Duyurular
27.10.2007 yılında kurduğumuz webcanavari.net Bugün itibariyle 12. yaşına girmiş bulunmaktadır. Bu uzun süre zarfında desteklerini esirgemeyen eski / yeni ve mevcutta bulunan yönetim kadromuza, saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederiz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Anket
Soru: Dudagindan öpüp seni seviyorum diyen mi ? yoksa alindan öpüp helalimsin diyen mi ?
Dudagimdan öpüp seni seviyorum diyen..
Alindan öpüp helalimsin diyen..

Sayfa 1 2
Konu: Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi  (Okunma Sayısı: 1470 Kere Okundu.)
« : Nisan 20, 2010, 01:51:51 ÖS »
Avatar Yok

Mavi_Kiyamet
*
Üye No : 26505
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 12252
Mesaj Sayısı : 47.788
Karizma = 55161


Dudagindan öpüp seni seviyorum diyen mi ? yoksa alindan öpüp helalimsin diyen mi ?

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.152


View Profile
Re: Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi
« Posted on: Ocak 19, 2020, 01:58:49 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi e-book, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi programı, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi oyunları, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi e-kitap, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi download, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi hikayeleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi resimleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi haberleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi yükle, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi videosu, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi şarkı sözleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi msn, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi hileleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi scripti, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi filmi, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi ödevleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi yemek tarifleri, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi driverları, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi smf, Dudagindan Öpüp Seni Seviyorum Diyen Mi ? Yoksa Alindan Öpüp Helalimsin Diyen Mi gsm
Yanıtla #1
« : Nisan 20, 2010, 02:22:03 ÖS »
Avatar Yok

bebeqim
*
Üye No : 39499
Yaş : 28
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 61
Mesaj Sayısı : 1.482
Karizma = 20


Alnından  öpüp  helalimsin  diyen..Gülmek :)
Yanıtla #2
« : Nisan 21, 2010, 07:42:13 ÖS »

KumraLım
*
Üye No : 8462
Yaş : 28
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1146
Mesaj Sayısı : 13.452
Karizma = 17239


Alindan öpüp helalimsin diyen..
Yanıtla #3
« : Nisan 24, 2010, 01:04:18 ÖS »

-LoSS AnGeL-
*
Üye No : 12693
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 5276
Mesaj Sayısı : 23.371
Karizma = 45516


Alnından  öpüp  helalimsin  diyen..Gülmek :)

Diğer Sitelerimizi Ziyaret Ettiniz mi.?

Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

4EverRAP: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rapcanavari.net

4EverROCK: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rockcanavari.net

Twilight Saga FAN: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.twilightturkiye.com

FlashOyun: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.flashoyuncu.net
Yanıtla #4
« : Nisan 24, 2010, 02:57:24 ÖS »

TweeTy *
*
Üye No : 44629
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2
Mesaj Sayısı : 31
Karizma = 2


alindan öpüp helalımsin diyen ...
Yanıtla #5
« : Nisan 24, 2010, 03:30:50 ÖS »
Avatar Yok

Salvatore
*
Üye No : 20592
Nerden : Sinop
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 927
Mesaj Sayısı : 12.208
Karizma = 20483


Alından Öpüp Helalimsin Diyen Tabiki Gülmek :)
Yanıtla #6
« : Nisan 25, 2010, 01:07:46 ÖS »

...hulya...
*
Üye No : 41733
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 793
Mesaj Sayısı : 2.375
Karizma = 16659


Alından Öpüp Helalimsin Diyen Tabiki Gülmek :)

Zordur benimle yürümek.Bunu benimle yola çıkanlar bilir, hepsi yarı yolda gittler. Suç kimde (?)Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor.Yapacak bi şey yok.Suçum var mı ? tabi ki var.Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatadır.
Yanıtla #7
« : Haziran 11, 2010, 02:28:02 ÖS »
Avatar Yok

EyLüL_GüNeŞi_53
*
Üye No : 31909
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 592
Mesaj Sayısı : 3.384
Karizma = 28063


Alından Öpüp Helalimsin Diyen Tabiki Gülmek :)

'' ../ben gittim bembeyaz uykusuzluktan
kasketimi eğip üstüne acılarımın...
Yanıtla #8
« : Haziran 11, 2010, 04:44:02 ÖS »

Yıldızım
*
Üye No : 31517
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2958
Mesaj Sayısı : 11.566
Karizma = 20130


Alnından  öpüp  helalimsin  diyen..
Yanıtla #9
« : Haziran 12, 2010, 12:25:06 ÖS »

seyyah
*
Üye No : 3239
Yaş : 29
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 2500
Mesaj Sayısı : 9.187
Karizma = 9168


Alnından Öpüp Helalimsin Diyen Tabkide Ama Artık Çoğu Kız Dudağından Öpüp Seni Seviyorum Diyeni Seviyor. Gülmek :)
Sayfa 1 2
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  



Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular