Duyurular
WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
WeBCaNaVaRi Toolbar'ı Kurdunuz mu ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... )  (Okunma Sayısı: 583 Kere Okundu.)
« : Temmuz 21, 2008, 06:00:28 ÖS »

ImReaL
*
Üye No : 6599
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 502
Mesaj Sayısı : 3.358
Karizma = 3728


1974 yılında İzmit'te doğdu. Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı, 1990 yılında ise amatör tiyatroya başladı. Tatlı Kaçıklar, Affet Bizi Hocam, Böyle mi Olacaktı, Şapkadan Babam Çıktı, Deliyürek adlı dizilerde rol aldı. Fasülye adlı 35`lik sinema filminde oynadı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı.


Özelikle Etnik müzikleri ve dünya müzikleri dinlemeyi çok seviyor. Resim, karakalem çizim ve ufak heykelcikler yapıyor. Bu konularda herhangi bir eğitim almamış. Bunların dışında klarnet çalmak istiyor. Evindeki aksesuarları ve kullandığı eşyaları kendi yapmayı seviyor.


Kurtlar Vadisi'nden sonra insanların sevgisini kazandı. Bundan çok büyük keyif duyuyor. İnsanlar onu Kurtlar Vadisi ile tanıdı. Bu dizi sayesinde beğenilen bir oyuncu oldu. Hayatında olumlu ve güzel değişiklikler oldu.


Televizyon dizilerinde rol almaya 1995 yılında başladı. Kurtlar Vadisi ekibiyle de Deliyürek döneminde tanıştı. Deliyürek'in ardından bu dizi için düşünüldü. Kurtlar Vadisi'ne başlaması da bu şekilde oldu.


Memati Kimdir
Çocukken işlediği bir cinayet yüzünden uzun yıllar hapiste yatmıştır. Mafyanın çeşitli mevkilerinde tetikçilik yapmıştır. Polat Alemdar'la tanıştıktan sonra onun için çalışmaya başlamıştır.


Sinirli ve aceleci karakteri yüzünden, olayları bütün olarak incelemek yerine kestirmeleri kullanmayı tercih eder. Hiçbir bilgisi olmamasına rağmen, Irak ve Irak`ta yaşayan insanlara karşı önyargılıdır. Memati için, Polat Alemdar'ın istek ve emirleri her şeyin üstündedir. Polat Alemdar`ın hizmetindeyken, artık bir mafya tetikçisi değil silahlı bir vatanseverdir. Doğrudan sonuca ulaşma yeteneği onun en önemli özelliğidir.


Filmografi
Kurtlar Vadisi Irak, Memati, 2005
Çarpışma, Musta, 2005
Şapkadan Babam Çıktı, Kerem, 2003
Kurtlar Vadisi, Memati, 2003
Aşkım Aşkım, 2001
Fasulye, Koruma, 1999
Yılan Hikayesi, Bölüm Oyuncusu, 1999
Deli Yürek, Cihan, 1999
Affet Bizi Hocam, 1998
Hoşçakal Yarın, 1998
Tatlı Kaçıklar, Tolgahan, 1996
Çiçek Taksi, Konuk oyuncu, 1995

Havasız Duman Sahası!!!
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.119


View Profile
Re: Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... )
« Posted on: Ağustos 18, 2019, 09:31:51 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) e-book, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) programı, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) oyunları, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) e-kitap, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) download, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) hikayeleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) resimleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) haberleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) yükle, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) videosu, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) şarkı sözleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) msn, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) hileleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) scripti, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) filmi, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) ödevleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) yemek tarifleri, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) driverları, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) smf, Gürkan Uygun (memati) (1974 - .... ) gsm
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Kocatepe'nin Türk Uçaklarınca Batırılması 1974
Serbest Kürsü.
dangeraus1 0 928 Son Mesaj Ocak 02, 2012, 05:21:12 ÖÖ
Gönderen : dangeraus1
Directx 11 9.29.1974
A B C D E
kFi 0 499 Son Mesaj Ağustos 13, 2012, 01:37:02 ÖS
Gönderen : kFi
Gürkan Çapkan Etme Gönül 2013
Albüm Tanıtım
abra 0 619 Son Mesaj Şubat 02, 2013, 12:10:44 ÖS
Gönderen : abra
Gürkan Uygun: Memati Adam Gibi Öldü
Televizyon & Radyo & Magazin
sanane_61 0 429 Son Mesaj Eylül 24, 2013, 09:51:12 ÖS
Gönderen : sanane_61
Beyaz Show'da Memati Öyle Bi Pot Kırdıki Gürkan Uygun - 20 Mart 2013
Beyaz Show
SaviorAngel 0 339 Son Mesaj Mart 16, 2015, 03:20:27 ÖÖ
Gönderen : SaviorAngel


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular