| 
	
		| 
 | « : Mayıs 10, 2008, 08:26:12 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | Sahin07 
  
 |  Üye No : 3786Yaş :
  40
								 Nerden :  Antalya
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  408
								 Mesaj Sayısı : 2 252Karizma =
  1453
								 |  
					
						| 
								|  |  |  | 
 
 1-Hangi Eve giren kolay kolay çıkamaz? cevap:Hapishane
 2-Hangi bebeğe mama yedirilmez?
 cevap:Gözbebeği
 3-Hangi devlet markalidir?
 cevap:Danimarka
 4-Bülbülü altın kavese koymuşlar ne demiş?
 cevap:Avukatimi isterim
 5-Bir japon ne zaman hoşçakal der?
 cevap:Türkçeyi öğrendiği zaman
 6-En çok çalınan şey nedir?
 cevap:Zil
 7-İzmir'e niçin gideriz?
 cevap:İzmir bize gelemediği için
 8-Çiğnenmeden yenen şey nedir?
 cevap:Dayak
 9-Küçük fincan içi dolu mercan?
 cevap:Göz
 10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?
 cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.
 11-Kumbaranın büyüğüne ne denir?
 cevap:Bank
 12-Balık neden yüzer?
 cevap:Yürümeyi bilmediği için
 13-Üzerinde at bitmeyen bahçe hangisidir?
 cevap:Fenerbahce
 14-Kuşların palavracısına ne denir?
 cevap:Atmaca
 15-Kuşların acemisine ne denir?
 cevap:Çaylak
 16-Uykuyu çok seven hayvan hangisidir?
 cevap:Zebre,çünkü pijamalarını hiç çıkarmaz.
 17-Uçan sığıra ne denir?
 cevap:Sığırcık
 18-Una kan koyarsak ne olur?
 cevap:Kanun
 19-Dolapların gözleri kapatılmazsa ne olur?
 cevap:Açıkgöz olur
 20-Fazla kızdırmaya gelmeyen ilimiz hangisidir?
 cevap:Tokat
 |  
						| 
								|  |  
								| « Son Düzenleme: Mayıs 18, 2008, 10:57:50 ÖÖ Gönderen : Sahin07 » |  | 
 
 Ah!Mümkün olsasavaştan barış
 barıştan insan yapardım
 acıdan sevinç
 sevinçten umut
 umuttan dostluk yapardım
 kurşun yerine çocuklara
 her sabah şiir atardım.
 |  |  | 
  
		| 
					| WeBCaNaVaRi Botu 
 
 | 
 
 
					     
							  Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)
 
 
     Anahtar Kelimeler: Geyik Sorular e-book, Geyik Sorular programı, Geyik Sorular oyunları, Geyik Sorular e-kitap, Geyik Sorular download, Geyik Sorular hikayeleri, Geyik Sorular resimleri, Geyik Sorular haberleri, Geyik Sorular yükle, Geyik Sorular videosu, Geyik Sorular şarkı sözleri, Geyik Sorular msn, Geyik Sorular hileleri, Geyik Sorular scripti, Geyik Sorular filmi, Geyik Sorular ödevleri, Geyik Sorular yemek tarifleri, Geyik Sorular driverları, Geyik Sorular smf, Geyik Sorular gsm
 |  
			|  |  | 
	| 
	
		| Yanıtla #1 | « : Mayıs 16, 2008, 05:17:35 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | mer_ve_g 
  
 |  Üye No : 1499Yaş :
  32
								 Nerden :  Rize
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  357
								 Mesaj Sayısı : 4 269Karizma =
  592
								 |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #2 | « : Mayıs 17, 2008, 03:17:04 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | seyyah 
  
 |  Üye No : 3239Yaş :
  34
								 Nerden :  İzmir
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  2500
								 Mesaj Sayısı : 9 187Karizma =
  9172
								 |  
					
						| 
 10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?_______________________________________
 
 Nedennn ??
 |  
						|  |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #3 | « : Mayıs 17, 2008, 07:46:00 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | rabiya 
  
 |  Üye No : 6278Yaş :
  31
								 Nerden :  Kocaeli
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  1
								 Mesaj Sayısı : 42Karizma =
  0
								 |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #4 | « : Mayıs 17, 2008, 09:06:02 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | [B]a[R]a[N] 
  
 |  Üye No : 4Yaş :
  35
								 Nerden :  İstanbul
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  5706
								 Mesaj Sayısı : 27 773Karizma =
  62879
								 |  
					
						| 
 10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?_______________________________________
 
 Nedennn ??
 
 Aynen Neden _? |  
						| 
 İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: link (@) webcanavari . net Adresine İletebilirsiniz. |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #5 | « : Mayıs 18, 2008, 11:00:44 ÖÖ » 
 |  
			| 
					
				| 
 | seyyah 
  
 |  Üye No : 3239Yaş :
  34
								 Nerden :  İzmir
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  2500
								 Mesaj Sayısı : 9 187Karizma =
  9172
								 |  
					
						| 
 10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?_______________________________________
 
 Nedennn ??
 
 Aynen Neden _?10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden? cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.  'mi$. |  
						|  |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #6 | « : Mayıs 18, 2008, 11:08:04 ÖÖ » 
 |  
			| 
					
				| 
 | Asortik Hatun 
  
 |  Üye No : 3762
 Nerden :  İzmir
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  13388
								 Mesaj Sayısı : 22 841Karizma =
  58066
								 |  
					
						| 
 10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?_______________________________________
 
 Nedennn ??
 
 Aynen Neden _?10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden? cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.  'mi$.hahahhah süper ya       |  
						| 
 WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
 
 Üyelerimizden Destek Bekliyoruz. |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #7 | « : Mayıs 18, 2008, 06:58:24 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | MaViSh 
  
 |  Üye No : 3490Yaş :
  34
								 Nerden :  Rize
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  777
								 Mesaj Sayısı : 8 087Karizma =
  16200
								 |  
					
						| 
 hehe süpermiş yaaa    |  
						| 
 Ne Ağlayacak Kadar Günahkarım...Ne Göklere Çıkabilecek Kadar Masum...
 
 
 Ne Geçmişte Yaşadıklarımdan Huzursuzum...
 Ne Şu An Yaptıklarımdan Mutlu...
 
 
 Sırlar İçinde Bir Dünyam Var Birde
 Sen Varsın İçinde...
 
 
 Ne Seni Kaybedecek Kadar Cesurum...
 Ne De Seni Kazanacak Kadar Güçlü...
 |  |  | 
  
	| 
	
		| Yanıtla #8 | « : Ağustos 02, 2014, 07:29:41 ÖS » 
 |  
			| 
					
				| 
 | Leathaeus 
  
 |  Üye No : 189190
 Nerden :  Samsun
 Cinsiyet : Konu Sayısı :  0
								 Mesaj Sayısı : 42Karizma =
  0
								 |  
					
						| 
 Bu sorular sorulduğunda sinir oluyordum. Böyle komik oluyormuş.   |  
						| 
 Tekmenin gücü değil, tekliği önemlidir bazen. |  |  | 
  
	|  |