Kuzu Kapama Yazan: HaYaL Zaman: July 24, 2008, 05:13:02 PM
MALZEMELER
1 kg parça halinde kuzu kol
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yağ
2 demet taze sarmısak
8 demet taze soğan
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Bütün et parçalarını yıkyıp, derince bir tencereye koyun. Üzerine soğan, sarmısak, maydanoz, nane, biber, yağ ve tuz ilave edip, çok ağır ateşte susuz olarak 30 dakika kadar pişirin. Daha sonra iki çorba kaşığı un, yarım bardak su ile iyice kanştırıp, yemeğin üzerine dökün. Et yumuşayıncaya dek hafif ateşte kaynatın. Sıcak servis yapın.

Ynt: Kuzu Kapama Yazan: dreamily Zaman: July 25, 2008, 12:46:17 AM
çok güzele benziyo

Ynt: Kuzu Kapama Yazan: Baby_Teen Zaman: June 09, 2009, 11:30:09 PM
teşekkürler

Ynt: Kuzu Kapama Yazan: MaViSh Zaman: June 28, 2009, 07:23:19 PM
teşekkürler
Ynt: Kuzu Kapama Yazan: ×[BLack RoSe]× Zaman: June 28, 2009, 07:24:46 PM
kuzu etli hiç bir şey yemem
