Arşiv Anasayfa Dolmalar
Sayfalar: 1234
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: nisanur10 Date: June 12, 2014, 02:06:32 PM
Teşekkürler
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: hanımelisi Date: June 12, 2014, 02:16:49 PM
emeğine sağlık
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: kimeneki Date: June 12, 2014, 04:19:19 PM
bu çok antep usulü olmamış sanki antep dolması şöyle acılı ekşili salçalı olur
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: Sabira Date: June 19, 2014, 03:22:24 AM
Bence biber salçası çok acıysa daha az konulmalı, çok acı olan biber salçaları yemeğin tadını bozuyor.
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: kbs Date: June 19, 2014, 12:44:10 PM
dolma derim gerisini geçerim...
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: neslidb Date: June 25, 2014, 09:56:15 PM
Güzel olur Antep usulü dolma. Ama zeytinyağlı değil de kuyruk yağıyla olsa tadından doyulmaz
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: mahony0 Date: June 26, 2014, 05:26:43 PM
Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma

Malzemeler:

25 adet kurutulmuş patlıcan (dolmalık),
15 adet kurutulmuş biber (dolmalık),
4-5 adet kuru soğan,
3 baş sarımsak,
2 yemek kaşığı domates salçası,
2 yemek kaşığı biber salçası,
2 su bardağı pirinç,
1, 1/2 çay bardağı zeytinyağı,
1 yemek kaşığı toz şeker,
Karabiber, kırmızıbiber, y.bahar, tuz,
2 limon suyu veya limon tozu (isteğe göre),
Yeteri kadar su.


Yapılışı: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma

Malzemeler:

25 adet kurutulmuş patlıcan (dolmalık),
15 adet kurutulmuş biber (dolmalık),
4-5 adet kuru soğan,
3 baş sarımsak,
2 yemek kaşığı domates salçası,
2 yemek kaşığı biber salçası,
2 su bardağı pirinç,
1, 1/2 çay bardağı zeytinyağı,
1 yemek kaşığı toz şeker,
Karabiber, kırmızıbiber, y.bahar, tuz,
2 limon suyu veya limon tozu (isteğe göre),
Yeteri kadar su.


Yapılışı:
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: bymecul Date: June 29, 2014, 04:32:42 AM
DOLDURACAM BENDE
Ynt: Antep Usulü Zeytinyağlı Dolma By: mrboss06 Date: June 30, 2014, 02:02:14 AM
Müthiş Zuhahaha

SiteMap - İmode - Wap2