0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 20694 Kere Okundu.)
« : Şubat 21, 2013, 02:07:11 ÖS »

abra
*
Üye No : 76761
Nerden : Düzce
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 213
Mesaj Sayısı : 1 182
Karizma = 30


2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Aylık Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - mart Ayı Susan Miller Burç Yorumları, 2013 Susan Miller Burç Analizi, 2013 Mart Ayı Yay Burcu Yorumları, Koç Burcunu mart 2013 de Neler Bekliyor,

Koç Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Koç Burcu Yorumu

Yönetici gezegeniniz, 4 Martta burç değiştiriyor. Dikkatler ev ve aile gibi kişisel meselelere doğru yönelecek. Yaşam alanınızı genişletmek daha rahat ve güvenli hissettirerek, umut ve hayallerinize ilham verip onları besleyen bir alan yaratabilir. Bugünde yaşama eğilimindesiniz ama geçmişi düşünmenin de yararı vardır. Geçmişteki sevinçli ya da üzüntülü anlarımızda bazı şeyleri fark edememiş olabiliriz. Buraya kadar nasıl ilerlediğinizi hatırlamak, gelecekte daha ileriye gitmenize yardım edecek değerli bir beceridir. Şimdi kariyerinizde ilerlemek ya da kendi işinizi kurmak için bilgi toplayarak ve insanlarla beraber çalışarak temelinizi sağlam atmalısınız.


7 Martta Balık'ın burcundaki Yeni Ay 12. Hayal Evinizde mucit Uranüs'e katılmasıyla aklınıza ani fikirler gelecek. Normalde bu sizi heyecanlandıran ama uzun vadede sonuçlar doğurmayan geçici bir ışık fırtınasıdır. Ama açıkgöz Oğlak'taki cömert Jüpiter bunları pratik bir şekilde kavratarak, stratejik olarak profesyonel yaşamınızda uygulamanız için destekliyor. 21 Mart'ta sokulgan Terazi'deki Dolunay'a karşı Koç'taki Güneş Özgürlük ve ilişkiler arasındaki zıtlığın altını çiziyor. Gergin Plüton ve iddialı Mars, Ay ve Güneş'e karşı 90 derecelik bir açı oluşturarak çatışmalara zemin hazırlıyor.Buna karşın, korkularınızla duygularınızı ortaya çıkarttığı yüzleşip paylaşma ve kendine yetme arasında yeni için sizin gücünüzdür bir denge yaratmanın zorluğunu göze alırsanız bu zorluklar arkadaşlıklarınızı derinleştirebilir.

Mars'la Plüton arasındaki süper güçlü karşılaşma, 7 Mart'ta, sinirlerinizi gererek, güç mücadelelerinde sizi zayıflatabilir. Bununla birlikte, dikkatinizi toplamanıza yardım ederek, engelleri aşmak için yeterli enerjiye sahip olmanızı da sağlayabilir. Güneş'in, ne yapacağı belli olmayan Uranüs'le 8 Mart'ta birleşmesi, patlama hissinizi artırarak, uzlaşma isteğinizi azaltabilir. İnsanlarla yarı yolda buluşmak yerine, kendi başınıza buyruk davranmayı seviyor olmanız muhtemel. Yalnız kalmak İstediğinizde bunu açıkça söylemekten çekinmeyin. Zira durduk yere kavga çıkararak yalnız kalmak pek de iyi bir metot sayılmaz.

Boğa Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Boğa Burcu Yorumu

Hayalci Balık'daki gezegen hareketliliği 11.Arkadaş, Umut ve Dilekler evinize yansırken, bu ay havailerinize çok dikkat edin. Enerjik Mars, 4 Mart'da 3. İletişim evinizde Yengeç'e girerken daha kararlı olacak. Bu günlerde duygusal yönden risktesiniz, bu nedenle sonuçlarını düşünmeden yeni bir şeye atılma konusunda dikkatli olmanız hayati derecede önemli. Sezgileri kuvvetli Balık burcunun yeni ay hali 7 Mart'da 11. Evinizdeyken Uranüs'e dokunarak rüyalarınızdan uyanmanıza yardım edecek arkadaşlarınız olacağını ve sanki siz uyurken birden ışıkları yakmışlar gibi hissedeceğinizi vurguluyor.
Kendinizden ne saklandığınızı hatırladığınızda, kaybettiğiniz şeyle tekrar bağlantı kurmak için dünyanızı ters düz edebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, hâlâ entellektüel Kova'dayken aşkla ve parayla ilgili özgür ifadeler kullanma isteğinizi yüreklendiriyor. 12 Mart'da yönetici gezegeniniz merhametli Balık'a girdiğinde, idealleriniz bulanıklaşarak, yeni bir aşka başlayabilir ya da eskisinin alevlenmesine yol açabilir.

Mantıklı Merkür'ün 14 Mart'da Balık burcundaki hareketlere katılmasıyla bu bir kez daha gündeme gelecek ve düşüncelerinizi önünüzde duran ama daha önce fark etmediğiniz olasılıklara döndürecek.Eğer bugün birisi sizi eleştirirse, haddinden fazla İlgilenebilirsiniz, fakat endişeniz, ne söylendiğinden çok, kendinize olan saygınızın çözülmemiş sorunlarıyla ilgilidir. Âşık Venüs'le yaralı Chiron arasındaki bugünün ittifakından, başkalarının sizi korumasını ummak yerine, ihtiyaçta olanlara yardım ederek yararlanın.

İkizler Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler Mart ayına güçlü etkileşimler içinde giriyorsunuz. Üç gezegenin su grubuna girmesi hayatınıza hassas bir yön getiriyor. Buna karşın Martta Koç Burcu'na yoğun Yeniay girişi bu aya olgunluk haricinde her şeyi getiriyor. Mars, Yengeç'e girdikten hemen sonra, 7 Martta Pluto ile karşılaşıyor. Savaşçı gezegen yeraltı dünyasının kralı ile karşılaşınca aradığı güveni bulamıyor. Aradığınız rahata kavuşmak için bir bedel ödemeniz gerekiyor. Balık Burcu yeni ayına girilmesiyle memnuniyetsizliğiniz daha da artıyor.
Güneş ve Ay'ın Balık Burcu'ndaki yıllık buluşması genellikle ruhsal bir korkudur fakat Uranüs'ün varlığı bir duygu patlaması ve beklenmedik olayların habercisidir. Bu olaylar iş hayatınızda karmaşıklıklara neden olabilir ve sizi başka fırsatları değerlendirmeye itebilir. 20 Martta Güneş'in Koç Burcu'na girmesi ve baharın gelişi yeni işlere girmenizi teşvik edecek.

Gezegeniniz Merkür; 1 ve 3 Martta, Mars ve Plüton'la, gergin ters bir açı içine giriyor. Hırsla söylenmiş sözler ve karşılıklı kızgınlık İlişkinize zarar verebilir. Bu yüzden, düşüncelerinizi söylemeden önce ne diyeceğinizi önce bir düşünün. Başkalarının size karşı agresif ve müşkülpesent olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Ne olursa olsun, problemleri çözmek için, suçlayıcı ve eleştiren biri olmaktansa, aklınızı kullanan biri olmanız en İyisi.

15-18 Mart tarihinde zeki Merkür, şu ara olan çatışmaları çözmek için parlak fikirler edinmenizde yardımcı oluyor. Kendisinin, 15 Martta Plüton ile girdiği duyarlı açı, açıklık ve incelik içeren hassas konularda aklı başında bir tartışmaya izin veriyor.

Yengeç Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor


Susan Miller Mart 2013 Yengeç Burcu Yorumu

4 Mart'ta azimli Yengeç, dinamik Mars'ın etkisine girdiğinden, sizin için bütün bir ay yeni bir oyun gibi olacak. Bulduğunuz yeni heyecanları uygulamak zor olsa da adrenalinin yükseldiği bir dönem. Mars-Plüton'un ters açısıyla beraber, güzel Venüs'ün hayalci Neptün ile birleşmesi yüzünden ne tarafa döneceğinizi şaşırabilirsiniz. Ayrıca 4 Mart'ta yeni ay etkisine giren yaratıcı Balık kabaran duygulara belirsizlik katıyor.
Ancak kararsız Uranüs'ün yakınlarda olması yüzünden duygularınızda yaşanabilecek patlamaya hazırlıklı olmalısınız. Daha derinde yatan duygularınıza ulaşma fırsatı için biraz daha yumuşak olun.
Venüs, şefkatli Balık burcuna girerek, 16 Mart'ta Mars'la uyumlu bir açı sergileyecek. Bu dönemdeki duygularınızı, entelektüel düşünceler olarak sergilemek yerine onlarla daha uyumlu olacaksınız.

Satürn'ün Akrep burcunda olmasından dolayı kendinizi güvensiz hissetmeniz mümkün. 18 Mart'ta Mars'ın yaratacağı etki ile oluşan düşüncelerinizi, eyleme dönüştürmeden önce kimseyle paylaşmayın. 20 Mart'ta Güneş'in Koç burcunda olması bahar ekinoksuna tesadüf ediyor. Bu, niyetlerinizde ilerleme sağlarken, isteklerinizde çatışma yaşayabileceğinizi gösteriyor.

İlişki yoğunlukları, şu anda zor görünen bir durumu düzeltme yönünde bir süreç başlatabilir. Venüs'ün, 15 Mart'ta ağırbaşlı Satürn'le ve sonra da 17 Mart'ta Merkür'le ters açı yapması siz ve başkaları arasında bir izolasyon tabakası yaratacaktır.

Aslan Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

İlişkilerinizdeki şaşırtıcı virajlar yönünüzü bulmanızı güçleştirebilir ama eski bildik durumlar yerine yeni fırsatları yakalarsanız, karşılığını fazlasıyla alacaksınız. 8. Yakınlık evinizde 7 Marttaki duygusal Balık Yeni Ay'ı, ne yapacağı tahmin edilemeyen Uranüs'le birleşiyor, bu da muhtemelen kişisel iş yaşammızdaki bağlantıları sarsacak. Sevgililer, arkadaşlar ya da iş arkadaşlarıyla olan anlaşmalar bozulabilir ama telaşlanmayın.
Cömert Jüpiter, sizi sürpriz çözümlerle karşılayan Yeni Ay'la destekleyici bir 60 derecelik açı oluşturuyor. Ortaklık gezegeni Venüs ve iletişimci Merkür Balık Burcu'na ve 8. evinize 12 Mart ve 14 Mart'ta girerek, diğerleriyle olan alışverişinizde hassasiyetinizi artıyor. Bu, en hafif eleştirinin keskin bir bıçak gibi hissedildiği hassas bir çevre oluşturabilir. Hassas olmak, paylaşılan zevkler çoğaldığında bu dönemi oldukça hoş geçirmenizi sağlayabilir.

Ciddi Satürn 15 Mart'ta Venüs'le ve 17 Mart'ta Merkür'le karşı karşıya geldikten sonra, Jüpiter'le 18 Mart'ta 45 derecelik açı çizince hevesiniz kırılabilir. Sizi durduran bir sinyal gibi görünse de biraz yavaşlamanızı ve ilerlemeden önce durup düşünmenizi hatırlatan bir uyan gibidir. Güneş'in, 20 Mart'ta, Büyük Düşünceler ve Uzak Yerler eviniz olan 9. Evinize girmesiyle ve 21 Mart'ta arkadaş eviniz olan 11. evinizdeki Dolunay sayesinde yeniden enerji dolacaksınız.6 Mart'ta romantik Venüs-Neptün birleşmesi ile ilham veren kişiler umutlarınızı arttırıyor ve iyimser Güneş-Jüpiter 60 derecelik açısı ufkunuzu genişletiyor. 7 Mart'ta 8. Yakınlık evinizdeki ruhani Balık Yeni Ay'ı patlayıcı Uranüs'le kesişiyor, başkalarıyla ilgili hayaller görmenizi ya da ilişkilerde beklenmedik ayrılıkları tetikliyor.

Başak Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay ilerlemeniz gereken noktadan yavaş yavaş yön değiştirip daha aktif bir sosyal yaşantıya yönelebilirsiniz. Meslektaşlarınız ve diğer arkadaşlarınız, kariyerinizle ilgili olmayan hayallerinizi fark etmeniz için sizi cesaretlendirebilir. 4 Marttan 9 Mayıs'a kadar Mars, Arkadaş ve Dilekler eviniz olan İl evinizde anaç Yengeç'i ziyaret ediyor. İddiacı Mars 7 Martta baskın Plüton'la karşılaşıyor, geçen yıl 21 Eylül ve yine 2 Ocakta olduğu gibi. Şu anki koşullar çok farklı da olsa, dünyadaki yerinizi belirlemek için nasıl mücadele edeceğiniz ya da gücünüzden vazgeçip diğerlerinin isteklerine uymanız gibi konulardaki derin meseleler ortaya çıkıyor.
Bu kez, zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulabilirsiniz, çünkü çekici Venüs ve iletişimci Merkür 6 Mart ve 9 Martta fantastik Neptün'e katılıyor. 7 Martta, Ortaklık eviniz olan 7. evinizdeki sezgisel balık Burcu Yeni Ay'ı, belirsiz Uranüs'e katılıyor ve kendiniz ve diğerleri arasındaki çözümlenmemiş gerginliklerin farkına varmanızı sağlıyor. 8 Martta Güneş'in Uranüs'le geleneksel birleşmesiyle beklenmedik bir yardım geliyor, size her tür zorluğa karşı koyma direncini veriyor. Ay'ın çalışkan Başak'tan geçmesi, yapmanız gereken işlerin çokluğundan bunalmanıza yol açabilir.

21 Marttaki stresli Terazi Yeni Ay'ının sonuçlanması maddi zorluklara, ilişkilerdeki ' isteklerin artmasına ve yakın zamandaki bir güç çatışmasını hatırlamanıza neden olabilir. Ama 20 Marttaki İlkbahar Dönümü, size umudun sonsuz olduğunu hatırlatır. Ve bu ay Güneş ve Mars arasındaki çatışan bir dik açıyla bitmesine rağmen, bu sinir ve kızgınlık gösterisi ilerleyen günlerde çabucak bitecek.

Kendi yönünü çizen Mars, Gruplar eviniz olan İL evinizdeki duygusal Yengeç Burcu'na kayarak sizi başka aktivitelerde bulunmaya teşvik ediyor. O yüzden, bir dejâ vu yaşayabilirsiniz. Şu anda eğiliminiz bir Yengeç gibi yavaş ve temkinli ilerlemek olmasına karşın, bu dönemde kendi başınıza kalmanız pek de iyi bir fikir değil. Kızgınlığınızı tutmaya çalışmayın, zira pasif-agresif davranış hiç de işinize yaramayacaktır. Duygularınızı, mümkün olduğu kadar açığa vurmayı aklınızda tutarsanız daha mutlu olacaksınız.

Terazi Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ayın gezegenlere özgü hareketliliği sizin tarafınızdan da daha fazla hareketlilik gerektiriyor; ancak başkalarına fayda sağlamaktansa kendi hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek kesinlikle daha iyidir. 4 Mart'ta 10. Kariyer Evinizde koruyucu Yengeç'e girdiğinde evde ya da işte omuzlarınıza daha fazla sorumluluk yükleyerek hareketlenmeye başlıyor. Terazi burcuna verilen mesaj; sadece gülümseyip iş birliği içinde olmayın, hem kişilik olarak hem de mesleki anlamda da öne plana çıkmayı düşünmesi gerektiğidir. 7 Mart'ta Balık Yeniay'ı yorgunluk ve ilham arasında bir seçim yapma zamanı olduğunu işaret ederek 6. îş ve Hizmet evinize iniyor.
İsyankâr Uranüs işinizdeki belirsizliği de ekleyerek ya da belki de sinir sisteminizi ön plana çıkararak bu Yeniay ile birleşmiştir. Şu anki mevcut durumunuza dayanarak kendinizle ilgili daha fazla şey keşfetmeden önce, sizi bu baskıdan kurtarması için enerjinizi başka yönlere harcayabileceğiniz alternatif yollar düşünün.
Çözüm, gezegeniniz Venüs'ün Mart'ta şefkatli Balık burcuna girişi sizi huzurunuzu korumak için teşvik etmek olabilir; ancak amacı sizi kendinize karşı daha nazik davranmanız ve işinizi keyifle dengelemeniz için teşvik etmektir.

Haritanızdaki bu Dolunay, etkili, güçlü Plüton ve sabırsız Mars ile güçlü kare içinde gergin bir 90 derecelik açı oluşturuyor. İlişkilerinizle ilgili konuları üst bir düzeye getirebilir ve hayatınıza yeni bir yön vermek İçin ihtiyacınız olan gayreti sağlayabilir. Büyük bir değişiklik için hazır değilseniz, gelecekte hırslı bir değişikliğin hazırlığında, zihinsel, fiziksel ve ruhsal gücünüzü geliştirmek için eğitim almanın zamanı.Nazik Venüs ite denetimci Plüton arasındaki ters 45 derecelik açı sizi geriye doğru itebilir.

Normalde güvendiğiniz bir kişinin aşırı istekleri ve kendini geri çeken davranışları bu kişiye karşı olan güveninizi kaybettirebilir ya da kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kendi isteklerinizden büyük ölçüde haberdar olmak, o kişiden kendinizi geri çekeceğinize mi ya da onunla tamamen ilişkinizi koparacağınıza mı karar vermenize yardımcı olacaktır.

Akrep Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Akrep Burcu Yorumu

Hazırlanmak için yeterince vaktiniz oldu, şimdi harekete geçme zamanı. 9. evinizdeki duygusal olarak koruyuculuk görevini üstlenen Yengeç'e girmesiyle, bütün bir ay boyunca, duygularınız ve davranışlarınız arasında bir uyum ve koordinasyon sağlanacaktır. Kabuğunuza çekilerek, kendinizi etraftan soyutlamayın. Planlı programlı olarak alacağınız bir risk, sizin kafanızdakileri pratiğe geçirmenize yardımcı olacaktır. Yalnız 7 Martta Mars'ın Plüton'la karşı karşıya gelmesi, bir başkasının isteğiyle sizinkinin çakışmasına neden olabilir.
Neyse ki, romantik Venüs, 12 Martta, 5. Eğlence ve Oyunlar evinizdeki Balık'a, sonar 14 Martta Merkür'e girerek, kendinizi ifade edebilme gücünün önemini vurgulayacak. İçinizdeki çocuğun sevdiklerini tekrar keşfetmek, bu ayı unutulmaz yapacak. Ama hep gülmekle olmuyor. Zira Venüs ve Merkür, 15-17 Martta , size sorumluluklarınızı hatırlatarak, eksik yönlerinizi fark etmenize sebep olacaklar. Bu sizi bir an İçin sıkabilir ancak gerçekle yüzleşince, şaşırtıcı bir şekilde rahatlayacaksınız.

Venüs ve Merkür 16-18 Martta Mars'a yöneldiklerinde, kendinize olan güveninizi tekrar kazanmak için zorlukların üstesinden geleceksiniz. Güneş'in 20 Martta Koç'a girmesi, İlkbahar Dönümünü işaret ederek, 6. Sağlık ve İş evinizi aydınlatacak. Bir sonraki adımda neler olacağını heyecanla beklerken, 21 Martta , ilişkinizden geçici olarak şüphe duymanıza sebep olabilir. Merkür ve Venüs'ün, 27-28 Martta patlayıcı Uranüs'e katılması, bazı şeyleri fark ederek, kaçmakta olduğunuz gerçekle yüz yüze gelmenize neden olacak..

Venüs ve tatlı dilli Merkür'ün Satürn'le 15 ve 17 Martta karşılaşmaları yüzünden kendinizi yenilmiş hissedebilirsiniz. Aslında böyle düşünmenize gerek yok. Çünkü planlarınızda yaptığınız bazı düzenlemeler sizi eskisinden de güzel bir düşünceye kavuşturabilir. 14 Martta Mars'la Satürn'ün yapacakları açıyla destek geliyor ve böylece ihtiyacınız olan organizasyon becerilerine ve metanete kavuşuyorsunuz.

Yay Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Yay Burcu Yorumu

Yeni streslerle yüzleşeceğiniz, zorlukların üstesinden geleceğiniz ve ufuklarınızı genişleteceğinizden, Mart aykırılıklarla dolu bir ay olacak. 4 Mart'ta, 8. Yakınlık evinizde bulunan duyarlı Yengeç'in derin sularına girecek ve korkularınızı yenmeniz ve bu derin sularda yüzmeniz son derece önemli olacak. Mars, bu yıl 2 Ocak'takinden sonra ikinci kez, 7 Mart'ta Plüton ile karşı karşıya gelecek ve dinlenmeye çekildiğini düşündüğünüz bir çekişmeyi yeniden gündeme getirecek. Yine 7 Mart'ta, karasız Uranüs İle uyumlu hale gelecek bu yüzden, gerek sizin davranışlarınızdan, gerekse aniden başınıza gelmiş olan bir şeyden dolayı hızlanmış olsun, kontrolünüz dışında bir şeyler gerçekleşebilir. Güneş'in 20 Mart'ta ateş burcu arkadaşınız
Koç'a girmesi Bahar dönümünün habercisidir ve size yeni bir şeye başlama becerisi sunar. Ancak 21 Mart'ta Amaçlar Eviniz olan 11. evinizde bulunacak olan zarif Dolunayı, birer çetin ceviz olan Plüton ve Mars ile stresli açılar oluşturacak ve belki de 7 Marttaki Yeni Ay civarında yaşadığınız zorlukları yeniden etkinleştirecek. Herşeyi kontrol altına almaya çalışmak yerine, dikkatli bir şekilde neler olduğunu gözlemleyin ve yol boyunca insan dinamikleri ve kendiniz hakkında bir şeyler öğrenin. 28 Mart'taki heyecan verici Venüs-Uranüs birleşmesi, iyiliksever Jüpiter ile 60 derecelik bir açı gerçekleştirecek ve sizi isteklerinizi alışılmadık bir şekilde ifade ederek risk almaya itecek. Neyse ki, bu pek de kumar olmayacak, zira istediğinizi alacaksınız.

Ancak çok zorlarsanız, Güneş'in 30 Mart tarihinde alıngan Mars ile oluşturacağı 90 derecelik açı, tepkilere neden olabilir ve en huzurlu aşkı bile kısa süreliğine bir savaş alanına dönüştürebilir.
Öfkeli Mars ölümüne bir mücadelede acımasız Plüton'la karşı karşıya geleceğinden, fırtınanın göbeğinden başka gidecek hiçbir yeriniz olmayabilir. Ayrıca, bugünün psişik Balık Dolunayı elektrikli Uranüs'le gerçekleşecek birleşmeden etkilenerek durumu daha da kızıştıracak.

Oğlak Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Yeni ay ve dolunaylar bu ay, düşüncelerinizi ve sorumluluklarınızı değiştirecek önemli olaylar olacak. 7 Mart'taki Balık Yeniayı, 3. İletişim evinizdeki Uranüs'le birleşerek, aklınıza değişik fikirler ve sürprizler getirerek sizi şok edecek. Günlük rutininiz bozulabilir ancak bundan sağlayacağınız kazanımlar kayıplarınızdan daha değerli olacak.sayesinde evde veya işte olağandışı adımlar atabilirsiniz.
İşteki veya evdeki baskı, duygularınızı harekete geçirip sizi güçlü bir tepki vermeye itebilir. Sizi geri çekilmeye zorlayanlar olabilir. Niyetiniz konusunda açık davranmazsanız, bu yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Büyük engelleri aşmayı başaracağınız bir durumdasınız, eğer bu yoğun duyguları yaratıcı ve aklı başında bir şekilde kullanırsanız, büyük tatminler ve başarılar elde etmeniz söz konusu.

İş yaşamınızda projenizle ilgili daha detaylı olarak inceleme yapmanız gerekebilir. 20 Mart'ta Güneş'in Koç'a girmesiyle İlkbahar Dönümü ve astrolojik yıl başlıyor. Koç güneşinin enerjisi, Mars'tan ve Plüton'dan gelen ciddi dik açılarla test ediliyor.

Mars 7. eviniz olan Ortaklıklar Evinize girerek ilişkinize yeni bir dinamizm katıyor. Bu sizin mevcut ilişkinizi derinleştirmeniz veya yeni bir ilişkiye başlamanız için harika bir zaman. Aynı zamanda plan veya projenizi başkalarına duyurmak için de uygun bir zaman. Sizden daha hırslı kişiler tarafından zorlandığınızı hissedebilirsiniz, bu durumda savaşmak yerine orta yolu bulmaya çalışın.

Kova Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay engellere ve sorumluluklara toslayacağınız bir zıtlıklar ayı. Ama önünüze çıkacak fırsatlarla ilgili o kadar heyecanlısınız ki, harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Programınızı ayarlama ve başarıyla başarısızlığı birbirinden ayıran detaylar konusunda baskı hissediyorsunuz. Duygularınız her zamankinden daha atak, zira hayalci Balık 7 Mart'ta durumunda endişeli hayallerinizi harekete geçiriyor. Bu da kendinize güveninizin azalmasına yol açabilir. Bahis yüksek gibi görünse de, siz de en ufak şeylerden bile yenilebileceğinizi düşünseniz de, şimdi korkularla yüzleşme zamanı.
Kimseye suç bulmayın. Hislerinize sahip çıkarak olabildiğince sevecen bir şekilde ortaya koyun ve sorunlar belirdikçe halledin. Tatlı Venüs, 12 Mart'ta burcunuzdan çıkarak önce şefkatli Balık'a, ardından da 14 Mart'ta Merkür'e giriyor. Bu durum sezgilerinize güvenmeniz ve hislerinize göre hareket etmeniz konusunda sizi cesaretlendirecek. Güneş'in 20 Mart'ta öncü Koç burcuna girmesi ilkbahar ekinoksunu işaret ediyor. Bu da bir maceraya atılmanın tam zamanı. Zira doğal enerjiler yeni olan her şeyi destekliyor. Güneş'in Mart'ta Pluto'yla açı yapmasıyla birlikte aynı gün stresli dolunay durumu en harika fikirlerinizin arkasından gidebilecek gücünüz olup olmadığını test edebilir. Neyse ki, Jüpiter'le Uranüs'ün 28 Mart'ta -ve daha sonra 21 Mayıs ve 12 Kasım'da açı yapmaları kendinizi iyi hissettirecek pozitif enerji ortaya çıkararak mali konulardaki şanslarınızı da kuvvetlendiriyor.

Enerjik Mars eğlenmeyi seven 5. evinizden çıkarak 4 Mart'ta anaç Yengeç'e ve sizin İş eviniz olan 6. evinize ilerliyor. İşinizle ilgili ciddi olmanız gerektiğinin farkında olsanız bile Mars'ın 7 Mart'ta iktidar sahibi Plüton'la 180 derecelik açı yapmasının ortaya çıkaracağı yoğunluğa hazırlıklı olmayabilirsiniz. Bu kuvvetli karşılaşma, 2 Ocak'ta Mars'la Plüton'un karşılaştığında ortaya çıkan çekişmeyi anımsatabilir. Kafası karışık Balık'ın 7 Mart'ta değişken Uranüs'le birleşmesi duygularınızı artırarak başkalarının görüşlerini dikkate almadan kendinizi ifade etme konusunda sizi kışkırtabilir.

Balık Burcu Mart 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Mart Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Mart 2013 Balık Burcu Yorumu

Teşvik edici Mars Mart burç değiştiriyor ve aynı zamanda sizin duygularınıza göre davranmanızı sağlayacak. Gönül işlerinize öncelik vermek ve yaratıcılığınızı göstermek sırası artık sizde. Genellikle duygularınızı belli ediyorsunuz, bununla birlikte şimdi diğer kişiler daha çekici gelecek şekilde, bir amaçla duygularınızı daha dolaysız yoldan gösterebiliyorsunuz. Hassas Balık burcu Yeni Ay'dayken Martta şaşırtıcı Uranüs İle yakın ilişkisi bu ay sakin kalmanızı güçleştirebilir.


Bunlar, dramatik olayların gerçekleşmesi ve uyarılmadan verilen güçlü tepkiler olabilir. Sizin için devrim niteliğinde olan bu gücü, eski alışkanlıklarınızı bırakarak ve yeni, değişik deneyimlerde bulunarak üretken bir şekilde uygulayabilirsiniz. Yaratıcı Venüs ve Entelektüel Merkür 12 ve 14 Mart tarihlerinde ayrı ayrı Ruhsal Balık burcuna giriyorlar. Burcunuzdaki hızlı hareket eden bu gezegenlerin varlığı, hayatınıza sihir, hayal gücü ve idealizm katıyor. Bunun meydana getirdiği büyük umutlar gerçekler üzerinde kontrolü kaybetmenize ve sizi düşünmeden verilen kararlara sevk etmeye yeterli olabilir. Aklınızın veya kalbinizin yapacağı yolculuğun sınırı yok, fakat bir ayağınızı yere sağlam basmak sizin hayaller âlemine sürüklenmenizi önleyecektir.

Venüs, kendi özel kabiliyetlerinizin farkına varmanızdan dolayı sizi daha çekici kılarak 12 Mart'ta yumuşak huylu Balık burcuna giriyor. 13 Mart'ta, güçlendirici Venüs-Plüton açısı derin isteklerinize açıklık getirerek bu hassas ve idealist geçişi yumuşatıyor. 14 Mart'ta gerçekleşen Pratik Mars- Satürn açısı diğer insanlarla verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı oluyor ve Merkür'ün düşsel Balık burcuna girmesiyle oluşan fikirleri kuvvetlendiriyor. İlişkiler

2013, 2013 Susan Miller, 2013 Susan Miller MArt Ayı Burç Yorumlar, MArt, Mart Ayı Burç Yorumları,mart Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Susan Miller, Susan Miller,  2013, Susan Miller,  mart 2013, Susan Miller, mart ayı, Susan Miller, astroloji, Susan Miller ay yorumları, Susan Miller burç, Susan Miller burç yorumları, Susan Miller, Yorumları

Kadincaforum.net
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2013, 08:54:34 ÖS Gönderen : SmBRN »

WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: Nisan 25, 2024, 08:43:34 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları e-book, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programı, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunları, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları e-kitap, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları hikayeleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haberleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları videosu, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları şarkı sözleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları hileleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları scripti, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları filmi, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları ödevleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yemek tarifleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları driverları, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları smf, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS »
Avatar Yok

uchideshii
*
Üye No : 128317
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 4
Karizma = 0


Teşekkürler.
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9636 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5642 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4119 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
KaraElmas 7 4330 Son Mesaj Ağustos 31, 2013, 02:11:16 ÖS
Gönderen : nevalcan
2014 Mart Ayı Burç Yorumları - 2014 Mart Ayı Genel Burç Yorumları
Burçlar
KinqS 5 2109 Son Mesaj Eylül 14, 2014, 07:14:15 ÖS
Gönderen : sevqa


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular