0 Üye ve 3 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1324437 Kere Okundu.)
Yanıtla #6730
« : Ağustos 31, 2016, 10:45:39 ÖS »
Avatar Yok

as.
*
Üye No : 135344
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 698
Karizma = 1054


@beriseda bende büyük bir hevesle başlamıştım ama yani resmen hüsran özellikle olayların akışı beni çileden çıkarttı milletin sürekli bir yerlerden çocukları çıkıyor 😂😂


@tourniquet valla sana yoldaş olmak isterdim canım benim ama maalesef bu seride mümkün değil 😂

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Nisan 28, 2024, 10:32:14 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #6731
« : Eylül 01, 2016, 12:43:44 ÖS »
Avatar Yok

Tourniquet
*
Üye No : 111994
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 498
Mesaj Sayısı : 2 033
Karizma = 2123


As duygularıma tercüman olmuşsun, ellerine sağlık ☺ ben ki seri Türkçeye çevrilse de okusam diye nasıl dualar etmiştim ama hepsi çöpe gitti 😂 Evet tournuquet galiba bir sen varsın 😉

@beriseda bende büyük bir hevesle başlamıştım ama yani resmen hüsran özellikle olayların akışı beni çileden çıkarttı milletin sürekli bir yerlerden çocukları çıkıyor 😂😂


@tourniquet valla sana yoldaş olmak isterdim canım benim ama maalesef bu seride mümkün değil 😂

 Ağlicam. Ağlicam. Ağlicam. Ağlicam. Ağlicam. Ağlicam. Ağlicam.


WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
"Benim Gizli Dünyama Bakmak İster Misiniz?"

        
Yanıtla #6732
« : Eylül 01, 2016, 06:37:39 ÖS »
Avatar Yok

as.
*
Üye No : 135344
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 698
Karizma = 1054





İkinci bir melez sözleşmelerine hazır mısınız? Ben sayfayı ilk çevirişimde heyecandan bayılıyordum aman dikkat edin 
O dünyanın tanıdıklığı, manyak tanrılar ve ek olarak titanlar, kibirli ama hüzünlü Seth, ve Josie… Hepsi size tarihin gerçekten de tekerrürden ibaret olduğunu gösterecek. Ama Alex ve Aidan yerine bu sefer baş rollerde farklı kişiler var.
Seth –hatırlarsınız büyük fedakarlıkların adamı- son yaptığı anlaşmanın şartlarını uygulamakta. Yani Tanrı Apollon kimi öldür derse gidip onları öldürüyor. Yanlış anlaşılmasın bu adamlar Ares’e yardım edenler. Neyse yine bir gün çim biçme makinesi gibi düşmanları biçerken Apollon ortaya çıkıyor ve ona JB baş harflerine sahip bir kızı bulmasını ve onu korumasını söylüyor. Kızın kim olduğunu ve tam ismini vermiyor. Sadece okuduğu okul var elinde. Ama bu Seth için zor olmuyor çünkü okula gittiği an kızı buluyor. Zor olansa ondan uzak durması… Bu şanslı kızımız Josie. Annesinin şizofren hastası olduğuna inan, sarının neredeyse her tonunu saçında bulunduran, üniversite de psikoloji okuyan sıradan biri. (mi?) Kızın kim olduğunu öğrendiğinde ve ona her şeyi anlattığında her ikisi için işler epey bir değişiyor. Ve sonra da ardı arkası kesilmeyen olaylar başlıyor.
Bayıldım ya. Sevmemem mümkünmüş gibi… Yazarın her kitabını alıp itina ile okuyan ve sıkı takipçisi olan benim için Melez sözleşmelerinin yeri hep ayrı olmuştur. Her ne kadar farklı bir seri olarak çıksa da ben bu ad altında anacağım kitabı. Serinin diğerlerinden farkı, yazarın üslubu, olayların hareketliliği, ilişkiler arasındaki samimiyet ve farklılık. Bunlar daha derin işlenmiş ve bu kitapta da bu değişmemişti. Hem Seth açısından hem de Josie açsından da olayları okuyoruz. Bu da benim en sevdiğim şey. Seth geçmiş olayları unutamıyor ve belli etmese de yaralı. Bunu da öyle güzel yansıtmış ki yazar bazı yerlerde boğazım düğümlendi. Josie ise bir anda hayatının değişmesine, ani ölümlere alışmaya çalışıyor. İkili Akit’e gidiyor ve Seth’in görevi orada sonlanıyor. Peki, bizimki Josie’yi bırakıp gidiyor mu? Eh onu da okuyunca anlayacaksınız.
Tek dert yandığım nokta sürekli bir Alex hatırlatmasıydı. Tamam, benzer yerleri Seth bize söylüyor ama bir kere yapılıp gerisini bizim hatırlamamız daha süper olurdu bence. Josie ve Alex çokta birbirine benzemiyor. Onu ayrı değerlendirmek bana göre daha iyi olur. Josie daha yumuşak başlıydı. Ama kesinlikle güçsüz bir karakter değildi. Ve kesinlikle birbirlerini tamamlıyorlardı Seth ile...
Bunun dışında tekrar söyleyeyim ba yıl dım!  5 / 5




Diğer kitap ne zamaaaaaan? Ağlicam. Ağlicam.


WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.



Yanıtla #6733
« : Eylül 02, 2016, 10:49:38 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453




Kafes - Josh Malerman


Elime almamla bitirmem bir oldu. Vay canınaa!!
Oğlan ve Kız'ın "Anneciğim" diye seslendikleri her an içim parçalandı. Hele onlara Olimpia ve Tom diye seslendiğinde çocukların yaşadığı mutlulukk..
Gerilim, heyecan, merak, bir sonraki paragrafa hızlıca göz atma isteği ama kendini durdurmak.. Bu kitapta bolca bunlardan var. Ama bir şey daha var ki; kitabın sonunu bağlayamamak. Bundan dolayı bir yıldız eksik verdim. Umarım devamı filan vardır veya çıkar..

Okumadıysanız tereddüt etmeyin.


Yanıtla #6734
« : Eylül 09, 2016, 09:02:54 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453




Al Sana Aşk - Meriç Mekik


Kafes'ten sonra benim bir romantik komedi okumam gerek diye düşündüm ve başladım. İyi ki de okumuşum. Gülmek :) Akıcı diliyle ve süprislerle dolu bu romantik komediyi çok sevdim. Sanırım birinci kitabı da varmış ama ben ikiden başlamış oldum Gülmek :) Üçüncüsü de çıkarsa kesin alırım. Gülmek :)

Yanıtla #6735
« : Eylül 23, 2016, 08:57:24 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453




Aynı Yıldızın Altında - John Green


Hem kahkaha attırıp hem ağlatan, hayatımda iz bırakan kitapların arasına girdi. Kanserle savaşan iki genç insanın bir birlerinin hayatına dokunuşunu anlatıyor. Hikayeye de anlatımına da bayıldım. Çıkalı uzun zaman oluyor ama ben henüz fırsat bulup okuyabildim. Benim gibi halen okuyamayanlar var ise okuma listelerinde hemen yukarıya çekmelerini tavsiye ederim.  Şeklimi Koyarım. Göz Kırp. Bravo

"O okurken uykuya dalar gibi aşık oldum: Önce yavaş yavaş sonra bir anda."

**

"Acı hissedilmeyi talep eder."

**



**

"Ah Hazel Grace, hiç sorun değil. Kalbimin senin tarafından kırılması bir onur olurdu."



Bu akşam da filmini seyredeceğim ve melankoli tavan yapıcak Zuhahaha  Hehehe
Yanıtla #6736
« : Eylül 24, 2016, 10:49:48 ÖS »
Avatar Yok

Tourniquet
*
Üye No : 111994
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 498
Mesaj Sayısı : 2 033
Karizma = 2123




Puanım; 4/5

Hikaye lisedeki popüler kız olan, Alice'i sevmeyen, ve olayın yaşandığı partinin sahibi olan kız, Elaine, Alice'in o olay yaşanana kadar en yakın arkadaşı olan Kelsie, ölen çocuğun en yakın arkadaşı Josh ve Alice'e ezelden beri aşık olan okulun ineği ve gerçek anlamda dahi öğrencisi Kurt'ün ağzından anlatılıyor. Her birisi Alice'i anlatıyor. Josh Brandon'ı anlatıyor genel olarak. Alice ile yaşadıkları, geçmiş, partide yaşananlar ve parti sonrasını anlatıyor hikaye.

Elaine'in partisinde Alice'in iki çocukla birlikte yattığı söylentisi çıkıyor. Bunlardan birisi üniversite öğrencisi diğeri okulun parlak yıldızı, takım kaptanı Brandon. Bu olaydan bir kaç hafta sonra Brandon bir trafik kazasında hayatını kaybediyor ve Alice'in Brandon'a o trafikteyken sürekli mesaj attığı ve onun dikkatinin dağıldığı için kaza yapıtığına dair dedikodular çıkıyor.  Hönk.! Sonra da dedikodular kontrolden çıkıyor. Alice hem okulda hem küçücük kasabada küçük düşüyor, dışlanıyor. Tüm bu olaylar sırasında onun yanında olan kişi de Kurt oluyor. Kısaca olay bu.

O Kelsie'nin ağzını burnunu dağıtmak, Josh'ı da ıslatıp kış ayazında bırakmak lazım ama neyse, sakinim.  Dövmek Sözde kötü olması gereken Elaine en iyileri maşallah. İnsanların ne kadar kötü olabileceği, kendi bencillikleri ve aşağılık kompleksleri yüzünden nasıl acımasız olabileceklerini görmek beni çok etkiledi. Kötü olmak için yetişkin olmaya filan gerek yok. Lisede de insanların nasıl zalim olabildiklerini görmüş oldum.

Kitabı Alice hakkındaki gerçek için değil de daha çok o diğer insanlara neler olacağını merak ettiğim için okudum ama kitapta bu yoktu. Sonu beni tatmin etmedi ve çok çabuk bitirilmiş gibi geldi. Aklımdaki soruların cevabını alamadım. Alice hakkındaki gerçeği okuyucu olarak biz anlıyoruz ama hikayede ortaya çıkmıyor mesela. Kızın yediği yafta yanına kâr kalıyor. Sonu gerçekten olmamıştı kitabın. Ama kitap hakikaten çok çabuk okunuyor. Ben 3 saatte filan bitirdim herhalde. Genel olarak yüreğime öküz oturmuş gibi hissederek okudum kitabı. Kızdım, üzüldüm, acıdım... Ağlamalı bir kitap değil yanlış anlaşılma olmasın acıklı bir durum yok, daha çok ortada cidden büyük bir haksızlık var.

Kısacası okuyun derim ama favori kitabım olmadı. O son yüzünden. Gerçekten sonu daha faklı olsaymış favori kitaplarım arasına girerdi ama yine de 4 puan veriyorum Göz Kırp.
Yanıtla #6737
« : Eylül 26, 2016, 02:11:55 ÖS »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453





Kaybolan Yıllar  - Kathryn Hughes


Klasik Arkadya kitaplarımızdan birisi daha bitti.

Chrissie'in Billy'nin mektubunu okuduktan sonra iç huzura kavuşması bir nebze içimi rahatlatsa da keşke Billy'de az buçuk mutlu olabilseydi. :/

Tina-William cephesinde yaşananlar bu kitabın en sevdiğim kısmı oldu. Gülmek :) Hayat zaten zaman zaman zor ve sıkıntılı bir süreç, en azından kitaplarda bir şeyler yolunda gitsin ama demi  Hehehe

Geçmiş-günümüz bağlantılı, hem hüzünlü hem mucizelerle dolu harika bir hikaye. Tavsiye ederim Gülmek :)





« Son Düzenleme: Eylül 26, 2016, 02:12:11 ÖS Gönderen : Bendis »
Yanıtla #6738
« : Eylül 27, 2016, 10:18:45 ÖÖ »
Avatar Yok

-minel-
*
Üye No : 139378
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2459
Mesaj Sayısı : 4 725
Karizma = 5046




Yazarın diğer serisinden çok daha iyi bir  seri ve keşke bitmeseydi de devamı olsaydı dediğim serilerden .İyi ki vazgeçmeyip

okumuşum diyorum çünkü diğer seriyi okuyunca bu seri de aynıdır diye bir ara okumaktan vazgeçmiştim .  Hönk.!

Konusuyla  anlatımıyla çok güzel ve heyecan dolu bir seri.Her yeni kitabı bir öncekinden daha iyiydi .Benim gibi daha önceden

okumadıysanız mutlaka okuyun tavsiye ederim .   
Yanıtla #6739
« : Eylül 27, 2016, 02:47:45 ÖS »
Avatar Yok

-Trinity-
*
Üye No : 187663
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2715
Mesaj Sayısı : 3 661
Karizma = 12095




Allah düşmanımın başına versin dedirtecek cinsten olan yan komşu Jason ve utangaç, içe kapanık Haley'in arı kovanı sayesinde birbirlerini yakından

tanımalarını anlatıyor kitap.Kitabı beğendim.Jason'ın bir boğazı var her şeyi yiyor ama hiç kilo almıyor ve kurabiye, pastalarına ortak olanlara hain

pislik gözüyle bakıyor. Öldüm Gülmekten. Kitapta yanlış anlaşılma gibi klişeler yaşansa da benim gözümde kitabın eğlencesinden bir şey kaybettirmedi.Okumak

isteyenlere tavsiye ederim.  Bravo
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2016, 03:01:46 ÖS Gönderen : -Trinity- »



Kitap bir limandı benim için.
Kitaplarda yaşadım ve kitaplardaki insanları sokaktakilerden daha çok sevdim.
Sayfa 1 ... 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9646 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5644 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4121 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20694 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8274 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular