0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1324971 Kere Okundu.)
Yanıtla #2920
« : Ekim 28, 2014, 11:02:40 ÖS »
Avatar Yok

:kim:
*
Üye No : 94903
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2
Mesaj Sayısı : 141
Karizma = 3




FMArsal gibiyse tekrar düşünmek gerek. Hep aynı şeyler var ama insan gene de okuyor. İnsan hayret ediyor valla Zuhahaha

hayır yaa ne FMArsal'ı. ben sevmem o adamı da kitaplarını da. o adamın kitaplarında hep tüm erkekler aşırı yakışıklı, tüm kızlar süper güzel. ama Duygu çirkin, esmer, kahverengi gözlü senin benim gibi insan. ve de hiç sümsük değil, sürekli hayatla savaş halinde. çok güçlü bir insan Duygu. ben onun yerinde olsam on kere vazgeçmiştim herhalde. Duygu'ya sümsük demeyin çok kızarım size vallaaaa Zuhahaha Hehehe sümsük insan deyince benim aklıma gelen karakterler Bella ve Anastasia. Duygu hiç de öyle değil. okuyun kesinlikle tavsiye ederim ama Alim'i bekleyin bence. çünkü çok merak ettiriyor insan 2.yi okumak için sabırsızlanıyor Gülmek :)

yürü be kardesim arkandayım Gülmek :) bence de duygu sümsük değil ama çirkin demeyelim normal diyelim yani fatih murat arsal ın kitaplarında kızlar model gibi çok sinir bozucu normal insanlar aşık olmuyor mu yahu? sokağa çıkınca kaç tane manken var Allah aşkına bu açıdan da duyguyu seviyorum ışıl parlakyıldız kusurlarıyla gerçek bir insanı tasvir etmiş
duyguya sıradan denilebilir belki ama bende sıradanı tercih ediyorum
yani söz konusu kitaplardaki aşırı uzun aşırı güzel ve aşırı manken arkadaşlar bende aşırı gıcık yapıyor da Zuhahaha
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Nisan 30, 2024, 09:33:07 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #2921
« : Ekim 28, 2014, 11:42:25 ÖS »

dishy
*
Üye No : 154634
Yaş : 30
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9
Mesaj Sayısı : 850
Karizma = 14


Kızlar harika piç nasıldı? Yorumlarınızı bulamadım ya Ağlıyorum.

             
           
Yanıtla #2922
« : Ekim 29, 2014, 02:20:04 ÖÖ »
Avatar Yok

arsevi
*
Üye No : 191964
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 90
Karizma = 0


Lux serisini cok begendim tavsiye ediyorum
Yanıtla #2923
« : Ekim 29, 2014, 04:25:51 ÖÖ »
Avatar Yok

*Hiera*
*
Üye No : 140119
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 346
Mesaj Sayısı : 2 322
Karizma = 197


Harika Piç'i kitap çıktıktan hemen sonra alıp okudum, yorumumu da şimdiye sakladım. Normal bi saat olmadığının farkındayım. Zuhahaha

"Bi kapak bu kadar güzel olamaz!" diyerekten yorumuma başlayım. Hehehe
Kitap genel itibariyle güzeldi. Daha kötü kitaplar okumuşluğum var; mesela Milyonluk Kirli Sır. Zuhahaha  Evet, doğru okudunuz az önce o iki kitabı karşılaştırdım. Öldüm Gülmekten.  Neyse, sevmediğim bi yer vardı kitapta - sanırım Gamze'de yorumunda bahsetmişti - adamın külot parçalama hastalığı! Güzel olan güzel kalmalı arkadaşım, ne diye böyle artistik hareketlerde bulunuyosun ki. Neyse, onu da geçtim. Nanik-Nanik :P
Aralarındaki ilişki biraz hızlı gelişti gibi geldi bana, ama bunu fazla dert etmedim. Sonuçta nefret ve şehvet arasında çok ince bi çizgi var, her an her şey olabilir. Dokuz aydır duran sabır taşı çatlayabilir. Zuhahaha Kitapta değinmek istediğim bir diğer nokta ise aralarındaki nefret. Bu durum beni o kadar bunaltmadı, hatta atışmalarını eğlenerek okudum diyebilirim. Utanıyorum.  Kesinlikle okunabilir bi kitap, sinir olduğunuz yerlerde açıp kitabın kapağına tekrar tekrar bakın, geçiyor, sinir minir kalmıyor valla. Ben öyle yaptım. Öldüm Gülmekten.
Kitabın sonu da beni tatmin etti ama Harika serisinin diğer kitapları da burdaki ikilimizi anlatsaydı keşke, de demişliğim var.  :/  Tavsiye ederim, okuyun. Göz Kırp.

Geçmişimin karanlığı, geleceğimi aydınlatır..
Yanıtla #2924
« : Ekim 29, 2014, 10:28:33 ÖÖ »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457


Kristan Higgins - Geç Gelen Mutluluk

Dolu,dolu,yoğun bir kitap.Kahkahalar atarak başladığım kitaba,yer yer gözlerim dolarak,yer yer gülümseyerek bitirdim.Oldukça eğlenceli ve güzel bir kitap,okurken bazı yerlerine sinirlenmedim değil ama genel olarak çok beğendim.Kitap boşanma avukatı olan kızımız Harper'ın 2,5 yıllık sevgilisi,itfaiyeci Dennis'e evlenme teklif etmesiyle başlıyor.Bu bölüm baştan sona çok güldürdü beni  Hehehe Fakat Dennis cevabını tam veremeden Harper'ın telefonu çalıyor.Arayan çok sevdiği kız kardeşi ve 2 hafta içinde evlenmeye karar verdiğini söylüyor.Kiminle mi?  Hönk.! Harper'ın en büyük aşkı,ilk kocası Nick'in erkek kardeşiyle.Bundan sonrası Nick ve Harper'ın yıllar sonra tekrar karşılaşması ve olayların ara ara geçmişe dönerek anlatılmasıyla devam ediyor.Kitabın bir güzelliği de yan karakterlerin renkliliği  Gülmek :) Özellikle Peder ve Dennis favorilerim oldular.Kitabın tek sevmediğim yönü de bütün olaylarda Harper suçluymuş gibi davranılması ve Nick'in hep üste çıkması  Dövmek Tavsiye ederim,iyi bir kitap.  Bravo

serinin diğer kitaplarını okudunuz mu acaba? sizin tavsiyenizle bikaç kitabını indirdim ama sıralamayı bilmiyorum Ağlıyorum.

Bildiğim kadarıyla yazarın kitapları seri değil sadece konular birbirine çok benziyor.Üç kitabı var.
Geç Gelen Mutluluk
İkinci Şanslar Durağı
Gökyüzünün Uzak Ucu
« Son Düzenleme: Ekim 29, 2014, 10:37:31 ÖÖ Gönderen : BÖRÜLCE »
Yanıtla #2925
« : Ekim 29, 2014, 12:52:30 ÖS »

gokcicisi
*
Üye No : 123898
Yaş : 30
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 520
Karizma = 1031


@seliny @çıtçıt @:kim:

Sonuç olarak vize döneminin bitiminde Ali'm kitabu ile birlikte okunmalı yani? Gülmek :) Evet, güzel çözüm.
Ben zaten FMArsal konusunda oldukça uzun bir yorum belirtmiştim. Karakterler fazla mükemmel olunca insan inanamıyor. Ama mesela karakterler Gizemli Adam'ın Hawk'ı gibi dengesiz olunca da okunmuyor :/ Duygu ne istediğini biliyorsa okumakta problem yok Gülmek :)

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Yanıtla #2926
« : Ekim 29, 2014, 12:54:49 ÖS »
Avatar Yok

orppersephone
*
Üye No : 165184
Yaş : 32
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 585
Mesaj Sayısı : 1 658
Karizma = 360




Orjinal Adı : A Breath of Snow and Ashes
Edisyon Adı : Kar ve Kül - Kısım 1 ve Kısım 2
Yazar :  Diana Gabaldon
Sayfa Sayısı: 653 + 640
Goodreads Puanı :5/4,41
Puanım :5/5


İçimde tarifi imkansız bir hüzün hissediyorum. O yüzden dalgınlıkla maalesef yorum sırasında spoiler istemeden de olsa yazabilirim, yorum okuyacak arkadaşları önceden uyarmak istedim.
Diana Gabaldon... Bu kadının elinde tüm duygularım oyun hamuruna dönüşüyor. İstesem de istemesem de onunla birlikte duygularım binbir çeşit gösteriyor.
Bu kadar usta bir kalem olamaz.. Her kitabında ayrı maceralara çıkarıyor, eğitiyor, sıkmadan sizi bol bol bilgilendiriyor.
Amerika'nın Bağımsızlık Savaşı ve olayın hazırlanışı ile ilgili bu kadar dolacağımı düşünmezdim mesela..
Bu kitap bir öncekinden de iyiydi. Bitmesin diye uğraştım ama sonuna geldim ne yazıkki. Evlat acısı gibi oturdu. Hele son sayfa.. Ben pek duygusal bir tip değilimdir ama o son sayfadaki tek cümle ile dağıldım, gece gece ağladım. Yazarın bu kadar iyi olması, diğerlerine haksızlık bence.
Tek tek karakter tahlili yapmaktan vazgeçtim doğrusu.  Şu zamana kadar bir sürü kitap okudum. Benim için Dagny Taggart'tan sonraki en en en güçlü karakter Claire Fraser.. Bu kadın bambaşka bir şey. Gerçek anlamda efsane..
Jamie için kelimelerim tükendi.. O da tam anlamıyla en en en başarılı karakter, tabi John Galt'tan sonra Göz Kırp.
Lütfen seriyi alın, okuyun.
Ve epsilon.. 7. kitap için lütfen bizleri çok bekletme..


--

"Eğer ölürsem," diye fısıldadı karanlıkta, "beni takip etme. Sen çocuklara lazimsin. Onlar için kal. Ben beklerim "


--

"Aramızda yeterince hayalet var Sassenach. Eğer geçmişin kötülükleri bizi yıldıramıyorsa gelecek korkusu da zayıflatmamalı. Bazı şeyleri arkamızda bırakıp devam etmeliyiz. Değil mi?"




not: çalışma bana aittir.
Yanıtla #2927
« : Ekim 29, 2014, 01:41:23 ÖS »

cool.lalezar.35
*
Üye No : 182524
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 637
Karizma = 1


Kristan Higgins - Geç Gelen Mutluluk

Dolu,dolu,yoğun bir kitap.Kahkahalar atarak başladığım kitaba,yer yer gözlerim dolarak,yer yer gülümseyerek bitirdim.Oldukça eğlenceli ve güzel bir kitap,okurken bazı yerlerine sinirlenmedim değil ama genel olarak çok beğendim.Kitap boşanma avukatı olan kızımız Harper'ın 2,5 yıllık sevgilisi,itfaiyeci Dennis'e evlenme teklif etmesiyle başlıyor.Bu bölüm baştan sona çok güldürdü beni  Hehehe Fakat Dennis cevabını tam veremeden Harper'ın telefonu çalıyor.Arayan çok sevdiği kız kardeşi ve 2 hafta içinde evlenmeye karar verdiğini söylüyor.Kiminle mi?  Hönk.! Harper'ın en büyük aşkı,ilk kocası Nick'in erkek kardeşiyle.Bundan sonrası Nick ve Harper'ın yıllar sonra tekrar karşılaşması ve olayların ara ara geçmişe dönerek anlatılmasıyla devam ediyor.Kitabın bir güzelliği de yan karakterlerin renkliliği  Gülmek :) Özellikle Peder ve Dennis favorilerim oldular.Kitabın tek sevmediğim yönü de bütün olaylarda Harper suçluymuş gibi davranılması ve Nick'in hep üste çıkması  Dövmek Tavsiye ederim,iyi bir kitap.  Bravo

serinin diğer kitaplarını okudunuz mu acaba? sizin tavsiyenizle bikaç kitabını indirdim ama sıralamayı bilmiyorum Ağlıyorum.

Bildiğim kadarıyla yazarın kitapları seri değil sadece konular birbirine çok benziyor.Üç kitabı var.
Geç Gelen Mutluluk
İkinci Şanslar Durağı
Gökyüzünün Uzak Ucu


geç gelen mutluluğun yorumunda kardeşinin evleneceğini, mecburen nick'i göreceğinden bahsediyor. 2. kitapta da düğünden nickle dönmek zorunda kalıyor. o yüzden seri diye düşündüm ben
Yanıtla #2928
« : Ekim 29, 2014, 01:50:53 ÖS »
Avatar Yok

arsevi
*
Üye No : 191964
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 90
Karizma = 0


Harika piçi okudum okunabilir eglenceli bir kitap ama müthiş miydi derseniz b
Yanıtla #2929
« : Ekim 29, 2014, 03:20:19 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457


Kristan Higgins - Geç Gelen Mutluluk

Dolu,dolu,yoğun bir kitap.Kahkahalar atarak başladığım kitaba,yer yer gözlerim dolarak,yer yer gülümseyerek bitirdim.Oldukça eğlenceli ve güzel bir kitap,okurken bazı yerlerine sinirlenmedim değil ama genel olarak çok beğendim.Kitap boşanma avukatı olan kızımız Harper'ın 2,5 yıllık sevgilisi,itfaiyeci Dennis'e evlenme teklif etmesiyle başlıyor.Bu bölüm baştan sona çok güldürdü beni  Hehehe Fakat Dennis cevabını tam veremeden Harper'ın telefonu çalıyor.Arayan çok sevdiği kız kardeşi ve 2 hafta içinde evlenmeye karar verdiğini söylüyor.Kiminle mi?  Hönk.! Harper'ın en büyük aşkı,ilk kocası Nick'in erkek kardeşiyle.Bundan sonrası Nick ve Harper'ın yıllar sonra tekrar karşılaşması ve olayların ara ara geçmişe dönerek anlatılmasıyla devam ediyor.Kitabın bir güzelliği de yan karakterlerin renkliliği  Gülmek :) Özellikle Peder ve Dennis favorilerim oldular.Kitabın tek sevmediğim yönü de bütün olaylarda Harper suçluymuş gibi davranılması ve Nick'in hep üste çıkması  Dövmek Tavsiye ederim,iyi bir kitap.  Bravo

serinin diğer kitaplarını okudunuz mu acaba? sizin tavsiyenizle bikaç kitabını indirdim ama sıralamayı bilmiyorum Ağlıyorum.

Bildiğim kadarıyla yazarın kitapları seri değil sadece konular birbirine çok benziyor.Üç kitabı var.
Geç Gelen Mutluluk
İkinci Şanslar Durağı
Gökyüzünün Uzak Ucu


geç gelen mutluluğun yorumunda kardeşinin evleneceğini, mecburen nick'i göreceğinden bahsediyor. 2. kitapta da düğünden nickle dönmek zorunda kalıyor. o yüzden seri diye düşündüm ben

Bir yanlış anlaşılma var sanırım.Bahsettiğin olayların tamamı ''Geç Gelen Mutluluk'' kitabında geçiyor.2 ayrı kitap değil yani.Yazarın Türkçeye çevirilen 2. kitabının karakterleri tamamen farklı.
Sayfa 1 ... 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9647 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5646 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4122 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20694 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8282 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular