Duyurular
Giyims.com Açıldı! Birbirinden farklı kategorilerde, Erkek Giyim ve Bayan Giyim 'in kaliteyle buluşma adresi, 3d secure güvenli ödeme sistemi, İster kredi kartıyla, İster bankamatik kartınızla ve/veya Havale / Eft yöntemi ile Dilerseniz Kapıda ödeme ile alışveriş yapabilirsiniz.

WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
GİYİMS.COM

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Guy Pearce.  (Okunma Sayısı: 536 Kere Okundu.)
« : Ocak 21, 2012, 11:10:33 ÖS »

Honey_Face
*
Üye No : 1734
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 7695
Mesaj Sayısı : 13.155
Karizma = 86622



Adı Soyadı:Guy Pearce
Ülke:İngiltere
Doğum Tarihi:05-10-1967
Mesleği:Oyuncu
3 yaşındayken İngiltere'den Avusturalya'ya taşındılar 5 yıl sonra test pilotu olan babası bir kazada hayatını kaybetti 11 yaşında tiyatro çalışmalarına başladı. 16 yaşındayken Junior Mr. Victoria bodybuilding yarışmasını kazanmıştı O bir vejeteryan Özel hayatının bayağı özel olmasını istiyor ve öyle yaşıyor Avusturalya Melburn'da yaşıyor (Haziran 2004)
Filmografi

Heaven Tonight (1990)
Hunting (1991)
The Man from Snowy River the McGregor Saga (1993)
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994)
Flynn (1996)
Dating the Enemy (1996)
L.A. Confidential (1997)
Woundings (1998)
A Slipping-Down Life (1999)
Ravenous (1999)
Memento (2000)
Rules of Engagement (2000)
Till Human Voices Wake Us (2002)
The Hard Word (2002)
The Time Machine (2002)
The Count of Monte Cristo (2002)
Two Brothers (2004)
The Proposition (2005)
Factory Girl (2006)
Before I Fall to Pieces, Razorlight, müzik video (2006)
First Snow (2007)
Death Defying Acts (2007)
Traitor (2008)
Bedtime Stories (2008)Winged Creatures (2009)
The Hurt Locker (2009)
In Her Skin (2009)
The Road (2009)

Zamanının Fenomeni.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.160


View Profile
Re: Guy Pearce.
« Posted on: Mayıs 30, 2020, 06:02:03 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Guy Pearce. e-book, Guy Pearce. programı, Guy Pearce. oyunları, Guy Pearce. e-kitap, Guy Pearce. download, Guy Pearce. hikayeleri, Guy Pearce. resimleri, Guy Pearce. haberleri, Guy Pearce. yükle, Guy Pearce. videosu, Guy Pearce. şarkı sözleri, Guy Pearce. msn, Guy Pearce. hileleri, Guy Pearce. scripti, Guy Pearce. filmi, Guy Pearce. ödevleri, Guy Pearce. yemek tarifleri, Guy Pearce. driverları, Guy Pearce. smf, Guy Pearce. gsm
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Trance Sevenler Buraya - Dave Pearce Trance Anthems 2010
Albüm Tanıtım
By.TuRuT 2 788 Son Mesaj Mayıs 03, 2010, 07:13:46 ÖS
Gönderen : Anqel*


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular