0 Üye ve 3 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1328629 Kere Okundu.)
Yanıtla #4910
« : Mart 06, 2015, 02:41:07 ÖÖ »

buse_1396
*
Üye No : 139498
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 385
Mesaj Sayısı : 834
Karizma = 119


Adam 32 olsaymış neyse de 38 ne yaa yaşlı değil mi baya :/ Kıza yazık, vallahi baba yaşında Zuhahaha


Kill Me, Hill Me


WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Mayıs 13, 2024, 05:02:40 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #4911
« : Mart 06, 2015, 02:52:01 ÖÖ »

Hayal Perest
*
Üye No : 181590
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 398
Karizma = 18


             Firsatci - Tarryn Fisher

Gercekten cook begendim okurken kesin 10 puan vermeliyim bu kitaba diyordum aslinda ama olmadi o bir puani da son bolumler de ogrendigimiz ayrilik anlarindaki olaylardan kirdim. Olivia sucluymus gibi hissettirilmesinden hoslanmadim. Sacma sapan haltlar yapan adam zeytinyag gibi uste cikti kesinlikle kizin kendini o adama kizginlikla mahvetmesine uzuldum baska hic bir olaya degil ve ben sevdim gercekten cok sevdim Olivia karakterini yalanlarina oyunlarina ragmen kitabin sonu elbette tercih ettigim gibi degildi ama mutsuzdu da diyemem. Kitap tek bir an bile agir ilerlemedi zamansizlik icinde bile okumak icin cirpindim serinin diger kitaplari ve Tarryn Fisher kesinlikle takibimde neden bu kadar gec basladim ona uzuluyorum...
9/10

* * * Bu kitabı okumayan bir ben kaldım herhalde. Zuhahaha
Genel olarak herkes beğenmiş Gülmek :)
En kısa zamanda okusam iyi olacak. Gülmek :)

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Yanıtla #4912
« : Mart 06, 2015, 03:41:13 ÖÖ »
Avatar Yok

esatir
*
Üye No : 108131
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 399
Karizma = 7


   Firsatci - Tarryn Fisher
     hırsız - Tarryn Fisher
seri kitaplar .o zamanlar çok kitap olduğundan atlaya atlaya okudum birini .birinin de sonunu okumadım diğer kız ortaya çıkınca.
şimdi aklımda kalan kızın bebeğini bıraktması unutması ilgilenmediği.ve kitabın çok da hoşuma gitmediği bir daha okumam mesala.
Yanıtla #4913
« : Mart 06, 2015, 10:11:04 ÖÖ »
Avatar Yok

yerence
*
Üye No : 120285
Nerden : Nevşehir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 340
Karizma = 11


DİZİLER ÇOK DEJENERE İZLEMİYORUM ÇOCUKLAR ETKİLENMESİN DİYE
Yanıtla #4914
« : Mart 06, 2015, 10:50:18 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Okuduğum ama yoğunluktan yorum yapamadığım kitapları yeni kitabıma başlamadan yapayım dedim Gülmek :)





Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Çok satılanlar listesinden seçerek beğendiğim nadir kitaplardan. Genellikle o listeye bakarak aldığım kitaplar pek tat vermiyor bana, sanırım beklentim biraz büyük olduğundan.
Bu kitap çok hoşuma gitti. Uzun zamandır okumadığım için üzüldüm ama sanırım vakti gelmemiş benim okumam için. 1 metreye yakın kar olan köyümüzde sobanın yanında okudum inanılmaz zevkliydi. Vera.. Çok ama çok içim acıdı Vera'ya. Çocuğuna bakmak için sarfettiği emek, vefakarlık inanılmazdı. Özellikle bir bölümü içime gerçekten çok dokundu; Vera oğluna bakmak için bir otelde akşamları çalışmaktadır, müşterilerden birinin odasına sipariş ettiği pastayı götürürken oğlununda çikolatalı pasta yemesini istediği an, bütün çocukların çikolata yiyebilmesini dilediği an..   Sarah Jio'nun kalemi gerçekten çok güçlü. Herkes bu kadar güzel aktaramaz okuyucuya duygularını. Claire ise bitmek olan evliliğini Böğürtlen Kışı sayesinde kurtarır. Haftalık yazısına yetiştirmesi için Böğürtlen Kışı'nı konu veren patronu sayesinde kendini Vera ve Daniel'in hikayesini çözmeye adamış vaziyette bulur.
İçimi parçalayan ama çok tatlı bir his veren hikaye. Dram kitaplarından hiç hoşlanmam, ama bu yazar ne yaptığını iyi biliyor. Okumadıysanız okuyun.  Şeklimi Koyarım.

"Ona böğürtlen kışı diyorlar. Meteorologlar, mevsim sonu görülen ani soğukları böyle adlandırılıyor. İlginç, değil mi?"
***
"Çocuklar annelerinden önce ölmemeli."






Hafta Sonu Kaçamağı - Sydney Landon

Bu kitabı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Çok büyük beklentiyle başladığım kitaplardan. Çok beğendiğimi söyleyemem ama tatlı bir hikayesi var.
Claire patronu Jason'ı çok beğeniyor ama Jason'ın onun adı hariç başka hiç bir şeyini bilmediğini düşünmekte. Jason'ın asistanı olan Claire aynı zamanda ek iş olarak annesinin giderlerini karşılayabilmek için pastanın içinden çıkan parti kızı işini de yapmaktadır. Gittiği partilerden birinde pastadan çıkar çıkmaz patronu Jason'ı gördüğünde ikisi de ufak çaplı bir şok geçirir.  Hehehe
Jason çok korumacı, Claire ise bir o kadar özgür hissetmeyi seviyor. Aradaki bu çatışmadan bakalım kim galip gelecek Gülmek :)
Kitapta bence bir mantık hatası var. İlk başlarda Claire hep sıkıcı kumaş pantolonlar giyen zevksiz giyim tarzı varmış gibi anlatılmış ama kapaktaki hatun hiç öyle durmuyor. Gülmek :)
Claire'nin arkadaşı Suzy'e bayıldım. Çok güzel espriler yapıyor Gülmek :)

"Claire ve Suzy arasında geçen bir konuşma:
'Jason sana bu hafta sonu evine gelmek ister misin diye sormamı istedi. Orada şirket birleşmesi hakkında Grayson ile çalışacağız ve görünüşe göre Grayson senin de gelip gelemeyeceğini sormuş'
'Iğğ...gerçekten mi? O eski kafalı benimle kurtlarını dökeceğini mi sanıyor? Yani aslında yakışıklı ama o kadar kibirli olması utanç verici. Jason'a göbek deliğimde biriken pamukçukları toplamayı tercih edeceğimi söyle' "
Aaaaa.
***
"Restorana Jason'dan önce varırsa parmağındaki bandaji farkettirmeyebilirdi. Makyajını hızla bitirip dairesini kilitledikten sonra arabasına doğru yola koyuldu. Ah, harika, seksi görünmek yerine bir ördek gibi paytak paytak yürüyorum."  Hehehe
***
"Claire, Jason'ın onu izlediğini görünce kızardı. "Bu gece çok güzel görünüyorsun Claire, mavi sana çok yakışıyor."
'Teşekkürler. Sende çok güzel görünüyorsun.B-ben hoş görünüyorsun demek istedim.' Ah harika, bir iş yemeğinde mezuniyet balomdaymışım gibi davranıyorum ve önce patronuma güzel göründüğümü söyledim. Lütfen masa açıl ve beni içine al"
 Hehehehe






Deli Divane - Nehir Erdem

Yüzümde kocaman gülümsemeyle okudum bu kitabı. Okuma fırsatı bulursanız okuyun derim. Hikayesini yazıp sizi sıkmayacağım. Birkitapdelisi bloğundan aldığım görselleri size ekleyeyim siz karar verin okuyup okumamaya. Ben beğendim. Babaanneyi daha da çok beğendim. Böyle net hatunlara bayılırım, bu tontiş nine sizi sevmezse artık Allah yardımcınız olsun  Hehehe
Tek kızdığım nokta Mehmet'in Yeliz'e neyse okumayan çok ben yazmayayım spoiler olmasın. Ama okuduğunuzda zaten hak vereceksiniz bana.
Eğer karşınızdakinin masum olmasını istiyorsanız sizde masum olmak zorundasınız. Ben her şeyi yaparım ama sen kadınsın tribine giren erkekler midemi bulandırıyor.

"Hemen içeri giriliyor ve o üstler temizleniyor. Duru hanım, sizin doğum gününüz hatırlatırım. İki yaşına giren bir kız, artık genç kızdır. Hiç yakışmıyor... Misafirlerimiz gelmeye başladılar bile.."
"Eveeetttttt ben genç kız olduuummm! Evlen'cem!"
 Hehehehe

***
"Buyrun Yeliz Hanım odanıza geçelim.'
Sinirlenen Yeliz arkasından yürüyen adama ters ters baktı.
'Bunu benim demem lazım değil mi? Ev sahibi benim.'
Yeliz'in çemkirmesine sırıtırken, kızın kulağına doğru diğerlerinin anlamayacağı şekilde fısıldamıştı genç adam.
'O zaman beni odana götür Yeliz.'
 Öldüm Gülmekten.









Çifte Vuruş - Olivia Cunning

Trey.. Trey... Treyyy.....  Hehehe
Kirazlı lolipop manyağı tatlı serseri. Yorum yaparak sizi daha fazla heyecanlandırmak istemiyorum. Bu kitap ile birlikte Günahkarları tamamladık. Yazar aştı kendini ama Trey'den beklenilecek şekilde yaptı  Hehehe +18 filan değil +25 olmalı bence.

Fırsatını bulursanız okuyun  Hehehe

"Bütün dolapları iki kere kontrol ettikten sonra, otobüsün ön tarafına doğru harekete geçti. Otobüsü kullanan Sed'e;
 'Durmamız gerek! Bütün lolipoplarım bitmiş!' dedi.
'Trey, saat sabahın ikisi ve dağ başındayız. Durmak istesem bile-ki bunu istemiyorum- önümüzdeki yüz kilometre boyunca lolipop filan bulamayız.'
'Bir lolipopa ihtiyacım var. Hemen!'
'Tatlım galiba çantamda bir tane olacaktı' dedi Reagan.
Trey döndü ve Reagan'a sanki cennetten inen bir melekmiş gibi baktı."
 Hehehehe
***
"Dare, Reagan'a artık bir starmış gibi davranması gerektiğini anlattıktan sonra Reagan'ın tepkisi:
'Pekala' dedi Reagan. 'Deneyeceğim'. Reagan esniyormuş gibi yaptı. 'Bu jette olimpik bir yüzme havuzu olduğuna ve tam donanımlı bir spa olmadığına inanamıyorum. Bu şartlar altında nasıl yaşamam bekleniyor? Lanet olası biram nerede? Soğuk olsa iyi edersiniz.' Reagan, kahkaha atan Dare'e baktı ve 'Nasıldı?' diye sordu.
'Çok daha iyi'.
Hehehehe



Sahile Aşk Vurunca - Kate Perry

Bu kitabın kapağına vurularak, arka yazısını bile okumadan aldığım doğrudur  Hehehe
Freya web sitesi tasarımcısıdır ve ilhamını kaybetmiş hatunumuz ilhamını geri kazanmak için aşk yaşantısını hareketlendirmek ister. Lakin doğru kişiyi bulacak vakti yoktur bunun için gazeteye bir ilan verir Gülmek :) Üst katında oturan Greg ise bu konuya çoktan gönüllü durumdadır ancak Freya Greg'den uzak durmak zorundadır çünkü Greg bir avukattır. Freya ve kız kardeşi Anna'nın hayatını cehenneme çeviren ve ailelerini elinden alan avukat yüzünden Freya avukatlardan nefret etmektedir.
Bu ara bu cümleyi çok kullanıyorum ama öyle "aman aman bir kitap" değil. Vaktiniz varsa bir kaç saatte bitirebileceğiniz güzel bir kitap.

Greg'den çok Max'i yani Freya'nın alt katında oturan elemanı daha çok merak ettim. Keşke onu biraz daha yazsalardı. Anna'nın Max'e kapılması ve Max'in ona yemek yapması çok tatlıydı Gülmek :) Keşke ikinci bir kitabı olsa ve orda Max ile Anna'yı yazsa yazarımız Gülmek :)
« Son Düzenleme: Mart 06, 2015, 11:50:08 ÖÖ Gönderen : Bendis »
Yanıtla #4915
« : Mart 06, 2015, 11:22:07 ÖÖ »
Avatar Yok

-minel-
*
Üye No : 139378
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2459
Mesaj Sayısı : 4 725
Karizma = 5046


Bazı bloglarda yazdığına göre seride üç kitap daha varmış Sedacım yani sekiz kitaplık bir  seri  Zuhahaha


Serinin Diğer Kitapları :

#1 Backstage Pass - Tutkulu Notalar - Brian
 #2 Rock Hard - Sert Rock - Sed
#3 Hot Ticket - Ateşli Bilet - Jace
#4 Wicked Beat - Ahlaksız Ritim - Eric
#5 Double Time -Trey
#6 Sinners at the Altar
#7 Sinners in Paradise
#8 Sinners Rock the Cradle

Şöyle yazıyor:

Yazar Exodus End için ayrı bir seri yazacağını duyurmuştu. Biz Reagen'ın kitabında daha çok Trey ve Reagan okuyacakmışız ve Sinners At The Altar'da Trey'in mihrapta hangisiyle -Ethan ya da Reagen- olacağını da o kitapta öğreneceğimiz yazıyordu. Ethan'la evlense bile benim için fark etmez. Yeter ki bir tanesini seçsin.
 
Ve altıncı kitapta  Brain, Eric, Sed ve Jace'in düğünlerini ve düğün gecelerini okuyacakmışız. Göz Kırp.

Yanıtla #4916
« : Mart 06, 2015, 11:30:55 ÖÖ »

embish
*
Üye No : 155875
Yaş : 40
Nerden : Bursa
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 20
Mesaj Sayısı : 548
Karizma = 32


yayınevi diğerlerini çıkarıcak mı ki?? mail attım ama ı ıhh şimdiye kadar hiç dönen olmadı...cevap verme zahmetinde bulunmuyorlar niyeyse  Sinirden Ölüyorum.

Bir çok kez öldüğümü biliyorum,
Bilenlerin bilmemezlikten geldiği zamanlarda.
Elimi sıkıca tutanların bıraktığı anlarda,
Doğrularımı yalanlamaya çalıştıklarında, çatıştıklarında.
Böyle gaddarca davrandıklarında bedbahtça kıvranırım iftiranın kollarında.
Düşüncelerim turlar yalnızlık koridorlarında.
Bir yalnızı ancak bir yalnızlık öldürebilir etrafında...
                                                                                                -SagoPa-
Yanıtla #4917
« : Mart 06, 2015, 11:38:18 ÖÖ »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Ephesus cidden çok yoğun. Bana hep gecenin bir vakti mesaj atabildi ordaki admin arkadaş. Özellikle şu yeni çıkan Kötü Çocuk kitabı hayranları mesaj yağmuruna tutmuşlar sayfayı.

Serinin devam kitapları için sevindim. Resim içinde çok teşekkürler Salihacım Gülmek :)
İnşallah en kısa zamanda çıkar Gülmek :)
Yanıtla #4918
« : Mart 06, 2015, 12:34:32 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457



Serinin 3. kitabında heyecan dorukta.Neredeyse elimden bırakamadan bitirdim kitabı.Bu kitapta artık Faythe daha olgun ve Marc dan ayrılmak

zorunda bırakılınca nihayet Marc'a ne kadar aşık olduğunu iyice anladı diye düşünüyorum.Faythe insan sevgilisine hastalık bulaştırıp,sonra da onu

öldürmek zorunda kaldığı için yargılanıyor.Çünkü yaptığı ölüm cezası gerektiren bir suç.Ve bu kitapta yeni karakterlerle de tanışıyoruz.Faythe'in

mahkemesinin sonuçlanmasını beklerken bir yandan da aksiyon,kaçma,kovalama devam ediyor.Ben bu seriyi sevdim ve merakla 4. kitaba başlıyorum.  Gülmek :)



Bu kitap için ne yazabilirim bilemedim,çünkü bu kitapta grubun biseksüel üyesi anlatıldığı için cinsellik fazlaca kullanılmıştı.Tamam diğer kitaplarda öyle ama

bunda aşktan çok üçlü ilişkinin üzerinde durulmuş diye düşünüyorum.Arkadaşlarımın +25 uyarısına katılıyorum.Ama yine de ben seriyi seviyorum.Ve her

karaktere de ayrı bir hayranlığım var.Keyifle okudum.İnşallah devamı da çıkar da okuma imkanımız olur.Aşık ve evli ve çocuklu, rockçı kötü çocuklar harika

bir konu benim için.   Göz Kırp.
« Son Düzenleme: Mart 06, 2015, 12:35:37 ÖS Gönderen : BÖRÜLCE »
Yanıtla #4919
« : Mart 06, 2015, 01:03:41 ÖS »
Avatar Yok

as.
*
Üye No : 135344
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 698
Karizma = 1054


Çirkinin Aşığı -  Elizabeth Hoyt

Çok hoş bir kitaptı. Elimden bırakamadım. Özellikle Kont Edward beni kendine hayran bıraktı.. Serinin ilk kitabıydı bu şimdi devam kitabına başlayacağım Gülmek :) Bu yazarın kalemi gerçekten çok iyi okumanızı tavsiye ederim.

Sayfa 1 ... 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9656 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5654 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4133 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20705 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8323 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular