0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 2085 Kere Okundu.)
« : Mart 02, 2014, 11:03:03 ÖS »

KinqS
*
Üye No : 75135
Yaş : 38
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 52
Mesaj Sayısı : 376
Karizma = 50011


KOÇ: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi duygusal konularda hassasiyet içinde olabileceğinize işaret etmekte. İkili ilişkilerinizde buna bağlı duygusal tepkiler verebilir ve uzun zamandır hayatınızda olan insanlarla kendi seçimlerinizle ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars 3 Mart’ta karşıt burcunuz Terazi’de ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 20 Mayısa kadar bu konumda kalacak. İş hayatınızda başkalarından kaynaklanan gecikmeler söz konusu olabilir. Özellikle ortaklıkları olan Koç’lar bu dönemde denetimi elden bırakmamalı ve duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Sağlıklı kararlar almanız güçtür. Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız. Bu dönemde strese bağlı sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Unutmamanız gereken yegane konu Sağlığınız herşeyden kıymetlidir. Kimse için yada her hangi bir olumsuz durum için kendinizi hasta edecek kadar yıpratmamalı fiziksel ve ruhsal sağlığınıza gereken önemi vermelisiniz.  Bu dönemde iş birliği içinde olduğunuz fikir alışverişi yaptığınız kişilere karşı sakin bir tutum içinde olmalı öfkeli ve aceleci davranışlardan uzak durmalısınız. Sabırsızlığınızın sonucunda beklenmeyen maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Evli Koç’lar bu dönemde eşten kaynaklanan finansal problemler ve hukuki sorunlarla karşılaşabilirler sabırlı davranın evlilik iyi günde de kötü günde de birbirine destek olmak demektir. Bu süre içinde kararlar almak ilerleyen zaman içinde pişmanlık duymanıza sebep olabilir. Sorunları büyütmeden hareket etmeli yapıcı davranmalısınız. Eş yada sevgilinizle iletişime önem vermeli pişmanlık duymamak adına ilişkinize bir şans vermelisiniz. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi finansal konularda kayıplara karşı uyarıyor sizleri. Bu dönemde yatırımlardan uzak durmalı arkadaşlarının finansal taleplerini cevapsız bırakmalısınız. 30 Martta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda ön planda olacak emeğinizin takdir edilmesi maddi manevi zenginlikler olarak size geri dönecek. İş arıyor ya da iş değişikliği düşünüyorsanız Yeni Ay enerjisi iyi değerlendirmeli ve bu sure içinde son derece girişimci ve ikili ilişkilere her zamankinden daha fazla önem vererek hareket etmelisiniz.

BOĞA: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay enerjisi ile yeni insanlar tanıyabilir ve hayatınızda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars ‘2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Bu enerji sizleri sağlığınızla ilgili konularda dikkatli ve duyarlı olmanız yönünde uyarıyor. Bu tarihler arasında en ufak bir sağlık probleminizi önemsemeli ve mutlaka uzman bir hekime gidip gereken önlemleri almalısınız. Siz size değer vermezseniz; Kim size değer verir’ki! Ayrıca Mars enerjisi yeni tanıdığınız ya da tanıyacağınız insanlarla iş ilişkilerinizde aceleci davranmamanız için de uyarıcı var olan şartları korumalı içinize sinmeyen hiç bir işin  ilişkinin içinde hatır gönül yada iyi görünen şartları için  yer almamalısınız. Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız. Yıldızların öğretmeni Satürn’ün sizleri yaşamın hemen her alanında aşktan işe sağlıktan aileye zorlayıcı sınavları  ile sıkıntılardan daha güçlü bir şekilde çıkabilmeyi mücadelenin sonunda başarıya ulaşabilmeyi sahip olduğunuz gücün farkındalığını kazandırdı sizlere. Şimdi gücünüzü ele alın! Yaşadığınız ve yaşattığınız her şeyin ilahi tezahürünü göreceksiniz. Üzdüyseniz üzülecek üzüldüyseniz sizi üzenlerin yaşadıklarına şahitlik edecek. Cennetinde cehenneminde bu dünyada olduğunun bilincine idrak edeceksiniz. Kimsenin ettiği kimsenin yanına kalmaz! 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi aşk hayatınızda yeni başlangıçları yenilikleri sevginin kutsallığının yaşamınıza Güneş olup doğacağını müjdelemekte. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ise iş hayatınızda rakiplerinizi başarı rüzgarının gücü ile ardınızda bırakıp bir yıldız gibi parlayacağınıza işaret etmekte. Maddi konularda oldukça şanlısınız fikirleriniz yaptığınız işe olan inancınızın ve emeğinizi esirgemeden yılmadan mücadele etmenizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz… Yatırımlar yapabilir uzun zamandır sahip olmak istediğiniz değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz.

İKİZLER: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda uzun süren belirsizliğin ardından gelen yüksek enerji meslek hayatınızda pek çok ilki gerçekleştirebileceğinizi müjdeliyor sizlere. İş değişikliği terfi zam ya da önemli bir ortaklık yatırım da söz konusu olabilir. Gökyüzü sizleri desteklerken bu enerjiyi akıllıca kullanmalısınız. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars ‘2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Bu enerjiyi yoğunlaşan sezgilerinizin size vermiş olduğu mesajları önemseyerek değerlendirirseniz meslek ve eğitim hayatınızda şarltarınızı yükseltecek kalıcı ve kazançlı  konuların içinde yer alacak sevecenliğiniz parlak zekanız ve yetenekleriniz sayesinde oldukça popüler olacak ve her konuda kazanan siz olacaksınız. Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız. Sizler için en önemli etkisi ise günlük hayatınızda yaşanan değişiklikler ve sağlığınızla ilgili sorunlar olabilir. Kendinizi sevin ruhunuza bedeninize gereken değeri verin ve olumsuzlukların esiri olmadan mücadele edin.

16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aile ve özel yaşamınızda önemli kararlar alabilir sorunlu bir ilişkiye son noktayı koyarak gerçek huzuru yakalayacağınız bir beraberliğe adım atabilir; Süregelen aşk dolu bir beraberliğiniz varsa evliliğe giden yolda ilk adımı yine bu sure içinde atabilirsiniz. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile uzun zamandır çözüm aradığınız hemen her konuda gerçek dostlardan gelecek destek ve önerilerle çözüm bulacak ve yaşam kalitenizi her yönden arttıracak keyifli gelişmeler yaşayabileceksiniz. Üzerinizde ki yorgunluk ve bitkinlikten kurtuluyor yükselen enerjinizi başarı ile yaşamınıza yansıtmaya başlıyorsunuz…

 

YENGEÇ: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile; Geçen ayın yorucu enerjilerini ardınızda bırakarak rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda sesiniz duyulacak rahatsızlıklarınıza çözüm bulmaya çalışan bir tavır içinde size yaklaşan işverenler ya da mesai arkadaşlarınızdan beklemediğiniz destekler göreceksiniz. 2 Mart’ta Mars Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars ın enerjisi yürümeyen bir evliliği büyük bir çıkmazın içine sürükleyebilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sabırlı olun ve tartışmalardan kaçının. Mars geri hareketini tamamladıktan hemen sonra da kararınızı hayata geçirmek için gerekeni yapın. Yine bu tarihlerde aile büyükleri ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yıldızların öğretmeni SATÜRN: Yıldızların öğretmeni Satürn yıllara göre ‘’R’’geri harekette bulunur 4 ila 6 ay sure ile bu konumda kalır.  Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız. ‘’Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda geçmişte yaşananları hatırlayın ve davranışlarınızı yaşanmışlıkların olgunluğu ile hayata yansıtın.’’ 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Aşk hayatınızda ani gelişmeler yaşanabilir uzun zamandır size ilgi duyan biri duygularını ifade edebilir ve keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yine dolunay enerjisi ile iş hayatınızda geçmişte değerlendiremediğiniz bir konu arkadaşlarınız aracılığı ile gündeminize gelebilir ve şans kapınızı 2nci kez çalabilir. Şimdi hızlı düşünün ve sezgilerinizin gücüne güvenerek hareket edin. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile ruhsal ve fiziksel enerjiniz öylesine yükselecekki tüm çevreniz sizde yaşanan olumlu değişime hayranlık duyacak. Hayatınızın komutasını ele almaya başlayabilir size sunulan pek çok şeyin farkına vararak önemli kararlar alıp uygulayabilirsiniz.

ASLAN: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile finansal konularda yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir ödeme güçlüğü çektiğiniz konularda mucizeler olmasa da beklediğiniz ödemelerin tahsilatı ile rahatlayarak yeni iş imkanları ve yatırımlar la karşılaşabilirsiniz. Şimdi size düşen kaygı ve korkularınızı ardınızda bırakıp işinize odaklanmak ve başkalarının etkisi altında kalmadan kendi düşüncelerinizi hayata geçirerek hareket etmek olmalı. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars geçişleri ve ‘’R’’ hareketi: 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Bu tarihlerde sağlığınıza özen göstermeli özellikle omurilikle ilgili bir sorunuz varsa mutlaka bir hekime danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde ki ağrıları önemsemezseniz yılın ilerleyen zamanlarında daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu sure içinde ruhsal çalışmalara yönelerek korku endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çaba göstermeniz. Mars enerjisi sizi biraz zorlasada mesleki konularda rakiplerden kaynaklanan kısa sureli engellerle karşılaşsanızda kısa sureli sevinç çığlıkları atanların hevesleri kursaklarında kalacak. Mars geri hareketi bitiminde yükselen popülerliğiniz iş hayatınızda kalıcılığınıza kalıcılık başarınıza başarı katacak. Siz yolunuza bakın kimin ne yapıp ne söylediğine değil! Kısa sureli engeller sizi yolunuzdan döndürecek güçte ve yeterlilikte değil. Yıldızların öğretmeni Satürn yıllara göre ‘’R’’geri harekette bulunur 4 ila 6 ay sure ile bu konumda kalır.  Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığımız dersleri değerlendirmemiz tepki ve davranışlarımızı kontrol altına almamız olgunlukla davranışlarımızı belirlememiz kontrollü olmamız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsak bu sürede aldığımız dersleri yaşamımıza aktarmalıyız. Öğretmen Satürn’ün geri hareketi özellikle yanında eleman çalıştıran Aslan’lar için dikkat edilmesi gereken bir süreç çalışma arkadaşlarınıza hakkaniyetle yaklaşmaya özen gösterin. Yapabileceğiniz bir anlık bencillik çalışanınızla hukuki ve ciddi bir sorunla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiç bir şeyi bir başkasına yapmamanız gerektiğinin bilinci ile hareket edin. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel yaşamınızda birlikte olduğunuz kişi ile duygusal bağınız kuvvetlenebilir hatalarınızın farkına vararak sevgi dolu yaklaşımlar sergilerseniz karşılığını fazlasıyla alırsınız. Bekar ve ilişkisi olmayan aşka küskün Aslan’lar sizlerde doğru yerde doğru zamanda doğru insanla karşılaşabilir ve ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz kendinizi. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile var olan enerji çok daha güçlü bir hale gelecek maddi konularda artış işinizde popülaritenizin artması pek çok yeni teklif ve proje ile karşılaşmanızı sağlayabilir. Geçmişi dünde bırakın ve anın size sunduklarını sevgiyle şükürle kabul edip değerlendirmeye bakın.

 

BAŞAK: 01 Martta karşıt burcunuz Balıkta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi hayatınıza ilkleri ve yeni başlangıçları beraberinde getirecek. Aşk hayatınızda ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtabilir sorunlarınızı kökünden çözüme kavuşturabilirsiniz. Bekar Başaklar sizlerde mesai yada okuldan tanıdığınız bir insanla duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Gökyüzünün sizler için mesajı: Ayrıntıların esiri olma ve zamanı yakala! Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars geçişi ve ‘’R’’ hareketi: 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir.  Mars transiti boyunca aileniz yakın çevrenizde bulunan arkadaşlarla ilişkilerle problemler yaşayabilir finansal anlamda sizden beklentiler yükselebilir bu sürede kendinizi baskı altında hissederek yardımcı olma eğilimi gösterebilir ve iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. Bu dönemde duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendinizi zor bir duruma sürükleyecek bir davranış içinde olmamalısınız. Yine bu dönemde yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızda ki insanı tanımaya çalışın. Mars enerjisi yüksek bir gezegen geri hareketi süresince uzun seyahat ve yolculuklarda problemler getirebilir. Araç kullanırken dikkatli olmalı sert ve ani hareketler yapmamaya özen göstermelisiniz.   Yıldızların öğretmeni Satürn yıllara göre ‘’R’’geri harekette bulunur 4 ila 6 ay sure ile bu konumda kalır.  Öğretmen Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız  bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. Geçmişte canınızı yakan kişi ve olaylarla ilgili gelişmeler yaşayabilir ve ‘’Kimse yaşadığını yaşatmadan ölmezmiş’’ hadisindeki derinliğin anlamını çok daha iyi kavrayabilirsiniz. 16 Martta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sağlık sorunları olan Başaklar hızla iyileşme sürecine girecekler. Kilo problemi olanlar diyete başlayabilir ve kısa sure içinde istedikleri sonucu kolaylıkla alabilirler. Ailevi ilişkilerin önem kazandığı dargınlıkların ve yanlış anlaşılmaların ortadan kalktığı yaşama sevincinizin ve bağlılığınızın arttığı keyifli günler. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ise para hesaplar ve harcamalarla ilgili konularda etkili olacak. Dikkatli olun! İnternet bankacılığı kullanırken kredi kartınızla işlem yaparken gözünüzü dört açın.

TERAZİ: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi iş hayatınızda gölgeli günlerin bittiğini müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili devam eden hukuksal bir mücadeleniz varsa haklılığınız ispatlanabilir ve kaybettiğiniz kazancınızı fazlası ile kazanabilirsiniz. Şans sizden yana! Siz yeterki hissettiklerinizi kelimelere dökmekten korkmadan hareket edin. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars 2 Mart’ta burcunuzda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Marsın burcunuzda yapacağı transit enerjisi ile gizli düşmanlarınızı ortaya çıkarabilir ve onlara iyi bir ders verebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler planlamalar yapabilir ihtiyacınız olan şeylere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  Kronik sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta. Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler ilişkinizde yaşanan sorunları görmezden gelmeyin eşinizle iletişime önem verin ve kızgınlığınızla kırgınlığınızla aldığınız kararlarınızı gözden geçirerek kalbinizin sesine kulak verin ve ilişkinizde unuttuğunuz heyecanları yeniden uyandırın. Yıldızların Öğretmeni Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan üzüntülere hayal kırıklılarına ve pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile ruhsal çalışmalar dua ibadet meditasyon yapabilir. Omuzlarınızda ağırlığını hissettiğiniz stress ve sıkıntılardan uzaklaşarak öz benliğinize dönebilmenin rahatlığını deneyimleyebilirsiniz. 30 Martta karşıt burcunuz Koç burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile ikili ilişkilerinizde duygusal tepkiler ve alıngalıklarınız yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir temkinli ve gerçekçi davranın. Zihninizde ürettiğiniz hayal ürünlerini gerçekmiş gibi değerlendirip  birlikte olduğunuz insana haksızlık etmemeye özen gösterin.

AKREP: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile aileniz ve ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sorunlu bir ev hayatınız varsa kontrol edemeyeceğiniz konular haksız eleştiriler suçlamalarla karşılaşabilirsiniz ve sabrınız taşabilir! Bitmesi gerekenlerin farkına vararak cesur ve radikal kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz; Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars geçişleri ve ‘’R’’ hareketi: 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. İş ve özel yaşamınızda sizin sebep olmadığınız gerginlikler yaşanabilir sevgi ve güvenin yetersiz kaldığı evlilik iş ilişkisi sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecek yaşamınızdan ve siz güçlü iradeniz cesaretli kararlarınızla yola devam edeceksiniz. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile  Aşk hayatınızda sevip sevileceğiniz bir beraberliğe adım atabilir yaşamınıza giren o özel insanın pozitif enerjisi ile maddi hayatınızda da karlı yatırımlar kazançlı ortaklaşa işler yapabilirsiniz. Evli ve temeli sevgiye dayanan bir beraberlik sürdüren Akrep’ler ise sorunları ardınızda bırakmış olmanın huzuru beraberliğinizi çok keyifli bir hale getirecek yaşamı aşka sevgiyle emekle paylaşmanın keyfini süreceksiniz. İş hayatınızda da beklediğiniz önemli bir haberi alabilir terfi edebilir yeni bir projenin başına geçebilirsiniz. Yıldızların Öğretmeni Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan üzüntülere hayal kırıklılarına ve pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. Uzun zamandır süregelen haksızlıklar yanılgılar kayıplardan sonra yeniden yapılanacağınız unutttuğunuz heyecanları tüm coşkusuyla deneyimleyeceğiniz tutsak tutulduğunuz zincirlerinizi kıracağınız çok özel bir süreç başladı burcunuzda ilerleyen Satürn’ün geri hareketi ile birlikte… Hayat tahta kalem sizsiniz! Yazmaya başlayın öyleyse! 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  enerjisi ile maddi konularda uzun yıllar öncesine dayanan yüklü bir alacağınız süpriz bir şekilde gelebilir ve gayrimenkule yönelik başarılı kazançlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.

 

YAY: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile ev yada iş yerinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz dekarasyon yeni bir eşya gibi konularla ilgilenme fırsatı ve imkanını bularak yaşam alanlarınızı çok daha keyifli ve ruhunuzu dinlendirici bir hale getirebilirsiniz. Duygusal olarak ta rahatlayacaksınız yanlızlık ve kaybetme korkularınızı alt ederek yaşam enerjinizi yeniden ve güçlü bir şekilde kazanacaksınız. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonunuz düşebilir özellikle iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız insanlar ilgili şüphe ve kuşku duyabilir ön yargılı davranışlar sergileyerek sizi başarınızdan dolayı samimiyetle destekleyen insanları kırabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Kontrollü davranın ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızda ki insanlara yapmamak için özenli hareket edin. Yine bu dönemde size bir anda yaklaşıp gerçekten uzak sözlerle kalbinizi kazanmaya çalışan kalp hırsızlarına karşı dikkatli olun. Gerçekçi davranır duymak istediklerinizi duyuyor olmanın geçici hevesine kapılmadan hareket ederseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız.  Yıldızların Öğretmeni Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan üzüntülere hayal kırıklılarına ve pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisinden itibaren yatırım fırsatları ile karşılaşabilir uzun zamandır arzu ettiğiniz bir gayrimenkulu edinebilirsiniz. Evli Yay’lar sizlerde eşinizin uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığı yüklü bir paranın gelmesi ile yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile Bekar Yay’lar geçmişte yarım kalan bir aşk hikayesi yeniden tüm güzellikleri ve yüksek enerjisi ile gönül kapınızı aşkla çalabilir. Aşka direnmek yerine buyur etmelisiniz.

OĞLAK : 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte iş hayatınızda finansal anlamda kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ofisinizi başka bir yere taşıyabilir kısa sure içinde adapte olmanın huzurlu olmanın enerjisi ile girişimci davranarak bir çok alanda söz sahibi olabileceğiniz teklifler alabilir sunduğunuz proje ve görüşlerinizde kısa sure içerisinde olumlu cevaplar alabilir bir anda başarı çıtanızı yükselterek istikrarlı bir sürecin kapılarını aralayabilirsiniz. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Bu tarihler arasında sağlığızla ilgili konular önem kazanmakta uzun zamandır şikayet ettiğiniz halde ihmalkar davrandığınız bir konuda ağrılarınız yükselebilir ve günlük hayatınızı etkileyecek kadar rahatsız edici bir duruma gelebilir. Bu dönemde ani bir operasyon ve uzun süren bir tedavi sürecinden geçmek istemiyorsanız. SAĞLIĞINI’za önem vermeli ve su gibi akıp giden yaşamın her anının ne kadar kıymeli olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. Yine bu süreçte yetişkin çocukları olan Oğlak’lar beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilir çocuk ya da çocuklarınızın size olan tutumu ve hoş olmayan davranışları karşısında kendinizi savunmasız hissederek duygusal olarak sarsılabilirsiniz. İsyan etmek  yada kendinizi suçlamak yerine; Hayat iyi bir öğretmense sizler de iyi birer öğrenci olmaya çalışmak için çabalarsanız yaşananları anlamanız ve atlatmanız daha kolay olur sizler için. Ayrıca kendi aileniz eş ve çocuğunuzdan oluşan çekirdek yapı ile akrabalar ebeveynlerle ilişkilerinizi dengelemeli sizi yoran üzen kıran ve sürekli tekrar eden olumsuzlukların baş mimarı olan kişilerin yaptıklarını görmezden gelmeden gerçekçi bir şekilde kabul etmeli sizi gerçekten seven insanların kıymetini bilerek hareket etmelisiniz! Şunu bilmelisiniz ki üzdüğümüz kadar üzülürüz ve adalet terazisi karşısında haksızlıklarımızı saklayabilmemiz mümkün değildir! 16 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yurt dışı kaynaklı iş teklifleri iş birlikleri söz konusu olabilir. Gizliliğe önem vererek kimselere duyurmadan kabul edin ve finansal sorunlarınızı ortadan kaldırabilecek büyük projelerin baş mimarı olmak üzere ilerleyin. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile  bekar Oğlaklar ruh eşinizle karşılaşabilir ve aşkın sıcaklığını tüm benliğinizde hissedebilirsiniz. Evli Oğlaklar da eşinizden gelecek şanslar söz konusu…

KOVA: 01 Martta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile birlikte sıkıntı yaratan bir ortaklığı sonlandırabilir kendi işinizi kurabilirsiniz. İyi niyetinizin ve sabrınızın karşılığını alacağınız bir aydasınız. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars 2 Mart’ta Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketi evli Kovaların eşten kaynaklanan sorunlarla karşılaşmasına neden olabilir. Eşiniz işten ayrılabilir karlı olduğunu düşündüğü bir yatırımda zarar edebilir ve ev ekonomisi bir anda sarsılabilir. Böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorsanız eşinizle iletişime önem vermeli ve Mars ‘’R’’ geri hareketi başlamadan ya da devam ederken eşinizi yatırımlarda bulunmaması konusunda uyarmalısınız. Yıldızların Öğretmeni Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan üzüntülere hayal kırıklılarına ve pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. Geçmişi acıları hayal kırıklıklarını dünde bırakmaz ısrarla geçmişin üzerine gitmeye devam ederseniz zararlı çıkacağınız sizinde hatalı davranışlarınızı unutmak istediğiniz olay ve kişileri hoş olmayan bir şekilde karşınızda bulabilirsiniz. 16 Martta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile finansal konularda rahatlayacak gelir gider dengesini ayarlayabilmiş olmanın huzuru ile yatırım planları yapabileceksiniz. Özellikle bu dönemde araştırma yapmalı hayallerinizi süsleyen ev ya da işyerini satın almak için harekete geçmelisiniz. Evli Kova’lar dolunay enerjisi eşinizle iletişiminizi güçlendirecek ve birbirinizi en kadar çok sevdiğinizi anlamanızı sağlayacak. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi bekar ve ilişkisi devam eden Kova’ların 3ncü şahıslardan kaynaklanan problemler yaşamasına neden olabilir. İlişkinizi sorgulayabilir bir anlık öfke ve dikkatsizlik sonucu yaşamınızı derinden etkileyecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. Aman dikkatli davranın.

BALIK: 01 Martta burcunuzda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile duygusal konularda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilir. Eş yada sevgilinizle başkalarından kaynaklanan sorunları BİZ olabilmenin gücü iler ardınızda bırakabilirsiniz. Yeni ay enerjisi yaşamın her alanında olumlu yönde gelişmeler ve cevaplar almanız için destekliyor sizleri. Kuruntularınızı bir yana bırakın ve olağanüstü güçlü sezgilerinizin rehberliğinde ilerleyin. Savaşın tutkunun cesaretin gezegeni Mars 2 Mart Terazi burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlayacak ve 20 Mayısta ‘’D’’ doğru ilerlemeye devam edecek… Mars bireysel olarak enerjinin kişisel teşebbüslerimizin gezegenidir. Mars geri hareketinde motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak’ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir. Telaşa kapılmadan bu sure içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. Bu dönemde yatırımlarda bulunmaktan ortaklıklara yönelmekten yada kendi işinizi kurmaktan uzak durun ve geçiş bitene kadar beklemede kalın. Hırsınıza yenilerek hep ben diyerek hareket ederseniz başkalarını zor durumda bırakmanın ne anlama geldiğini oldukça ağır bir sınavdan geçerek ödeyebilirsiniz.  Eğitim hayatı devam eden Balıklar sizler de öğretmenlerinizle sağlıklı diyaloglar kuramayabilir bunun yansıyan sıkıntıları ile karşılaşabilirsiniz. Bu sure içinde sağlığınız önem taşımakta şiddetli baş ağrıları migren vs. gibi ağrılarla uğraşabilirsiniz. Sizlere tavsiyem çok beklemeden bir hekime başvurmak böylelikle rahatsızlığın ilerlemesine engel olur kısa sure içinde sağlığınıza kavuşabilirsiniz. Yıldızların Öğretmeni Satürn 3 Martta ‘’R’’ hareketine başlayacak ve 21 Temmuz’a kadar  bu konumda kalacak. Satürn doğum haritamızda ‘R’ hareketini hangi evde gerçekleştiriyorsa o evle ilgili konularda Yaşamdan aldığınız dersleri değerlendirmeniz tepki ve davranışlarınızı kontrol altına almanız olgunlukla davranışlarınızı belirlemeniz kontrollü olmanız gereken zamanlar geçmişte yaşanan üzüntülere hayal kırıklılarına ve pişmanlıklara bir yenisini daha eklemek istemiyorsanız bu sürede aldığınız dersleri yaşamınıza aktarmalısınız. Özellikle aile bireylerinize karşı adil davranmalı kimsenin sizi bir başka insana karşı zarar verecek duruma getirmesine izin vermemelisiniz. Haksızlık karşısında 3 maymunu oynamamalı ve haklın hakkını vererek hareket etmelisiniz. Aksi halde yıldızların öğretmeni Satürn’ün olumsuz rüzgarı sizi hiç bilmediğiniz şeylere uçurabilir! 16 Martta karşıt burcunuz Başak’ta gerçekleşecek Dolunay enerji ile birlikte özel yaşamınızda sevgilinizden süpriz bir teklif alabilir ve kendinizi kısa sure içinde düğün hazırlığı yaparken bulabilirsiniz. 30 Martta Koç burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi iş arayan ve sınav stresi yaşayan Balık’ların yüzünü güldürecek etkilere sahip. Başarı sizi bekliyor siz yeterki çalmanız gereken kapı yı bilin. Evli Balıklar sizlerde eşten gelecek güzel haber ve süprizlerle büyük bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Ben ne yangınlar gördüm,
Öylece bırak beni.
Sen ateşten korkarsın,
Kaç kurtar kendini.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları
« Posted on: Mart 19, 2024, 11:47:31 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları e-book, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları programı, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları oyunları, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları e-kitap, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları download, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları hikayeleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları resimleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları haberleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları yükle, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları videosu, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları şarkı sözleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları msn, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları hileleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları scripti, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları filmi, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları ödevleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları yemek tarifleri, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları driverları, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları smf, 2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Mart 03, 2014, 02:18:10 ÖS »
Avatar Yok

Bendis
*
Üye No : 140261
Yaş : 34
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 3308
Mesaj Sayısı : 8 501
Karizma = 14453


Aslan Burcum nihayet finansal sorunlarımı çözüyormuş. Süper, çok sevindim.  HopHopKop.

Paylaşım için teşekkürler. Gülmek :)
« Son Düzenleme: Mart 03, 2014, 02:18:33 ÖS Gönderen : Sedaca05 »
Yanıtla #2
« : Mart 06, 2014, 07:06:41 ÖS »
Avatar Yok

3b1l
*
Üye No : 168713
Nerden : Antalya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 216
Karizma = 1


oğlak burcuyum gerçekten çocuklarla ilgili kısım şu anki durumum,teşekkür ederim
Yanıtla #3
« : Haziran 19, 2014, 02:03:54 ÖS »
Avatar Yok

Y.G
*
Üye No : 184515
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 51
Karizma = 1


Boga burcu paylasimi icin teşekkürler
Yanıtla #4
« : Ağustos 27, 2014, 02:06:23 ÖS »
Avatar Yok

All İs Well
*
Üye No : 192139
Nerden : Konya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 17
Karizma = 0


teşekkürler
Yanıtla #5
« : Eylül 14, 2014, 07:14:15 ÖS »
Avatar Yok

sevqa
*
Üye No : 136237
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 205
Karizma = 0


teşekkürler
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5624 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4098 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20678 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları « 1 2 »
Burçlar
KinqS 18 5415 Son Mesaj Temmuz 22, 2014, 08:42:28 ÖÖ
Gönderen : Juliet07
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu
Burçlar
KinqS 8 3484 Son Mesaj Ağustos 28, 2014, 01:02:16 ÖS
Gönderen : coldmad


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular