Elbasan Tava Yazan: HaYaL Zaman: July 24, 2008, 04:12:19 PM
MALZEMELER
2 adet orta boy soğan
1kg kemikli kuzu eti
350gr yoğurt
2 adet yumurtanın beyazı
4 yemek kaşığı un
tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın.
Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin(et suyunu çekip yumuşuncaya kadar).
Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın.
Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün.
Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin.sıcak olarak servis yapın.

Ynt: Elbasan Tava Yazan: EyLüLCe Zaman: July 24, 2008, 04:24:59 PM
emeğine sağlık paylaşım için tşk çok güzel görünüyor..

Ynt: Elbasan Tava Yazan: dreamily Zaman: July 25, 2008, 01:05:20 AM
teşekkürler paylaşımın için

Ynt: Elbasan Tava Yazan: -o_o-GökhaNur-o_o- Zaman: March 03, 2012, 12:22:01 PM
teşekkürler
Ynt: Elbasan Tava Yazan: ecre Zaman: March 19, 2012, 08:30:38 PM
emeğine sağLık tesekkürLer 