Duyurular
Uzun süredir sunucu kaynaklı yaşanan problemlerden ötürü özür dileriz. Yeni sunucu'ya geçiş yaptık ve artık sorunsuz olarak yayın hayatına tekrar başlamış bulunmaktayız. Problem ve Sorunlarınız için SaviorAngel adlı Adminimize P.M ile ulaşabilirsiniz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Eric Roberts  (Okunma Sayısı: 592 Kere Okundu.)
« : Şubat 23, 2012, 09:03:13 ÖS »

Honey_Face
*
Üye No : 1734
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 7695
Mesaj Sayısı : 13.155
Karizma = 86622



Eric Anthony Roberts (d. 18 Nisan 1956, Biloxi Mississippi) Oscar'a aday olmuş ABD'li aktör.
1985'de Runaway Train filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.
Babası Walter Roberts (1933-1977) Annesi Betty Roberts (1934-) Julia Roberts ve Lisa Roberts Gillan'ın kardeşidir. 1991 doğumlu Emma Roberts isminde bir kızı vardır.


Erken Yaşam

Roberts Biloxi, Mississippi'de doğdu. Ailesi, Betty Lou (kızlık soyadı Bredemus) ve Walter Grady Roberts, bir kez aktör ve oyun yazarlarının, silahlı kuvvetler için tiyatro yapımları yaparken tanıştım, onlar daha sonra co-Atlanta Aktörler ve Atlanta Yazarlar Atölye, Ardıç Caddesi Gürcistan kapalı kurdu Midtown. Roberts 'anne ve 1971 yılında boşanma davası açtı o 1972 başlarında tamamlanmıştır. Onun küçük kardeşi, Julia Roberts (o zamanlar uzaklaşmış aldığınız ancak 2004 yılında uzlaşma kime) ve Lisa Roberts Gillan, aynı zamanda aktörlerdir. Annesi daha sonra Michael ortamda bulunan toz tanecikleri evli ve 1976 doğumlu bir kızı adlı Nancy ortamda bulunan toz tanecikleri vardı. Roberts Atlanta büyüdü ve Grady Lisesi katıldı. O güçlü özsaygı konularında genç Roberts yardımcı hocaları, Louis Olson, biri etkilenmiştir

Kişisel yaşam

Aile:
Eric Roberts kızı Emma Roberts, 10 Şubat 1991 tarihinde doğdu onun ardından kız arkadaşı Kelly Cunningham ile. Emma sonunda 2001 drama Blow yılında 9 yaşında oyunculuk kariyerine yapma, hem de bir oyuncu oldu. Cunningham ile Roberts 'bir ilişkinin ardından, 1992 yılında Eliza Garrett evlendi. Üvey oğlu, Keaton Simons, bir şarkıcı-söz yazarı ve üvey kızkardeşi, Morgan Simons, bir şef. 12 Ocak 2001 Açık, Roberts bir kesimi sırasında eşi Howard Stern Radio Show ziyaret "Gossip Oyunu" olarak adlandırılan National Enquirer Mike Walker ile. O ve onun kız kardeşi Julia Roberts birkaç yıldır uzaklaşmış olduğunu doğruladı. yabancılaşma kaynağı onun geçmiş uyuşturucu ve kızı Emma Roberts gözaltına duyduğu eski kız arkadaşı ona siding olmuştu. 2004 yılında, kendisinin ve kız kardeşi o ikiz doğurdu sonra o hastanede onu ziyaret ettiğinde barışık olduğunu People dergisine anlattı.

Araba kazası:
1981 yılında, Roberts ona üç gün ve yüz travma, kırık köprücük kemiği ve bir yaralı eliyle komada sol bir araba kazasında görev aldı. Onun görünüşü önemli ölçüde değişmiş bir sonucu olarak kendisinin oynadığı roller türünü değiştirmek zorunda kaldım, o daha önce oynadığı "güzel çocuk" parçalar yerine "ağır" olarak görev almayı


Filmografi

    Power&Pride (2011)
    The Human Factor (2011)
    Silver Case (2011)
    Jesse (2011)
    The Wayshower (2011)
    Baby O (2011)
    First Dog (2010)
    Chuck(TV series (2010)
    Sharktopus (2010)
    Reality Star American Producer 2010
    Class(TV movie) (2010)
    First Dog (2010)
    The Expendables (2010)
    İntent (2010))
    Gruopie (2009)
    Pinkville (2009)
    Kingshighway (2009)
    The Whole Truth (2009)
    Rock Slyde(2009)
    The Spy and the Sparrow (2008)
    Shannon's Rainbow (2009)
    The Steam Experiment(2009)
    Hoot Night in Hollywood (2008)
    Royal Kill (2008)
    Cyclops (2008)
    The Dark Knight (2008)
    Witless Protection (2008)
    Kingshighway (2008)
    Dark Honeymoon (2008)
    Westbrick Murders (2008)
    4-Bidden (2008)
    Contamination (2008)
    The Butcher (2007)
    Killer Weekend (2007) (V)
    Pandemic (2007)
    Blizhniy Boy: The Ultimate Fighter (2007)
    DOA: Dead or Alive (2006)
    One Way (2006/II)
    A Guide to Recognizing Your Saints (2006)
    8 of Diamonds (2006)
    Break a Leg (2005)
    Six: The Mark Unleashed (2004)
    Miss Cast Away (2004)
    Killer Weekend (2004)
    The Long Ride Home (2003)
    National Security (2003)
    Intoxicating (2003)
    Wolves of Wall Street (2002)
    Christmas Rush (2002)
    Spun (2002)
    Con Games (2001)
    Rough Air: Danger on Flight 534 (2001)
    Raptor (2001)
    The Flying Dutchman (2001)
    Walking Shadow (2001)
    Fast Sofa (2001)
    Stiletto Dance (2001)
    Mindstorm (2001)
    Strange Frequency (2001
    Wrong Number (2001)
    Mercy Streets (2000)
    The King's Guard (2000)
    The Alternate (2000)
    Luck of the Draw (2000)
    No Alibi (2000)
    Race Against Time (2000)
    Hitman's Run (1999)
    Heaven's Fire (1999)
    Restraining Order (1999)
    BitterSweet (1999)
    Past Perfect (1998)
    T.N.T. (1997)
    Most Wanted (1997)
    The Odyssey (1997)
    Doctor Who (film,1996) (1996)
    Public Enemies (1996)
    The Grave (1996)
    The Cable Guy (1996)
    Power 98 (1996)
    Heaven's Prisoners (1996)
    Sensation (1995)
    Saved by the Light (1995)
    The Immortals (1995)
    The Nature of the Beast (1995)
    The Specialist (1994)
    Freefall (1994)
    Babyfever (1994)
    The Hard Truth (1994)
    Love Is a Gun (1994)
    Voyage (1993)
    Best of the Best 2 (1993)
    Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage (1993)
    Final Analysis (1992)
    By the Sword (1991)
    Descending Angel (1990)
    The Lost Capone (1990)
    The Ambulance (1990)
    Fire Princess (1990)
    Best of the Best (1989)
    Blood Red (1989)
    Rude Awakening (1989)
    To Heal a Nation (1988)
    Options (1988)
    Nobody's Fool (1986)
    Slow Burn (1986)
    Runaway Train (1985)
    The Coca-Cola Kid (1985)
    The Pope of Greenwich Village (1984)
    Star 80 (1983)
    Miss Lonelyhearts (1983)
    Raggedy Man (1981)
    Paul's Case (1980)
    King of the Gypsies (1978)
    Another World (TV series) (1977)
    How to Survive a Marriage (TV series) (1974)

Zamanının Fenomeni.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.125


View Profile
Re: Eric Roberts
« Posted on: Eylül 22, 2019, 12:16:01 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Eric Roberts e-book, Eric Roberts programı, Eric Roberts oyunları, Eric Roberts e-kitap, Eric Roberts download, Eric Roberts hikayeleri, Eric Roberts resimleri, Eric Roberts haberleri, Eric Roberts yükle, Eric Roberts videosu, Eric Roberts şarkı sözleri, Eric Roberts msn, Eric Roberts hileleri, Eric Roberts scripti, Eric Roberts filmi, Eric Roberts ödevleri, Eric Roberts yemek tarifleri, Eric Roberts driverları, Eric Roberts smf, Eric Roberts gsm
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Eric Cantona Kimdir?
A B C D E
By.TuRuT 5 1593 Son Mesaj Aralık 01, 2009, 04:43:01 ÖS
Gönderen : kFi
Eric Clapton - Layla
Notalar
Anqel* 0 594 Son Mesaj Aralık 23, 2011, 01:46:28 ÖS
Gönderen : Anqel*
Eric Clapton - My Mather's Eyes
Notalar
Anqel* 0 396 Son Mesaj Aralık 23, 2011, 01:47:22 ÖS
Gönderen : Anqel*
Eric Bana
Kim, Kimdir ?
Liza 0 538 Son Mesaj Şubat 20, 2012, 01:06:48 ÖS
Gönderen : Liza
Eric Close
Kim, Kimdir ?
Liza 0 447 Son Mesaj Nisan 20, 2012, 06:25:54 ÖS
Gönderen : Liza


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular