Duyurular
Giyims.com Açıldı! Birbirinden farklı kategorilerde, Erkek Giyim ve Bayan Giyim 'in kaliteyle buluşma adresi, 3d secure güvenli ödeme sistemi, İster kredi kartıyla, İster bankamatik kartınızla ve/veya Havale / Eft yöntemi ile Dilerseniz Kapıda ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz.

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
GİYİMS.COM

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Izmir ' I Çok Seviyorum :)  (Okunma Sayısı: 1697 Kere Okundu.)
« : Eylül 02, 2011, 04:36:49 ÖS »
Avatar Yok

SPEED
*
Üye No : 73469
Yaş : Yok
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 17
Mesaj Sayısı : 1.665
Karizma = 2014






İzmir alsancak Limanı





 

Cüneyt 'SPEED' Gülser

~ ►  ~Bαzeɴ çok özLersiɴ .
 Çok iɴsαɴ çıkαr kαrşıɴα kαLbiɴe qirmek için .
 Amα seɴ kαbuLLeɴemezsiɴ oɴLαrı .
 Çevreɴ ɴe kαdαr kαLαbαLıktα oLsα seɴ ' oɴu ' özLer γαLɴız kαLırsıɴ ve seɴ γαvαş γαvαş kαbuLLeɴir .
 Amα αsLα vαzqeçemezsin ' O 'ɴdαɴ ♥
 
  ◄~


Ağlicam.  Şeklimi Koyarım.  Bye Bye  Bravo  Hehehe  Zuhahaha  Öldüm Gülmekten.  Hehehehe  HopHopKop.  Nanik-Nanik :P
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.160


View Profile
Re: Izmir ' I Çok Seviyorum :)
« Posted on: Mayıs 28, 2020, 10:36:51 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Izmir ' I Çok Seviyorum :) e-book, Izmir ' I Çok Seviyorum :) programı, Izmir ' I Çok Seviyorum :) oyunları, Izmir ' I Çok Seviyorum :) e-kitap, Izmir ' I Çok Seviyorum :) download, Izmir ' I Çok Seviyorum :) hikayeleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) resimleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) haberleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) yükle, Izmir ' I Çok Seviyorum :) videosu, Izmir ' I Çok Seviyorum :) şarkı sözleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) msn, Izmir ' I Çok Seviyorum :) hileleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) scripti, Izmir ' I Çok Seviyorum :) filmi, Izmir ' I Çok Seviyorum :) ödevleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) yemek tarifleri, Izmir ' I Çok Seviyorum :) driverları, Izmir ' I Çok Seviyorum :) smf, Izmir ' I Çok Seviyorum :) gsm
Yanıtla #1
« : Eylül 02, 2011, 05:02:04 ÖS »

[B]a[R]a[N]
*
Üye No : 4
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 5682
Mesaj Sayısı : 27.701
Karizma = 62851


Güzel Resimler, Konu Fotoğrafçılık Bölümüne Taşındı. Üye Resimlerine Açmışsın ama Senin Resmini Göremedim. Görmeyeli Apartman mı Oldun Ne Oldun. Nanik-Nanik :P

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.


Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

Yemek Tarifi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.gulsahinmutfagi.com

Webcanavari FaceBook: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.facebook.com/pages/WeBCaNaVaRiNeT/113802538652033
Yanıtla #2
« : Eylül 02, 2011, 05:04:18 ÖS »
Avatar Yok

olric
*
Üye No : 79669
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 33
Mesaj Sayısı : 1.626
Karizma = 1054


resimler güzel çok uzun yıllar oldu izmire gitmdim  istanbulda yaşıyorum ama izmiri daha çok seviyorum Gülmek :)
teşekkürler

hayatımın gümüş bahçelerini sularken
         mutluluğu aradım gümüşten gözlerim karardı
            mavi sarı renkleri unuttum
               kırmızı kandan mı yoksa tutkudanmıdır
                  sorarım kendime
                    cevap tamamen kuşkucu beynimde....
Yanıtla #3
« : Eylül 02, 2011, 05:04:38 ÖS »
Avatar Yok

SPEED
*
Üye No : 73469
Yaş : Yok
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 17
Mesaj Sayısı : 1.665
Karizma = 2014


Güzel Resimler, Konu Fotoğrafçılık Bölümüne Taşındı. Üye Resimlerine Açmışsın ama Senin Resmini Göremedim. Görmeyeli Apartman mı Oldun Ne Oldun. Nanik-Nanik :P

Teşekkürler. Baran abi,hahahhaha Zuhahaha

Pardonnnn Gülmek :)
Yanıtla #4
« : Eylül 02, 2011, 05:09:27 ÖS »
Avatar Yok

djkarakaya
*
Üye No : 83950
Nerden : Eskişehir
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 46
Karizma = 4


güzel resimler Sağol.

lütfen ALLAH kelimesini büyük yazmaya özen gösterin

bir gün 2 adam birin bol giyinmiş biri dar giyinmiş bu adamlardan başka bi adam sormuş sen niye bol giyindin diyee adam şöyle cevap vermiş kusurumuz gözükmesin diye dar olan adama sorulmuş biz kusur görmeyizki bol giyinelim üstünü örtelim

konumu beyendiyseniz lütfen + rep
Yanıtla #5
« : Eylül 05, 2011, 03:22:19 ÖÖ »
Avatar Yok

*Dantes*
*
Üye No : 81282
Nerden : Samsun
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 606
Mesaj Sayısı : 3.375
Karizma = 1093


Güzel binalar Zuhahaha


Benimde zaten hiç gücüm yok
Yüzüm yok hiç umudum yok
Ama bil ki;Farklı bir hayaldi
İşkenceydi bazen,bazen çok güzeldi
Ama anlıyorum sesinden
    Kurtulmussun sen,nokta konmuş,Bitmişşş
             En Güzel Hikayem
Yanıtla #6
« : Eylül 05, 2011, 06:13:02 ÖS »
Avatar Yok

SPEED
*
Üye No : 73469
Yaş : Yok
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 17
Mesaj Sayısı : 1.665
Karizma = 2014


güzel resimler Sağol.

Herkez Görsn istedm

Güzel binalar Zuhahaha
Gülmek :)

aynen :d
Yanıtla #7
« : Eylül 05, 2011, 07:22:44 ÖS »

Yıldızım
*
Üye No : 31517
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2957
Mesaj Sayısı : 11.566
Karizma = 20130


en çok gitmek istediğim şehirlerden birisi . Üniversiteyide düşündüğüm bi yer . üniversite olmasa bile mutlaka bir gün gitmeliyim resimlerde cok güzel teşekkürler Gülmek :)
Yanıtla #8
« : Eylül 05, 2011, 09:30:28 ÖS »

SheWolf
*
Üye No : 52134
Nerden : Denizli
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 879
Mesaj Sayısı : 7.903
Karizma = 78381


İlk resimde Hilton umu gördüm banamı öyle geldi. Zuhahaha
Vapurdan çekecen o binaları güzel görünüyor cidden.
Ama nerde Konak, nerde saat kulesi, nerde asansör, birde bostanlı sahil çekecektin ohh. Zuhahaha

Kumrular Sakindir Bir Tek
Ben Kumru Değilim ...
Yanıtla #9
« : Kasım 30, 2012, 04:12:01 ÖS »

imge34
*
Üye No : 117785
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 6024
Mesaj Sayısı : 10.493
Karizma = 36676


İzmirliyim.resimler için teşekkür ederim...

imgenin şiddetiyle çoğalır anlam
parçalana parçalana

geçtiğimiz yollardan

onca yaprak düşer
birkaç şiir kalır yalnızca
o derin ağaçlardan

kendi sesimize uyandığımız rüyalarda "Murathan Mungan"
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  



Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular