0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı: 1023 Kere Okundu.)
« : Aralık 19, 2012, 10:41:47 ÖÖ »

abra
*
Üye No : 76761
Nerden : Düzce
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 213
Mesaj Sayısı : 1 182
Karizma = 30


2013 Balık Burç Yorumları - Astrolog Irem Su

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Balıklar özellikle son üç aydır düşündüklerinizi,  2013 yılı Ocak sonu itibariyle artık yürürlüğe koyabileceğiniz işlere, sürpriz paralara, gelişmelere, yeniliklere hazır olunuz. Bu yılın Şubat ayında kendinize bir dilek tutunuz. Ne istiyorsanız isteyiniz. İnanınız ve hayatın size sunacağı güzelliklere yüreğinizi açınızı. Evinizi değiştirebilir, parasal anlamda kazançlı çıkabilirsiniz. Ev alabilirsiniz, başka bir yere yerleşebilirsiniz. Bunlar hayal değil, siz inandığınız sürece.

 

Yıllardır mynet.com adresinde astroloji danışmanlığı yapıyorum.  Hiçbir sene şanslı burç şudur diye belirtmedim. Ancak bu sene Balıklar için bunu söyleyebilirim. Benim için de bir ilk olacak bu. Şubat ayının sonu itibariyle, şifalı ellerinizle insanlara destek vermeye, danışmanlık yapmaya, benim sözümle,  su olup yolunda akarken büyük bir denize ulaşmaya hazır mısınız. O zaman şimdiden maviliklere merhaba deyiniz. Aşk, ne de güzeldir. Ya çocuklarımız. Aşkın meyveleri. Bir çoğunuz için bir bebek heyecanı, evlatları olanlar için aile sıcaklığı, anne baba Balıklar için yuvanın huzuru, bekarlar için yeni bir dünyanın keşfi bunlar Yılın ikinci ayı ile birlikte yavaş yavaş hayatınıza dahil oluyor.

 

 

Eğitim hayatınızla ilgili konularda yeni bir değişim, dönüşüm ve köklenme yönünde kararlar alabilirsiniz. Ortaklarınız yoluyla maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilirsiniz. Kehanet, psikoloji, yargı, yasal, kanuni işlerden gelir elde edebilirsiniz. Başka bir şehir, ülke veya farklı bir yerde hayatınızı sürdürebilirsiniz. Alacak-borçlarınızla alakalı meseleleri hukuki yollardan çözebilirsiniz. Bazı kişilerle iş veya özel anlamda yollarınızı ayırabilir, başka kişilerle ilerlemeyi, bir araya gelmeyi tercih edebilirsiniz. Eşinizin bir akrabası veya uzak bir tanıdığınızdan miras alabilirsiniz.

 

 

Kendimle yeniden buluşmaya,
Geçmişin gölgelerinden sıyrılmaya,
Geleceğimi kucaklamaya
İçimdeki o güzel çocuğa
Ve Hayat
Sana içtenlikle bir kez daha Merhaba diyorum….iremSU

 

 

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Balıklar  Ocak ayının ilk on günlük döneminde ciddiyetin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal açıdan güçlü insanlardan destek görebiliriz veya bu kişilerle irtibatta bulunabiliriz. Ancak içten içe karar vermekte, atak davranmakta, uygunsuz durumlar karşısında mücadele etmekte, hakkımızı aramakta zorlanabiliriz. Sanki bir dağınıklık, bazen boş vermişlik halimiz vardır. Bir yandan ev veya ofis  içinde veya yaşadığınız yerde düzenlemede bulunmak pek kolay olmaz. Bir şeyleri toparlamak isteseniz de, müdahalede bulunmakta zorlandığınız meseleler sizi  bir hayli yorabilir. Sanki her şey birbirine bağlı gibidir. Güvendiğiniz dostlarınız size yardımcı olabilir. Ocak ayının ikinci on gününde hassasiyet yükselir. İletişiminizde durgunluk, kendinizi ortaya koymakta zorlanma, geriye çekilme ihtiyacı duymanıza yol açar. Benim tavsiyem Ocak ayında kendinizi zorlamamanız, psikolojik açıdan sizi baskı altına alan konuları sakince gözden geçirmenizdir. Ay sonuna doğru sağlığınız, iş hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmakta yarar var.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 6-7-11-15-19-20-24-25

Zayıf Enerjili Günler                                      : 2-3-9-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 24-25

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 17-18

Yeniay                                                           : 14-15-16

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-3-4-29-10-31

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası burcunuz üzerinde ilerleyen Mars ve Merkür sizler açısından olumludur. Sanat, mistik konular, yaratıcı faaliyetlerle uğraşmak, başarılı çalışmalarda bulunmak mümkündür. Sizi rahatlatan, kendinizi ferah hissetmenizi sağlayan her insanla bağlantınızı sürdürürsünüz. Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yoğundur. İnsanlara destek olduğunuz gibi, onlar da size işlerinizde ve duygusal meselelerinizde yardımcı olurlar. Genelde gizli saklı kalmış bir çok meseleyi sezgileriniz yoluyla çözebilirsiniz. İlişkinizle ilgili konularda kararsızlık duymanıza en büyük etken, güven olgusudur. Görünenlerin ardındaki gerçeklere ulaşma arzunuz bu dönemde yüksektir. İnsanlar sizin yeteneğiniz olan konulardaki çalışmalarınıza bir hayli önem verirler.  Şubat ayının ikinci haftası, kendi içinizde sizi denetim altına alan durumları gözden geçirecek, belki de çok fazla meseleyi kafanıza taktığınız için kendi kendinizi baskıladığınızı kavrayacaksınız. Eh bu da iyiye işaret tabii ki. En azından üzerinizdeki yüklerden kurtulabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi sizi rahatsız etmesin. Siz  sakin olun. Bir şeyler yavaşlasa da, hayrınıza sonuçlandığına şahit olursunuz. 26 Şubat sonrası hangi alanda sıkıntınız varsa, neyi istiyorsanız dilekte bulununuz. Çünkü hayırlı ve mücizevi, bereketli gelişmeler sizinle beraber.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-7-11-12-16-17-21-22

Zayıf Enerjili Günler                                     : 5-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13-14

Yeniay                                                           : 10-11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 25-26-27

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART  AYINA BAKIŞ

 

 

Burcunuz üzerinde, 17 Mart  tarihine kadar gerileyecek Merkür, astrolojik olarak çok dikkatli olunması gereken bir süreç. Çünkü Merkür Balık burcunda zihinsel anlamda kolayca dağılmaya,  yanlış kararlar alınmasına neden olabilir. Bir  mesele üzerine odaklanmak pek kolay olmayabilir. Özellikle yaşamınızla ilgili çok önemli bir konuda karar alınacaksa lütfen enine boyuna düşünelim. Sizi bu dönemde emin olunuz ki, sezgileriniz koruyacaktır. Ben derim ki, etrafınızda olan biten her şeye iyi bakınız. Dolduruşa gelmeyiniz. Araştırınız, soruşturunuz. Ufak tefek meseleleri sorun etmeyiniz. Bir problem varsa aklı başında insanlarla konuşunuz. Negatif enerjili insanlardan uzak durunuz. Ticari konularda,  ilişkiniz,  aileniz, eğitim ve bireysel girişim, yuvanızla alakalı mevzularda geri hareket bitene kadar yeni bir karar almayınız. 20 Mart sonrası gayet özgür bir şekilde iş hayatınız, mali ve ilişki konularında atak davranabilirsiniz. Yeni bir iş için adım atabilirsiniz. Ancak harcamalara dikkat edelim. Özellikle 27 Mart itibariyle dengeli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Bir borcun ödenmesinde sorunlar, bir davanın çözümlenmesinde problemler yaşanabilir. Partnerinizin veya iş ortağınızın mali durumuyla yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-10-11-15-16-20-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-17-18-25-26-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13

Yeniay                                                           : 10-11-12

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 24-25-26

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan  ayının ilk iki haftasında, her alanda girişimde bulunmak ve güçlü olmak istersiniz. Özellikle parasal konularda bir hayli aktif düşünürsünüz. Kendi kazancınızı kendi adınıza değerlendirmek için yatırım yapabilirsiniz. Ticari anlamdaki satış ve alışlar sayesinde para kazanabilirsiniz. Ancak haydan gelip huya gitti demek istemiyorsanız mutlaka bir planınız olsun. Kazanın ama kazandığınızı uygun şekilde değerlendirin ki çoğalsın. 10 Nisan tarihinde Mars Boğa burcunda seyrine başladığında sizler açısından huzur verici, kazandırıcı ve kendiniz için belirlediğiniz hedefinize varmanızı sağlayıcı gelişmeler yaşanabilir. Bu olumlu bir enerjidir. Eğitimden iş hayatına, yabancı ülke veya bir başka şehir bağlantılı tüm işlerde sağlam kararlar verilir. 15 Nisan tarihinde bence kendiniz için bir dilekte bulunun. Çünkü Venüs tüm gücüyle sizleri destekleyicidir. Genel olarak hem maddi hem ilişki hem de manevi anlamda ödüller sizi bekliyor. 25 Nisan tarihinde, mevcut ortamınızdan bir başka yere yerleşim anlamında değişimler meydana gelebilir. Sizin için bu değişim şarttır. Bence endişe etmek yerine, bilinçli bir gözden geçirmede bulunmanız yararlı olur.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-11-12-16-17-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                       : 1-14-15-21-22-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9-10

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 21-22-23

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftası iletişimde sağlamlık, doğru karar verebilme şansınız yüksek. İş yapma becerikliliğiniz sayesinde başarılı adımlar atabilirsiniz.   Dağılmazsınız. Ne istediğinizi bilerek ilerlersiniz. Kazançlı işlere yönelme, ideallerinize sahip çıkma, geleceğinizi kurma, çevreniz üzerinde etkili olma anlamında şanslısınız. 4 Mayıs tarihi sizler açısından  bu anlamda bir hayli olumlu. 9 Mayıs tarihi itibariyle, eviniz, aileniz, yakın çevrenizdeki yoğunluğun yükselişi, bir değişimi işaret ediyor. Ancak bu değişimin çok iyi düşünülerek gerçekleştirilmesi lazım. Bu konuda bilinçli hareket etmekte, aceleye getirmemekte yarar var. 10 Mayıs tarihindeki Tutulma, özellikle çevre değişimini, kardeşlerinizle alakalı durumu, eğitim hayatınız ve mali konulardaki meselelerin sizin için çok önemli hale geldiğini gösteriyor. Riskten uzak durmakta yarar var. Huzurunuz her şeyden önemlidir. Değişim kolay olmaz. Yavaş yavaş her şey yerli yerine oturur. Paranıza, güvenliğinize, kendinize gereken önemi veriniz. 15 Mayıs tarihinde ev içindeki aktiviteler bir hayli artıyor. Zihinsel anlamda çabuk düşünürsünüz. Ofis, iş, ailevi, ilişkinizle alakalı konularda yoğunluğunuz bir hayli artacaktır.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-10-14-15-23-24-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                    : 11-12-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 14-15

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 6-7

Yeniay                                                           : 3-4-5-6-31

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 18-19-20

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk gün günlük sürecinde aşk hayatınızla ilgili konularda duyarlılık yüksektir. Sevgi duygusunu daha yoğun hissederiz. Duygusal yönden bağımlı olduğumuz her insanı ilgiyle sarıp sarmalarız, sakınırız. Onlara bir şey olur diye hassaslaşırız. Güven duymak isteriz. İnanmak ve hayallerimize uygun bir aşkı yüreğimizde hissetmek isteriz. Çocuklarımız varsa, onların geleceğini düşünürüz. Onlarla ilgili her meseleyi yakından takip ederiz. Sevgilimizle ilgileniriz. Onun bize olan davranışları, sevgi alışverişinin güçlü olması bizim için çok kıymetlidir. Eğer hayatımızda kimse yoksa, bu dönemde bize sevgiyle sarılacak bir kişinin yolunu gözleriz. 8 Haziran tarihindeki Yeniay, yuvamız sınırları içinde,  ailemiz ve özel hayatımızla ilgili konularda ortak hareket etmenin, sorumluluk almanın, problemleri çözüme kavuşturmak için akıllıca hareket etmenin zamanıdır. 26 Haziran itibariyle sevdiklerinizle ilgili meselelerde hassas düşünürsünüz. Merkür aşk evinizde gerilediği için, eskiye ait bir çok şeyi hatırlarsınız. Yeni bir ilişkiye başlamak, ilişkiniz hakkında karar vererek uygulamak sakıncalı olabilir. Bekleyip gözden geçirmelerde bulunmak yararlı olur. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar, durumunuzu her yönüyle inceleyiniz. Çocuklarınızla alakalı konularda hassas düşünebilirsiniz.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-10-11-20-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 7-8-15-16-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 3-30

Yeniay                                                           : 1-2-27-28-29

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 14-15-16-17

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatınız, çocuklarınız, hamilelik, yerleşim yeriniz, ilişkinizi ilgilendiren  meseleler üzerinde etkilidir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için doğal olarak bu meselelerin üzerinde daha fazla duruyoruz. Jüpiter bu alanda seyir halinde. Bu iyiye işaret. Demek oluyor ki, işler yavaş yavaş yoluna girecek. Sadece şu endişeyi geride bırakıp bilinçli bir şekilde düşündüğünüzde önünüzü görebileceksiniz demektir. 13 Temmuz sonrası, bildik ortamlara, güvendiğimiz alanlara, insanlara yöneliriz. Sosyal aktivitelerden ziyade ikili ilişkiler önemseriz. Sözgelimi çocuğumuzla beraber olmak, ailemizle bir araya gelmek, sevgilimizle olmak gibi. İlişki kurmamız zor olsa da, bize yönelen duyarlı birisine hayır demeyiz. Ancak güvenmemiz pek kolay olmayabilir. 22 Temmuz  tarihinde, hayatınızı düzene koymanız ve hiç kimse sizi onaylamasa da kendi yolunuzda güvenle ilerlemenizi sağlayan Güneş-Aslan süreci, Balıklar için gayet olumludur aslında. Ancak aynı gün oluşan Kova burcundaki Dolunay, vizyonunuzu yükseltici. Çünkü Dolunayın gerçekleştiği tarihlerde Mars-Jüpiter kavuşumu sizi destekliyor. Bu sayede sahip olduklarınızla gurur duyabilirsiniz.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-8-17-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-12-13-19-20

Aşkta En Şanslı Günler                                : 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-27-28

Yeniay                                                           : 24-25-26-27

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 12-13-14

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS  AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihindeki Yeniay, çalışma hayatı, görev üstlenme, başkalarına destek olma, sağlığınızı önemseme anlamında dikkatinizi çekiyor. 16 Ağustos tarihindeki Venüs-Terazi burcu geçişi, parasal anlamdaki harcamalara dikkat edilmesi gereken süreçtir. İnsan ister istemez güzelliklere sahip olmak ister bu dönemde. Bu istek farkında olmadan bütçeyi zorlar. İlişkinizdeki artı ve eksiler, güzellikler ve zorluklar bu dönemde bir hayli didiklenir. Tatmin olmak isteyen kişi, bazen en ufak bir şeyden mutlu olurken, kimi zaman hiçbir şeyi yeterli görmeyebilir. 24 Ağustos itibariyle, ticari anlaşmalar, sözleşmelerde tarafların birbirlerine olan güven duyguları mutlaka gözden geçirilmelidir. Genelde bu zamanda yapılacak anlaşmalarda akıllıca tespitlerde bulunulabilirsiniz. Fakat ben iyi niyetinizi belli sınırda tutmanızdan yanayım. İlişkilerde bu tarih itibariyle, partnerinizin sizi etkileme gücü daha fazladır. Mantıklı konuşmaları, kendinden emin halleriyle her soruya ve her probleme  verilecek bir cevabı mutlaka vardır. İş ve evlilik konularda mutlaka duruma net bir şey bakılmalıdır. Gereksiz ufak tefek konuların üzerinde durmak yerine, bütüne bakmakta yarar vardır.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-13-14-17-18-21-22-26-27-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-2-8-9-15-16-28-29

Aşkta En Şanslı Günler                                : 3-4-31

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 24

Yeniay                                                           : 21-22-23

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 8-9-10

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

Yeniay 5 Eylül tarihinde  Başak burcunda oluşacak. Öncelikle ilişkimizi gözden geçireceğiz. Aramızdaki farklılıkları ele alacağız. Bu yeniay gayet olumlu. Ancak her iki tarafın da, hem yerleşim hem yenilik, hem hedefleri anlamında ortak bir noktada buluşmaları lazım. Bir tarafın siyah dediğine öbür taraf beyaz derse iki hafta boyunca doğru düzgün bir sonuç alınması kolay değil. Ancak şunu söylemeliyim ki, ben Balıklar açısından bu Yeniayın faydalı sonuçlar getireceğini düşünüyorum. Sadece burada dikkat edilmesi gereken nokta, yapılacak değişimlerin, gözden geçirmelerin maddiyatla alakalı olan şartlarını iyice ele almak. Bir öyle bir böyle düşünmemek. İyice hesap kitap yapmak. Bu ister evlilik, ister iş ortaklığı veya yenilik anlamında bir mesele olsun. Yeter ki, dağılmadan ciddi anlamda düşünün. O zaman sonuç olumlu yönde gelişecektir. 9 Eylül tarihi itibariyle, partnerimizin mali durumu, ailemizi ilgilendiren meseleler, ilişkimizle birebir alakalı konular üzerinde belirsiz, biraz can sıkıcı, kararsız kaldığınız ve düşündüğünüz halde bir türlü yerli yerine oturtamadığınız konularla uğraşabilirsiniz. Bir yandan sevdiğiniz insana bağlısınızdır ancak diğer taraftan halledilmesi gereken meseleler vardır. Bunların mutlaka halledilmesi gerekir. Çünkü başka türlü kendinizi ilişkiye veremezsiniz. 19 Eylül tarihinde burcunuzda oluşan Dolunay, son iki hafta önce verilen kararların geldiği noktayı işaret eder. Duygularınız bir hayli hassaslaşır. Çok önemli ve hayati bir karar almanız mümkündür. Bu karar ilişkinin seyrini belirler. Bir çok Balık için beraberlikte önemli bir dönüm noktasıdır. Olumsuz görmüyorum.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-9-10-14-18-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-11-12-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 1-27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 20-21

Yeniay                                                           : 17-18-19

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 4-5-6

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, başkalarıyla aranızdaki her türlü finansal ilişkinin, çıkarlarınıza zarar vermeyecek şekilde, tekrar ele alınmasını sağlayıcıdır. Böylece dengesiz ve  tutarsız olan, keyif kaçıran meseleler çözüme kavuşabilir.  Eğer bir yenilik düşünüyorsanız öncelikle bunu tek başınıza mı yoksa bir başkasıyla mı yapacaksınız bunlar üzerinde bir düşününüz. 7 Ekim sonrası iş değişimi, yeniliklerin uygulanması, farklı kişilerle iletişime geçilmesi anlamında enerjiniz yükselecektir. Fakat fazla coşku, heyecan yanlış ve aceleci kararlara sebebiyet verebilir. O nedenle bastığımız yeri bilmekte yarar var. 15 Ekim sonrası iş ortaklığı veya ilişki meselelerinde karşı tarafın amacını, beklentilerini anlamamız gerekir. Çünkü ayrıldığımız noktalar varsa, doğal olarak ilişkinin sağlıklı yürümesi, pürüzlerin düzeltilmesi pek mümkün olmaz. Huzursuzluk çıkabilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında durumunuzu derinlikli olarak gözden geçiriniz. Kişisel arzularınıza düşkünlük gösterebilirsiniz. Gizemli konular üzerinde çalışabilir, bilinmeyenleri merak edebilir, dışarıyla temas etmekten ziyade, içe yönelirsiniz.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 7-11-15-16-20-24-25

Zayıf Enerjili Günler                                     : 2-3-9-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 24-25

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 17-18

Yeniay                                                           : 15-16-17

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-3-4-29-30-31

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması, Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geliyor. Hem gelişim hem büyüme hem de yenilik anlamındaki her durumun gözden geçirilmesi şart. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alanla ilgili bilgileri, araştırmanızı mutlaka yapınız. Çünkü bu sizi geliştirici ve doğru bir yön belirlemenizi sağlayıcıdır. Tutulma derecesi Mars ile bir görünüm yapacak. Bu durum ilişkinizle ilgili gelişimin zorlayıcı olduğunu gösteriyor. İş ortaklıklarında da dikkatli olmak gerekiyor. Ancak ben bu görünümün çok büyük bir soruna yol açmadan, tarafların kendi aralarında dürüstçe konuşarak bir çözüme ulaşabileceklerini düşünüyorum. Tutulmanın, güçlü Pluto ile olumlu görünümü, hedefinizin artık belirlendiğini, yetenekli olduğunuz alanlarda bir çok kişiye danışmanlık vereceğinizi söyleyebilirim. Mesleğiniz bu olmayabilir. Ancak şu var ki, seçeceğiniz alanda bir çok insana yardımcı olabilirsiniz. Bu tutulma, önünüzü görmenizi, bulunduğunuz çevrede sesinizi duyurmanızı, gelişmenizi sağlayıcıdır.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-7-8-11-12-16-17-21-22-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-18-19-26-27

Aşkta En Şanslı Günler                                : 21-22

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13-14

Yeniay                                                           : 11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 25-26-27

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK  AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihindeki Yay burcu Yeniayı, iş hayatınızla ilgili alanda bilginizi genişletebileceğiniz fırsatları size getirir. Bir çok insanla temasınız gayet güçlenir. Siz fikirlerinizi, bildiklerinizi paylaşırsınız. Onlar da sizin tecrübelerinizden yararlanırlar. Burada detayların önemi büyük. Ancak zaman mevhumunu göz önüne alarak vakit kaybetmenize neden olacak ilişkilerden kaçınınız. Bir çok insanı sizi oyalayıcı tarzda sorularıyla bunaltmasınlar. Sizin hedefiniz büyükse, hedefinize uygun şekilde insanlarla temasta kalınız. Risk almayınız. Çok fazla açılmadan, akıllıca yol almaya çalışınız.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-4-5-8-9-13-14-18-19-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-15-16-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 22-23-24-25

(Ay-Başak geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2012, 10:42:26 ÖÖ Gönderen : abra »

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: Nisan 25, 2024, 06:10:07 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-book, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programı, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunları, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-kitap, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hikayeleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haberleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su videosu, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su şarkı sözleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hileleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su scripti, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su filmi, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su ödevleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yemek tarifleri, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su driverları, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su smf, 2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su gsm
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1287 Son Mesaj Ocak 05, 2013, 05:48:36 ÖS
Gönderen : zephyrss
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1412 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 11:08:26 ÖÖ
Gönderen : Violin
2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1207 Son Mesaj Ocak 01, 2013, 10:35:06 ÖS
Gönderen : mgb7
2013 Akrep Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 1059 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:27:20 ÖÖ
Gönderen : abra
2013 Yay Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 1035 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:28:25 ÖÖ
Gönderen : abra


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular