0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1328173 Kere Okundu.)
Yanıtla #5270
« : Nisan 03, 2015, 04:40:54 ÖS »

buk@
*
Üye No : 73629
Nerden : Bursa
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 411
Karizma = 11


Ciltli ve 25 lira etiketli vay be pegasusa örnek olsun.Kızıl Yükselişe 40 lira etiket fiyatı yapıştırmış okuyucuyu çok düşündüğünden sevgili Pegasus yayınları. Dövmek Dövmek Dövmek
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Mayıs 12, 2024, 05:32:45 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #5271
« : Nisan 03, 2015, 04:45:49 ÖS »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Pegasus kitapları çok pahalıııı Ağlıyorum.
Yanıtla #5272
« : Nisan 03, 2015, 04:46:17 ÖS »
Avatar Yok

Mila.
*
Üye No : 182573
Yaş : Yok
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 518
Karizma = 11



Yazarın daha önce Dört Kardeştiler romanını okumuştum ve birkaçını daha.Sevmiştim devam etmek istedim.Bu kitabı da görür görmez aldım.Ancak geç kalmışım , öğretmenimin dediğine göre.Ortaokul düzeyi denildi , uyarmış olayım beklentilerinizi karşılamayabilir.
Sekizinci Renk , Ela'nın göz dolduran başarılarıyla büyüledi beni.Yaklaşık olarak üç yüzlü sayfalara kadar Ela'ya imrenerek okudum kitabı.Okul başarısını , piyano derslerini kıskandım diyebilirim.Ela iyi bir karakterdi.Ergenlikten yirmili yaşlarına kadar beraber büyüdük , aşık olduk , aile sırlarını öğrendik.Sevdim ben Ela'yı.Yalnızca bazı yerlerde bana da şımarıkça geldi , bazen de gerçekten çuvalladığını hissettim.Üzülmedim desem yalan olur çünkü yazar ustalıkla işlemiş karakteri.Ela hepimizin gençliğinden bir parçanın temsilini taşıyor.
Ela'yı ne kadar sevdiysem Ülev'den bir o kadar nefret ettim.Sanırım yazarda da öyle oldu ki ilk yüz sayfadan sonra seyrek bahsedilmiş Ülev'den.Ne desem bilemiyorum.İlk olarak adı - her ne kadar hikayesi de olsa - saçma geldi.Sonra kız kibirliydi.Yazar bunu konuşmaktan çekinmemek veyahut alçak gönüllü olmamak olarak ifade etse de samimi gelmedi.Tiraje Hanım'ı kendisiyle kurmaya çalıştığı arkadaşlığı hep övdü , Ela'ya hep öğüt verdi.Bitmez tükenmez öğütler... Ben sıkıldım Ela sıkılmadı.Hatta bir ara o kadar ileri gitti ki bağırırcasına Ela'ya büyük harflerle mesaj attı.
Tiraje Hanım ve Ela'nın sürtüşmeleri başlarda gayet doğal gelse de sonradan , Ela büyüdükçe , garip bakmaya başladım.Sonuçta her kız ergenlikte annesiyle sorun yaşar ama Ela'nınki farklıydı.
Kitapta beni en rahatsız eden noktaya gelecek olursak , bazı cümlelerde çok yapmacıktı.Aslında yazar , birçok ağzı başarılıyla işleyebilen bir yazar ancak bu kitaptaki cümleler fazlasıyla havada kalmıştı.Yazarın bugünleri düşünerek , modern yazdığını tahmin ediyorum lakin yazarın yolunda yürüyemediğimiz açık çünkü kelimeler yabancı , cümleler yapmacık geldi bazı yerlerde.
Bu kitabın en büyük kazanımı kültürlü , kendini yetiştirmiş insanların asla ezilmeyecekleridir.Bir kapı kapansa diğeri açılır çünkü onlar içlerinde var olan enerjiyi en doğru şekilde değerlendirmiş , en iyi olmak için çabalamışlardır.Ela da böyle bir karakterdi.Son sayfalarda neler neler yaşadı ama yine de elinde bir şeyler vardı.Maddi anlamda değil bu - para değil - , müzik olsun , kültür olsun , kitap olsun son derece uygar bir insan.Örnek insan.
Ela'nın bazı davranışlarında üzüldüm.Yanlış kararlar aldığı oldu."Hayatını mahvetti." dediğim yerler oldu.Yine de alnının akıyla çıktı Ela.
Ne kadar yerinde bir yorum bilemiyorum ama bizim bugün ayıla bayıla okuduğumuz aile içi dram , aşk gibi konuları Gülten Dayıoğlu yıllar önce işlemiş.Ben bu kitapları okumadan Türk edebiyatını beğenmiyorum diyen insanlara itibar etmeyi düşünmüyorum.
Yazar fark ettirmeden çok farklı konulara götürmüş okuyucuları.
Puan vermeyecektim aslında ama yine de "kendime göre" değerlendiriyorum çünkü başta da belirtiğim gibi 12-15 yaşa uygun bir kitap ama yine de öneririm.
Puanım : 8/10  Tebrikler. Tebrikler.
Yanıtla #5273
« : Nisan 03, 2015, 05:08:04 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457



Kafa dağıtmalık,hızlı okunan kitaplardan.Yayınevinin tarzını biliyorsanız ve seviyorsanız bu kitabı da beğenirsiniz.Freya işi için ilham perisini

kaybettiğini düşünmektedir ve geri getirmek için cinsel hayatını hareketlendirmesi gerektiğine karar verir.Birileriyle tanışmak için internete ilan verir.Ama

zaten ilham perisi çok yakınındadır.Aynı apartmanda yaşayan Greg,Freya'dan çok hoşlanmaktadır ve onu tavlamayı kafasına koymuştur.Kitap ikilinin

çekişmeleri ve en sonunda yakınlaşmalarıyla devam ediyor.Çok bir şey katmayan ama akıcı bir kitap.
Yanıtla #5274
« : Nisan 03, 2015, 05:17:52 ÖS »
Avatar Yok

Mila.
*
Üye No : 182573
Yaş : Yok
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 518
Karizma = 11



Geceye Fısıldanan Dilekler , 200 sayfa , kafa dağıtmak için ideal bir kitap.
Bahar yorgunluğundan çok çektiğim bu günlerde tam beni yatıştıracak , rahatlatacak bir kitap oldu.Kapağına görür görmez bayıldım.O kadar narin ve şirin ki... İçeriği de beni yanıltmadı.Kapağıyla bire bir uyumlu , fazla iddialı olmayan , sakin bir kitap.
Konusuna değinecek olursak ; üç kadın ve onların mutsuz hayatları.Ben onlara doğum günü prensesleri demek istiyorum çünkü gerçekten doğum günlerinde ihtiyaçları olan şeylere kavuştular.
Kitaba puanım 6'dır.Beklentisiz başlayın bırakın sizi rahatlatsın.Ben bu kitaba yedi versem içim rahat etmeyecek.Çünkü öyle aman aman bir anlatımı yok.Akıcı ama gizemli olduğundan değil yalın olduğundan.Az çok tahmin edilebilirsiniz zaten sonunu.
Kitaba haksızlık etmeyen , yazara bir şans verin derim ben.

« Son Düzenleme: Nisan 03, 2015, 05:18:19 ÖS Gönderen : Mila. »
Yanıtla #5275
« : Nisan 03, 2015, 07:15:48 ÖS »

belisa
*
Üye No : 159595
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 353
Karizma = 16


Pegasus kitapları çok pahalıııı Ağlıyorum.

hayır o kadar para alıyorsun bari birkaç editör tut
verdikleri editör ilanlarını görsen kutsal insan arıyorlar resmen
o yüzden doğru dürüst düzeltilmeden çıkıyor kitaplar
çevirmen ne kadar iyi olursa olsun mutlaka kontrol edilmesi lazım

"Serengeti'de olsaydık Bayan Lane, ben çita olurdum. Orada yaşayan her şeyden daha güçlü, akıllı, hızlı ve daha açım. Ve ben avladığım ceylandan özür dilemem."
Yanıtla #5276
« : Nisan 03, 2015, 07:28:46 ÖS »

VelazquezSanchez
*
Üye No : 29429
Yaş : 32
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 172
Mesaj Sayısı : 840
Karizma = 5255


Adamlar bölüm mezunu yahu yurt dısına çıkıp o kültürü görmemiş ki birde ceviri yapıyor. Tabii bu yazarlar için demiyorum bunu

Ruhun Satılmışsa Çarşı Pazarda, Teselli Arama Boş Sokaklarda, Mazin Kirlenmişse, Lekesi Çoksa, Güzelliğin Neye Yarar Şerefin Yoksa!..


Do Not Break The Heart That Loves You!
 
Yanıtla #5277
« : Nisan 03, 2015, 09:33:42 ÖS »

seliny
*
Üye No : 169857
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 659
Karizma = 9


Andy Weir - Marslı
uzun zamandır okuduğum ilk bilim kurguydu. çok başarılıydı. bilim kurguyu sevenlere şiddetle tavsiye ederim. kitabımız mark karakterinin ağzından anlatılıyor. bazı bölümlerde yan karakterler olduğu için o bölümler yazarın kendi diliyle aktarılıyor. inanılmaz zekice yazılmış bir kitaptı. bazı şeylerde hayret ettim. mesela marsta patates yetiştirmesi başlı başına bir maceraydı. insan patates ne olacak diyor ama öyle değilmiş. karakterimiz Ares 3 isimli mars göreviyle gezegene 5 ekip arkadaşıyla beraber geliyor. gelişlerinin 6 gününde bir kum fırtınası kopuyor ve diğer ekip arkadaşları dünyaya dönmek üzere ana gemiye biniyor, mark'ı fırtına sırasında öldü sanıyorlar ama o hayatta kalıyor ve o günden sonra da marsta hayatta kalabilmek için akıl almaz seyler yapıyor. gerisi inanılmaz keyifli ama spoiler vermemek için anlatamıyorum.  yazar için sadece şunu diyebilirim bundan sonra bu adam ne yazarsa ben okurum !
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2015, 09:34:22 ÖS Gönderen : seliny »
Yanıtla #5278
« : Nisan 04, 2015, 07:19:23 ÖÖ »
Avatar Yok

Mila.
*
Üye No : 182573
Yaş : Yok
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 518
Karizma = 11


Andy Weir - Marslı
uzun zamandır okuduğum ilk bilim kurguydu. çok başarılıydı. bilim kurguyu sevenlere şiddetle tavsiye ederim. kitabımız mark karakterinin ağzından anlatılıyor. bazı bölümlerde yan karakterler olduğu için o bölümler yazarın kendi diliyle aktarılıyor. inanılmaz zekice yazılmış bir kitaptı. bazı şeylerde hayret ettim. mesela marsta patates yetiştirmesi başlı başına bir maceraydı. insan patates ne olacak diyor ama öyle değilmiş. karakterimiz Ares 3 isimli mars göreviyle gezegene 5 ekip arkadaşıyla beraber geliyor. gelişlerinin 6 gününde bir kum fırtınası kopuyor ve diğer ekip arkadaşları dünyaya dönmek üzere ana gemiye biniyor, mark'ı fırtına sırasında öldü sanıyorlar ama o hayatta kalıyor ve o günden sonra da marsta hayatta kalabilmek için akıl almaz seyler yapıyor. gerisi inanılmaz keyifli ama spoiler vermemek için anlatamıyorum.  yazar için sadece şunu diyebilirim bundan sonra bu adam ne yazarsa ben okurum !
Yahu çok merak ediyorum da bir türlü alamadım Ağlıyorum.
Yanıtla #5279
« : Nisan 04, 2015, 10:11:12 ÖÖ »

seliny
*
Üye No : 169857
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 659
Karizma = 9


Andy Weir - Marslı
uzun zamandır okuduğum ilk bilim kurguydu. çok başarılıydı. bilim kurguyu sevenlere şiddetle tavsiye ederim. kitabımız mark karakterinin ağzından anlatılıyor. bazı bölümlerde yan karakterler olduğu için o bölümler yazarın kendi diliyle aktarılıyor. inanılmaz zekice yazılmış bir kitaptı. bazı şeylerde hayret ettim. mesela marsta patates yetiştirmesi başlı başına bir maceraydı. insan patates ne olacak diyor ama öyle değilmiş. karakterimiz Ares 3 isimli mars göreviyle gezegene 5 ekip arkadaşıyla beraber geliyor. gelişlerinin 6 gününde bir kum fırtınası kopuyor ve diğer ekip arkadaşları dünyaya dönmek üzere ana gemiye biniyor, mark'ı fırtına sırasında öldü sanıyorlar ama o hayatta kalıyor ve o günden sonra da marsta hayatta kalabilmek için akıl almaz seyler yapıyor. gerisi inanılmaz keyifli ama spoiler vermemek için anlatamıyorum.  yazar için sadece şunu diyebilirim bundan sonra bu adam ne yazarsa ben okurum !
Yahu çok merak ediyorum da bir türlü alamadım Ağlıyorum.
Mila merak ediyorsan mutlaka oku bilimsel verilere dayanarak nasıl akıcı kitap yazmış yazar görmelisin.
Sayfa 1 ... 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9656 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5654 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4133 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20705 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8319 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular