0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı: 1207 Kere Okundu.)
« : Aralık 19, 2012, 10:24:43 ÖÖ »

abra
*
Üye No : 76761
Nerden : Düzce
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 213
Mesaj Sayısı : 1 182
Karizma = 30


2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Başaklar Ocak sonu itibariyle başlayan ve özellikle Şubat sonunda yükselişe geçen şansınız  güçlü ortaklıklar ve ilişkilerden fayda sağlamanızı, özel hayatınızda huzur, şefkat ve sevginin gücünü hissetmenizi sağlayıcıdır. Size tavsiyem lütfen ve lütfen istikrarsız işleri, ilişkileri, gereksiz yere dağılmaları, kararsızlığı ve gerginlikleri  geride bırakınız. Ne yaptığınız biliniz. Kariyer hayatınızı canlandıracak gelişmeler Ocak-Haziran ayında yönünüzü belirlemenize yardımcıdır.

 

Gelişmeler bununla kalmıyor tabii ki. Bu yıl dostlarınız özellikle yıllardır can ciğer olduğunuz insanlardan öyle güçlü destekler, yardımlar göreceksiniz ki. Senelerdir onlara siz kardeşlik etmiştiniz. Şimdi onlar size huzur, güvenlik ve kardeşlik gösterecekler. Eskiden yaşadıklarınız, eskiye ait sizi üzenler, onları yüreğinizin içinde affedin. Çünkü gelip sizden af dileyebilirler. Ancak unutmayın. Siz önemlisiniz. Yılın ikinci yarısındaki gelişmeler, kökleşmiş, yerleşik düzenin kurulmasında size yardımcıdır. Gelecek artık hayallerde değil, sizin önünüzde şekillenecektir. Muhtaç olanlara yardım eli uzatacaksınız. İşiniz, projeleriniz, hayatınız farklı ve ulvi bir amacı gerçekleştirmek için olacak. Ekmeğinizi bir çok insanla bölüşebilirsiniz. Onlara yuva, güvenlik ve huzur sunabilirsiniz. Çünkü bunların tümü sizde çok daha fazla olacak.

 

 

Yakın çevrenizi ilgilendiren konular sizin çok kıymetli hale gelecek.  Yeni bir çevreye taşınabilirsiniz. Miras, hisseli bir para, vergi ve borçlarınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Mistik konularla ilgilenebilir, bu anlamda eğitim alabilirsiniz. Merak duyduğunuz alanlarda araştırmalar yapabilir, bilinmedik konuları aydınlatmak yönünde çalışabilirsiniz. Ticari konulara merak duyabilir, bu alanda çalışabilirsiniz.

 

 

Her gün,,,bir tomurcuk dalında açar...

 

Çiçek tazelenir, yenilenir,,,,,

 

Hayat da böyledir.

 

Her yeni gün bir tomurcuk misali,

 

İnsanı umutlandırabilir.....*iremSU*

 

 

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Başaklar Ocak ayınız, özellikle ilk on günlük dönemi hem aşk hem iş hayatı hem de moral gücü bakımından gayet olumludur. Doğan her yeni günü umutla, ayaklarınız sağlam yere basacak şekilde değerlendirmeniz kolaydır. Ne istediğinizi bilen biri olarak, neyin sizin için faydalı neyin size gerekli olduğunu gayet iyi saptayabilir ve bunları elde edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için ilk on günlük dönem ümitlendiricidir. Ocak ortasına doğru kendinizden ziyade başkalarına faydalı olacak şekilde işlerinizi düzenlemeniz, iş konularında yenilikçi düşünmeniz gerekir. Kafanızın içinde bazı tereddütleriniz olabilir. Sözgelimi iş problemi yaşayan bir Başaksanız iş arayabilirsiniz. İşinizden memnunsanız yeni projelere girişebilirsiniz. Kalabalık bir ortamda görev alabilirsiniz. Evde yaşayan bir kişiyseniz rahat bir ortam yaratmak için değişimlerde bulunabilirsiniz. Ay sonuna doğru hem sağlığınıza dikkat etmeli hem de aşk hayatınızla ilgili konularda onun bunun sözüne değil, gelişmelere göre iç gözlemde bulunmalısınız. Bazı laf sözler canınızı sıkabilir.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-19-20-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                   : 9-15-22-23

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 4-5-31

Yeniay                                                           : 1-2-3-4-29-30-31

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 14-15-16

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ayının ilk haftası boyunca, ilişkinizin niteliğine göre değişen davranışlar sergilenebilir. Sevgi alışverişi ılımlı ve şefkatli ise, bu dönemde sevdiğiniz kişinin duygusal iniş ve çıkışlarına karşı sabırlı olursunuz. Hayallerini destekleyerek amacını gerçekleştirmesi yolunda yardımcı olmayı tercih edersiniz. Ancak birlikte olduğunuz kişi, gerçeklerden kopuk, ilişkisine ve size karşı bilinçli davranmayan bir kişi ise, onun bu hallerine anlam vermekte zorlanırsınız. İlişkisi olmayanlar bu süreçte romantik duygulara sahip, hayatı apayrı bir pencereden ele alan, şairane bir kişiyle tanışabilirler. Bu devrede, enerjiniz düşebilir. İçinizden mücadele etmek gelmez. Olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazırsınızdır. Şubat ayının ikinci haftası, çalıştığınız ortamda, yer aldığınız arkadaş çevresinde paylaşımcı olmanın size büyük katkısı var. Eğer yeni bir iş arıyorsanız bu devredeki enerjiler yardımcınızdır. Her şeyin mükemmel olması gerekmiyor diye düşününüz. Çünkü akışta kalmak rahatlatıcıdır. Siz rahat olursanız bu devrede karşınıza sayısız fırsatlar çıkabilir. Size destek veren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcı gibi dursa da, siz inancınızı güçlü tutarak güzellikler dileyiniz. Problemler bir şekilde yoluna girecektir.  26 Şubat sonrası evlenebilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Gayet olumlu bu tarihte, ilişki meselelerinde ilahi yardımlar görebilirsiniz.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-7-16-17-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-11-12-18-19

Aşkta En Şanslı Günler                                : 7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-28

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 10-11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART AYINA BAKIŞ

 

 

17 Mart tarihine kadar Merkür gerilemesi devam edecek. Ancak gölgeli günlerini de hesaba katarsak etkisi 24 Mart olana kadar sürer. Merkür zihinsel aktivitelerin astrolojik temsilcisidir. Balık burcunda zorlayıcıdır. Bir de geri hareketi hesaba katarsak tabii ki dikkatli olmak lazım. Özellikle ilişki konularında. Birbirinizin özlük haklarına, farklılıklarının bilincinde olmak lazım. Aranızda bir sorun varsa, bu tarihe kadar gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. Eğer yeni bir ilişkiniz varsa, birbirinizin hayata bakış açınızdan, geçmişinize kadar her bir detayı açık bir yüreklilikle ortaya koymanız faydalıdır. Bu dönemde üzerinde düşünülmeden ayrılma, evlenme, iş ortaklığı kurma gibi kararlar alınmamalıdır. 20 Mart sonrası her konuda lütfen bilinçsizce hareket etmeyiniz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Cinsel yaşamınız, ilişkinizle alakalı meselelerde tartışmalardan kaçınınız. Partnerinizle aranızda tatsız hadiseler geçebilir. 27 Mart tarihinde mali konularda dikkatli olmakta yarar var.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-15-16-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-10-11-17-18-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 27-28

Yeniay                                                           : 24-25-26

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 10-11-12

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan ayının ilk iki haftalık bölümünde hem derinlemesine düşünürsünüz hem de aklınıza gelenleri söylemek istersiniz. Bu derinlikle düşünme, biraz da yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkisidir. Bir haksızlığa uğradıysanız, olur ya birileri canınızı yaktıysa, sevgiliniz sizi kırdıysa, para kaybettinizse, ummadığınız sıkıntılarla karşılaştıysanız bütün bunları ters ve oldukça sert bir şekilde karşılarsınız. Endişeleriniz bir yük gibi omuzlarınıza biner. Olgun düşünmeniz mümkün değildir. 10 Nisan tarihi ve özellikle 15 Nisan sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Hem çaba gösterdiğiniz alanlarda doğru tercihlerde bulunarak, hedefinize varabilirsiniz hem de ne istediğinizin bilincinde olarak düzenlemelerde bulunursunuz. Aşk açısından gayet olumludur. İlişkileri güçlendirir. Sorunları ortadan kaldırır ve sadakat olgusunun ilişkide güçlenmesini sağlar. Ayrıca bereketlendiricidir. Maddi ve manevi anlamda size yararlar sağlar. Ticari yatırımlarda, ilişkilerde hayrınıza gelişmeler yaşanır. 25 Nisan tarihinde çevrenizle alakalı veyahut bir işle ilgili yaşanması muhtemel değişim sizi farklı bir ortama, çevreye yerleşmeniz anlamındadır. Bu değişim önce rahatsızı edici gibi dursa da, sonrasında bir hayli yararlı olur.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-11-12-16-17-21-22-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                      : 1-7-14-15-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 2-3-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 24

Yeniay                                                           : 21-22-23

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 6-7-8

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftasında doğru kararlar verebilmek gayet kolay. Siz yenilikten yanasınız. O zaman öyle bir yenilik yapınız ki, hem istikrarlı hem de akıllıca ilerlemek mümkün olsun. Planlama için enerjiniz gayet yüksek. Eğer artık dışa açılmanız, kapıları çalmanız ve güvenle kendinizi ifade etmeniz gerekiyorsa bunu yapınız. Başarıyı asla birilerinin veya şansın eline bırakmayınız. 9 Mayıs civarında, mesleki konularda iki yönlü düşünebilirsiniz. Bir yandan işinizi sürdürürken diğer taraftan bir başka iş arayabilirsiniz. İlişki anlamında bu tarih, kafanızın karışmasına neden olsa da, siz beraberliğiniz hakkında doğru bir yol izleyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar düzgün bir partner seçiminde bulunabilirler veya nasıl bir tercihte bulunmaları gerektiğinin farkındadırlar. 10 Mayıs tarihindeki tutulma, maddi ve manevi anlamda güven arayışınızın işaretçisidir. Bir başka şehir, iş, seyahat, ticari yolla kendinizi garanti altına almak istersiniz. Bulunduğunuz yerde pek rahat etmezsiniz. Ancak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanırsınız. Bu sırada gelişen olaylar, yaşananlar karşılaştığınız durumlar sizi bir hayli zorlayabilir. 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda hem oldukça yoğunsunuz hem de yeni iş girişimleri anlamında enerjiniz gayet yüksek.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 9-10-14-15-19-23-24-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-11-12-25-26-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 21-22

Yeniay                                                           : 18-19-20

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 3-4-5-6-31

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on günlük süresi boyunca sizi ihtiyaç duyan kişilere karşı hem özverili hem de sevgi dolu bir şekilde yardımcı olabilirsiniz. Aşina yüzler, eski dostlar, çoğunlukla gittiğiniz yerler, huzur bulduğunuz insanlarla ilişkinizi sürdürmeyi tercih edersiniz. Vefa duygusu sizin için son derece önemlidir. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Toplumsal konularda sizden bir yardım bekleniyorsa, elden geldiğince destek olursunuz. Genelde ilişkileriniz verimlidir. Arkadaşlarınızın, partnerinizin özel günlerini mutlaka hatırlayıp bir araya gelmeye çalışırsınız. Eski fotoğraflar teknolojik ortamlarda koruma altına alınır. Eski kıyafetlerinizi yenileştirmek gibi moda akımlarına ilgi duyarsınız. Anneniz, kardeşleriniz, yuvanız hepsi sizin için önemlidir. Ayrıldığınız sevgilinizle yaşadıklarınızı veya şu anda birlikte olduğunuz kişiyle anılarınızı gayet duygusal bir şekilde anarsınız. Aşkta, arkadaşlıkta, ailevi konularda eğer sorunlarınız varsa, kendinizi yalnız ve mutsuz hissedersiniz. İleri yaşta birisiyseniz, evlatlarınızı, torunlarınızı özlersiniz. Onlardan uzaktaysanız, bağlantı kurmaya çalışırsınız. 8 Haziran tarihindeki Yeniay,  eğitim tecrübeniz ve alanınıza göre bir işe girmek, başvuruda bulunmak, bağlantılar kurmak yönünde gayet etkilidir. Artık hedefinizi belirleyerek kendinizi mutlaka göstermelisiniz. 26 Haziran itibariyle aileniz, arkadaşlarınızla ilgili konularda hassas düşünürsünüz. Sizi bir şeyler geçmişe götürür. Eskiyi anarsınız. Hislerinizi kimseye ifade etmezsiniz. Çünkü onlar size aittir. Geleceğinizi önemsersiniz. Daha iyi şartlarda yaşamak istersiniz. Ancak Merkür geri hareket dönemi olduğu için, önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar yeni bir karar almak yerine gözlemde bulunmayı sürdürünüz.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 5-6-10-11-15-16-19-20-24

Zayıf Enerjili Günler                                    : 1-7-8-22-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 24

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 17-18

Yeniay                                                           : 14-15-16-17

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-27-28-29

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Temmuz tarihindeki Yeniay, sizin aileniz, özel yaşamınız, mesleki hayatınız ve kişisel anlamındaki tüm kararlarınızı ilgilendiriyor. Yöneticiniz Merkür geri hareket döneminde olduğu için, yaşam yolundaki amacınızı, ideallerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi bir daha gözden geçirmek olmalıdır. Şu aralar c Sürekli bir iç gözlem, durumları gözden geçirme anlamında 20 Temmuz tarihine kadar olayları akışa bırakmayı denemelisiniz. O tarihten sonra yavaş yavaş kendinizi toparlarsınız. Ancak burada önemli olan geçmişe takılmadan geleceğe bakmak. 13 Temmuz tarihi sonrası amacımıza uygun hedef belirlemekte ve bunların üstüne gitmekte yarar var. Bir şeyleri belki kontrol altına alamayabiliriz. Ancak hem sosyal ilişkilerimizde hem de amacımızı gerçekleştirme anlamında güven unsurunu dikkate almalıyız. Kimlere güvenebiliriz, neler adına mücadele etmeliyiz. Bunları belirlememiz iyi olacaktır. 22 Temmuz Güneş-Aslan burcu seyri ve aynı gün oluşacak Dolunayın etkisiyle kendinizi dışarıya kapatarak iç dünyanızda özel bir yere sığınırsınız. Bu pusuda beklemek halidir. Güç toplanır, hedef gözlenir, ancak hareket edilmez, zamana bırakılır ve teslim olunur. Ancak aynı gün oluşan Dolunay, yalnız kalmanıza fırsat vermez. İçinizdeki ses başkalarının sana ihtiyacı olduğunu ve onlara karşı görevlerin olduğunu hatırlatır. Sanki bu sese uymazsanız sizi saymayacak, sevmeyecekler zannedersiniz. Ancak böyle düşünmek sizi başkalarının kölesi haline getirebilir. Venüs burcunuzda seyrine başladığında ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-8-12-13-17-21-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 21

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15

Yeniay                                                           : 12-13-14

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 24-25-26-27

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihindeki Yeniay, maneviyatınızı güçlendirici. Özgüven duygunuzu yükseltiyor, yaratıcı düşünmenizi sağlıyor. Gücünüzü toplamanız için size şifa veriyor. 16 Ağustos tarihinde Venüs-Terazi burcunda seyrine başlarken, insan güzel şeylere daha fazla para harcayabilir. Çünkü sahip olmak, huzur bulmak, hayattan memnun kalmak ister. Genelde hediyeler alınır, hediyeler verilir, dostlarla temasa geçilir, insan nefes almanın, yaşamının keyfine varır. 24 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, çözümcü, mantıklı, gayet akıllıca düşünmenizi sağlar. İş veya özel hayatınızla ilgili meseleler detaylıca gözden geçirilir. İş başvuruları için uygun zamandır. İkna kabiliyetiniz, bilginiz sizi ayrıcalıklı kılar. Kararsız kaldığınız meseleler üzerinde en doğru seçeneği tercih etmeniz kolaylaşır.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-8-9-13-14-17-18-26-27-31

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-2-15-16-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler                                : 17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 21-22-23

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, sizi birebir ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi ve yeni bir adım atılması anlamında olumludur. Hem iç gözlemde bulunarak meselelerin ana kaynağına inmenizi sağlar hem çevrenizle alakalı her türlü bağlantıyı kuvvetlendirir. Bununla da kalmaz. Sizi kendinizi ifade edebileceğiniz iş ve sosyal alanlarda fırsatlarla karşılaştırır. Aşk yaşamınızı ciddileştirir, olumlu hale getirir. 9 Eylül itibariyle, parasal konularda görüşmeleriniz olabilir. Mesleğiniz sanatla alakalı ise, bu dönemde kısa süreli kazanımlar elde edebilirsiniz. Danışmanlık yapabilirsiniz. Sözgelimi insanlar sizden fikir alırlar, siz de bundan para veya çevre edinmiş olursunuz. Uyumlu davranmak bu dönemde bir hayli önemlidir. Tartışmalara girmemek, hassasiyet içinde insanlarla ilişki kurmakta yarar var.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-9-10-14-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 11-12-18-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 7-8

Yeniay                                                           : 4-5-6

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 17-18-19

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, maddi ve manevi kazanç elde edebileceğimiz ilişkilerin kurulmasında, dengeli, huzurlu ve uyumlu şekilde sürdürülmesinde yardımcıdır. Yeniayın oluştuğu bu tarih hem çevresel ilişkilerde hem de ailevi konularda güzelliklere sahip olma arzumuzu yükseltir. İsteriz ki, kazançlı çıkalım ve isteklerimize kolayca kavuşalım. 7 Ekim tarihi itibariyle hoşgörülü ve iyimser yaklaşımların sizin için önemi büyüktür. Bazıları için bu tarih yeni bir yere taşınma arzusu, yeni bir şeyler yapma isteğinin işaretçisidir. Biz baskı altına alan sorumluluklardan biraz olsun uzaklaşmak isteriz. Fırsat bulduğumuzda en azından hafta sonları bir yerlere kaçabiliriz. Evimizle ilgili güzel bir şeyler satın almak, bir parça olsun değişim yapmak hoşumuza gider. Ancak bütçeyi aşmamakta yarar var. 15 Ekim sonrası başarılı girişimlerde bulunabilir, iş hayatımızla ilgili meselelere eğilebilir, durumumuzu gözden geçirebiliriz. Yeni kararlar verebiliriz. Amacımız, verimli bir şekilde çalışmak ve hayatımızı düzenlemektir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş-eğitim-çevremizle alakalı konularda derinlemesine bir analiz şarttır. Yolunda yürümeyen işler, istediğimiz gibi yürümeyen ilişkiler üzerinde bir hayli endişelenebiliriz.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-11-20-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 9-15-16-22-23

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 4-5

Yeniay                                                           : 1-2-3-4-29-30-31

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 15-16-17

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması etrafınızla olan ve genel olarak insani ilişkilerde sırdaşlığın, anlayışlı olmanın, derinlikli düşünmenin, ruhsal bağlantılar kurmanın işaretçisidir. Tutulmanın gerçekleştiği gün Merkür geri harekette olacak. Sizin de, birçok meseleyi tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Nasıl bir durum içindeyim ve nasıl bir yön çizmeliyim. Belki bir çevre değişimi düşüneceksiniz belki de yakınlarınıza olan temasınızı yeniden ele alacaksınız. İş durumunuza göre bir yol izleyeceksiniz. Bu tutulma, aşk hayatınızın güçlenmesini sağlayıcıdır. Dürüst olduğunuz müddetçe kazanan siz olursunuz. Bilinçsiz davranmamak gerekiyor. Genel olarak aşkta seçici ve oldukça dikkatli bir gözlem gücüyle hareket edeceğinizi söyleyebilirim. Yaş tahtaya ayak basmamak nedir bilirsiniz. İşte sizin için de bu deyime uygun kararlar söz konusu olacaktır. Bu tutulma, yaşınız gereği, ister eğitim, ister iş konularında olsun size en uygun seçeneğin belirlenmesinde yardımcıdır. Siz bu tutulma sayesinde insanlarla bütünlük içinde hareket edeceksiniz. Sezgileriniz muazzam derecede artacaktır. Hatta bazılarınız,  başkalarına yol gösterici bir meslek sahibi olabilirsiniz. Şunu unutmayınız, siz kendinizden sorumlu olduğunuz kadar, yapacağınız seçimlerden de sorumlusunuz. Ancak bu Tutulma, doğru olanı seçmeniz için size yardımcıdır. Şüpheniz olmasın.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-4-7-8-16-17-21-22-26-27-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 5-6-11-12-18-19

Aşkta En Şanslı Günler                                : 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-28-29

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 11-12-13

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihindeki Yeniay,  güven duygumuzu tazeleyici, aile ilişkilerimizi gözden geçirmemize yardımcı, sorunları pozitif yaklaşım içinde çözebileceğimize dair umudumuzu yükselticidir. Yeni bir yere taşınma, yeni bir çevre edinme arzumuzu yükselticidir. Bilgilenmeye bir hayli önem verebiliriz. Sınırlarımızı genişletmek isteriz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Arkadaşlarımızla, ailemizle bir araya gelmek, birlikte aktivitelerde bulunmak isteriz. Problemli bir süreçten geçiyorsak, kimseye eğilmeyiz, alttan almayız hatta şaka yolla uyarılarda bulunuruz. Pek dert tasa çekecek halimiz yoktur.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-4-5-13-14-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-9-15-16-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 4-5

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 26-27

Yeniay                                                           : 22-23-24-25

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 8-9-10

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: Nisan 25, 2024, 12:52:19 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-book, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programı, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunları, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-kitap, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hikayeleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haberleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su videosu, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su şarkı sözleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hileleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su scripti, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su filmi, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su ödevleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yemek tarifleri, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su driverları, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su smf, 2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su gsm
Yanıtla #1
« : Ocak 01, 2013, 10:35:06 ÖS »
Avatar Yok

mgb7
*
Üye No : 121701
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 7
Karizma = 0


hep kariyer hep para, niye hiç aşkla ilgili bişey yok Gülmek :))))
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1287 Son Mesaj Ocak 05, 2013, 05:48:36 ÖS
Gönderen : zephyrss
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1301 Son Mesaj Aralık 22, 2012, 12:48:57 ÖÖ
Gönderen : imge34
2013 Ikizler Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 918 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:19:37 ÖÖ
Gönderen : abra
2013 Yengeç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 992 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:22:46 ÖÖ
Gönderen : abra
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1412 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 11:08:26 ÖÖ
Gönderen : Violin


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular