0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı: 1283 Kere Okundu.)
« : Aralık 19, 2012, 10:14:21 ÖÖ »

abra
*
Üye No : 76761
Nerden : Düzce
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 213
Mesaj Sayısı : 1 182
Karizma = 30


2013 Burç Yorumları - Astrolog Irem Su
2013 YILINDA SİZ,
 

Sevgili Koçlar yılın ilk altı aylık bölümünde hızlı ve gayet aktif bir iletişim gücüne sahipsiniz. Yakın çevrenizle olan temasınız geçen yıl olduğu gibi yoğun bir şekilde devam edecek. Doğru bilgilenmeye ve bilgilendirmeye mutlaka önem veriniz. İş hayatında ikna kabiliyetiniz gayet yüksek bir yıldasınız. Satış, pazarlama, eğitmenlik alanlarında başarılı olabilirsiniz. Uzun vadeli düşünmeye çalışınız. Aile geçmişinizle, anne ve babanızla alakalı konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Ev-emlak konularındaki işlerde başarılı olabilir veya bu konularda kendinizi garanti altına alabilirsiniz.


Bu yıl gerek iş gerekse mali konularda olumlu fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dışarıdan destek görebilir, başarılı iş ortaklıkları ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Mayıs ve Kasım aylarında, kariyer hayatınızla ilgili konularda ani ve çok hızlı kişisel kararlar verebilir, radikal değişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak lütfen çok bilinçli düşününüz ve sağlam olmayan işlere kalkışmayınız.


Bireysel kazançlarınızdan ziyade partneriniz, ortağınız veya alışverişte bulunduğunuz kişilerle çıkarlarınızı düşünerek birlikte hareket etmeyi öğreneceksiniz. Ortaklaşa bir malı, mülkü, parayı paylaşabilir, mirastan yararlanabilir, yine ortak bir paradan payınıza düşen hisseye sahip olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınız zarara girerse ona destek olabilirsiniz. O da aynı şekilde mali ve duygusal anlamda size destek verebilir. Bu anlamda eş ve iş ortaklarınızı iyi seçmenizi tavsiye ediyorum.

Mucizeleri dışarıda aramaya gerek yok. Çünkü insanın kendine  duyduğu güven, hayata olan  inancı ve  cesareti  en büyük mucizedir.-iremSU

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

OCAK AYINA BAKIŞ


Sevgili Koçlar Ocak ayı boyunca amacınıza uygun şekilde hızlıca ilerleyebilirsiniz. Yeni olan çalışmalarınızı grup içinde ve toplumsal alanda aktif şekilde gösterme fırsatları yakalarsınız. Mesleki konularda hayallerinize uygun şekilde kafanızın içindekileri gerçekleştirebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelse de, gelişim için bunların gerekli olduğunu bilmelisiniz. İş konuları ve sosyal ilişkiler bakımından gayet aktif bir dönem olduğunu söylemeliyim. Güçlü olma, yeni bir şeyler ortaya koyma, derinlikli gözlemde bulunma anlamında etkili bir on gün sizi bekliyor. Maddi konulara dikkat edelim. Amacımız her ne ise ona adapte olarak işlerimizi düzenleyelim. Ay sonunda aşk hayatınızla ilgili konularda sizi duygusal açıdan güçlü kılacak gelişmeler yaşanabilir. Bu ay, hem iş hem hedefleriniz hem de sosyal yaşamınızla alakalı konular bir hayli etkili. Özellikle amacınıza uygun gelişmeler moralinizi yükselticidir.


2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 
Pozitif Enerjili Günler                                   : 8-9-12-13-17-18-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 4-5-10-11-24-25-26-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 19-20-21

Yeniay                                                             : 16-17-18-19

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                           : 4-5-6-31

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


ŞUBAT AYINA BAKIŞ

Şubat ayının ilk bir haftası, enerjiniz bir hayli düşebilir. Oldukça duyarlı bazen tedirgin olabilirsiniz. Amacınızı veya kararlarınızı uygulamakta zorlanabilirsiniz. Dinlenme ihtiyacı her zamankinden daha fazla olabilir. Stresten özellikle kaçınmakta yarar var. Sizi sınırlayan, zorlayan problemlerinizi, kararsızlığa yol açan durumları, güven eksikliğini gidermenin bir yolu, dostlarınızla, dert yoldaşınız olan kişilerle konuşmak ve rahatlamaktır. Yorucu aktivitelerden ziyade enerji toplamanızda destekleyici olan müzik, yoga, meditasyon gibi tekniklere yönelmekte yarar var. Şubat ayının ikinci haftası, hem sosyal hayattaki ilişkileriniz güçlenir hem de yeni bir iş, girişim veya yenilik için start verebilirsiniz. Dostça paylaşımlara önem verirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, beraber hareket etmek, onlardan destek görmek sizi çok mutlu edecektir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi, içinde bulunduğunuz durumu her yönüyle gözden geçirmenin, aceleci kararlar vermemeniz gerektiğini işaret ediyor.  Ancak 26 Şubat tarihinde Venüs-Balık burcu seyri, aşkta şansınızı yükseltiyor. Gerçek bir aşkı bulmanız, onu yaşamanız ve derinlikli hissetmeniz mümkün.  Sezgileriniz muhteşem. Ay sonuna doğru enerjiler yüreğinizdeki sıkıntıları azaltıcı ve sizi rahatlatıcıdır.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler                                   : 5-6-9-10-13-14-18-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler                                   : 1-7-8-21-22-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15-16-17

Yeniay                                                           : 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-27-28

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


MART AYINA BAKIŞ

 
17 Mart ve bir hafta gölgeli günlerini sayarsak 24 Mart tarihine kadar zihinsel anlamda, meselelerin üzerine odaklanmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu hem Balık burcundaki Merkürün astrolojik doğası gereği hem de geri hareketinin etkisidir. Genel olarak tavsiyem, hangi konuda olursa olsun bilinçli düşünmeye çalışmanızdır. Eğer bir problem varsa, karar almakta zorlanıyorsanız veya bir mesele sizi derinden derine etkilemiş ve hangi yönde ilerlemek gerektiğini bilemiyorsanız lütfen ay ortasına kadar bekleyiniz ve tüm olasılıkları gözden geçiriniz.  Bu geri hareket bu türden durumlara yol açsa da, bazı yönlerden faydası olabilir. Sözgelimi sezgilerinizi güçlendirir. İşte bu güç sizi yanlış kararlar vermekten korur. Yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek için kendi içinize dönerek düşünürseniz birçok mesele için çıkış formülleri bulabilirsiniz. 20 Mart-22 Mart arasında enerjileriniz gayet yüksek. Yeni adımlar atabilirsiniz. Bireysel anlamda güven duygunuz yükselir. Ancak özellikle 27 Mart tarihinde ilişkiniz ve iş ortaklarınızla alakalı konularda dikkatli olunması gereken bir gün. Sert etkili bir Dolunay olduğu için, problemli beraberlikler açısından zorlayıcı enerjiler mevcut.


2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-8-9-13-14-17-18-19-22-23-31

Zayıf Enerjili Günler                                    : 6-7-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15-16

Yeniay                                                           : 12-13-14

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 26-27-28-29

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
 

NİSAN AYINA BAKIŞ


Nisanın ilk iki haftalık bölümünde,  düşüncelerimiz gayet hızlı bir şekilde akıyor. Cesaretle fikirlerimizi savunabiliriz. Ne düşünüyorsak onu söze dökeriz. Ne hissediyorsak onu dışarıya aksederiz. Hem de hiç çekinmeden, hatta riski bile göze alarak. Burcunuzda oluşan Yeniay etkisini gayet olumlu buluyorum. Bu kendiniz adına bir yeni adım anlamı taşır ki bunun verimli sonuçlarını bir hafta almaya başlarsınız. Maddi konularda bir hayli olumlu etkiler altındasınız. Bereketiniz, şansınız gayet yüksek. Parasal ve manevi değerleriniz anlamında olumlu olan bu süreç moralinizi gayet yükselticidir. Ay sonuna doğru Akrep burcunda oluşacak Ay tutulması, zorlayıcı olabilir. Özellikle birilerine güvenerek bir borcun altına girdiyseniz veyahut parasal konularda açıldıysanız, ödeme anlamında baskılarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlar yaşayabilirsiniz. Oysaki sizin artık bu türlü durumlara karşı dikkatli olmanız gerekiyordu. İlişki konularında da bu tutulma gayet etkili. Hem partner hem de ailenizle aranızda istenmeyen durumlar yaşanabilir.


2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması


Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-14-15-19-20-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 2-3-16-17-23-24-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 19-20

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                            : 8-9-10-11

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 23-24-25

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
MAYIS AYINA BAKIŞ

Mayıs ayının hemen başında, maddi kazancımızla alakalı konular üzerinde odaklanırsınız.  Güven içinde yaşama arzunuz paraya daha fazla düşkün olmanızı sağlar. Hem birikimlere önem vermelisiniz hem de bu devrede harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 9 Mayıs tarihinde aşk hayatınız, çevre ilişkileri, gezmek, para kazanmak anlamında bir hayli aktifsiniz. Ancak 10 Mayıs tarihinde maddi konularda etkili olacak Güneş Tutulması,  Güney düğüm noktasında gerçekleşeceği için maddi konularda korku ve garip tutarsız davranışlara, zorlanmalara, huzursuzluklara sebebiyet verebilir. Mutlaka bilinçli hareket etmeye gayret etmelisiniz. 15 Mayıs tarihinde eğitim-iş-yakın çevrenizle olan her türlü bağlantınızda gayet akıllı bir şekilde düşünebilir, girişimde bulunarak başarılı olabilirsiniz.


2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 
Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-12-16-17-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 14-15-21-22-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 9-10

Yeniay                                                             : 6-7-8

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 20-21-22

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



HAZİRAN AYINA BAKIŞ

Haziranın ayının ilk on günlük süreci, yuvanızdaki ilişki alışverişi, iş hayatınızdaki genel durum, partnerinizle olan paylaşımınız ve hepsinden önemlisi sizin hayata bakış açınız son derece önemlidir. Eğer bu konularda bir problem yaşanıyorsa huzurlu bir ortam yaratmanız, bu huzuru daim kılabilmeniz kolay olmaz. Ailenizi bir arada güven içinde yaşatma isteğiniz ve onların da size karşı aynı şekilde davranışlar sergilemeleri, sizi hem içerde hem de dışarıda başarılı ve mutlu kılacaktır. 8 Haziran tarihindeki Yeniay İkizler burcunda oluşacak ve sizleri aktif kılacaktır. Yolculuklar, iş girişimleri, iş hayatında kısa vadede hemen sonuç alma isteği bir hayli yoğun olacaktır. Güncel olan her bilgiyi, merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek arzunuz yoğunlaşacaktır. Bu tarihte adım atılan işler, 23 Haziran tarihinde sonuçlanmaya başlar. Yeni bir eve taşınma, yeni bir çevre edinme, yeni insanlarla tanışma anlamında enerjiniz gayet yüksek. 26 Haziran itibariyle ev-aile-güvence-yerleşimle alakalı konularda yaklaşık üç hafta boyunca lütfen acil kararlar almayınız.


2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi



Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-7-8-12-13-22-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 10-11-17-18-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 5-6

Yeniay                                                            : 2-3-4-29-30

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                          : 17-18-19

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



TEMMUZ AYINA BAKIŞ


8 Temmuz tarihinde oluşan Yeniay, ev-aile-yuva kurmak-çevre değişimi-iş hayatınızla ilgili konularda yeni bir adım atmak için 20 Temmuz sonrasını beklemenizde yarar var. Mevcut şartlar risk almanın doğru olmadığını gösteriyor. 13 Temmuz tarihi itibariyle evinizi güvenli bir yer haline getirmek, ailenizi korumak, kendi sınırlarınızı savunmak amaçlı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak enerji bir hayli düşüktür. Direkt olarak bir şeyin üzerine gitmek zor gelir. Ancak bu zorluk sizi bir hayli hırslandırabilir. Bu hırs aslında güce dönüşebilir. Sözgelimi aile bireylerinin sorumluluklarını gözden geçirmeleri ve dış dünyada hedefler belirlenmesi gibi. 22 Temmuz tarihi, içimizden geldiği gibi yaşama hevesimiz ile başkalarının bizden beklentileri arasında sıkışıp kalmanın işaretçisidir. Aynı gün Venüs-Başak burcunda seyrine başlar ve ilişkilerde titizlik, kusursuzluk arayışı devreye girer. İnsanlarla olan temasımızın sağlıklı ve verimli hale getirilmesi zorunluluğu vardır. Ancak bunu yapabilmek pek kolay değildir.


2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay


Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-10-11-19-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                     : 7-8-14-15-21-22

Aşkta En Şanslı Günler                                : 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 2-3-29-30

Yeniay                                                           : 1-2-27-28-29

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 14-15-16

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

7 Ağustos tarihinde özgüven duygunuzu parlatıcı Yeniay, sizi dikkat çekici kılıyor. Neyi istediğinizi biliyorsanız şimdi onu elde etmek için öne çıkabilirsiniz. 16 Ağustos tarihinde partnerinizin yaklaşımlarından pek memnun kalırsınız. Venüs yönettiği Terazi burcunda seyrine başladığında ilişkiniz güçlenmeye başlar. Bu enerji altında çiftler birbirlerine karşı nezaketi ihmal etmezler. Beraberlik anlamında olumlu bir tarih. 24 Ağustos tarihi itibariyle seçici düşünen zihnimiz, çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli titizlenir. Düşünürüz. Ne durumdayız ve hayatımızdan memnun muyuz? Sıkı çalışmamız gerektiğini biliriz. Ancak bu bazen bizi yorar. Beklentilere cevap vermek, bizden istenileni yerine getirmek kimi zaman sıkar insanı. Ancak şu var ki, bu enerji gayet olumludur. Birçok işin üstesinden gelebiliriz.


2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-2-6-7-15-16-19-20-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                    : 3-4-11-12-17-18-31

Aşkta En Şanslı Günler                                : 6-7

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 26-27

Yeniay                                                           : 23-24-25

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 10-11-12

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



EYLÜL AYINA BAKIŞ



5 Eylül Başak burcundaki Yeniay, çalışma hayatınız başta olmak üzere sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde yeni atılacak adımların tespiti anlamında önemlidir. Ayrıca ilişki-iş ortaklığı-iş hayatınız-parasal anlamda muhasebede bulunmanız yönünde yardımcıdır. Eğer patronunuzla önemli bir husus üzerinde konuşacaksanız veya bir iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız planlamanızı yapınız. Eğer olasılıklar iyice hesap edilirse, olumlu sonuçlar alınacaktır. Ancak çok fazla irdelemek, her şeyi eleştirmek, bir şeyleri beğenmemek şeklinde düşünürseniz iki haftaki sonraki Dolunayda zorlanırsınız. Yeniay, ailevi ve ev hayatınızla ilgili konular üzerinde gelişim ve büyümenin sağlanması yönünde etkilidir. 9 Eylül tarihi, ilişkinizle ilgili konularda adil ve tarafsız düşünmenin yararlı olacağını gösteriyor. İlişkiniz hakkında karar verme veya önceden verilmiş kararların gözden geçirilmesi zamanı.



2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-11-12-16-20-21-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                   : 1-7-8-14-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 2-3-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 22-23

Yeniay                                                           : 19-20-21-22

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 6-7-8-9

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
EKİM AYINA BAKIŞ


5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, ilişkilerde, sen ve ben yerine Biz olmanın inceliklerini deneyimleme zamanıdır. Eğer huzurlu bir ilişkimiz varsa, Yeniay onu daha da güçlendirecektir.  Eğer sorunlu bir ilişkimiz varsa, önümüzdeki iki haftalık süre içinde birbirinize karşı dengeli, uyumlu ve ılımlı bir şekilde yanaşmanız halinde problemleri çözebilirsiniz. 7 Ekim sonrası aşk hayatınız canlanacaktır. Her an hayatınıza yeni birinin dahil olması mümkündür. Bu kişiyle ilk kez gittiğiniz bir yerde, bir etkinlikte, davette, yolculukta, internet ortamında tanışabilirsiniz. 15 Ekim sonarsı sıkı çalışmak, düzenlemelerde bulunmak, işlerinizi yoluna koymak durumundasınız.  21 Ekim-10 Kasım tarihileri arasında mali konular başta olmak üzere ilişkilerinize dikkat ediniz. Derinlemesine düşünmeden, incelemeden yenilik anlamındaki işlerinizi uygulamaya dökmeyin.



2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 
Pozitif Enerjili Günler                                   : 9-13-14-17-18-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                   : 4-5-11-24-25

Aşkta En Şanslı Günler                                : 27-28

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 19-20

Yeniay                                                           : 17-18-19

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 4-5-6-31

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


KASIM AYINA BAKIŞ

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Kasım ayına damgasını vuruyor. Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü oluşumları olumlu gelişmelerin işaretçisi. Maddi ve ekonomik değeri olan yatırımlara yönelmekte, geleceğinizi teminat altına alacak ortaklıklara açık olmakta yarar var. Merkür geri hareketi, bu konularda derinlemesine düşünmeniz anlamında yararlıdır. Şimdi yapıcı, gerçekçi ve elle tutulur olan ilişkilere, iş ortaklıklarına ihtiyacınız var. Karışık, dolaşık hiçbir fayda sağlamadığı gibi, kriz yaratıcı olan ilişkilere dikkat ediniz. Siz gelişimden yana düşünün. İçinde bulunduğunuz durumu şöyle bir gözden geçirin. Temel ihtiyaçlarınızı, uyum içinde elde edebileceğiniz şekilde mali durumunuzu gözden geçirin. Riskten uzak durun ve gelişime açık olun. Zamanla bütün engeller aşılır. Yeter ki, siz ne istediğinizi biliyor olun.

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler                                   : 5-6-9-10-13-14-15-18-19-23-24

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-7-8-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler                                : 23-24

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 16-17

Yeniay                                                           : 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-2-27-28-29-30

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


ARALIK AYINA BAKIŞ

3 Aralık tarihindeki Yeniay, yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevremizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyicidir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek, yeniliklere açık olmak bu Yeniayın güçlü enerjileri altında mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, Yeniayın heveslendirici enerjisi altında daha rahat çözümleme imkanı bulursunuz.


2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi


Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-12-15-16-20-21-30

Zayıf Enerjili Günler                                   : 4-5-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 13-14

Yeniay                                                           : 10-11-12

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 25-26-27

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


iremSU
« Son Düzenleme: Aralık 19, 2012, 10:18:27 ÖÖ Gönderen : abra »

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: Mart 29, 2024, 03:59:07 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-book, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programı, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunları, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su e-kitap, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hikayeleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haberleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su videosu, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su şarkı sözleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su hileleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su scripti, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su filmi, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su ödevleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yemek tarifleri, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su driverları, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su smf, 2013 Koç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su gsm
Yanıtla #1
« : Ocak 05, 2013, 05:48:36 ÖS »
Avatar Yok

zephyrss
*
Üye No : 122060
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 5
Karizma = 0


elinize sağlık çok güzel bir yorum olmuş
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1296 Son Mesaj Aralık 22, 2012, 12:48:57 ÖÖ
Gönderen : imge34
2013 Ikizler Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 913 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:19:37 ÖÖ
Gönderen : abra
2013 Yengeç Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 0 989 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 10:22:46 ÖÖ
Gönderen : abra
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1409 Son Mesaj Aralık 19, 2012, 11:08:26 ÖÖ
Gönderen : Violin
2013 Başak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
Burçlar
abra 1 1202 Son Mesaj Ocak 01, 2013, 10:35:06 ÖS
Gönderen : mgb7


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular