Arşiv Anasayfa Tatlılar
Sayfalar: 1
Arap Kadayıfı By: Mesut19o7 Date: August 09, 2008, 12:53:14 AM

Malzemeler
5 adet yassi kadayif
3 adet yumurta (çirpilmis)
1 bardak un
1 su bardagi süt
250 gr çiçek yagi
450 gr seker
600 gr su
Yarim limon
50 gr çekilmis yesil fistik

Yapilis Tarifi
Kadayiflarin etrafini bir makas yardimiyla çok ince keserek aldiktan sonra tepsiye koyup ilik sütü ilave edin Daha sonra önce una daha sonra çirpilmis yumurtaya bulayarak bir tavada kizgin yagda kızartın Daha sonra hazirladiginiz surubun içine koyarak 20 dakika hafif ateste arada bir alt üst ederek kaynatip pisirip sogumaya alın Soguduktan sonra surubun içinden alip yesil fistik ile servis yapın...

Ynt: Arap Kadayıfı By: dreamily Date: August 29, 2008, 10:06:38 PM
teşekkürler paylaşımın için
Ynt: Arap Kadayıfı By: RiZeLi_MeHMeT Date: November 21, 2008, 09:50:35 PM
güzele benziyoo.
Ynt: Arap Kadayıfı By: Liza Date: August 15, 2011, 06:36:10 PM
Teşekkürler. Gülmek :)
Ynt: Arap Kadayıfı By: ashleykellan Date: March 07, 2013, 09:48:12 PM
Hmmm denemek lazım =) teşekkürler Gülmek :))

SiteMap - İmode - Wap2