Duyurular
Covid-19 ( Korona ) Virüsü nedeniyle siteye giriş-çıkış 'lar da ellerinizi en az 20 saniye yıkamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ciddiye ALIN.

Webcanavari.NET Yönetimi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Nevra Serezli  (Okunma Sayısı: 1038 Kere Okundu.)
« : Haziran 04, 2008, 05:46:06 ÖS »
Avatar Yok

Musty*
*
Üye No : 2609
Yaş : 28
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 2624
Mesaj Sayısı : 16.848
Karizma = 49



Nevra Serezli, Asıl adı Nevra Şirvan (d. 1944, Ankara), Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.
ABD'de tiyatro eğitimi gören sanatçı, 1965’te Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel sanat hayatına başladı. 1967'de Ankara Sanat Tiyatrosu'nda, 1971-78 yılları arasında Altan Erbulak ve eşi Metin Serezli ile, 1984-1989 arası Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda çalıştı. 1990'da tekrar Dormen Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptıktan sonra, Tiyatro İstanbul topluluğuna katıldı.

Ayrıca dublaj sanatçılığı da yaparak, tv reklamlarında rol alan Serezli, dizi filmlerde de oynadı.


Filmografisi

    * Unutulmayanlar- 2006
    * Mühürlü Güller - 2003
    * Sihirli Annem - 2003
    * Anne Babamla Evlensene - 2002
    * Vay Anam Vay - 2001
    * Kadınlar Kulübü - 1999
    * Sonradan Görmeler - 1994
    * Ekran Aşıkları - 1989
    * Önce Canan - 1988
    * Kavanozdaki Adam - 1987
    * Şendul Şaban - 1985
    * Aşık Oldum - 1985
    * Atla Gel Şaban - 1984
    * Metres - 1983
    * Dönme Dolap - 1983
    * Kılıbık - 1983
    * Renkli Dünya - 1980
    * Zübük - 1980
    * N'Olacak Şimdi - 1979
    * Şıpsevdi - 1977
    * Özgürlüğün Bedeli - 1977
    * İntikam Meleği / Kadın Hamlet - 1976
    * Saffet Beni Affet - 1976
    * Bülbül Ailesi - 1976
    * Ahududu - 1974

« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 01:31:11 ÖS Gönderen : zizilita »

Y.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 314.024


View Profile
Re: Nevra Serezli
« Posted on: Nisan 09, 2020, 11:28:01 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Nevra Serezli e-book, Nevra Serezli programı, Nevra Serezli oyunları, Nevra Serezli e-kitap, Nevra Serezli download, Nevra Serezli hikayeleri, Nevra Serezli resimleri, Nevra Serezli haberleri, Nevra Serezli yükle, Nevra Serezli videosu, Nevra Serezli şarkı sözleri, Nevra Serezli msn, Nevra Serezli hileleri, Nevra Serezli scripti, Nevra Serezli filmi, Nevra Serezli ödevleri, Nevra Serezli yemek tarifleri, Nevra Serezli driverları, Nevra Serezli smf, Nevra Serezli gsm
Yanıtla #1
« : Haziran 04, 2008, 05:47:44 ÖS »

BbuSHhHeE
*
Üye No : 1446
Yaş : 29
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 130
Mesaj Sayısı : 4.553
Karizma = 12372


deqerLi sanatcıLarımısdan biri... teşekkürler
Yanıtla #2
« : Haziran 04, 2008, 05:47:59 ÖS »
Avatar Yok

Asortik Hatun
*
Üye No : 3762
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 13389
Mesaj Sayısı : 22.842
Karizma = 58066


Emegıne saglık =))

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Üyelerimizden Destek Bekliyoruz.
Yanıtla #3
« : Haziran 21, 2008, 06:07:03 ÖS »
Avatar Yok

By.CeZa
*
Üye No : 293
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 12191
Mesaj Sayısı : 28.686
Karizma = 156


Emeğine sağlık..

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.


Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

4EverRAP: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rapcanavari.net

4EverROCK: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rockcanavari.net

Twilight Saga FAN: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.twilightturkiye.com

FlashOyun: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.flashoyuncu.net
Yanıtla #4
« : Temmuz 07, 2008, 06:49:53 ÖS »

ebru_cq
*
Üye No : 719
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 418
Mesaj Sayısı : 3.965
Karizma = 4018


teşekkürler emeine saqlık
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Metin Serezli'yi Kaybettik
Güncel Haberler
imge34 1 418 Son Mesaj Mart 11, 2013, 09:41:24 ÖÖ
Gönderen : abra
Metin Serezli
Kim, Kimdir ?
pineapple 0 620 Son Mesaj Nisan 19, 2013, 03:32:58 ÖS
Gönderen : pineapple
Nevra - Elis Özer
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
sanane_61 0 448 Son Mesaj Mart 17, 2014, 08:10:04 ÖS
Gönderen : sanane_61
Yüreğimde Saklı Sevdan - Nevra Karataş
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
sanane_61 0 395 Son Mesaj Ağustos 20, 2015, 09:56:08 ÖS
Gönderen : sanane_61


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular