in yanına zannediyorduk fakat bu Hollywood'da dönen olaylar sebebiyle daha doğrusu Jack'in rol arkadaşı Audrey yüzünden işler yine sarpa sarıyor. Keri Ann ise Jack'in bir daha asla dönmeyeceğini düşünüyor fakat durum hiç öyle değil, Jack geri döndüğünde ise bir türlü olayları tüm çıplaklığıyla anlatmıyor lafı eveliyor geveliyor, bunun nedenini zaten çözemedim. Keri Ann desen hiç merak edip sıkıştırmıyor.. e durum böyle olunca aradaki yanlış anlaşılmalar olduğu gibi kalıyor. Neyse bütün bunları aşıyorlar bu sefer de Keri Ann hanım diyor ki; ben kendime bir yol çizdim hedef koydum başarılı olucam ama senin gölgende kalmak istemiyorum. 'Haydaaa öyle şey mi olur' diyorum tabiki ben de, adam koskoca Jack Eversea bırak magazin ne yazarsa yazsın, o ne düşünür bu ne düşünür diye adamı yanında istemiyor. Ayrıca gölgende kalamam ne demek istesen adam sana dizi dizi sanat galerileri açardı güzel kızım benim. Neyse bu durumu beni daha fazla sinirlendirmeden atlatıp mutlu sonlarına kavuşuyorlar.

  Hı bir de ilk kitapta Jack'in geçmişi ve babasıyla ilgili büyük bir sır öğreniyorduk, bu kitapta geçen zaman diliminde de Jack bişeyler öğreniyor ama çok mevzusu edilmiyor. Sadece Epilog kısmında öyle bi bahsi geçmiş o kadar,o beni biraz hayal kırıklığına uğrattı deyip yorumumu alıntılarla noktalıyorum.


''Let's start with something I never told you before. I, Jack Eversea, am... utterly in... love ... with you, Keri Ann Butler.''

***

I miss her. How can you miss someone you haven't really spent much time with ? I think it must be my soul that misses her then. It's the only explanation.

***

''Damn, I know. I remember your mountains books. I want to build you a library.''

***

''Well, it looks like Christian Grey just arrived.'' Mrs. Weaton sniffed.
Yanıtla #2266
« : Eylül 15, 2014, 07:09:02 ÖS »
Avatar Yok

çıtçıt
*
Üye No : 82056
Yaş : Yok
Nerden :
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 20
Mesaj Sayısı : 1 970
Karizma = 2149


haklısın Sanem'im. bekleyeceğiz de bakalım Dex inşallah novellaları da çevirir 3.kitabı da
Yanıtla #2267
« : Eylül 15, 2014, 07:32:57 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457


Sally Goldenbaum - Kıyıya Vuran Hayatlar

İnsanların birbirini tanıdığı,sıcak dostlukların ve tabi ki bir de örgü kulübünün olduğu bir sahil kasabası.Kasabada bir cinayet işlenir,polis olayların üstünde durmaz ama örgücülerimiz bu işte bir tuhaflık olduğunu düşünürler ve yavaş yavaş olayı çözerler.Kitabın anlattığı budur arkadaşlar.Bana hitap etmedi.Çünkü arada kalmış bir kitap gibi geldi.Kitabı hareketlendirecek bir aşk hikayesi ya da komik unsurlar yada tamamen polisiye olaylar olabilirdi.Ama hiçbiri yok.  Ağlıyorum. Sadece kitabın sonunu duygusal bir şekilde bitirmiş,tek dişe dokunur tarafı buydu benim için.
Yanıtla #2268
« : Eylül 15, 2014, 08:30:02 ÖS »
Avatar Yok

orppersephone
*
Üye No : 165184
Yaş : 32
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 585
Mesaj Sayısı : 1 658
Karizma = 360




Orjinal Adı :  Melekler Zamanı
Yazar :   Fatma Erdek
Goodreads Puanı :5/4,66
Puanım :5/3


Bazı hikayeler vardır sayfaların sayısını doldurur, dersiniz ki evet bu kadar sayfayı yazması boşa değil yazarın. Bazı hikayeler ise bu kadar sayfaya dayanamaz.. Bu kitapta bende öyle bir his uyandırdı ilk önce. Çok uzattığını düşünüyorum yazarın. Yazarla tanışmamız ilginç oldu. Evet, hikaye fazlasıyla yorucu.. Ve evet bu maalesef yaşadığımız toplumun bir gerçeği.. Ama o kadar karamsarlık, umutsuzluk doluydu ki.. Yani yazar uzatmışta uzatmış diye düşünüyorum. Her ne kadar yazım tarzını sevsem de bir yerden sonra sıkılmaya başladığımı belirtmeliyim. Ama belirtmeliyim ki şu 3. gözden yazılan kitaplar bana soğuk geliyor ve hikayenin içine dilediğim gibi giremiyorum. Nesil'i sabrından ötürü tebrik ediyorum. Yusuf ile Yesra arasındaki o kardeşlik duygusu.. Sancılı ve iyiydi. Yazarın diğer kitaplarının da böyle olduğunu görürsen tereddüt ederim sanırım okumak için..
Yanıtla #2269
« : Eylül 15, 2014, 09:13:45 ÖS »
Avatar Yok

:kim:
*
Üye No : 94903
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2
Mesaj Sayısı : 141
Karizma = 3


@Teşekkür ederim.Hep Seni Bekledim var yanlış hatırlamıyorsam bende.Julie Garwood olacak.Okudunuz mu?
Şimdi baktım da ,Julie Garwood un hep seni bekledim diye bir kitabı yok canım  Ağlıyorum.


yorumla bir alakası yok hatta bölümle de ama söylemem lazım imzana bayıldım Zuhahaha

bu arada melekler zamanını bende şiddetle tavsiye ediyorum Gülmek :) ahh barlas Gülmek :)
duyguyu daha yeni okudum hatta alinin wattpad hikayesi varmış vaktiyle keşfedemedim diye kendime kızdım
ne güzel hemen okurdum
şimdi okuyacak kitap arıyorum ama henüz karasızım 
bu arada

 HopHopKop. Teşekkür ederim bende ilk gördüğüm zaman bitmiştim  Hehehehe  ali nin hikayesini ne güzel okuyordum oda baya güzel gidiyordu ama haliyle artık yok  Hehehe  Kasım ayında kitap çıkıcakmış sanırım..Kimliksiz i okumadıysan tavsiye edilir..Ben yarın Raine Miller - Çırılçıplak kitabına başlıycam kısmetse  Öldüm Gülmekten. 
off yaa bissürü yeni kitap çıktı ve ben hepsini istiyorum istiyorumm istiyorum   Öldüm Gülmekten.  Hehehehe  biri beni durdurabilir mi Lütfen  Nanik-Nanik :P  neyse herkese keyifli okumalar   Göz Kırp.
tamam tavsiyeni dinleyip kimliksizi indirdim
bakalım sonuç ne olacak
ama haklısın okunacak bir sürü kitap var ama zaman çok az ya ben öyle üç sayfa okuyayım uyuyayım insanı değilim ki Ağlıyorum.
Sayfa 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9643 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5644 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4121 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20694 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8274 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular