Duyurular
Uzun süredir sunucu kaynaklı yaşanan problemlerden ötürü özür dileriz. Yeni sunucu'ya geçiş yaptık ve artık sorunsuz olarak yayın hayatına tekrar başlamış bulunmaktayız. Problem ve Sorunlarınız için SaviorAngel adlı Adminimize P.M ile ulaşabilirsiniz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 2 3 4
Konu: Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3  (Okunma Sayısı: 8742 Kere Okundu.)
« : Ağustos 03, 2011, 01:43:26 ÖÖ »
Avatar Yok

Minemosyne
*
Üye No : 78353
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 86
Mesaj Sayısı : 653
Karizma = 1041


Nasıl başlicam blmiyorum ki.Bişey itiraf edicem ben çok aşığım çokk ama Sevgilimi çok üzüyorum işte (Wackers-Görkem)7 aydır tanışıyorz. Başta arkadaştık hatta küfür bile ederdik birbirimize ama ağır değil şaka gbi. Sonra bi gece başladı işte 3 aydır devm ediyo hatta 9nda 4. ay oluck. Benim ilişkilerim uzun değildi bide uzak ya 2 haftada biter sanıodum ama öyle olmadı ayrılmadık. Hatta ben çok aşık oldum ona okuldakileri bile umursamıyodm. Uzak olmasına rağmen. Arkadaşlarım nasıl değiştiğimi de biliyo zaten. Çokta kıskanıyorum zaten onu. Ya ben ilk defa uzun zamandr baya uzun zamandr böle hssettm aşık oldm işte çok seviyorum gerçekten ama bazen öyle bişey oluo ki snirleniorm ve bi  anda oluo bu saçmalamaya başlıyorm ama çok pişman oluorm hemde çok Ağlıyorum. of zormuş itiraf etmek bazı şeyleri.
Ben onu umursadığım kadar artık ailemi umursamadığımı farkettim artık o kadar odaklandım ona. Sadece ona bi tek o var işte önceden mesela baya çıktgm oldu eglenmek içn olduklarını anladm. Bişey hssdemiodm ki ama Görkemle herşey çok farklı ya herşeyi hssedebliyorm ben onla herşeyi yapablrm gveniyorm da ama o anki snirm olmasa çok daha gzl olck. Benm içn çok değerli. Beni o değiştirdi bazı sevdgm şeylerden vazgeçtm ben onn içn. Her gece onu rüyamda görüyorum inanması güç ama öyle. Görüyorm gerçekten her gece aynısı. Kardeşmde bunu bana söyledi kafanı yastaga koysana ii msn fln? ben rüyamda Görkemle konuşuyorm hep görüyorm onu. Görkem beni o kdr etkilio. Ama çok üzüyorum biliyorm. Bu son olsn saçmalama artık dio. Tamam diorm ama benm slk kafam en saçma seyleri buluo her defasında. Onu kaybetmeyi hiç mi hiç istemiyorum. Ben ilk defa bi erkk içn ağladm. Ya bilemiorm vazgeçemiyorm ondan. Ve ben böyle olcağımı hç düşnmezdm. Aşka fln inanmazdm hissetmezdm ne bilim firavun gbi bişeydm eğlnce sdece. Ama artık öle değil hep onunum ben hep SENİNİM. O mükemmel bi sevgili gerçkten ben onun kdr deilm ama o çok ii. İlgili ve çok mtlu edio beni sürekli hemde çok. beni asla kırmıyo hep ben saçmalıyorm işte şmdiye kdr olanlardan en iyisiii benm aşkm Görkem. Artık İkimiznde Geçmişini UMURSAMIYORUM. Hep mtlu olucaz biz. saçmalamak yok en değerlim o benm kaybetmicem de onu. Ayrılmak gbi saçma şeylerde istemiorm oda istemio zaten Sonsuza Dek Bu Böyle... Gülmek :)

Sana Deliler Gibi Aşığım Öptüm. Öptüm. Öptüm.

Seni Çok Seviyorum Aşkım Her şeyimle ve Her şeyinle ...
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2011, 01:53:42 ÖÖ Gönderen : Wickers »

...
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.116


View Profile
Re: Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3
« Posted on: Eylül 17, 2019, 12:03:24 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 e-book, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 programı, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 oyunları, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 e-kitap, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 download, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 hikayeleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 resimleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 haberleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 yükle, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 videosu, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 şarkı sözleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 msn, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 hileleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 scripti, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 filmi, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 ödevleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 yemek tarifleri, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 driverları, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 smf, Onu Çok Seviyorum Ki Ben<3 gsm
Yanıtla #1
« : Ağustos 03, 2011, 01:59:23 ÖÖ »

Hephaestus
*
Üye No : 26057
Yaş : 26
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 4838
Mesaj Sayısı : 13.562
Karizma = 60061


Bende Seni Çok Seviyorum Bitanem. Kaybetmeyide Göze Alamıyorum. Evet Herşey Çok Güzel Olucak Seninle Gülmek :) Bu Kadar Değişeceğin Aklımın Ucundan Bile Geçmezdi ama Değiştin Zuhahaha Teşekkür Ettim Hayatım Şaşırttın Beni =)
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2011, 01:59:46 ÖÖ Gönderen : Wackers »





Hayatınızda denge sorunu varsa etrafınıza dikkatlice bakın; muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur.
Yanıtla #2
« : Ağustos 03, 2011, 02:00:48 ÖÖ »
Avatar Yok

Minemosyne
*
Üye No : 78353
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 86
Mesaj Sayısı : 653
Karizma = 1041


Ne demk aşkm benm senn içn herşeyi yaparm ben bu az ble=)
Yanıtla #3
« : Ağustos 03, 2011, 02:01:48 ÖÖ »

Hephaestus
*
Üye No : 26057
Yaş : 26
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 4838
Mesaj Sayısı : 13.562
Karizma = 60061


Ne demk aşkm benm senn içn herşeyi yaparm ben bu az ble=)

Biliyorum Zuhahaha Çılgınca Bişey Yapma da Canımı Sıkma Sonra Zuhahaha
Yanıtla #4
« : Ağustos 03, 2011, 02:02:28 ÖÖ »
Avatar Yok

Minemosyne
*
Üye No : 78353
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 86
Mesaj Sayısı : 653
Karizma = 1041


tamam yapmam demem bile artık=D
Yanıtla #5
« : Ağustos 10, 2011, 07:01:34 ÖS »

Hephaestus
*
Üye No : 26057
Yaş : 26
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 4838
Mesaj Sayısı : 13.562
Karizma = 60061


Çok Tanıdık Yaşanmışlıklar Nanik-Nanik :P Nanik-Nanik :P

Buyur ?
Yanıtla #6
« : Ağustos 10, 2011, 07:04:31 ÖS »

Hephaestus
*
Üye No : 26057
Yaş : 26
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 4838
Mesaj Sayısı : 13.562
Karizma = 60061


Katılıyorum Yenge Sana Gülmek :)
Yanıtla #7
« : Ağustos 11, 2011, 07:28:38 ÖS »
Avatar Yok

elze
*
Üye No : 74226
Nerden : Kastamonu
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1323
Mesaj Sayısı : 4.387
Karizma = 5049


umarım herşey yolunda gider sizin için.. yıllar sonrada ilk günkü gibi olur Gülmek :)

(-_-) <3 eLzeLif <3 (-_-)
Yanıtla #8
« : Ağustos 11, 2011, 09:53:25 ÖS »
Avatar Yok

Minemosyne
*
Üye No : 78353
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 86
Mesaj Sayısı : 653
Karizma = 1041


 
umarım herşey yolunda gider sizin için.. yıllar sonrada ilk günkü gibi olur Gülmek :)

umarımm=)) teşkkrler Gülmek :)
Yanıtla #9
« : Ağustos 11, 2011, 10:00:31 ÖS »

Hephaestus
*
Üye No : 26057
Yaş : 26
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 4838
Mesaj Sayısı : 13.562
Karizma = 60061


umarım herşey yolunda gider sizin için.. yıllar sonrada ilk günkü gibi olur Gülmek :)

Teşekkür Ederiz. İnş Gülmek :)
Sayfa 1 2 3 4
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  



Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular