0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu  (Okunma Sayısı: 2213 Kere Okundu.)
« : Ocak 22, 2011, 07:51:58 ÖS »
Avatar Yok

spawn5
*
Üye No : 60739
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 51
Mesaj Sayısı : 490
Karizma = 2136


4 Adımda Garmin Mobile XT Kurulumu by Reis-i Eagles™

Yeni Sürüm: v5.00.50



Dikkat!: Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

 
1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
 
Gizli


1-) 3 dosyayıda indirin ve 1 yere açın.
2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atın. (Garmin klasörünün içine)

Adım-2: sw.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın. İlk (üstteki) Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
3-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini sw.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

Adım-4: Kurulum:
1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
2-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. ** Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Akabinde az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasını açarak kurulumunu başlatın.

** Eğer belirmezse aldırmayın, karta gidip GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın.



3-) Sorumluluk Reddi'ni kabul edin. Metin dili seçme bölümünde 19 kez sağ yaparak Türkçe seçeneğini seçin.
4-) Sesli yönlerdimede de yine Türkçe seçeneğini seçin. Birimi metrik olarak ayarladıktan sonra Garmin Online erişimi iznini de kendi isteğimize göre ayarlayın.



5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.



Önemli Noktalar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve  gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.

Yazılım kullandığınız vakte göre temayı otomatik olarak beyaz veya siyah biçiminde değiştirir. Ayarlarda sadece gece veya sadece gündüz yapabilirsiniz.
 
1-) “Nereye?” menüsündeki seçimler:
 

a-) “Ev”e tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan evinize rotayı çizer ve ek bir ayar gerekmeden size yolları sesli olarak tarif eder. Adresler bölümünde de kaydetmiş olduğunuz noktalar mevcuttur. Yine tıkladığınız zaman bulunduğunuz konumdan gitmek istediğiniz yere navigasyon yapar.
 

b-) “Yiyecek Otel…” menüsünün başlığının sonunda barındırdığı… (3nokta)dan da anlaşılacağı gibi geyet kapsamlı bir başlık. İsmi hecele bölümünden bildiğimiz bir yer varsa ilk hecesini yazıp aratabiliriz. Yiyecek-İçecek bölümündeTüm Kategoriler Çinli Uluslar arası Deniz ürünleri Kafe/Lokanta gibi kolay erişim sağlayan kategorizasyonlar mevcut. Cidden çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan bir menü.
Konaklama menüsünde ise Otel/Motel ve Kamp tarzı konaklama sınıflandırması var.
Yakıt bölümünde ise size en yakın yakıt istasyonlarını bulur ve dilerseniz tarif eder.
 

Eğlence Programları bölümünde de Lunapark/Eğlence Parkı Müze Tarihi Nirengi işareti Park/Bahçe Toplantı salonu/Oditoryum gibi sınıflandırmalar mevcut. Bunlarda yine size en yakın mekânları göstermekte.
Aktivite menüsünde ise yüzme havuzu sivil havaalanı lunapark park/bahçe gibi sınıflandırmalar karşımıza çıkıyor.
Eğlence menüsünde de Tiyatro Bar/Gece Kulübü Sinema olarak 3 kategori mevcut. Büyük kolaylık cidden.
 

Alışveriş bölümünde bölüm bakkaliye alışveriş merkezleri eczane hazır giyim ev mobilyaları gibi kullanışlı seçenekler mevcut.
Otomatik Servislerde ise Oto tamir ve park yeri olarak 2 kategori açılmış.
Nakliyede hava ve kara olarak 2 bölüm var.
Topluluk bölümünde kütüphane okul karakol mahkeme salonu şehir merkezi hükümet dairesi postane ve banka/ATM olarak çeşitli kullanışlı kategoriler mevcut.
 

Hastane menüsünde kategorizasyon yok. Tıkladığınızda direkt size en yakın noktaları sunmakta.
İnsan Yapımı Mekânlar diye bir menü var ki adres tariflerinde çok işe yarayacak. Köprü mezarlık kilise geçit baraj askeri maden ve alt bölüm olarak çeşitli kategoriler var.
 

Su özellikleri menüsünde kategori ayrımı yok. Tıkladığınızda size en yakın limanları listeliyor.
Arazi Özellikleri menüsü ise hafta sonunu iyi değerlendirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Menü içinde orman düzlük koru tepe gibi mangal tarzı aktiviteler için ayrılmış kategoriler mevcut.
“Yiyecek otel…” de bitti. Sıra diğer menüleri açıklamakta…
 

c-) Contacts sizin rehberinizdeki insanlardır. Eğer onlara konum atadıysanız buradan da navigasyon yapabilmek mümkün.
Konumlarım da yine kaydettiğiniz yer imlerini barındırıyor.
 

d-) Geçerli Bulgular en son gitmek istediğiniz veya aradığınız yerleri listeler. Tekrar gitmek için kolaylık sağlar:
 

e-) Ekstralarda bir şey yok. Ülkemizi desteklemiyor bu bölüm.
 

f-) “Şehirler” menüsü ismin tam karşılığı değil. Girdiğinizde size en yakın şehir merkezlerini listeliyor. İstanbul’a veya başka şehre yabancıysanız kullanışlı gerçekten.
 

g-) Geri kalan menüler ise yine aynı anlayış üzerine kurulmuş menüler.
 
2-) “Araçlar” menüsündeki seçimler;
 

a-) Garmin Onine: Tam anlamıyla GPS dedirten bu menü size trafik ve hava durumuna ulaşmanıza ayrıyetten güvenlik kameralarına göz atmanıza da yardımcı oluyor.
 



Ama maalesef güvenlik kamerası ve trafik bilgilerine ülkemizde ulaşılamıyor. Ama bu desteğin ileride sağlanacağına eminim.
 
b-) Rota Detaylar: Navigasyon yapıyorsanız size hangi adımları takip edeceğinizi listeler.
 
c-) Haritayı Tara: Nokia Maps gibi harita üzerinde gezmenizi sağlar.
 
d-) Neredeyim: Sizin konumunuzu enlem ve boylam biçiminde size sunar.
 

Ben GPS’e o anda bağlı olmadığım için herhangi bir veri yok.
 
e-) Verilerimi Yönet:
 

Konumlarımdan konum ekleyebilir düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Burası sadece ayar bölümü. Konumlar için Nerededen ulaşabilirsiniz.
Rotalarda önceden kaydetmiş olduğunuz rotalara ulaşabilirsiniz. Mesela yazılımın çizdiği rota sıkışıksa veya oradan gitmek istemiyorsanız alternatif rotayı kaydedip her oradan gidebilirsiniz.
 
Yollar: Kendi rotanızı kaydetmeye yarayan bölümdür. Son derece kullanışlı bir sistem.
 
Contacts: Rehberinizdeki kişilere konum eklemek için yapılmış bir bölüm.
 
Harita ayarları: Buradan haritalarınızı özelleştirmek mümkün. Detay vs vs
 
Seyahat Bilgisayarı:
 

Şekilde gördüğünüz üzeri çeşitli bilgileri size sunuyor.
 
3-) “Ayarlar” Menüsü seçimleri;

Ayarlar bölümü kişisel bir bölüm. İstediğiniz ayarı kendinize göre yapmanız mümkün.
 
Gelelim en çok kullanacağımız bölüm navigasyona:
 

Navigasyonu başlatmak için hiç çaba sarf etmenize gerek yok. Gerekli adımları program zaten size sunuyor ve gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Hız yenilenmesi yaklaşık 1sn kadar. Hatta 0.75 gibi bir değer. Gecikmenin sebebi verilerin uyduya gidip gelmesi… Varış aradaki yolu siz düşünün.
 
Bu programı bizle paylaşan destek çıkan kullanıcılara ve Reis-i Eagles™ a  sonsuz teşekkürler...
 
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2011, 05:42:56 ÖS Gönderen : Liza »
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu
« Posted on: Mart 29, 2024, 01:08:58 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu e-book, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu programı, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu oyunları, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu e-kitap, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu download, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu hikayeleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu resimleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu haberleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu yükle, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu videosu, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu şarkı sözleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu msn, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu hileleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu scripti, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu filmi, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu ödevleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu yemek tarifleri, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu driverları, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu smf, Garmin Mobile Xt V5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu gsm
Yanıtla #1
« : Ocak 22, 2011, 08:12:14 ÖS »
Avatar Yok

MahzaŞermi
*
Üye No : 12798
Nerden : Kayseri
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 769
Mesaj Sayısı : 5 618
Karizma = 15653


Teşekkürler emeğine sağlık.

Yanıtla #2
« : Mart 07, 2012, 12:56:03 ÖÖ »
Avatar Yok

ahmetgiray37
Üye No : 0
Nerden :
Konu Sayısı : 750
Mesaj Sayısı :
Karizma = 0

başarılar
Yanıtla #3
« : Kasım 11, 2015, 03:07:15 ÖS »
Avatar Yok

ulu1
Üye No : 0
Nerden :
Konu Sayısı : 750
Mesaj Sayısı :
Karizma = 0

4 Adımda Garmin Mobile XT Kurulumu by Reis-i Eagles™

Yeni Sürüm: v5.00.50



Dikkat!: Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

 
1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Adım-1: Gerenkli dosyaları edinme: İndirmek için ilgili bağlantılara tıklayın.
  
1-) 3 dosyayıda indirin ve 1 yere açın.
2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atın. (Garmin klasörünün içine)

Adım-2: sw.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın. İlk (üstteki) Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
3-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini sw.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

Adım-4: Kurulum:
1-) root klasörü içindeki 4 klasörü ve uygulamayı (Garmin, private, Resouce, sys ve sis dosyası - 4.20.20'de 5 dosya olabilir.) direkt karta atın. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın ya da root klasörünü direkt atmayın. root'un içindekilerini atın.) Çıkan soruya Tümüne evet deyin. (Garmin klasöründe içine sonradan kopyaladığınız sw.unl, gmapsupp.unl ve gmapsupp.img dosyalarının olduğundan emin olun.)
2-) Kartınızı cihazınıza takın ya da kablonuzu cihazdan çıkartın. 1az bekleyin. Ekranda "Yükleniyor..." yazısı belirecektir. ** Yalnız uygulama yüklenemeyecektir. "Uygulama yöneticisine gidin." uyarısını dikkate alıp Uygulama Yöneticisine gidin. "Yüklenmedi" yazan GarminMobile_PA'yı seçenekler-sil diyerek silin. Akabinde az önce karta attığınız GarminMobileXT.sis dosyasını açarak kurulumunu başlatın.

** Eğer belirmezse aldırmayın, karta gidip GarminMobileXT.sis dosyasıyla kurulumu başlatın.



3-) Sorumluluk Reddi'ni kabul edin. Metin dili seçme bölümünde 19 kez sağ yaparak Türkçe seçeneğini seçin.
4-) Sesli yönlerdimede de yine Türkçe seçeneğini seçin. Birimi metrik olarak ayarladıktan sonra Garmin Online erişimi iznini de kendi isteğimize göre ayarlayın.



5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin.



Önemli Noktalar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve  gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.

Yazılım kullandığınız vakte göre temayı otomatik olarak beyaz veya siyah biçiminde değiştirir. Ayarlarda sadece gece veya sadece gündüz yapabilirsiniz.
 
1-) “Nereye?” menüsündeki seçimler:
 

a-) “Ev”e tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan evinize rotayı çizer ve ek bir ayar gerekmeden size yolları sesli olarak tarif eder. Adresler bölümünde de kaydetmiş olduğunuz noktalar mevcuttur. Yine tıkladığınız zaman bulunduğunuz konumdan gitmek istediğiniz yere navigasyon yapar.
 

b-) “Yiyecek Otel…” menüsünün başlığının sonunda barındırdığı… (3nokta)dan da anlaşılacağı gibi geyet kapsamlı bir başlık. İsmi hecele bölümünden bildiğimiz bir yer varsa ilk hecesini yazıp aratabiliriz. Yiyecek-İçecek bölümündeTüm Kategoriler Çinli Uluslar arası Deniz ürünleri Kafe/Lokanta gibi kolay erişim sağlayan kategorizasyonlar mevcut. Cidden çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan bir menü.
Konaklama menüsünde ise Otel/Motel ve Kamp tarzı konaklama sınıflandırması var.
Yakıt bölümünde ise size en yakın yakıt istasyonlarını bulur ve dilerseniz tarif eder.
 

Eğlence Programları bölümünde de Lunapark/Eğlence Parkı Müze Tarihi Nirengi işareti Park/Bahçe Toplantı salonu/Oditoryum gibi sınıflandırmalar mevcut. Bunlarda yine size en yakın mekânları göstermekte.
Aktivite menüsünde ise yüzme havuzu sivil havaalanı lunapark park/bahçe gibi sınıflandırmalar karşımıza çıkıyor.
Eğlence menüsünde de Tiyatro Bar/Gece Kulübü Sinema olarak 3 kategori mevcut. Büyük kolaylık cidden.
 

Alışveriş bölümünde bölüm bakkaliye alışveriş merkezleri eczane hazır giyim ev mobilyaları gibi kullanışlı seçenekler mevcut.
Otomatik Servislerde ise Oto tamir ve park yeri olarak 2 kategori açılmış.
Nakliyede hava ve kara olarak 2 bölüm var.
Topluluk bölümünde kütüphane okul karakol mahkeme salonu şehir merkezi hükümet dairesi postane ve banka/ATM olarak çeşitli kullanışlı kategoriler mevcut.
 

Hastane menüsünde kategorizasyon yok. Tıkladığınızda direkt size en yakın noktaları sunmakta.
İnsan Yapımı Mekânlar diye bir menü var ki adres tariflerinde çok işe yarayacak. Köprü mezarlık kilise geçit baraj askeri maden ve alt bölüm olarak çeşitli kategoriler var.
 

Su özellikleri menüsünde kategori ayrımı yok. Tıkladığınızda size en yakın limanları listeliyor.
Arazi Özellikleri menüsü ise hafta sonunu iyi değerlendirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Menü içinde orman düzlük koru tepe gibi mangal tarzı aktiviteler için ayrılmış kategoriler mevcut.
“Yiyecek otel…” de bitti. Sıra diğer menüleri açıklamakta…
 

c-) Contacts sizin rehberinizdeki insanlardır. Eğer onlara konum atadıysanız buradan da navigasyon yapabilmek mümkün.
Konumlarım da yine kaydettiğiniz yer imlerini barındırıyor.
 

d-) Geçerli Bulgular en son gitmek istediğiniz veya aradığınız yerleri listeler. Tekrar gitmek için kolaylık sağlar:
 

e-) Ekstralarda bir şey yok. Ülkemizi desteklemiyor bu bölüm.
 

f-) “Şehirler” menüsü ismin tam karşılığı değil. Girdiğinizde size en yakın şehir merkezlerini listeliyor. İstanbul’a veya başka şehre yabancıysanız kullanışlı gerçekten.
 

g-) Geri kalan menüler ise yine aynı anlayış üzerine kurulmuş menüler.
 
2-) “Araçlar” menüsündeki seçimler;
 

a-) Garmin Onine: Tam anlamıyla GPS dedirten bu menü size trafik ve hava durumuna ulaşmanıza ayrıyetten güvenlik kameralarına göz atmanıza da yardımcı oluyor.
 



Ama maalesef güvenlik kamerası ve trafik bilgilerine ülkemizde ulaşılamıyor. Ama bu desteğin ileride sağlanacağına eminim.
 
b-) Rota Detaylar: Navigasyon yapıyorsanız size hangi adımları takip edeceğinizi listeler.
 
c-) Haritayı Tara: Nokia Maps gibi harita üzerinde gezmenizi sağlar.
 
d-) Neredeyim: Sizin konumunuzu enlem ve boylam biçiminde size sunar.
 

Ben GPS’e o anda bağlı olmadığım için herhangi bir veri yok.
 
e-) Verilerimi Yönet:
 

Konumlarımdan konum ekleyebilir düzenleyebilir veya silebilirsiniz. Burası sadece ayar bölümü. Konumlar için Nerededen ulaşabilirsiniz.
Rotalarda önceden kaydetmiş olduğunuz rotalara ulaşabilirsiniz. Mesela yazılımın çizdiği rota sıkışıksa veya oradan gitmek istemiyorsanız alternatif rotayı kaydedip her oradan gidebilirsiniz.
 
Yollar: Kendi rotanızı kaydetmeye yarayan bölümdür. Son derece kullanışlı bir sistem.
 
Contacts: Rehberinizdeki kişilere konum eklemek için yapılmış bir bölüm.
 
Harita ayarları: Buradan haritalarınızı özelleştirmek mümkün. Detay vs vs
 
Seyahat Bilgisayarı:
 

Şekilde gördüğünüz üzeri çeşitli bilgileri size sunuyor.
 
3-) “Ayarlar” Menüsü seçimleri;

Ayarlar bölümü kişisel bir bölüm. İstediğiniz ayarı kendinize göre yapmanız mümkün.
 
Gelelim en çok kullanacağımız bölüm navigasyona:
 

Navigasyonu başlatmak için hiç çaba sarf etmenize gerek yok. Gerekli adımları program zaten size sunuyor ve gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Hız yenilenmesi yaklaşık 1sn kadar. Hatta 0.75 gibi bir değer. Gecikmenin sebebi verilerin uyduya gidip gelmesi… Varış aradaki yolu siz düşünün.
 
Bu programı bizle paylaşan destek çıkan kullanıcılara ve Reis-i Eagles™ a  sonsuz teşekkürler...
 

Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
N95 8gb Türkçe Kullanma Kılavuzu
Pc Software
By.CeZa 1 2331 Son Mesaj Aralık 17, 2008, 08:50:11 ÖS
Gönderen : By.TuRuT
Garmin Nüvifone G60 Ve M20
Bilim - Teknoloji ve Bilim Adamları
By.TuRuT 0 767 Son Mesaj Şubat 13, 2009, 10:21:13 ÖS
Gönderen : By.TuRuT
Smf Kurulumu ( Resimli Anlatım ) Smf Forum Kurulumu! « 1 2 »
Smf Genel ve Temalar
[B]a[R]a[N] 11 7359 Son Mesaj Ocak 05, 2012, 04:49:32 ÖS
Gönderen : -o_o-GökhaNur-o_o-
Garmin Mobile Xt 6.00.10 + Maps Source ( 2011 / Multılang )
Android
By.CeZa 3 1838 Son Mesaj Aralık 17, 2012, 03:17:04 ÖÖ
Gönderen : [B]a[R]a[N]
Garmin'den Ön Cama Navigasyon
Bilim - Teknoloji ve Bilim Adamları
Violin 0 676 Son Mesaj Temmuz 11, 2013, 07:13:37 ÖS
Gönderen : Violin


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular