Duyurular
27.10.2007 yılında kurduğumuz webcanavari.net Bugün itibariyle 12. yaşına girmiş bulunmaktadır. Bu uzun süre zarfında desteklerini esirgemeyen eski / yeni ve mevcutta bulunan yönetim kadromuza, saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederiz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba  (Okunma Sayısı: 781 Kere Okundu.)
« : Ağustos 30, 2009, 04:11:51 ÖÖ »
Avatar Yok

Mavi_Kiyamet
*
Üye No : 26505
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 12252
Mesaj Sayısı : 47.788
Karizma = 55161


Birgün çocuğum doğdu. O dünyaya geldiğinde yetişmem gereken uçaklar ve ödenmesi gereken faturalarla meşguldüm. Ben uzaklardayken yürümeyi öğrendi. Konuşmayı da öyle.

Ve biraz büyüdüğünde “Senin gibi olmak istiyorum baba” demeye başladı. “Ben de büyüyünce senin gibi olacağım.”
İşyerine telefon açıp “Baba eve ne zaman geleceksin?” diye sorardı ikidebir.
“Ne zaman geleceğimi bilmiyorum oğlum. Ama geldiğimde birlikte güzel bir vakit geçireceğimizden emin olabilirsin.”

Yıllar öylece geçip gitti. Oğlum on yaşına geldi. Ona güzel bir top aldım.

“Top için teşekkürler baba!” dedi “Haydi oynayalım.”

“Bu hafta sonu tamamlamam gereken işler var” dedim. “Bugün olmaz haftaya tamam mı?”

“Tamam” dedi fakat yüzündeki gülümseme eksilmedi.

“Büyüyünce baba” dedi “ben de senin gibi olmak istiyorum.”

Yıllar öylece geçip gitti. Oğlum önce ilkokuldan sonra liseden sonra üniversiteden mezun oldu. Bu durumda başka birçok baba gibi benim de söylemem gereken birşeyler vardı. “Seninle gurur duyuyorum” oğlum dedim. “Gel şöyle biraz oturalım; sana diyeceklerim var.”

Başını salladı ve gülümseyerek:

“Arkadaşlara sözüm var baba” dedi. “Sen arabanın anahtarlarını verebilir misin bana? Sonra görüşürüz oldu mu?”


Yıllar öylece geçip gitti. Emekli oldum. Artık bol bol vaktim vardı. Oğlum ise başka bir şehirde iyi bir iş bulmuştu orada yaşıyordu.

Bir gün ona telefon ettim. “Eğer sence de uygunsa hafta sonu buraya gel de hasret giderelim” dedim. “Sevinirim baba” dedi. “Bir bakayım müsait bir vakit bulabilirsem gelirim. Ama şu sıralar işlerim çok yoğun. Fakat seninle görüşmeyi ben de istiyorum baba.”

“Peki ne zaman gelirsin oğlum?”

“Ne zaman olur bilmiyorum baba. Şimdi bir iş görüşmem var ona yetişmem gerek. Sonra ararım seni. Geldiğimde birlikte güzel vakit geçireceğimizden emin olabilirsin.”


Ve telefonu kapattığımda oğlumun çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini anladım. Çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini...


Örnek aldığı babasına benzediğini... Büyüyünce tıpkı babası gibi olduğunu...

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.152


View Profile
Re: Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba
« Posted on: Ocak 19, 2020, 01:30:30 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba e-book, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba programı, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba oyunları, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba e-kitap, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba download, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba hikayeleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba resimleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba haberleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba yükle, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba videosu, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba şarkı sözleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba msn, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba hileleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba scripti, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba filmi, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba ödevleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba yemek tarifleri, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba driverları, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba smf, Büyüyünce Ben De Senin Gibi Olmak Istiyorum Baba gsm
Yanıtla #1
« : Ağustos 30, 2009, 03:53:26 ÖS »

MaViSh
*
Üye No : 3490
Yaş : 28
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 777
Mesaj Sayısı : 8.088
Karizma = 16200


güzelmiş .. teşekkürler

Ne Ağlayacak Kadar Günahkarım...
Ne Göklere Çıkabilecek Kadar Masum...


Ne Geçmişte Yaşadıklarımdan Huzursuzum...
Ne Şu An Yaptıklarımdan Mutlu...


Sırlar İçinde Bir Dünyam Var Birde
Sen Varsın İçinde...


Ne Seni Kaybedecek Kadar Cesurum...
Ne De Seni Kazanacak Kadar Güçlü...
Yanıtla #2
« : Ağustos 31, 2009, 04:46:32 ÖS »

KumraLım
*
Üye No : 8462
Yaş : 28
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1146
Mesaj Sayısı : 13.452
Karizma = 17239


İlgilenmek Gerek Gülmek :) teşekkürler.
Yanıtla #3
« : Ağustos 31, 2009, 04:47:17 ÖS »
Avatar Yok

Salvatore
*
Üye No : 20592
Nerden : Sinop
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 927
Mesaj Sayısı : 12.208
Karizma = 20483


Teşekkürler Gülmek :)
Yanıtla #4
« : Ağustos 31, 2009, 04:49:47 ÖS »

-LoSS AnGeL-
*
Üye No : 12693
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 5276
Mesaj Sayısı : 23.371
Karizma = 45516


kesnlkle.sağol Gülmek :)

Diğer Sitelerimizi Ziyaret Ettiniz mi.?

Bayanlara: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.kadincaforum.net

4EverRAP: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rapcanavari.net

4EverROCK: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.rockcanavari.net

Twilight Saga FAN: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.twilightturkiye.com

FlashOyun: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
www.flashoyuncu.net
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Kıvanç Tatlıtuğ Baba Olmak Istediğini Söyledi
Televizyon & Radyo & Magazin
.[EzmaN]. 0 478 Son Mesaj Ocak 06, 2012, 06:23:44 ÖS
Gönderen : .[EzmaN].
Engelli Anne Baba Olmak
Engelliler Forumu
-o_o-GökhaNur-o_o- 0 418 Son Mesaj Mart 07, 2012, 03:48:05 ÖS
Gönderen : -o_o-GökhaNur-o_o-
Baba Olmak
Evlilik ve Aile
Honey_Face 0 314 Son Mesaj Mart 28, 2013, 01:54:41 ÖS
Gönderen : Honey_Face
Boşanma Sürecinde Baba Olmak
Evlilik ve Aile
Honey_Face 0 343 Son Mesaj Mart 28, 2013, 08:56:32 ÖS
Gönderen : Honey_Face
Var Olmak Senin Elinde - Jen Sincero
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
sanane_61 2 563 Son Mesaj Temmuz 12, 2015, 01:24:41 ÖÖ
Gönderen : sanane_61


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular