Duyurular
Covid-19 ( Korona ) Virüsü nedeniyle siteye giriş-çıkış 'lar da ellerinizi en az 20 saniye yıkamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ciddiye ALIN.

Webcanavari.NET Yönetimi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 2
Konu: Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım  (Okunma Sayısı: 1669 Kere Okundu.)
« : Mayıs 20, 2011, 01:24:29 ÖÖ »
Avatar Yok

lordofrings
*
Üye No : 77742
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 4
Mesaj Sayısı : 684
Karizma = 13


Geçen hafta arkadaşlarım bana ziyarete geldi.
sarıyer'deki börekçiden pişmemiş olarak aldığım kıymalı börekleri evde biraz şeklini değiştirip pişirdim
sonra da arkadaşlarıma piştikleri tepsiyi de göstererekten  ben yaptım diyip bir güzel yedirdim
tarifini soranlara da hiç utanmadan atmasyon tarifleri böbürlenerekten verdim:)

utanıyorum ama pişman değilim 10 gün sonra yine bana gelicekler  yine yapıcam Gülmek :)
mecburum 3 çocuk doğurdum bide börek açamam Gülmek :)


İstisna bensem, kaideyi bozarım...
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 314.020


View Profile
Re: Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım
« Posted on: Nisan 04, 2020, 08:14:34 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım e-book, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım programı, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım oyunları, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım e-kitap, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım download, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım hikayeleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım resimleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım haberleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım yükle, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım videosu, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım şarkı sözleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım msn, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım hileleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım scripti, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım filmi, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım ödevleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım yemek tarifleri, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım driverları, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım smf, Itiraf Ediyorum Ben Yapmadım gsm
Yanıtla #1
« : Mayıs 20, 2011, 01:59:05 ÖÖ »

[B]a[R]a[N]
*
Üye No : 4
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 5682
Mesaj Sayısı : 27.698
Karizma = 62850


Helal Olsun. Gülmek :) Arkadaşların Duymaz Umarım. Nanik-Nanik :P

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.


Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

Yemek Tarifi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.gulsahinmutfagi.com

Webcanavari FaceBook: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.facebook.com/pages/WeBCaNaVaRiNeT/113802538652033
Yanıtla #2
« : Mayıs 20, 2011, 03:06:54 ÖÖ »
Avatar Yok

lordofrings
*
Üye No : 77742
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 4
Mesaj Sayısı : 684
Karizma = 13


şşşt sakın ha aramızda kalsın  Göz Kırp.  Aaaaa.
Yanıtla #3
« : Mayıs 20, 2011, 03:12:32 ÖÖ »
Avatar Yok

@sen@
*
Üye No : 74554
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 693
Mesaj Sayısı : 4.117
Karizma = 8


Güzel bir yöntem. Gülmek :) Ben böyle yapmayı düşünmemiştim; akıllıca. Fakat duyarlarsa fena olur ama...  Hehehe

Webcanavari.Net
Rapcanavari.Net
Rockcanavari.Net
KadincaForum.Net
VideoCanavari.Net
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
E-book
Film İndir, Film İzle
Albüm ve Parçalar
Rap Rock Genel
Diziler
Yerli Filmler
Yabancı Filmler
Tüm Oyunlar
Oyun İndir
Yanıtla #4
« : Mayıs 20, 2011, 10:50:28 ÖÖ »
Avatar Yok

EyLüL_GüNeŞi_53
*
Üye No : 31909
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 592
Mesaj Sayısı : 3.384
Karizma = 28063


Aramızda Zuhahaha Kimseye söylemeyiz.

'' ../ben gittim bembeyaz uykusuzluktan
kasketimi eğip üstüne acılarımın...
Yanıtla #5
« : Mayıs 20, 2011, 11:34:29 ÖÖ »
Avatar Yok

SaRı_KaNaRYaM
*
Üye No : 72793
Yaş : 28
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 27
Mesaj Sayısı : 1.758
Karizma = 31029


Onemli olan karinlari doymus daha ne Zuhahaha Zuhahaha

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

´Bir gün girsek biz mezara gözümüz kalmaz arkada evladıma miras bu sevda ´
Yanıtla #6
« : Mayıs 20, 2011, 11:57:08 ÖÖ »

cengo09
*
Üye No : 41097
Yaş : 34
Nerden : Aydın
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 67
Mesaj Sayısı : 405
Karizma = 15


Yesinler de Nanik-Nanik :P

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑


Selam bunu okuyorsun ya 3 saniye geçti 4 oldu 5 6 bari rep ver Gülmek :)
Yanıtla #7
« : Mayıs 20, 2011, 08:45:59 ÖS »
Avatar Yok

MahzaŞermi
*
Üye No : 12798
Nerden : Kayseri
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 769
Mesaj Sayısı : 5.619
Karizma = 15653


Helal olsun ablam devam et bende öle yapıyorum Nanik-Nanik :P

Yanıtla #8
« : Mayıs 20, 2011, 08:51:01 ÖS »
Avatar Yok

Mavi_Kiyamet
*
Üye No : 26505
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 12252
Mesaj Sayısı : 47.787
Karizma = 55161


börek açamayanlarda var maalesef Zuhahaha benim nenem 12 çocuk dogurdu ama halen börek açiyor naberr Nanik-Nanik :P umarim duymaz yada anlamazlar Zuhahaha

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.
Yanıtla #9
« : Mayıs 20, 2011, 09:15:42 ÖS »

cengo09
*
Üye No : 41097
Yaş : 34
Nerden : Aydın
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 67
Mesaj Sayısı : 405
Karizma = 15


börek açamayanlarda var maalesef Zuhahaha benim nenem 12 çocuk dogurdu ama halen börek açiyor naberr Nanik-Nanik :P umarim duymaz yada anlamazlar Zuhahaha

Teyze kızın ne diyor bak Zuhahaha
Sayfa 1 2
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  



Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular