0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 678
Konu: Kitap Yorumları Buraya.  (Okunma Sayısı: 1323637 Kere Okundu.)
Yanıtla #2870
« : Ekim 25, 2014, 11:44:20 ÖÖ »
Avatar Yok

mahinur
*
Üye No : 92896
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 179
Karizma = 2


Yanlış değilsem deburgh kardeşler
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: Kitap Yorumları Buraya.
« Posted on: Nisan 25, 2024, 02:59:21 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Kitap Yorumları Buraya. e-book, Kitap Yorumları Buraya. programı, Kitap Yorumları Buraya. oyunları, Kitap Yorumları Buraya. e-kitap, Kitap Yorumları Buraya. download, Kitap Yorumları Buraya. hikayeleri, Kitap Yorumları Buraya. resimleri, Kitap Yorumları Buraya. haberleri, Kitap Yorumları Buraya. yükle, Kitap Yorumları Buraya. videosu, Kitap Yorumları Buraya. şarkı sözleri, Kitap Yorumları Buraya. msn, Kitap Yorumları Buraya. hileleri, Kitap Yorumları Buraya. scripti, Kitap Yorumları Buraya. filmi, Kitap Yorumları Buraya. ödevleri, Kitap Yorumları Buraya. yemek tarifleri, Kitap Yorumları Buraya. driverları, Kitap Yorumları Buraya. smf, Kitap Yorumları Buraya. gsm
Yanıtla #2871
« : Ekim 25, 2014, 01:25:32 ÖS »
Avatar Yok

Mila.
*
Üye No : 182573
Yaş : Yok
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 518
Karizma = 11


Okunacaklar
*Umutsuz
*Tatlı Bela (alınacak.)
*Bela (alınacak.)
*Eşleşme
*Duman ve Kemiğin Kızı (alınacak.)
*Acemi Cadı
Yanıtla #2872
« : Ekim 25, 2014, 01:32:55 ÖS »

BÖRÜLCE
*
Üye No : 182234
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1488
Mesaj Sayısı : 4 330
Karizma = 2457


Aslıhan Akagöz - Çirkin Güzel

Benim için tamamiyle vakit kaybıydı.Bunaldım daraldım okurken.Böylesi Türk filmlerinde bile olmaz dedirtecek saçmalıklarla doluydu kitap.Kitabın baş kahramanları o kadar acı çekip kavuşamazken,arkadaşları kendi aralarında aşık oluverip kaynaşıveriyorlar.Kızımız 1 sene boyunca kocasını hiç görmüyor ama kızın babası damadını her gördüğünde hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranıyor.Kitabın başında Çağrı'nın sanki karısından tiksiniyormuş gibi bir portre çiziliyor ama sonra bir bakıyoruz ki Çağrı aslında karısını hep sevmiş.Hadi bu kadar saçmaladın sonunu bari güzel bitir.Yoook olur mu  Sinirden Ölüyorum. Sonuda havada kalmış.  Ağlıyorum.  

Yanıtla #2873
« : Ekim 25, 2014, 06:03:31 ÖS »

Sanem.
*
Üye No : 170187
Yaş : Yok
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 16
Mesaj Sayısı : 1 081
Karizma = 72




Kemikler Şehri - Cassandra Clare
Puanım:8/10!


Artık bir haftada bir kitap okumaya başladığım için kendime söverekten başlıyorum.Gayet akıcı bir kitaptı ama bir türlü vakit denkleştiremedim.Kitapta kalındı biraz ama yaz tatilinde en fazla 3 gün kalırdı elimde o zaman bile elimde süründü derdim ama..

Öncelikle ilk olarak filmini izlemiş biri olarak, kitabı filmden daha çok sevdiğimi belirtmeliyim.Hatta film yüzünden bu seriye hiç başlamayacaktım ya neyse.Sevmemiştim filmi,detayları tam hatırlamıyorum bir sene önce izlemiştim ama bu seriden soğumama,okuma hevesimin kırılmasına yetmişti.Geçen gün serinin son kitabı da eklenince dedim Sanem,başla şu seriye ne kaybedersin ki.Tabi vakit kaybettim o ayrı.

Kitap genel olarak,kurgu bakımında güzeldi.Hatta o dünyayı çok sevdim de.Ortaya karışık olmuş biraz ama olsun.Yazarın hayal gücü takdire şayan.Ama ben yaşları sevemedim.15-16 yaşında bir kızdan açıkçası pek haz alamıyorum,daha çocuk gibi geliyor.Biraz daha olgun düşünceler okumak isterdim.Ek olarak,alfa kadın da olmalı.Böyle pısırık değil.artık Clary'nin pısırıklığını da yaşına veriyorum.

Kitabın son 100 sayfasıydı yanlış hatırlamıyorsam,gerçekten bayağı heyecanladım.Tabi bu arada aklımda karışmadı değil.Çünkü çok fazla geçmişte oyun oynanmış,hep bir şeyler saklanmış.İşte bu sayfalarda yavaştan da olsa gerçek bilgiler -tabi ne kadar doğruysa bu ortaya çıkan bilgiler- gün ışığına çıktı.Daha çözülmemiş çok şey var aslında,kısmet ömür kitaba.

Kitabın sonunu gerçekten ama gerçekten beğenmedim.Spoiler vermek istemiyorum bu yüzden daha fazla üstünde kalmayacağım.Filmini izlediğim halde kitabı okurken o kısımdan bir daha nefret ettim.Ha, bu arada film kitaptan bayağı farklıydı.Filmindeki karakterlerden Jace'i beğenmedim.Bilemiyorum kanım uyuşmadı.Bir de kitabı okurken benim hayal ettiğim Jace'i düşünürken habire bu filmdeki çocuk beliriyordu kafamda.Ne kadar düşünmek istemesem de..

Velhasıl kelam,kitabı sevdim diyebiliriz.Bu kadar sövdüğüme bakmayın,okunur ve okutur kendini bu kitap Göz Kırp.

Edit:Kitabın üçüncü şahıs değilde birinci şahısla yazılmasını daha çok isterdim.nedens sevmiyorum üçüncü şahısla yazılanları.
***
Avuçlarının arasına yerleşmiş olan sıçan yine ciyakladı. Clary onu göğsüne bastırdı. "Ah, zavallı bebeğim," dedi, sanki bir evcil hayvanı seviyormuş gibi. "Zavallı Simon, her şey yoluna girecek, söz veriyorum..."
"Ben olsam ona o kadar acımazdım," dedi Jace. "Muhtemelen daha önce göğüslerine hiç bu kadar yaklaşmamıştır."

***
"Ne yazık ki Cennet'in Hanımı," dedi Jace, "tek gerçek aşkım kendime olan."
Dorothea güldü."En azında," dedi, "karşılıksız kalmasında korkmazsın,Jace Wayland."
"İlginçliğini korusun diye arada bir kendimi hayal kırıklığına uğratıyorum."

***
Jace güldü."Kızlarla flört ederken minibüs mü kullanıyor?Bu kadar popüler olmasına şaşmamak gerekir."
"O da bir araba," dedi Clary. "Sahip olmadığın bir şeye sahip olduğu için Simon'ı kıskanıyorsun."
"Sahip olmadığım bir sürü şeye sahip,"dedi Jace, "Kötü bir duruş,miyopluk ve şaşırtıcı ölçüde koordinasyon eksikliği."

« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2015, 03:57:42 ÖS Gönderen : Ckmksm »



"Just Have a Little Faith." Micheal J. Scofield

Yanıtla #2874
« : Ekim 25, 2014, 06:07:01 ÖS »

Peri__
*
Üye No : 186281
Nerden :
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 130
Karizma = 3


Nora Roberts - Eve Dallas Serisi

Uzun zamandir adini duydugum ancak bir turlu elimin gitmedigi bir seriydi. Okuma vesilem kesinlikle burdaki bir uyenin imzasinda bulunan alintilar oldu yorumdan once ismini veya kullanici adini bilmesemde tesekkur etmek istedim. Cunku seriye ba-yil-dim.

Kisaca konudan minicik bahsetmek gerekirse Eve Dallas gecmisinde oldukca buyuk acilar yasamis basarili bir polis. Hatirlamadigina dair kendine inandirmak istedigi anilar oldukca berbat anilar bunlar. Roarke  ( derin bir ic cekis ) Eve gibi sorunlu bir gecmise sahip olan oldukca basarili bir isadami vee efendim bir davada supheli olarak gorulen Roarke once Eve'in sonrada bizim kalbimizi caliyor. Ve bu ciftin eglenceli romantik iliskilerinin yani sira kitap muthis bir polisiye kesinlikle oldukca severek okudum henuz seriyi tamamlamadigimi utanarak belirtiyorum Nora masallah yazmis yinede bu ciftten birden ayrilamazdim sanirim araya baska kitaplar is Turkiye ziyareti girdi derken uzun olmayacak bir ara verdim. Seriye cok deginemedim biliyorum ancak vaktim olsa ve spoiler dusunemeden saatlerce yazar sohbetini yapabilirim sanirim en iyisi hic girmeden boyle bir ise alip okuyun diyorum.. Keyifli okumalar.

Yüce Tanrım! Ya ona azıcık merhamet ver , ya bana çokça dayanma gücü. Ya bendeki sevginin birazını ona ver; ya ondaki vurdumduymazlığın  birazını bana. Tanrım! Ya onu bana ver ya da beni ona..

Efsane - İskender Pala
Yanıtla #2875
« : Ekim 25, 2014, 07:16:32 ÖS »
Avatar Yok

çıtçıt
*
Üye No : 82056
Yaş : Yok
Nerden :
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 20
Mesaj Sayısı : 1 970
Karizma = 2149


Nora Roberts - Eve Dallas Serisi

Uzun zamandir adini duydugum ancak bir turlu elimin gitmedigi bir seriydi. Okuma vesilem kesinlikle burdaki bir uyenin imzasinda bulunan alintilar oldu yorumdan once ismini veya kullanici adini bilmesemde tesekkur etmek istedim. Cunku seriye ba-yil-dim.

Kisaca konudan minicik bahsetmek gerekirse Eve Dallas gecmisinde oldukca buyuk acilar yasamis basarili bir polis. Hatirlamadigina dair kendine inandirmak istedigi anilar oldukca berbat anilar bunlar. Roarke  ( derin bir ic cekis ) Eve gibi sorunlu bir gecmise sahip olan oldukca basarili bir isadami vee efendim bir davada supheli olarak gorulen Roarke once Eve'in sonrada bizim kalbimizi caliyor. Ve bu ciftin eglenceli romantik iliskilerinin yani sira kitap muthis bir polisiye kesinlikle oldukca severek okudum henuz seriyi tamamlamadigimi utanarak belirtiyorum Nora masallah yazmis yinede bu ciftten birden ayrilamazdim sanirim araya baska kitaplar is Turkiye ziyareti girdi derken uzun olmayacak bir ara verdim. Seriye cok deginemedim biliyorum ancak vaktim olsa ve spoiler dusunemeden saatlerce yazar sohbetini yapabilirim sanirim en iyisi hic girmeden boyle bir ise alip okuyun diyorum.. Keyifli okumalar.

Üzerime alındım o benim Utandım. Beğenmene sevindim Eve & Roarke candır yaaa Öptüm.  tüm Nora Roberts kitaplarını da tavsiye ederim Gülmek :)


Çılgın Hırsız Öptüm.

beriseda
Yanıtla #2876
« : Ekim 25, 2014, 09:41:16 ÖS »

Peri__
*
Üye No : 186281
Nerden :
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 130
Karizma = 3


Nora Roberts - Eve Dallas Serisi

Uzun zamandir adini duydugum ancak bir turlu elimin gitmedigi bir seriydi. Okuma vesilem kesinlikle burdaki bir uyenin imzasinda bulunan alintilar oldu yorumdan once ismini veya kullanici adini bilmesemde tesekkur etmek istedim. Cunku seriye ba-yil-dim.

Kisaca konudan minicik bahsetmek gerekirse Eve Dallas gecmisinde oldukca buyuk acilar yasamis basarili bir polis. Hatirlamadigina dair kendine inandirmak istedigi anilar oldukca berbat anilar bunlar. Roarke  ( derin bir ic cekis ) Eve gibi sorunlu bir gecmise sahip olan oldukca basarili bir isadami vee efendim bir davada supheli olarak gorulen Roarke once Eve'in sonrada bizim kalbimizi caliyor. Ve bu ciftin eglenceli romantik iliskilerinin yani sira kitap muthis bir polisiye kesinlikle oldukca severek okudum henuz seriyi tamamlamadigimi utanarak belirtiyorum Nora masallah yazmis yinede bu ciftten birden ayrilamazdim sanirim araya baska kitaplar is Turkiye ziyareti girdi derken uzun olmayacak bir ara verdim. Seriye cok deginemedim biliyorum ancak vaktim olsa ve spoiler dusunemeden saatlerce yazar sohbetini yapabilirim sanirim en iyisi hic girmeden boyle bir ise alip okuyun diyorum.. Keyifli okumalar.

Üzerime alındım o benim Utandım. Beğenmene sevindim Eve & Roarke candır yaaa Öptüm.  tüm Nora Roberts kitaplarını da tavsiye ederim Gülmek :)
Uzerinize alinmaniza sevindim o zaman. İsimsiz tesekkur icin kusura bakmayin o halde.. Tavsiyeler icin tekrar tesekkur ederim Gülmek :) .
Yanıtla #2877
« : Ekim 25, 2014, 10:26:49 ÖS »

cool.lalezar.35
*
Üye No : 182524
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 637
Karizma = 1


Yanlış değilsem deburgh kardeşler

teşekkür ederim:) bu 1. kitap mı acaba? seri sıralaması nedir
Yanıtla #2878
« : Ekim 25, 2014, 10:40:13 ÖS »
Avatar Yok

mahinur
*
Üye No : 92896
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 179
Karizma = 2


Evet birinci kitap ikincisi kralın buyruğu gerisini hatırlayamadım uzun zaman oldu okuduğum sevdiğim bir seri
Yanıtla #2879
« : Ekim 26, 2014, 01:38:01 ÖÖ »
Avatar Yok

gök yüzü
*
Üye No : 139202
Nerden : Kocaeli
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 112
Mesaj Sayısı : 1 318
Karizma = 2171


Mary Jo Putney - Sensiz Olamam

Yazarın daha önce hiç kitabını okumamıştım o yüzden kitaba başlarken hiç beklentim yoktu ama aksine çok beğendim. Adam gemisiyle yaptığı yolculuk sırasında gemide patlama olur. Nihayet kıyıya vurduğunda da Mariah onu bulur ve iyileştirir ama Adam hafızasını kaybetmiştir.
Mariah da başındaki bir dertten kurtulmak için Adam'ın kocası olduğu yalanını uydurur. Bu kısmı sadece başlangıç, kitapta bir sürü olay oldu.
Kitabın konusunun sıradan olmaması sevdiğim bir özellik oldu. Karakterlerin arasındaki aşk da iyi yansıtılmıştı. Adam'ın hafıza kaybından
dolayı çaresizliği, Mariah'nın Adam'a sürekli destek olması falan hikayeye inandırıcılık katmıştı. Kitabın kötü özelliklerine gelecek olursam
özellikle kitabın sonlarına doğru inandırıcılığı yok eden bir sürü olay yaşandı. Örneğin öldüğü sanılan pek çok kişinin aslında yaşadığının
ortaya çıkması gibi. 1-2 kişi olsa neyse de fazlası yok artık dedirtiyor. Özellikle Mariah'nın ailesinin öldü bilinmelerinin sebebi tam bir
saçmalıktı. Bu konuda Yeşilçamla yarışır yani o derece. Bir de sonunda herkesin toplandığı bir yemek oluyor, olay çıkıyor ve Mariah yaralanıyor.
Mariah odasına dinlenmeye gittiğinde diğerleri yemeye devam ediyor. Ailesi bari kızın yanına çıkıp bakmıyor! Yazar kitaba güzel başladı ama
sonunda inandırıcılık katsayısını biraz düşürdü. Yine de kitabı okurken sıkılmadım ve ortalamanın üstünde buldum. Puanım 7/10.
Sayfa 1 ... 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 678
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9636 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5642 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4119 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20693 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
Film Yorumları Buraya « 1 2 »
Sinema & Tiyatro ve Festivaller.
Bendis 11 8267 Son Mesaj Ağustos 08, 2016, 12:59:34 ÖS
Gönderen : Tourniquet


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular