Duyurular
WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
WeBCaNaVaRi Toolbar'ı Kurdunuz mu ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Rafet El Roman (1968 - .... )  (Okunma Sayısı: 842 Kere Okundu.)
« : Temmuz 21, 2008, 06:12:37 ÖS »

ImReaL
*
Üye No : 6599
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 502
Mesaj Sayısı : 3.358
Karizma = 3728


25 Ağustos 1968 Edirne doğumlu Rafet El Roman, 1970 yılında ailesi Almanya'ya işçi olarak gittiğinde 7 yaşına kadar Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesi ile birlikte yaşadı. 1.sınıfı köyde okuduktan sonra Almanya'ya ailesinin yanına gitti. Öğrenimini Almanya'da tamamladı.

16 yaşında ilk söz ve bestelerini yazmaya başladı. 17 yaşında Midnight Entertaintment film şirketine figuran olarak başvurmasıyla sinema hayatının ilk adımını atmış oldu. Hayatının en büyük iki tutkusunun müzik ve sinema olduğunu anlayan Rafet El Roman, bu yıllarda tüm kazancını, yine bu iki sanat alanında yaptığı yatırımlara endeksler.

1987'de ilk uzun metrajlı filmi "Defender"da başrolü oynadı. Bu film, Rafet El Roman'ın senaristlik ve yönetmenlik alanında da ilk deneyimlerini yaşadığı filmdi.

1988'de ilk sahne çalışmalarına başladı. 1992 yılında Saarlaendischer Rundfunk Radio Kurumu tarafından Almanya'da "Yılın En İyi Yeteneği" seçildi. 1994 yılında Frankfurt Kültür Festivali'nde Media Artist Avard - Medya Sanat Ödülü aldı. 1995'de Türkiye'ye gelerek ilk solo albümünü çıkardı. "Gençliğin Gözyaşları" adlı albüm bir milyonu aşan satış rakamlarına ulaştı.

1997 yılında "EN GÜZEL GÜNLER SENİN OLSUN" adıyla ikinci albümünü çıkardı. 1998'de Avrupa'da ilk solo albümü piyasaya çıktı. 1998 yılında "Propaganda" filmi ile Kemal Sunal, Metin Akpınar gibi Türk sinema tarihinin dev isimleriyle birlikte başrol oynadı.

1999'da "HAYAT HÜZÜNLÜ" adlı üçüncü albümüyle yine büyük bir başarı yakaladı.

2000 yılında Rafet El Roman, Mehmet Ali Erbil ile Euro 2000 şampiyonası için milli takıma yazdığı "BIR GOL DAHA" şarkısını seslendirdi. 2000 yılında "DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR" adlı sinema filminde Müjde Ar'la birlikte başrol oynadı.

2001 yılında Aşkın Nur Yengi ile, söz ve müziği Rafet El Roman'a ait olan "PEŞİNDEYİM" adlı şarkıda düet yaptı.

2001 yılında "HANIMELİ" adlı 4. albümünü çıkardı.

2002 yılında, 5. albümü "5 NR AŞK" adlı albümünü hayranlarının beğenisine sundu.

2004 yılının yaz aylarında, "SÜRGÜN" adlı 6. albümünü yaptı ve bu albumle çok büyük bir satış grafiği yakaladı, bir çok hit şarkısıyla 2004 yılının en beğenilen albümlerinden biri oldu Sürgün.

2005 yılında, "KALBİMİN SULTANI" adlı 7.albümünü, 10.Sanat Yılı Şerefine müzik severlerin beğenisine sundu, album ilk çıktığı hafta büyük bir satış grafiği yakalayarak, listelerin bir numarası oldu.

Rafet El Roman, 2000 yılında kurduğu RER Müzik adlı müzik yapım şirketiyle, müzik piyasasına yeni isimler kazandırmayı amaçlıyor. Ayrıca, hayatı sinema ve müzik üzerine kurulan Rafet El Roman'ın en büyük hedefi, senaristliği ve yönetmenliğini yapacağı film projesini hayata geçirmek.

Diskografi
1995 Gencliğin Gözyaşı
1997 En Güzel Günler Senin Olsun
1998 America
1999 Hayat Hüzünlü
2001 Hanım Eli
2002 Aşk Nr. 5
2004 Sürgün
2005 Kalbimin Sultanı


Havasız Duman Sahası!!!
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.119


View Profile
Re: Rafet El Roman (1968 - .... )
« Posted on: Ağustos 21, 2019, 10:53:30 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Rafet El Roman (1968 - .... ) e-book, Rafet El Roman (1968 - .... ) programı, Rafet El Roman (1968 - .... ) oyunları, Rafet El Roman (1968 - .... ) e-kitap, Rafet El Roman (1968 - .... ) download, Rafet El Roman (1968 - .... ) hikayeleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) resimleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) haberleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) yükle, Rafet El Roman (1968 - .... ) videosu, Rafet El Roman (1968 - .... ) şarkı sözleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) msn, Rafet El Roman (1968 - .... ) hileleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) scripti, Rafet El Roman (1968 - .... ) filmi, Rafet El Roman (1968 - .... ) ödevleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) yemek tarifleri, Rafet El Roman (1968 - .... ) driverları, Rafet El Roman (1968 - .... ) smf, Rafet El Roman (1968 - .... ) gsm
Yanıtla #1
« : Temmuz 22, 2008, 02:42:53 ÖS »

By.CeZa
*
Üye No : 293
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 12191
Mesaj Sayısı : 28.686
Karizma = 150


Emeğine sağlık..

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.


Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

4EverRAP: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rapcanavari.net

4EverROCK: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rockcanavari.net

Twilight Saga FAN: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.twilightturkiye.com

FlashOyun: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.flashoyuncu.net
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Rafet El Roman 100 Bin Liralık Davadan Vazgeçti
Televizyon & Radyo & Magazin
sanane_61 2 421 Son Mesaj Ekim 27, 2013, 11:57:59 ÖS
Gönderen : Honey_Face
Rafet El Roman'dan Dedikodulara Fotoğraflı Yanıt
Televizyon & Radyo & Magazin
Bendis 0 252 Son Mesaj Ağustos 07, 2014, 10:39:14 ÖÖ
Gönderen : Bendis
Ezo - Rafet El Roman - Git Diyemem.
Klipler
Honey_Face 7 675 Son Mesaj Ekim 05, 2014, 12:52:44 ÖS
Gönderen : yaz kızım karar
Rafet El Roman Soyadını Değiştirdi
Televizyon & Radyo & Magazin
Bendis 0 245 Son Mesaj Eylül 24, 2014, 10:17:56 ÖÖ
Gönderen : Bendis
Rafet El Roman Kimdir?
Sanatçılar
SaviorAngel 0 163 Son Mesaj Kasım 22, 2016, 10:14:39 ÖÖ
Gönderen : SaviorAngel


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular