0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu  (Okunma Sayısı: 3483 Kere Okundu.)
« : Şubat 02, 2014, 02:35:00 ÖS »

KinqS
*
Üye No : 75135
Yaş : 38
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 52
Mesaj Sayısı : 376
Karizma = 50011


Koç
(21 Mart - 19 Nisan)
ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER


Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: İç dünyamızda sevilmeye, şefkate bir hayli ihtiyacımız var. Ancak bunu anlayabilecek kişilerin çok duyarlı olması gerekir. Çünkü çok derinlerde saklı arzularımız var. Yaşadığımız bazı tecrübeler bizi, bu arzuları gizlememize neden olmakta. Merkür-Balık burcunda geri hareketine başladığı için, bizim de özellikle zihnimizi bulandıracak durumlara karşı dikkatli olmamız lazım.

 

10-16 Şubat haftası: Arkadaşlıklar bu hafta da etkili gözüküyor. Fırsat buldukça internet üzerinden veya grup aktivitelerine katılarak değişik kişilerle bir araya gelebiliriz. Ancak pek de sıkıntıya gelemeyeceğiz. Sürekli sorgulayan, fazla inceleyen, soru işaretleri uyandıran kişilerden hoşlanmayacağız. Merkür bu hafta Balık burcundan, Kova burcuna gerileyecek.  Bizim de iletişimde bulunduğumuz insanlarla belli bir mesafeyi korumamız faydalı olacaktır. Hafta ortasında aşk evimizde oluşacak Dolunay, aşkta kendimizi önde görme, ilgi uyandırma hevesimizi yükseltiyor. Hem sosyal hayatta özgür hem de ilişkide bir hayli iddialıyız. Hafta sonuna doğru, ilişki açısından etkileyici enerjilerimiz var. Devam eden beraberliğimizde ortaklaşa hareket etmemiz mümkündür.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta Balık burcunda ilerleyecek Güneş, aşk hayatınızla ilgili konularda romantizm, fedakarlık, şefkat, düşleri besleyici bir aşkın özlemini duyuracağı gibi,  hislerini gerçekçi olmanın önüne geçici, platonik bir aşka meyilli olmamızı sağlayıcı ve çelişkili duygulara yol açıcı olabilir. Hafta ortasında özellikle ilerisi adına düşünmekte yarar var. Böylece aşkta seçimlerinizi daha doğru şekilde değerlendirmeniz mümkün olur. Bu hafta özellikle aşık olmak, aşkı derinliklerimizde hissetmek, aşka kendimizi adamak gibi olgular ön planda olacaktır.

 

24-28 Şubat haftası: Bu hafta, özellikle ciddi ilişkilerde aksaklıkların, ilerisi adına bazı noktaların gözden geçirilmesinde fayda var. Böylece her iki taraf da ne istediğini, ne gibi beklentiler içinde olduğunu belirleyebilirler. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketi bitiyor. Sosyal ilişkilerimiz, arkadaşlıklarımız anlamında yeni düzenlemelerde bulunabiliriz.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: Hafta sonuna doğru, Merkür gerileyecek. Bu durum çalışma hayatımızla ilgili her konuda çok dikkatli düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Ancak ay sonuna doğru, Merkür gerileme hareketi sona erdiğinde, özgürce fikirlerimizi öne sürebilir,  projeler yapabilir, bir grup içinde kendimizi gösterebiliriz. Devam eden işimizden memnunsak, maddi anlamda da doymak isteyeceğiz.

 

10-16 Şubat haftası: İşimizle ilgili yaptığımız fedakarlıkların, çalışmalarımızın maddi ve manevi anlamdaki karşılığını almak istiyoruz. Bir yandan şartları gözden geçireceğiz diğer yandan çıkarlarımızı gözeteceğiz. Eğer memnun değilsek birçok şeyden, şöyle bir iş araştırmalarında bulunabiliriz. Ancak unutmayalım,  Merkür, geri hareket dönemindeyiz, hedeflerimizi ve yapmak istediğimiz yenilikleri, değişimleri gözden geçirmemizde yarar var.  Hafta sonuna doğru iş ve ortaklık ilişkilerini, sözleşmelerimizi, ileriye dönük bir şekilde tekrar ele alalım.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta çalışma hayatımız ve başkalarıyla olan iş ilişkilerimizi, paylaşımlarımızı gözden geçirmemiz gerekecek. Arzu etmediğimiz durumlar bizi bir hayli sıkıştırabilir. Hem proje ve yenilikler üzerinde çalışmak hem de dağılmadan işlerimizi bir düzene koymak durumundayız. Bu da baskı yaratıcıdır.

 

24-28 Şubat haftası: Bu arada kafamızı karıştıran problemlerin de çözümü şart. Yoksa bir hayli zorlanabiliriz. Otorite konumundaki kişilerin biraz daha anlayışlı davranmasını bekleyeceğiz. İş başvurularında, para ve çalışma şartları işimize gelmediği için beklemede kalabiliriz. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketi sona erecek. İş anlamında kafamızın içindekileri yerli yerine oturtarak ilerlemek kolaylaşacaktır.

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Parasal konularda otoritelerin vereceği karar önemli. Maaş artışı istediğiniz oranda yapılırsa, buna göre bütçemizi ayarlarız. Ancak bu gerçekleşene kadar dikkatli olmamız, gereksiz alışverişlerden kaçınmamız lazım. Eğer bir iş başvurusunda bulunacaksak bize önerilen maaş ve şartlara bir bakmakta yarar var.


10-16 Şubat haftası: Eşimiz, ailemiz, iş ortaklarımız, bankalar veya miras yoluyla elde etmeyi düşündüğümüz gelirlere güvenmek arzumuz yüksek olabilir. Ancak bunların kalıcılığı veya sağlamlığını çok iyi bilmek lazım. Olur deriz, farklı bir durumla karşılaşırız. Onun için, hafta başında özellikle sakin olmakta yarar var. Hafta sonuna doğru, mali durumumuzu farklı yönleriyle ele alabileceğiz. Kimden ne gibi faydalar sağlanabilir, bunlar üzerinde akıllıca düşünmemiz mümkün olacak.


17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareketi devam ettiği için, hem mali konularda birileriyle yapılacak görüşmelerde dikkatli olacağız, sözler vermeyeceğiz hem de ödemeyeceğimiz borçlar altına girmeyeceğiz.

 

24-28 Şubat haftası: Hafta başında,  işimizle alakalı maaş artışıyla ilgili konular kafamızı bir hayli kurcalayacak. Bizim arzumuz, şu andaki yetersiz maaşımızın iyileştirilmesidir. İş başvurularında ise, karşı tarafın bize teklif edeceği ücret ve koşulların yetersizliği, bizi düşündürebilir. Ay sonunda Merkür geri hareketinin bitişiyle, iş anlamında bağlantılarda bulunabilir, yeni girişimler için hız kazanırız.

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler                           : 3-4-8-9-13-14-23

Zayıf Enerjili Günler                                         : 10-11-12-18-19-25

Aşkta En Şanslı Günler                        : 13-14

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 5-6-7

Yeniay : 3-4-5

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19-20

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Boğa
(20 Nisan - 20 Mayıs)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER


Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Bu haftanın başında, ilişki konularında geleceğe dönük anlamda tekrar bir gözden geçirmelere ihtiyaç var. Merkür-balık burcunda gerileyecek. Onun için neler aksamakta, bu ilişkinin ilerlemesine engel olan şartlar nedir? Birlikte ele almak gerekiyor. Birlik ve bütünlük içinde birbirinize yöneliyor musunuz, ayrıca hedefleriniz aynı doğrultuda mı? Bunları da gözden geçiriniz.

 

10-16 Şubat haftası: Haftaya adım atarken sizin uyumlu, duygularınızı sözel anlamda sevdiğiniz kişiyle paylaşmaya hazır olduğunuzu söyleyebiliriz. Partneriniz de, bu ilişki hakkında paylaşımcı, kararlı davranması halinde güzel gelişmeler olabilir. Yeni başlayan ilişkilerde ise, mutlaka partnerinizi tanımaya, onun beraberliklere bakış açısını öğrenmeye çalışınız.

 

17-23 Şubat haftası: Güneş-Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Sosyal hayatta uyumlu, yumuşacık, başkalarının sorunlarına destek olmaya çalışan, insanları yargılamadan kabul eden, karşısındaki kişiyi dinleyen, önyargısız düşünen tüm güzel yönlerimiz ön plana çıkacak. Arkadaşlıklarda genel olarak duyguları ve empati gücü yüksek olan kişileri daha fazla bağrımıza basacağız. Sert, taviz vermez, kaba insanlardan hoşlanmayacağız. İlişkide de aradığımız bu tür yaklaşımlar olacak.

 

24-28 Şubat haftası: Haftanın başında olumlu enerjiler mevcut. Ciddi bir niyet ve dürüstlük çerçevesinde karşı cinsle bağlantılar kuracağız. İlişkimizde de, partnerimizi dinlemeye, onunla bütünleşmeye açığız. Ayrıca beklenmedik sürprizler yapılmasından, güven vermeyen sözlerden, soru işareti uyandıran yaklaşımlardan hoşlanmayacağız. İlişkilere bakış açımız gereği, yeniliklere açığız ancak her zaman olduğu gibi, ayaklarımız sağlam yere bassın istiyoruz.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: Hafta sonuna doğru, iş tercihlerimizi ve sosyal anlamdaki paylaşımları tekrar ele almamızı gerektiren Merkür geri hareketini şimdiden göz önüne almanızda yarar vardır. İş ortaklıklarında ise, mutlaka iyice düşünmek gerekiyor. Hafta sonuna doğru, yaratıcı özelliklerinizi, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

 

10-16 Şubat haftası: İş hayatında bu hafta bir yandan bireysel anlamda kendimizi gösterme hevesimiz yoğun diğer yandan insanlar üzerinde özellikle güçlü bir tesir yaratmak istiyoruz. Bu iki istek baskı yaratıcı olduğu kadar, kararlılık da vericidir. Merkür geri hareketini göz önüne alırsak, iş hayatımızla ilgili meselelerde ani karar değişikliklerinden uzak durmakta yarar var. Gözlemde bulunalım. Neler yapmak istiyoruz, şu andaki mevcut durumumuz nedir, bunlar üzerinde duralım. İş tercihlerinizi yapmadan önce lütfen iyice inceleyiniz. Ani kararlar vermeyiniz.

 

17-23 Şubat haftası: İş anlamında zorlayıcı ancak bir o kadar da mücadeleci görünümler bu hafta etkilidir. Merkür geri hareketi, özellikle sizi baskı altında kaldığınızda beklenmedik kararlar vermeye zorlayabilir. Biz bilinçli olmak, olasılıkları iyi hesap etmek durumundayız.

 

24-28 Şubat haftası: Haftanın başındaki görünümler, çalışma hayatınızla ilgili konularda size bir yandan disiplin sağlarken,  diğer taraftan da, ortaklık ve iş anlamında taviz vermeyeceğinizi de işaret ediyor. Bir değişim ve yenilenme sürecindesiniz. Zaman zaman bunalıyor, yönünüzü bulmakta zorlanıyorsunuz. Ancak sizin için neyi gerekli olduğunun da gayet farkına varacaksınız.

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Maddi konularda bu hafta kesemize göre hareket edelim. Kazanç anlamında yapılacak görüşmelerde bize sunulan veya bizim istediğimiz miktar arasında bir çelişki oluştuğunda, düşüncelerimizi ılımlı şekilde ifade edelim. Atlanmış bir şey olabilir. Gözden kaçmıştır. Kurulacak bazı bağlantılar veya maddi anlamda karşımıza çıkabilecek bir takım teklifleri hafta sonu itibariyle mercek altına alalım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Çok iyi düşünmek lazım.

 

10-16 Şubat haftası: Bu hafta birilerine destek verebiliriz. İş ortağımız veya partnerimizle mali konular üzerinde konuşabiliriz. Hafta ortasında işimizden elde ettiğimiz gelirle alakalı olarak durumumuzu otoritelerle konuşabiliriz. Kazanç anlamında kurulan bağlantılar, Merkür geri hareketi nedeniyle yavaşlayabilir. Hafta sonuna doğru, hem maddi hem de işimizle ilgili parasal konularda bize sunulan teklifleri incelemekte yarar var.

 

17-23 Şubat haftası: Maddi konularda kiminle bir bağlantımız olursa olsun, bizim istediğimiz en önemli şey, dürüstlük ilkesi, samimiyet ve açıklık. Bunu bulamadığımızda işimizde verimli olamıyoruz ve motivasyonumuz düşüyor. İşte bu haftaki enerjiler, paraya bakış açımızın bu yönde olacağını gösteriyor. Böyle davranılmadı mı, tepkide bulunabiliriz.

 

24-28 Şubat haftası: Özellikle başkalarıyla ortaklaşa gelirlerimiz konusunda mücadelemiz yoğun olacaktır. Biz bir yandan hayatımızı garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. Ancak asıl önemli olan, elimizde olmadan yaşanan masraflar veya gelirdeki iniş çıkışlar. Bu hafta oluşan önemli bir görünüm, yine bu türden durumları işaret edebilir. Sağlık yine çok önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bir de kazanç anlamındaki konular üzerinde Merkür geri hareket dönemindeyiz. İş bağlantılarımız ve mali bütçemiz hususlarında bilinçli olmamızda yarar var.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz


Pozitif Enerjili Günler                           : 1-2-6-7-10-11-12-15-16-25

Zayıf Enerjili Günler                                         : 13-14-20-21-27

Aşkta En Şanslı Günler                        : 15-16

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 8-9

Yeniay : 5-6-7

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 20-21-22

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



İkizler
(21 Mayıs - 21 Haziran)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Haftanın başındaki enerjiler, tam olarak kafanıza uygun birine rastlamanın kolay olmadığını işaret ediyor. Hafta ortasında, duygusal anlamda güvenlik arayan kişilerle ve hassas ruhlu insanlarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde ise, partner de aynı şekilde maddi ve manevi anlamda güvende olmak isteyecektir.

 

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle hafta ortasında tanışacağınız kişilerle veya ilişkilerde, söylenenlere ve de söylediklerinize tabii ki dikkat etmelisiniz. Bir ilişkinin başlaması veya bitişiyle ilgili konularda kararlar vermeyiniz. Beklemede kalmak, dogmatik düşünmemek en doğru yoldur. Bu ayın sonunda Merkür düzeldiğinde, duruma göre bir bakarız. Hafta sonuna doğru, aşk hayatımız canlanır. İletişimde bulunmak, ilişki kurmak isteriz.

 

17-23 Şubat haftası: Hafta içinde ilişki anlamında en dikkat edeceğimiz husus, kesin ve net kararlar vermemek. İncelemek, gözlemde bulunmak. Fanatik tarzda konuşmalar, kendi görüşlerini doğru sanmalar, birlik ve bütünlükten uzak tavırlar, ilerisi adına umut vaat etmez. Zaten geri hareket döneminde olduğumuz için, bizim de görünenle yetinmememiz gerekiyor.

 

24-28 Şubat haftası: Aşkta zorlu bir dönemden geçiyorsanız, birlik ve bütünlükten yoksun bir ilişki yaşıyorsanız haftanın başındaki enerjiler problemleri hasıraltı etmek yerine, cinsel ve paylaşım anlamında her durumu gözden geçiriniz.  Haftanın sonlarına doğru, paylaşım ve değerleriniz yönünde ileriye dönük bir şekilde ilişkinizi ele almalısınız. Çünkü güven ve istikrar olmayan bir beraberliğin ileride problem yaratması mümkündür.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta belirsizlik içeren durumların ele alınması gayet önemlidir. Merkür gerileme hareketi başlayacağı için, tabii ki mesleki hedefiniz, toplumsal yaşamınızla ilgili konularda duygularımızla karar vermemek gerekiyor. Güvence içinde yaşamak arzumuz bir hayli yoğun. Ancak girişimde bulunma yönünde çok iyi analiz yapmak gerekiyor. Çalışma saatlerinizden tutun da,  mesleğinizle ilgili dünyadaki gelişmelere kadar her şey bilinçli bir şekilde ele alınmalı. İşinizde tecrübe edinmek, başkalarına faydalı olmak,  vizyonunuzu güçlendirmek çok önemli. Onun için geri hareket döneminde,  yaratıcı yetenekleriniz, sahne ve sinema, edebiyat, yazım işleri vb. alanlarda kendinizi yetiştirmenizde fayda var.

 

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hem geçtiğimiz hafta yazdıklarımızı gözden geçirmekte hem de verimli çalışmak, sağlık gibi konular üzerinde ileriye yönelik olarak incelemelerde bulunmakta yarar var. Hazır Merkür geri hareketi başlamışken, bu incelemeler işinize yarayabilir. Hafta ortası itibariyle, Merkür Kova burcuna gerileyecek. Böylece mesleki konularda yapılan gözlemlerin yanı sıra uzmanlık, akademik gelişme, eğitim, yurtdışı, grup faaliyetleri anlamındaki konular üzerinde de düşünmeye başlayacağız.  Hafta sonuna doğru, olumlu bir enerjimiz var. Hem kişisel hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda hedefimize uygun şekilde hareket etme özgürlüğüne sahibiz.

 

17-23 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebileceğimiz Güneş-Balık burcu seyri hafta başı itibariyle devreye giriyor. Bu enerji, bazen iki yönlü davranışlar sergilememize neden olabilir. Şu işi mi yapsam, bu iş mi benim için daha iyi olur gibi kararsızlık çekebiliriz. Ancak genel anlamda sanatsal konular, denizle alakalı meslekler, fotoğraf, müzik, dans alanlarında bir hayli etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca felsefe konularına merak duyabiliriz. Toplumla alakalı yardımlaşma hizmetlerinde bulunabiliriz. 19 Şubat tarihinde zorlayıcı bir enerjimiz var. Ancak iş ve girişim anlamında düşünülenlerin gözden geçirilmesi yönündedir. Kararsızlık duymamıza yol açabilir.

 

24-28 Şubat haftası: İşimizdeki motivasyonumuz ve kazanç konular üzerinde duracağız. Duyarlılık söz konusudur. Ancak bir şekilde sorunların üstesinden gelmemiz gerektiğini biliriz. Hem değerlerimiz hem de bizi kıskaç altına alan meseleler üzerinde durabiliriz. Özellikle sağlık ve çalışma koşullarımızın iyileştirilmesi son derece önemlidir. Kariyer hedeflerimizi amacımıza uygun şekilde düzenlememizde yarar vardır.

 

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Bu hafta özellikle parasal konularda güven olgusu son derece önemli hale geliyor. Hem iş hem kazanç anlamında nelere gereksinim duyduğunuzu ele alacak, ancak düşünmeden kararlar vermeyeceksiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir,  kaynaklarınızın değerlendirilmesi,  bütçenizin düzenlenmesi yönünde geçmişe dönük bir şekilde durumunuz ele almanızda yarar var. Zaten siz de, para biriktirmek ve ileride rahat etmekten yanasınız. İşte bu konularda hafta sonuna doğru Balık burcunda gerileyecek Merkür, çok dikkatli gözden geçirmelerde bulunmanın önemini işaret etmektedir. Ayrıca tedbirli olmamızda yarar vardır.

 

10-16 Şubat haftası: Bu hafta maddi konularda net olarak bir yol izlemek pek kolay olmaz. Harcamalara dikkat etmekte yarar vardır. Kafamızın içinde bazı planlar yapsak da, şu anki mevcut işinizle ilgili kaygılarınız önünüzü görmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bu yüzden de bütçemizin ayarını iyi bilmek gerekiyor. Sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Aslan burcunda 15 Şubat tarihinde oluşacak Dolunay, kazanç konularında her şeyi çok iyi incelemeniz, yakınlarınız veya bir takım nedenlerle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Dikkat çekmek isteyeceksiniz. Bu da bütçenizin sınırlarını aşmanıza neden olabilir.


17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareketini göz önüne almamızda yarar var. Bu da gösteriyor ki, mali konularda yeni iş araştırmaları, işinizden elde ettiğiniz gelir üzerinde düşünmek durumundasınız. Bazı fırsatlar karşınıza çıksa da, bunların sağlamlığı konusunda çok iyi düşününüz.


24-28 Şubat haftası: Bu hafta dikkat edeceğimiz husus, özellikle borç alma ve verme anlamında temkinli olmayı bilmektir. Harcamaların inceden inceye tetkik edilmesi, yatırımların da mutlaka bilinçli bir planlama ile gözden geçirilmesi lazım. Eş veya iş ortağınızın da parasal konularda sizin gibi dikkatli hesaplamalarda bulunmasında yarar var.  Güvence çok önemli ve biz bu anlamda duygusal hareket edemeyiz. Miras, ortak kazançlar, fonlar konusunda uzmanlara danışmakta yarar görüyorum.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 3-4-8-9-13-14-18-19-27

Zayıf Enerjili Günler                                         : 1-2-15-16-23

Aşkta En Şanslı Günler                        : 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 10-11-12

Yeniay : 7-8-9-10

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 22-23-24

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Yengeç
(22 Haziran - 22 Temmuz)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER


3-9 Şubat haftası: Hafta başındaki enerjiniz, aşk hayatınız, çocuklarınız ve hayatın genelinde ilişkilerin önemini vurguluyor. Siz sevdiklerinizin, ailenizin güvenliğini önemsemektesiniz.  İlgi ve hevesli bir şekilde ortaklaşa bir yaşamın insana katacağı güzellikleri özlüyorsunuz. Kendi geleceğiniz kadar sevdiklerinizin de ilerisini düşünmektesiniz.

 

10-16 Şubat haftası: Partnerinizle aranızda paylaşım sorunları varsa mutsuzluk duyabilir, tatminsizlik yaşayabilirsiniz.  İşte bu haftanın en önemli etkisi budur.  Hayat sizi ne zaman yorsa,  sahip olduğunuz her şeye daha fazla sarılabilirsiniz.  Sıkboğaz edilmektenhoşlanmayacaksınız.  Ancak aklınıza bir şey takılırsa,  onu anlamadan rahat etmeyeceksiniz.

 

17-23 Şubat haftası: İlişkinizi ilgilendiren konularda mutlaka gözden geçirmelerde bulunmak gerekiyor. Tatmin edici bir ilişki için bu şart. Geçmişte yaşanan ve beraberliğinizde sorunlara yol açan meseleler halledilmeden aşkta huzur bulmak, canlanmak kolay olmaz.

 

24-28 Şubat haftası: Siz bir ilişkide güven, sadakat, huzur arıyorsunuz. Hafta başındaki enerjiler, devam etmekte olan beraberlikte bu olguları, partnerinizle dürüst paylaşımları, cinsel anlamda birbirinize duyduğunuz tutkuları yükseltir.  Gayet olumlu ve ciddi bir şekilde beraberlikler yaşanabilir. Sorunlarınız, gönül birliğiyle çözümlenir.

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta iyileştirici, sıkıntılarınızı giderici, gayet olumlu bir enerji oluşacak. Bu özel görünüm, eskiye dönük mesleki problemlerin de çözümünü sağlayacaktır. Hem kendinizi güvende hissetmenizi, hem bugüne dek iyi niyetli bir şekilde çalışarak, emek verdiğiniz alanlarda da size hayırlı kapılar açabilir.

 

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda özellikle hafta başında karşınıza çıkabilecek teklifleri hemen kabul etmeyiniz. Üzerinde düşünmekte yarar var. Merkür gerilediği için, tam olarak doğru bir karar vermek, tespitlerde bulunmak kolay olmayabilir. Lütfen iyice araştırmada bulununuz. Duygusal düşünmeyiniz.

 

17-23 Şubat haftası: Hafta başında Güneş-Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Sanat, mistik, dini, ruhsal çalışmalar anlamında sizi güçlü kılacak, huzurlandıracak, yüreğinizdeki güzel hisleri ortaya çıkaracak, yeni bir düzende yaşama arzusu verecek bir enerjiyle parlamaktasınız. Ayrıca hafta sonuna doğru, yine bu bahsettiğim güzelliklerin devamını sağlayan olumlu ruhsal anlamda keyiflendirici enerjiler sayesinde hayata olan inancınız yükselecektir.

 

24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili dönüşüm, yenilik, işlemeyenlerin devre dışı kalması, yeni bir iş alanına yöneliş mümkündür. Ancak bu yöneliş, şu anki işinizdeki değişimler nedeniyle olabilir. Sizi biraz zorlayabilir. Fakat siz bunları hayatın size sunduğu yeni gelişim yolu olarak görmelisiniz.

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Bu hafta ilerisini düşünerek, kararları gözden geçirmek lazım. Borç ödemelerinizi geciktirmeyiniz. Başkalarına güvenerek mali konularda hareket etmeyiniz. Eğer bir yatırım düşünüyorsanız, bunun risk içermemesine dikkat ediniz. Hafta sonunda Merkür geri hareketine başlıyor ve bizim de bunlar üzerinde iyice düşünmemiz lazım.

 

10-16 Şubat haftası: Bu hafta kazanç anlamında önemli bir görünüm oluşacak. 11 Şubat tarihindeki bu enerji borsa ve spekülasyon konularında dikkatli olmanızı, bir incelemede bulunmadan riskli işlere kalkışmamız gerektiğini gösteriyor. Hafta ortasında Merkür Kova burcuna gerileyecek. Ortaklık bölüşümleri, eşiniz, miras, kredi gibi konular üzerinde dikkatlice durmanızda yarar var. Aslan burcundaki Dolunay, kazanç konularında etkili olup, başkalarıyla ortak finansal paylaşımlarınızın dengeli bir şekilde yürütülmesi gerektiğinin işaretçisidir.

 

17-23 Şubat haftası: Parasal konularda yine dikkatli oluyoruz. Planlamalarımızı gözden geçireceğiz. Ve tabii ki bilinçli şekilde, ilerisini düşünerek hareket edeceğiz.  20 Şubat tarihinde olumlu enerjilerimiz var. Maddi konularda umut verici ve arzuladığınız bir takım gelişmelerin işaretçisi olabilir.   Yerleşim yeri değişikliği veya ilerisi adına bir yatırımda bulunmak için incelemeler yapabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan destek görebilirsiniz.

 

24-28 Şubat haftası: Hafta başında, mali konularda eşinizden destek görebilirsiniz. Birlikte ortak bir karar verebilirsiniz. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Fazla açılmamakta yarar var. Hafta sonuna doğru, Merkür düzelecek. Bu durum finansal destekler anlamında size yardımcıdır. Sizin kendi kazancınızdan ziyade başkaları aracılığıyla olan mali ortaklıklarınız çok daha önemli gözükmektedir.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 1-2-6-10-11-12-15-16-20-21

Zayıf Enerjili Günler                                         : 3-4-18-19-25

Aşkta En Şanslı Günler                        : 20-21

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 13-14

Yeniay : 10-11-12

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 24-25-26

(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Aslan
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Şubat haftası: Hafta başında ilişkilerde hayata bakış açınız, düşünceleriniz, farklı hedefleriniz nedeniyle iletişim ve fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir. 5 Şubat tarihinde aşk hayatınızda gizlilikler anlamında bir hayli etkili bir oluşum devreye giriyor. Bu özel görünüm, hem platonik aşkları hem de hiç kimsenin bilmemesini istediğiniz bir ilişkinin göstergesi olabilir. Eğer siz böyle bir aşk yaşıyorsanız, bu görünümün etkisi altında sevgilinizle aranızda çok güçlü bir bağ oluşur. Bu görünüm ayrıca empati gücünüzü yükseltir. Ruhsal çalışmalar için oldukça etkileyicidir.

 

10-16 Şubat haftası: Tümüyle ilişki konularında etkili olan bir haftaya adım atıyorsunuz. Merkür geri hareketini de hesaba katarsak çok dikkatli olmanızda yarar var. Partnerin özellikle ilişki meselelerinde bir hayli etkili olduğunu biliniz. Birbirinizin üzerine gitmeyiniz. Bir değişim veya yaşanan bir durum, bu ilişkide haftanın zorlu geçmesine neden olabilir. Sizden çok farklı düşünmesi, kendine dönük konuşması, üzerinizde baskı kurması tatsızlıklara davetiye çıkarabilir.

 

17-23 Şubat haftası: İlişkinizle alakalı konularda arkadaşça paylaşımın önemi büyük. Birbirinizi dinlemeye, anlamaya mutlaka önem veriniz. Merkür geri hareketi bu anlamda önem taşıyor.  Bu hafta hem beraberliğiniz hem de ailevi konular üzerinde geçmişe dönük incelemelerde bulunmanızda yarar var. Yeni bir ilişkiye başlamak veya sürdürmekte zorlandığımız bir beraberliği bitirmeye kalkışmak yanlış olacaktır.

 

24-28 Şubat haftası: Şubat ayının son haftasında ilişkiniz farklı bir yöne kayabilir. Bazılarınız için gizli bir aşkın başlangıcıdır, kimileri için beraberliğin apansız bitimi olabilir. Ay sonunda Merkür ilişki evinizdeki geri hareketi bitecek. Ve benim tavsiyem mutlaka gelişen durumları, beraberliğinizi tekrar gözden geçirmenizdir. Daha önce biriyle tanıştıysanız, şimdi bu ilişki hakkında gerek siz gerekse partneriniz kafanızın içinde bir saptamada bulunabilirsiniz.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: İdeallerimizi, ilerisini düşünerek akıllıca ele almamızda yarar var. Duygusal hassasiyetlerimiz, güven arzumuz, başkalarıyla olan her türlü bağlantımız dürüstlük ve açıklık ilkesi çevresinde ele alınmalıdır. İyi niyet tamam ancak bunun sınırı da iyi bilmek lazım. Bazı insanlar bunun karşılığını kendilerine göre tespit ederek haksızlık yapabilirler. Bizim de dikkatli olmamız gerekiyor. Bağımlılıklarınızın esiri olmayalım.

 

10-16 Şubat haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda,  enerjinizin düşük olduğu bir zamandasınız. Bir takım güçlüklerle karşılaştığınızda bunları çözümlemek için fazladan efor sarf etmeniz gerekebilir. Kaldı ki bu haftanın genelindeki enerjiler ve burcunuzda oluşan Dolunay bireysel isteklerinizin başkaları tarafından engellenme riskini işaret ediyor.

 

17-23 Şubat haftası: Hafta ortasındaki enerjiler, iş ortaklıkları veya genel olarak insanlarla aranızda yaşanması muhtemel fikirsel anlaşmazlıkları işaret etmektedir. Görüştüğünüz insanlar sanki sizi duymuyor gibidir. Görüşlerinizi ortaya koyarsınız, sanki duymamış gibidirler. Aynı durum ailevi ve yuvanızı ilgilendiren konularda da etkilidir. Benim tavsiyem hangi konuda olursa olsun ben haklıyım tarzında düşünmemektir.

 

24-28 Şubat haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta işler bir hayli yoğunlaşır. Hatta evinizde bile yarım kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Ofis ortamındaki kişilerle ilgili bazı meseleleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür geri hareketi sona erecek. Ortaklıklar ve ilişkilerde, sözleşme ve iş bağlantılarında yanlış anlaşılmalar bir miktar azalır.

 

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Bir mülkün satışı, devri veya yenilenmesiyle ilgili konular üzerinde durabilirsiniz. Maddi konularda hesaplarınızı ve yapmak istediklerinizi uzman kişilere danışmanızda yarar var. Hafta sonunda Merkür, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. Bütün iş ortaklıkları, finansal konularda hesabınızı iyi yapınız ve mutlaka kontrol ediniz. Güvenmediğiniz kişilere borç vermeyiniz ve siz de mali anlamda gözünüzü dört açınız.

 

10-16 Şubat haftası: Bu haftanın etkili görünümleri altında, hem ortaklaşa kazançlar, hem partneriniz veya parasal ilişkilerde durumumuzu çok dikkatle incelemeden kararlar vermeyelim. Hani derler ya, evdeki hesap çarşıya uymaz diye, aynen biz de birileri veya bağlantılarımız nedeniyle yanlış yararlar vermeyelim. Konuşuruz, tamam denir, ancak bir bakarız ki, verilen sözler tutulmamış veya aynı şekilde biz de verdiğimiz sözden dönmek zorunda kalmışız. Geri hareket dönemindeyiz. Oturacağız, düşüneceğiz. Gerektiğinde bekleyeceğiz, inceleyeceğiz.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta yine mali konularda hesabımızı iyi yapalım. İyi niyetimiz veya hesap dışı işler nedeniyle kendimizi zor durumda bırakmayacağız. İleriye yönelik düşünelim. Ancak aklımız başımızda olsun. Özellikle yatırım, alış-satış, bankalarla ilgili konularda hesabımızı iyi yapalım.

 

24-28 Şubat haftası: Merkür geri hareketi bu hafta sona erecek. Böylece maddi konularda iş ortağımız, partnerimiz veya bağlantımız olan insanlarla alakalı konularda bir araya gelip konuşmamız, ne yapacağımıza karar vermemiz mümkün.

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler                           : 3-4-8-9-13-14-18-19-23

Zayıf Enerjili Günler                                         : 6-20-21-27

Aşkta En Şanslı Günler                        : 23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 15-16

Yeniay : 12-13-14-15

(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 26-27-28

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Başak
(23 Ağustos - 22 Eylül)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: 5 Şubat tarihinde oldukça önemli bir görünüm meydana gelecek. Sizi hem ruhsal anlamda güçlendirici, şifalı çalışmalara yöneltici, insanlara destek olmanızı ve onlardan da destek görmenizi sağlayıcıdır. İlişki anlamında da partnerinizle aranızdaki sevgiyi daha da anlamlı hale dönüştürecek bir enerjidir. İlişkisi olmayanların hayatlarına girecek gayet etkileyici birinin göstergesidir. Özellikle ilişki haritalarında bu görünüm, bir ilişkinin evliliğe dönüşmesini sağlayıcıdır. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketine başlayacak. Partneriniz ilişkisiyle ilgili konular üzerinde düşünecek.

 

10-16 Şubat haftası: Hafta boyunca ilişkilerde gözlem gücümüz bir hayli yüksek olacak. Birlikte olduğumuz kişinin yaklaşımları, düşünceleri, hayata bakış açısı ve ilişkideki rolü üzerinde düşüneceğiz. Her ilişkinin, insana öğrettiği bir gelişim dersi mutlaka vardır. Biz de ilişki meselelerinde gelişimden yana düşüneceğiz. Bazen fikirlerimiz uyuşmaz veya bir takım nedenlerle anlaşmakta zorlanırız. Bunlar doğaldır. Ancak burada önemli olan, beraberliğin özündeki niyet olgusu. Bu güçlü ise her türlü zorluğun altından kalkılır.

 

17-23 Şubat haftası: Hafta boyunca ikili ilişkilerde etkili görünümler mevcut. Bunların tümü, partnerimizle aramızdaki sevgi birliğini test edici ve bu teste göre, ilişkiyi güçlendirici olabilir. Size olan bağlılığı artabilir, sözleri hoş ve gönül okşayıcıdır.

 

24-28 Şubat haftası İlişkilerde olumlu yönde gelişmelerin görülebileceği bu haftanın ilk iki günü hoş enerjiler mevcut. Şüphelerden kurtarıcı ve tutkulu paylaşımları destekleyici gözüküyor. Ancak temeli güçlü olmayan veya partnerin düşünmeden aldığı kararlar, yaptığı yanlışlar,  yüzünden hafta sonuna doğru oluşan görünüm zorlanmaları işaret ediyor.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hafta başında birileriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yeniliklerde bulunmayı düşünüyorsanız, mutlaka üzerinde iyice düşününüz.

 

10-16 Şubat haftası: İş konularında da etkili bir haftaya adım atacağız. Hafta arasındaki dolunay, ruhsal ve bedensel anlamda bizi zorlayabilir. İş konuları, sağlık meseleleri, beklenmedik gelişmeler bizi düşündürecektir. Bizim isteklerimizi karşılamayan, başkalarının üzerimizdeki etkileri, ortam şartları gibi birçok nokta üzerinde durmamız gerekecek. Ayrıca geri hareket dolayısıyla işimizle ilgili konularda hedefimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekecek.

 

17-23 Şubat haftası: İş hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice gözden geçirmede bulunmak, çalışma koşullarınızı yeniden ele almak yönünde, yöneticiniz Merkür’ün geri hareketi gayet önem taşımaktadır. İş tercihlerinizi, mevcut işinizle ilgili durumları ileriye yönelik ve sağlamlık çerçevesinde ele alırsanız tatmin olacağınız şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

 

24-28 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda hem çevremizden destek görebiliriz. Bilinçli bir şekilde tercihlerde bulunabiliriz. Güvenilir insanlarla temasta bulunabiliriz. Haftanın ilerleyen günlerinde gayet önemli bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm gelişme arzumuzun işaretçisidir. Ancak maddi krizlerimizi veya sıkıntılarımızı aşabilmemiz için çok daha kuvvetli değişimlere, zamana ve cesarete ihtiyacımız var. Bir de sürekli dalgalanan piyasa koşulları herkes gibi sizi de zorlamakta.

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Mali konularda hem büyüme hedefli hem de gerçekten işbirliği yaparak güçlenebileceğimiz ortaklık arayışında bulunabiliriz. Bizimle aynı sektörde çalışan kişiler veya bizim alanımıza ilgi duyan kişilerle bağlantılarda bulunabiliriz.

 

10-16 Şubat haftası: Mevcut işimizden elde ettiğimiz gelir yetersiz veya beklentilerimizi karşılamadığı için, bu hafta yeni iş arayışlarında bulunmak veya otoritelerle konuşmak isteyebiliriz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu konuşmaların çok dikkatle yapılması veya bekleyelim görelim tarzında hareket etmemiz mantıklı olacaktır. Hafta ortasındaki bazı meseleler tekrar gündeme gelebilir. Bizim üzerinde en fazla durduğumuz nokta iş koşullarının düzensizliği ve istikrarsız gelir. Bu yüzden de alternatif bir başka iş arayışında bulunmayı düşünebiliriz.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta mali konulardan ziyade işimiz ve ilişkimizle ilgili konular çok daha ön planda olacaktır.

 

24-28 Şubat haftası: Kazanç anlamında haftanın başında olumlu enerjiler mevcut. Biz de paramızın kıymetini bileceğiz. Elimize geçenle ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz. Hafta sonuna doğru oluşan önemli bir görünüm, uzun vadeli düşünmemiz ve riskli işlerden uzak durmamız gerektiğini işaret ediyor.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 6-10-11-12-15-16-17-20-21-25

Zayıf Enerjili Günler                                         : 1-2-8-9-23

Aşkta En Şanslı Günler                        : 25

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 18-19

Yeniay : 15-16-17

(Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-3-28

(Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Terazi
(23 Eylül - 22 Ekim)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Bu hafta aşk hayatınızla ilgili konularda düşünceleriniz hassasiyet ve bazen gelgitli tarzda gelişebilir. Merkür geri hareketinin Balık burcunda gerçekleşmesi nedeniyle bizim de her durumu detaylı bir şekilde gözden geçirmemiz lazım. Bu hafta iş konularında çok daha önem taşıyor. Ay sonuna doğru Merkür geri hareketi bittiğinde,  düşünceleri farklı, yaşamı seven, ilerisi ne olacak diye kaygı duymayan, arkadaşlıktan hoşlanan kişilerle tanışabilirsiniz.  Kısa bir kaçamak hoşunuza gidebilir. Bu yazışma yoluyla veya bir arkadaş toplantısında karşılaşma şeklinde gerçekleşebilir. Ancak kalıcı değildir.

 

10-16 Şubat haftası: Aşkta bir yandan özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmek isteyeceksiniz. Ancak diğer taraftan dış dünyanın baskısı, uymanız gerekenler yüzünden kendinizi bir şeylere uymaya zorunlu hissedersiniz. Bu durum, aşkta tatmin olmamanıza yol açabilir. Mantıklı insanlarla, hayatın güzelliklerinin tadını çıkaran kişilerle birlikte olmak isterken, aradığınız bulamamanın sıkıntısını yaşayabilirsiniz.  Bu hafta Merkür Kova burcuna gerileyecek, ardından dolunay derken, aşk hayatınızla ilgili konularda ancak 15 Şubat tarihi hoş gözükmektedir.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta aşk hayatınızla ilgili konularda özgür düşünmekten yanasınız. Siz, farklı, özgün ve baskı verici ilişkilerden hoşlanmıyorsunuz. Mevcut ilişkinizde bu yönde problemler varsa zorlayıcı görünümler nedeniyle kendinizi kıskaç altında hissedebilirsiniz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleci kararlar vermeyelim, gerektiğinde esnek düşünmeyi, beklemede kalıp olan bitene bakmayı ihmal etmeyelim.

 

24-28 Şubat haftası: Bu haftanın başında hem ailevi ilişkiler hem de finansal konular üzerinde ciddi şekilde durabilirsiniz. Aşk tabii ki sizin için önemli, ancak bir yandan da güvenceye önem vermektesiniz. Haftanın ortası itibariyle önemli bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm, ilişkilerde oldukça tuhaf, ne yaptığını bilmeyen, ani dürtülere sahip kişi veya kişiler nedeniyle kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: 5 Şubat tarihinde tüm burçları, farklı alanlarda olumlu yönde destekleyici bir oluşum meydana gelecek. Bu siz Teraziler için, iş hayatınız, toplumsal yaşamınız, kendiniz için ilerisi adına bir yol belirleyeceğiniz, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına güven duygunuzu yükseltici bir enerjidir. Her şeye rağmen, hayat daima önümüze fırsatlar çıkarır cümlesini siz şimdi kendiniz için söylemelisiniz. Hafta sonunda Merkür Balık burcunda geri hareketine başlayacak. Sizler de şimdi, çalışma ve sağlık şöyle bir gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Yaratıcı el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak dikkat dağınıklığı, aşırı hassasiyet görülebilir. İş takiplerinizi ve iş tercihlerinizi bilinçli bir şekilde ele alınız.

 

10-16 Şubat haftası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda hem parasal hem de ilerisi adına başarılı olabilmek için, iletişimin önemi bir hayli fazla. Reklam sektörü, sanatsal faaliyetler, mistik alanlar, ruhsal çalışmalar gayet olumlu yürüyebilir. Hafta ortasında hedef belirleme, sosyal ilişkilerde başkalarıyla dengeli paylaşımlarda bulunmanızda yarar var.

 

17-23 Şubat haftası: Güneş Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaratıcı sanatsal yetenekler, fiziksel ve ruhsal anlamda çalışmalar, ılımlı paylaşımlar, şefkatli insan ilişkileri, hem genel hem de çalışma hayatınızla ilgili konularda sizin için faydalıdır.  Ancak şunu da ekleyeyim, ne istediğinizi, hangi yönde faaliyette bulunmayı arzuladığınızı lütfen iyi belirleyiniz. Kazanç getirici olmasına da dikkat edin.

 

24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yetersiz hissettiğiniz alan ve konular varsa, onları yeniden ele alarak, hayata güçlü bir yanıt verebilir, seçeneklerinizi belirleyebilirsiniz.

 

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Bu hafta, hem yeteneklerinize göre kazanç getiren işlere yönelmek hem de gerçekten kendinizi doyumlu hissedeceğiniz şekilde belirlemelerde bulunmak lazım. İnsan sevdiği işi yapmalı, kazanmalı da, diyorsanız, o zaman lütfen seçeneklerinizi tekrar gözden geçiriniz.

 

10-16 Şubat haftası: Bu hafta gayet dikkatli bir şekilde hem iş hem maddi konulardaki durumunuzu bilinçli bir şekilde ele alınız. Merkür geri hareketi Balık burcunda gerçekleşiyor. Ve sizlerin dağılmadan, ideallerinize uygun bir şeklide tercihlerinizi mutlaka ele almanız gerekiyor. Ayrıca bir yandan yaşamın zevkli yanlarının tadını çıkarmak diğer yandan bütçenizin ayarını bilmemek yanlış olur.

 

17-23 Şubat haftası: Bu haftaki belirgin enerjilere baktığımızda, hem uzun vadeli düşünmek hem bütçenizin durumu, kazanç konularını gözden geçirmek hem de düzgün bir şekilde paranızı yönlendirmek lazım. Acele kararlardan kaçınınız. Geleceğe dönük düşünmeyi ihmal etmeyiniz.

 

24-28 Şubat haftası: Evinizin, ailenizin ve kişisel ihtiyaçlarınızın karşılanması yönünde harcamalarınız olabilir. Ancak bunlar bütçenize uygun şekilde düzenlenmelidir.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 8-9-13-14-18-19-22-23-27

Zayıf Enerjili Günler                                         : 3-4-10-11-12-25

Aşkta En Şanslı Günler                        : 27

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 20-21

Yeniay : 17-18-19

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 3-4

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 
Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Akrep
(23 Ekim - 21 Kasım)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Hafta boyunca gayet olumlu enerjilere sahipsiniz. Aşk hayatınız bir hayli canlanacaktır. Yeni tanışmalar, ilişkinizin tazelenmesi, sıkıntılarınız devre dışı kalması mümkün. Böylece hafta başındaki ufak sıkıntıları unutabilirsiniz. Ancak şunu da belirteyim. Merkür aşk evinizde gerileyecek. Onun için, tercihlerinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmeyi de unutmayın.

 

10-16 Şubat haftası: Aşkta tercihlerimizi yaparken ve durumumuza göre kararlar verirken lütfen çok iyi düşününüz. Bitişler olur, yanlış anlaşılmalar olur, yeni tanışmalar, aşık olmalar bunların tümü doğaldır. Ancak sizler, mutlaka gerçekçi olmayı da ihmal etmeyiniz.

 

17-23 Şubat haftası: Bu hafta özellikle ailevi ve kişisel anlamda bizi özel olarak ilgilendiren konular üzerinde geçmişi de göz önüne alarak düşüneceğiz. Özgür olmak, kendi bildiğimiz şekilde hayatımızı düzenlemek istiyoruz. Ancak dış baskıların üzerimizdeki tesirleri bizi bir hayli yorabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, kararlarımızı, durumumuzu iyice gözden geçirmemizde yarar var.

 

24-28 Şubat haftası: Ciddi ve tutarlı bir ilişkilere yönelten enerjiler, hafta başında etkili gözüküyor. Ayrıca problemleri veya şu andaki mevcut durumunuzu gözden geçirerek, gerçekten neyi istediğinizi tespit edecek hoş etkiler de mevcut. Haftanın sonuna doğru, önemli bir görünüm meydana gelecek. Hem hayata bakış açımızı güvence anlamında ele alacağız hem de yeniliklere, değişimlere bilinçli bir şekilde hazırlanacağız. Bizim ne istediğimiz ve isteklerimizi nasıl elde etmemiz gerektiğini dış şartları da göz önüne alarak bakmamız lazım.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: Bu haftanın başında gerçekleşecek görünüm, kişisel anlamda hangi konuda olursa olsun tercihlerinizi uyumlu, bilinçli ve kendinizin farkında bir şekilde belirlemeniz gerektiğini işaret etmektedir. İdeallerinizi lütfen geleceğinizi göz önüne alarak yapınız. Hafta ortasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. İşte bu görünüm, biraz önce söylediğim idealleri belirleme anlamında size ışık olacaktır. Gayet olumludur ve talih işaretidir. Hafta sonunda Merkür gerileyecek. Bu durum şu andaki mevcut durumların, özellikle aşk ve parasal konularda tekrar bir gözden geçirilmesi yönünde önem taşımaktadır.

 

10-16 Şubat haftası: Hafta ortasında meydana gelecek Dolunay, iş hayatınızla ilgili konularda önem taşıyor. İş ve ailevi meseleler üzerinde zorlayıcıdır. Sorumluluklarınızı hatırlatır. Takdir edilme arzunuz yüksektir. Size değer verilmesini beklersiniz. Bunu göremediğinizde iş ve toplumsal konularda zorlanabilirsiniz.

 

17-23 Şubat haftası: Güçlü ve ılımlı kişisel özellikleriniz, yetenekli olduğunuz alanlarda sizi geleceğe taşıyıcı, gelişiminizi yükselticidir. Bu hafta gayet yaratıcı tarzda ve insanlarla uyumlu bir şekilde kendinizi ifade edebilir, öne çıkabilirsiniz.

 

24-28 Şubat haftası: Bu hafta önemli bir görünüm oluşacak. Sizin güvence anlamında eğitim, ticari, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli bir şekilde tercihlerinizi belirlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Yanlış ve boş yere zamanınızı alan seçeneklerden uzak durunuz. Hem çalışıp hem okuyabilirsiniz veya yaşınız gereği hem arzuladığınız bir yaşam için şöyle bir araştırmada bulunabilir hem de fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi güçlü tutacak alternatif yollar arayabilirsiniz. Sizin kendinizle ve hayatla olan barışıklığınız önemli. Ancak kararsızlık, değişkenlik, bir öyle bir böyle hareket etmemek gerekiyor.

 

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Hafta başı itibariyle ihtiyaçlarınıza göre bütçenizi düzenlemenizde yarar var. Eviniz ve kişisel anlamdaki gereksinimlerinizi karşılamaktan yana olacaksınız. Fakat ayarımızı da bilmemiz gerekiyor.

 

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle aileniz, eşiniz, yaşınız icabı büyükleriniz veya diğer kişiler aracılığıyla beklenti içinde olduğunuz paraları elde etmekte yavaşlık görülebilir. Eviniz ihtiyaçlarını karşılamak veya iş sorununuz varsa araştırmalarda bulunmak gerekebilir. Biraz sıkıntılı bir hafta. Genelde iş, ev, duygusal meseleler üzerinizde bir hayli etkili olabilir.

 

17-23 Şubat haftası: Haftanın ikinci günü baskı altına alıcı mali konular nedeniyle rahatsız olabilirsiniz. Desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Ev kiralama, satış, kira sözleşmesi gibi konular üzerinde bir hayli duracaksınız. Bunlar da doğal olarak paraya bağlı olduğu için, hesabı iyi bilmek gerekiyor.


24-28 Şubat haftası: Bu haftanın en önemli oluşumu, maddi konularda da etkili gözükmektedir. Jüpiter-Uranüs arasındaki mücadeleci görünüm, hem mali anlamda güvenceye sahip olmak hem de sizi zorlayan iş ve sağlık konuları üzerinde bir hayli önem taşıyacak. Hafta sonunda Merkür geri hareketi bitecek. En azından mali konularda düşündüğümüz, gözlemde bulunduğumuz noktaları tekrar farklı bir açıdan ele alabileceğiz. Bu da bir çıkış yolu bulabilmemizde yardımcı olabilir.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 1-2-10-11-12-15-16-20-21-25

Zayıf Enerjili Günler                                         : 5-6-7-13-14-27

Aşkta En Şanslı Günler                        : 1-2

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 22-23

Yeniay : 20-21-22

(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 5-6-7

(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Yay
(22 Kasım - 21 Aralık )

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Yeni tanışacağımız insanlara, bize söylenen farklı sözlere, sürpriz tanışmalara ve de gizli saklı ilişkilere karşı dikkatli olalım. Merkür Balık burcunda insanı şaşırtabilir, gerçekçi düşünmenin önüne geçebilir.  Ancak bu beraberliklerin ilerisi adına kökleşmesi pek kolay olmayabilir. Ay sonuna doğru Merkür gerilemesi bittiğinde aşk hayatımız iletişim anlamında canlanacaktır. Şimdi aklımız başımızda olsun.

 

10-16 Şubat haftası: İlişki konularında da Merkür geri hareketi önemlidir. Partnerinizin ailevi veya kişisel durumu, ilişkinizle alakalı konularda bir hayli etkili olup, bu beraberliğin geleceğini belirleyen bir faktör olabilir. Bu hafta iletişiminizi güçlü tutmakta yarar var. Çünkü farklı görüşleriniz anlaşmazlığa neden olabilir. İlişkisi düzgün yürümekte olan çiftler bu hafta birçok mesele üzerinde düşünecek, konuşacaklar. Ancak dediğim gibi, Merkür geri hareketini mutlaka hesaba katalım ve ne olursa olsun ani kararlardan kaçınalım.

 

17-23 Şubat haftası: Karşılaşacağımız ve bir takım konularda görüşmelerde bulunacağımız  kişi veya partnerimizle, Merkür geri hareketini göz önüne alarak iletişimde  bulunmakta yarar var. Çünkü bugün üzerinde durduğumuz, anlaştığımız veya bir türlü anlaşamadığımız noktalar, daha sonra farklı bir yöne kayabilir.  Onun içindir ki, önyargılı düşünmeyelim. Güven unsurunu da önemseyelim.

 

24-28 Şubat haftası: Aşk hayatınızı da ilgilendirecek konularda etkili olan önemli bir görünüm bu hafta meydana gelecek. Bir yandan hassasiyet içinde ilişkimizi ele alacağız, diğer yandan özgürce hareket etmek ve dilediğimiz gibi yaşamak isteyeceğiz. Ancak bunların tümünü bulmak pek kolay olmayabilir. Biz önce beraberliğimizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeliyiz.

 

 

İŞ VE KARİYER

 

3-9 Şubat haftası: İş konularında mutlaka aklımızı başımızda olmalı. Çünkü hafta başındaki görünüm, her ne kadar olumlu gibi gözükse de biz tercihlerimizi doğru belirlemek durumundayız. Bazen bilinmedik durumlar, şartlar, nedenler yüzünden farklı gelişmelerle karşılanabilir. Onun içindir ki, ideallerimizin çok iyi farkında olmamız lazım.

 

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle özellikle iş konularında bilinçli olmak durumundayız. Görüştüğümüz kişilere dikkat edelim. Bu kişilerin bizi yanıltmasına izin vermeyelim. Yarım kalan işlerimizi bitirelim veya üstünde çalıştığımız projelere bir bakalım. Eksiğimiz var mı? Girişim konularında temkinli ve her olasılığı gözden geçirerek hareket edelim. Kendimizi daha güçlü ifade edebilmek için, bilgilenmeye önem verelim.

 


17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareket dönemindeyiz. Öncelikle araştırmalarda bulunmak, bilgilenmek, yarım kalan işleri bitirmek yönünde gayet olumludur. Ancak girişimde bulunmak, uygulamaya geçmek, düşünmeden karar vermemek lazımdır. Bir de lütfen gereksiz yere zaman kaybettirici olan uğraşılardan kaçınınız. Olumsuz düşünmeyiniz. Hayatın güzelliklerinden şüphe etmeyiniz. Karşınıza çıkabilecek teklif veya işler olduğunda olur yanıtı vermeden önce düşününüz. Disiplinli çalışmayı ihmal etmeyiniz. İncelemeden hiçbir evrak, sözleşme veya belgenin altına imza atmayınız.


24-28 Şubat haftası: Özellikle bir iş, finansal bir mesele söz konusu olduğunda ciddiyetle üzerinde durmayı ihmal etmeyelim. Yöneticiniz Jüpiter bu hafta son derece önemli bir görünüm yapacak. Bu durum, kişisel anlamda tüm odak noktanızda başkalarıyla olan paylaşım, ortaklık, mali konular baş sırada yer alıyor. Ancak bu enerji, dürtüsel davranmamanız gerektiğini işaret ediyor.

 

PARA

 

3-9 Şubat haftası: Bu hafta kimlerle maddi ve manevi anlamda bir paylaşımınız varsa ve bu paylaşımların uzun vadeli ve gayet bilinçli bir şekilde ele alınması tabii ki yararlıdır. Belirsiz para akışları kimi zaman sizi zorluyor. Hem geleceğinizi düşünerek hem de bilinçli bir şekilde hareket ederek durumları ele almak yararlıdır.

 

10-16 Şubat haftası: Hafta ortasında maddi konular üzerinde de etkili olacak Dolunay, başka yollar, başka arayışlar içine girerek kendimizi ispat etme arzumuzu işaret ediyor. İnancımızı, hayat görüşümüzü, kazanç anlamında hassasiyetle ele alacağız. Çünkü mevcut iş koşullarımızın mali anlamda doyurucu olmasını istiyoruz. Beklentimiz bu yönde. Bu yüzden de çok dikkatlice parasal ve iş meselelerini ele almakta yarar var.

 

17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle bu hafta parasal konular üzerinde tabii ki çok iyi düşünmek lazım. Zorlayıcı ve bazen de umduğumuz gelirler konusunda bir hayli düşünmemize neden olan durumlar söz konusu. Onun için karamsar düşünmeyelim ancak aceleci de davranmayalım.

 

24-28 Şubat haftası: Riskli yatırım, borçlanma, kredi, birilerine güvenmek konusunda dikkatli olmak lazım. Arzularınız size içgüdüsel olarak uyandırarak, illaki bir şeyler yapmaya zorlayabilir. Dikkatli olmamızda yarar var.

 

 

Şubat Ayı Astroloji Takviminiz

 

 

Pozitif Enerjili Günler                           : 3-4-13-14-18-19-23-24-27

Zayıf Enerjili Günler                                         : 1-2-8-9-15-16

Aşkta En Şanslı Günler                        : 3-4

Parasal Açıdan Şanslı Günler                           : 25

Yeniay : 22-23-24

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 7-8-9-10

(Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

Şubat ayının  arzu ettiğiniz güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,
iremSU



Oğlak
(22 Aralık - 19 Ocak)

ŞUBAT AYINDAKİ ETKİLİ TARİHLER

Merkür-Balık burcu geri hareket dönemi: 6 Şubat saat 23:43-13 Şubat saat 05:31

Merkür-Kova burcu geri hareket dönemi: 13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00

Dolunay: 15 Şubat saat 01:53 Aslan burcunda oluşacaktır.

Güneş-Balık burcu seyri:  18 Şubat saat 19:59-20 Mart saat 18:57

 

 

AŞK VE İLİŞKİLER

 

3-9 Şubat haftası: Haftanın en önemli görünümü 5 Şubat tarihinde gerçekleş

Ben ne yangınlar gördüm,
Öylece bırak beni.
Sen ateşten korkarsın,
Kaç kurtar kendini.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu
« Posted on: Mart 19, 2024, 05:46:24 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu e-book, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu programı, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu oyunları, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu e-kitap, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu download, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu hikayeleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu resimleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu haberleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu yükle, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu videosu, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu şarkı sözleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu msn, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu hileleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu scripti, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu filmi, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu ödevleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu yemek tarifleri, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu driverları, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu smf, 2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu gsm
Yanıtla #1
« : Şubat 03, 2014, 03:04:14 ÖS »
Avatar Yok

tugbaerzurum0312
*
Üye No : 165761
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 349
Karizma = 0


Tesekkür
Yanıtla #2
« : Şubat 21, 2014, 06:44:48 ÖS »
Avatar Yok

emdex
*
Üye No : 168238
Nerden : Giresun
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 12
Karizma = 1


teşekkürler.
Yanıtla #3
« : Şubat 21, 2014, 07:29:10 ÖS »
Avatar Yok

Kızıl VE Çilli
*
Üye No : 167864
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 70
Karizma = 0


teşekkürler
Yanıtla #4
« : Nisan 08, 2014, 10:16:22 ÖÖ »
Avatar Yok

saturser
*
Üye No : 173718
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 332
Karizma = 0


teşekkürler
Yanıtla #5
« : Haziran 12, 2014, 10:40:33 ÖS »
Avatar Yok

berilsezin
*
Üye No : 183351
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 241
Karizma = 0


Tesekkur edrim.
Yanıtla #6
« : Haziran 19, 2014, 02:03:18 ÖS »
Avatar Yok

Y.G
*
Üye No : 184515
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 51
Karizma = 1


teşekkürler
Yanıtla #7
« : Ağustos 27, 2014, 02:05:22 ÖS »
Avatar Yok

All İs Well
*
Üye No : 192139
Nerden : Konya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 17
Karizma = 0


teşekkürler
Yanıtla #8
« : Ağustos 28, 2014, 01:02:16 ÖS »
Avatar Yok

coldmad
*
Üye No : 192235
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 7
Karizma = 0


Emeğinize sağlık. Teşekkürler
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları « 1 2 »
Burçlar
KinqS 18 5415 Son Mesaj Temmuz 22, 2014, 08:42:28 ÖÖ
Gönderen : Juliet07
2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları
Burçlar
KinqS 5 2084 Son Mesaj Eylül 14, 2014, 07:14:15 ÖS
Gönderen : sevqa
5 Haziran 2014 Perşembe Burç Yorumları
Burçlar
hüsniyem 1 882 Son Mesaj Haziran 05, 2014, 09:09:02 ÖS
Gönderen : sevqa
Haftalık Burç Yorumları 26 Ocak - 7 Şubat 2015
Burçlar
Bendis 4 1909 Son Mesaj Şubat 03, 2015, 06:55:10 ÖS
Gönderen : Capella
Haftalık Burç Yorumları 16 Şubat - 22 Şubat 2015
Burçlar
Bendis 0 1162 Son Mesaj Şubat 16, 2015, 11:26:31 ÖÖ
Gönderen : Bendis


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular