0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 2554 Kere Okundu.)
« : Temmuz 22, 2013, 04:08:31 ÖÖ »

KaraElmas
*
Üye No : 34974
Yaş : 36
Nerden : Zonguldak
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 149
Mesaj Sayısı : 1 376
Karizma = 10067


2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Ağustos Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Ağustos 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Koç Burcu Yorumu

Ağustos ayında bağımsız davrananı ayacak, başkalarının kurallarına uymak zorunda kalacaksınız. Bu dönem Koçların sabırlı olmayı öğreneceği dönem olacaktır.Her şeye rağmen zevk alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Eğer durumu düzeltmek için yapılacak pratik bir çözümünüz varsa yapın. Yoksa hayatın tadım çıkarın. Hayatın düşük ritmine rağmen mali durumunuz çok iyi. Ayın 22'sine kadar dinlenirken para kazanacaksınız. Spekülasyon İşinde şansınız yaver gidebilir. Kişisel yaratıcılığınızı pazarlayabilirsiniz.
Ayın 22'sinden sonra gezegeniniz Terazi burcuna girecek ve sıkı çalışmalarınızın karşılığı olan çok iyi bir getiri sağlayacaksınız. Bu ay yolculuğa çıkma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu ay yolculuk için en iyi zaman 30 Ağustos'tur. Ayın 23'ünde daha ciddi bir çalışma dönemine giriyorsunuz. İş odaklı hedefleriniz gerçekleştirmeniz bu dönemde iyi olacaktır. Bu işler sıkıcıdır fakat yapılmalıdır. Bu dönemde sağlığınıza önem vereceksiniz. Gelecek ay sağlığınız daha da önem kazandığında bu ay yaptıklarınız İşinize yarayacak.
Bekâr Koçlar ayın 22'sine kadar aşk oyunları oynayacaklar.

Aşk ilişkilerinin hareketli olduğu bir dönemde bulunmanıza rağmen, ciddi aşkların bu aralar filizlenmesi söz konusu değil. Aşk bir tür eğlence sizin için. Ayın 22'sİnden sonra aşk gezegeniniz Terazi burcuna giriyor ve bu yüzden aşk için daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Ayrıca yıkıcı eleştirilerden kurtulmaya çalışmalısınız. Terazi burcundaki Venüs oldukça seçici olabilir ve bu sevdiklerinizden onlara karşı takındığınız tavrın aynısınız göreceğiniz anlamına gelir. İlişkinizde hata aramaktan vazgeçmelisiniz.

Boğa Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Boğa Burcu Yorumu

Ayın 23'üne kadar sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecek bundan sonra ise olağan sağlığınıza ve canlılığınıza kavuşacaksınız. Sağlığınız iyileştirmek için, yukarıda yıl genelindeki sağlık durumunuz İçin olan bölümü okumanızı ve uygulamanızı öneririm. Bunun yanında ayın 22'sine kadar kalbinize ve bağırsaklarınıza dikkat edin. İyi bir perhiz İşinize yarayabilir.

Ağustos ayında aşk hayatınızda gelişecek. Aşk hayatınız hakkında önemli kararlar almalısınız. Ayın 23'ünden sonra evliler Boğalar, evliliklerinde daha fazla uyum bulacaklar. Yürümekte olan İlişkiler daha uyumlu bir hale gelecek. Ayın 23'ünden sonra bekârlar birçok aşk fırsatı yakalayacaklar. Ancak unutmayın ki; gerçek aşk için zaman gereklidir.

Ayın 23'üne kadar burcunuzun ev ve aile alanlarını kapsayan 4. eviniz hala olacak. Bu nedenle daha önce yazdıklarım ayın 23'üne kadar geçerliliğini koruyacak.
Güneş burcunuzun 5. evine ayın 23'ünde girecek. Burcunuzun efendisi olan Venüs ise 22'sinde girişini gerçekleştirecek. Yeni bir kişisel zevkler dönemine giriyorsunuz. Hayattan zevk alma zamanı. Çocuklarla daha fazla zaman geçireceksiniz. Daha genç hissedeceğinizden çocuklarla iyi anlaşacaksınız.

Bu ay burcunuzun batı yakası daha baskın olacak. Aylarca bağımsızlığın tadım çıkardınız şimdi biraz sosyal ilişki zamanı. Geçtiğimiz birkaç aydır yarattığınız koşullarda yaşayacaksınız. En iyi şekilde uyum sağlamaya çalışın ve gelecek bağımsız döneminizde (gelecek Ocak) ne yapmalıyım diye düşünün.
Şanslı Günler: Ağustos 1, 2, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30

İkizler Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Ayın sonunda aşk gezegeniniz geri çekilme hareketine başlayacak. Bu yüzden eğer aşk hakkında alacağınız önemli bir kararınız varsa bunu önceden alın.Aşk geçen ayın sonunda karmaşıklaşmaya başladı ve bu durum ayın 23'üne kadar devam edecek. Sevdiğiniz insanla kısa dönemli tartışma yaşayabilirsiniz. Bekârlar buluştukları insanlardan pek hoşlanmayabilirler. Ama bu durum aym 23'ünden sonra değişecek. Aşk mutluluk getirecek. Aşk fırsatları ailenizin bağlantılarından gelecek.
Gideceğiniz yönü kaybedeceksiniz, ne yapacağınızı, nereye gideceğinizi şaşıracaksınız. Özelikle bu dunun aşk konusunda geçerli olacak. Ama üzülmeyin, bu geçici bir durum.Bugünlerde yıldız haritanızın alt yarısı güç kazanacak. Bu sizin burcunuzun gece yarısı, değişimlerin ve mucizelerin gerçekleşme zamanı. Herkes günün Güneş'in doğuşuyla başladığına İnansa da esas olarak gün gece yarısı başlar. Kariyerinizle İlgili hayaller kurun ve üzerinde çalışın. Şimdi gece yansının içsel güçleri sizin için çalışıyor. Kariyer gezegeniniz hala geri çekilme hareketini devam ettiriyor ve burcunuzun kariyer merkezi olan 10. eviniz ayın 6'sından sonra boş. Ailenize ve psikolojik durumunuza odaklanın ve duygusal uyumu korumaya çalışın.

Ayın 23'ünden sonra sağlığınız daha bir hassas duruma gelecek. Bugünlerde yapılacak en iyi şey rahatlamak ve dinlenmek. Eğer enerji seviyeleriniz düşerse her tür hastalığa karşı korunmasız kalırsınız. Yıllık raporda bahsedilen önlemleri uygularsanız sağlığınızı güçlendirmiş olursunuz. Ayrıca bu dönemde kalbinize de dikkat edin.

Aym 8'inden 13'üne kadar Mars, Plüton ile karşılaşacak. Riskli ak-tivitelerden kaçının, tartışmalardan uzak durun. İnsanlar bu dönemde aşırı reaksiyon göstermeye eğiliminde olacaklardır. Araba kullanırken de dikkatli olun. Riskli bir ameliyat varsa bunu daha ileri bir tarihe almakta yarar var.
Şanslı Günler: Ağustos 3, 4, 12, 13, 22, 23, 31

Yengeç Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Gezegenlerin gücü şimdi burcunuzun alt kısmında yoğunlaşıyor. Şu anda yılınızın "gece"sindesiniz, bu bir dinlenme ve tazelenme dönemidir. Kariyer sorumluluklarınız olduğu doğru ama daha çok ailenizle ilgilenmelisiniz. Ayın 3'ünden sonra burcunuzda olacak olan Mars size kariyer fırsatları getirecek. İsteseniz bile kariyerinizde başarıdan kaçamayacaksınız.

Bu ay kariyer gezegeniniz ayın 8'inden 13'üne kadar Uranüs ve Plüton'un etkisiyle stresli aktiviteler getirebilir. Ayın 21'inden 27'sine kadar Satürn bu etkiyi dengeleyecek. Mars bu ay burcunuzda olacak ve bu size büyük bağımsızlık verecek. Hayatınızda istediğiniz şartları yaratabileceksiniz. Bırakın dünya size uyum sağlasın. Kısa zamanda daha fazla kazanacaksınız. Mars burcunuzdayken sinirlerinize hâkim olun ve acele etmeyin. Her şeyi arzu etmeniz bazen kazalara neden olabilir. Başkaları ile konuşurken ses tonunuza dikkat edin.

Bu ay sağlığınız orta seviyede ama hala dikkat etmeniz gerekiyor. Yıllık rapordaki yorumları okuyun.
Şanslı Günler: Ağustos 5, 6, 14, 16, 24, 25

Aslan Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Aslan Burcu Yorumu

Gezegenlerin geri çekilme hareketleri Ağustos ayında artacak. Bunun yazın, yani insanların tatilde oldukları bir dönemde olması gayet iyi. Bu dönem şehirden kaçmanız için iyi bir dönem.Para gezegeniniz ayın 3'ünden 26'sına kadar geri çekilecek. Çok önemli finansal kararlar almamaya çalışın. Finansal hesaplarınızı dikkatlice inceleyin, nerede düzeltme ve değişiklik yapabileceğinize bakın. Bu ay çok spekülasyon işine daldınız ve şansınızda İyi gidiyor, ama biraz ölçülü olmakta fayda var.

Gezegenlerin geri çekilmelerine rağmen bu ay verimli bir ay. Ayın başında Merkür ve Jüpiter güzel etki yaratıyor. Aym 23'ünden sonra ise Güneş ve Venüs, Jüpiter'le birlikte çok güzel bir etki yaratacaklar. Bunlar, size, finansal iyimserlik, başarı ve artış getirecek. Ayın 23'ünden başlayarak yıllık finansal zirvenize çıkacaksınız.

Aşk ilişkileriniz bu ay mutlu seyredecek. Ancak gelişmeler geçen aylardan daha yavaş ilerliyor çünkü aşk gezegeniniz geri çekilme hareketine başlamış durumda. Bu yüzden aşkı serbest bırakıp kendi kendine gelişmesini izleyin.

Riskli aktivirelerden kaçının. Sevdiğiniz kişilere karşı daha sabırlı davranın. Kavga ve tartışmadan uzak durmaya çalışın.
Şanslı Günler: Ağustos 8, 9, 17,27, 28

Başak Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Başak Burcu Yorumu

Ağustos ayı Başak burcu için bolluk ve bereket ayı olacak. 23 Ağustos tarihine kadar inanç ve sağduyunuzu dinleyin. Belki hemen sonuç almayabilirsiniz ancak 23 Ağustos civarında oldukça güzel paralar kazanacaksınız. Para her zaman nakit olarak gelmez bazen para kazanma imkânları ortaya çıkarak size büyük olanaklar sağlarlar. Bu ay servet Başakları her yerde arıyor olacak. Bu ay vücudunuza, imajınıza ve görünüşünüze yatırım yapabilirsiniz. Gösterişli giyim tarzınız sizi zengin gösterecektir. Bu ay altın ve toprak tonlarında aksesuarlar kullanmaya çalışın.
Sağlığınız hala geri çekilme hareketi içinde olan sağlık gezegeninize rağmen gayet iyi olacak. Yalnız bu dönemde beslenme düzeninizi değiştirmeye çalışmayın. Gezegen haritanızın doğu yakasında toplanmış olan gezegenler size sonsuz özgürlük tanımaktalar. Bu ay insanlar sizin için önemli olsalar da, onlara fazla gereksiniminiz olmayacak. Bu dönem özgür lüğün verdiği hazzı yaşayacaksınız. Beklentileriniz doğrultusunda koşulları değiştirmek bu ay sizin için çok kolay olacak. Ağustos ayında Başaklar, isteklerini belirleyecekler ve dünya onların bu isteklerine uyacak.

23 Ağustos itibarı ile gezegenlerin güç dengesi dönencenizin alt kısmına kayacak. Şimdi adeta dönencenizde olan güneş batımmı seyredeceksiniz. Gün batımlaı her zaman harika bir tablo yaratırlar ve siz de bunun tadını çıkartmaya bakın. Kariyer hedefleriniz gerçekleştiğinden artık enerjinizi bundan altı ay sonra gerçekleşecek gün doğumuna hazırlamaya başlamalısınız. Bu dönemde kariyer amaçlarınızın peşini bırakmayacaksınız ancak eskisi gibi bu konuda hırslı olmayacak ve geleceğe dönük planlamaya önem vereceksiniz.

23 Ağustos tarihinde Güneş'in 1. evinize yerleşmesiyle bu yılın kişisel zevk zirvesine yükseleceksiniz. Güneş, vücudunuz ve görünüşünüzü güzelleştirmenize yardımcı olacak. Bu ay bedensel ve ruhsal zevklen tadacaksınız. Bu ay, Venüs'ün dönencenizde yer alması güzelliğine güzellik katacak. Herkesin fark edeceği ve dünya ötesi bir güzellik yansıtıyor olacaksınız. İçinde bulunduğunuz ilişki, yeni ve iddialı imajınızla örtüşmeyebilir. Bu süreçte siz ve sevgilinizin karşılıklı olarak birbirinize özgürlük tanımanız gerekecek. Bu şekilde davranmaya başladığınızda aranızdaki problemler ortadan kalacaktır.
Şanslı Günler: Ağustos 1, 2, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30

Terazi Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Terazi Burcu Yorumu

3 Ağustos sonrası gezegenlerin büyük bölümünün doğudan batıya göç etmesi sonucu Teraziler özgürlük düzlemine girecekler. Sosyal yönü kııvvelli olun Teraziler özgür vc bağımsız kararlar yerine, toplumlu uyum İçinde hareket etmeyi daha fazla severler, Ancak yine de bu dönemin tadını çıkartmaya bakmalısınız,
Aşk hayalınız bu ay oldukça hassas bir dönemden geçiyor olacak. Sevdiklerinizin kapris ve yanlış anlamalarına sabırla yaklaşmalı ve onları kaybetmek istemiyorsanız anlayışlı olmayı denemelisiniz.
Bu ay sevdiklerinizin riskli sporlar yapmasını önlemeye çalışmalısınız.3 Ağustos tarihinde aşk gezegeniniz 10. eviniz olan kariyer evinize yerleşecek. Bu dönemde eşiniz, sevgiliniz ve dostlarınız iş yaşamlarında büyük aşamalar kaydederek büyük projeler içinde yer alacaklar. Böyle bir dönemde en ufak anlaşmazlıklar büyük zararlara neden olabilir. Bu nedenle sevdikleriniz, eşiniz ve dostlarınızla olumsuz tartışmalara girmemelisiniz. Sevdiklerinizin başarı hırsları karşılığında kariyerlerinde yaptıkları büyük atakları kendinize örnek almalısınız. Bu dönemde arkadaş ve dostlarınızdan kariyeriniz konusunda büyük destek alacaksınız.

Geçen ay parasal konularda yaptığınız önemli değişiklikler bu ay da devam edecek. Bankacı, borsacı veya bankanızı değiştirebilir ya da portföy ve yatırımlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu noktada biraz riskli finansal kararlar alabilirsiniz. Başarılı olursanız büyük para kazanacaksınız.
Şanstı Günler: Ağustos 3, 4, 12, 13, 22, 23, 31

Akrep Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

22 Temmuz tarihine kadar aşk gezegeninizin 10. evinizde kalması nedeni ile hala aşk hayatınızda zengin ve güçlü adayların peşinde olacaksınız. Yöneticiler, patronlar ve kariyerinizdeki Önemli insanlarla romantik ilişki yaşama şansınız bu dönemde oldukça yüksek olacak. Bu dönemde statüsü yüksek insanlarla kurduğunuz ilişkiler sizin kariyeriniz açısından da İyi olacak. Sosyalleşme faaliyetleriniz iş toplantıları ve iş arkadaşlarınızla katılacağınız partiler etrafında şekillenecek ve bu yolla kariyerinizde gelişme kaydedeceksiniz.

23 Ağustos sonrası aşk gezegeniniz Başak dönencesine girecek ve aşka bakış açınız değişmeye başlayacak. Bu dönemde sevdiklerinizden aşk yanında arkadaşlık ve dostluk bekliyor olacaksınız, İlişkilerinizde mükemmeliyet arayışınız Venüs gezegeninin Başak dönencesinde bulunmasından kaynaklanacak. Bu dönemde sevdiklerinize eleştiri yöneltmekten kaçınmalısınız.

7 - 13 Ağustos tarihleri arası sağlık gezegeniniz olan Mars'ın, Plüton ve Uranüs ile içinde bulunduğu durum kazalara neden olabilir. Bu nedenle aracınızı kullanırken dikkatli olmalı, insanlarla gereksiz kavgalara girişmemeli ve gözü pek davranmamalısınız. Bu dönemde aile bireyleriniz anne ve babalarınızın da bu konularda dikkatli olmaları gerekmektedir.
Şanslı Günler: Ağustos 5, 6. 14, 15, 16, 24, 25

Yay Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Yay Burcu Yorumu

Geçen ay 7. evinizde bulunan Mars, aşk İlişkilerinizde sürtüşme ve çekişmelere neden olmuş olabilir. Matta daha Önce ciddi baktığınız ilişkinizin aslında çok zayıf olduğunu görmüş olabilirsiniz. Bu ay 3 - 26 Ağustos tarihleri arası aşk gezegeniniz geri çekilme hareketinde olacak dolayısı ile aşk yaşamınızı ve içinde bulunduğunuz ilişkiyi gözden geçirmek için uygun bir dönemde olacaksınız. Unutmayın ki ilişkilerde olumlu gelişme sağlamak için her zaman sizin bir yol aramanız ve yöntem geliştirmeniz gereklidir.

8 Ağustos tarihine kadar ilişkisi olmayan Yaylar iş arama süreçlerinde veya işyerlerinde tanışacakları kişilerle romantik ilişkilere girebilirler. Merkür gezegeninin 9. evinize girmesiyle aşk İlişkileri okul veya eğitim ortamlarında karşınıza çıkacaktır.

Parasal durumunuz her geçen gün daha iyiye gidecek. Sevdiğiniz kişi veya ortaklarınız yeni yatırımlar arifesinde sizinle yeni bir ortaklık kurmak isteyebilirler. Bu ay spekülasyon niteliği taşıyan yatırımlardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

Haziran ayından beri işinize verdiğiniz önem, iş ahlakınız ve sıkı çalışmanız bu ay meyvelerini vermeye başlayacak ve siz 23 Ağustos tarihinde kariyer zirvenize ulaşacaksınız. Bu başarınızı sosyal ilişkileriniz, rş arkadaşlarınızla uyumunuz, seyahat etmeyi sevmeniz vc en önemlisi alın terinize borçlusunuz. Merkür gezegeninin geçen ay 10. evinize girmesiyle beraber sevgiliniz veya eşiniz de kariyerinde güzel günler yaşayacaktır.
Şanslı Günler: Ağustos 8, 9, 17, 18, 27, 28

Oğlak Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay hayatınızı nasıl yaşadığınızı değerlendirip daha iyi yaşamak için neler gerektiğini öğreneceksiniz. Yaşamla ölüm arasındaki bağlantıyı çözdükçe 8. evinizde hızla ilerleyerek daha derin bilgi seviyelerine ulaşacaksınız. Ayın 23'nden sonra 9. eviniz güçlendikçe inanç ve yaşam felsefenizde büyük derinleşmeler olacak.

Bu ay sağlığınız daha iyiye gidecek ve kalbinize gerekli özeni gösterdiğinizde daha da iyi hissedeceksiniz. Bu ayın 5-23 arası anne ve babaların araçlarını dikkatli kullanmaları ve tartışmalardan uzak kalmaları gereklidir. 21-27 Temmuz arası aile bireylerinize karşı daha anlayışlı davranmalısınız. Evinizde gerekli güvenlik önlemlerini bu ay ihmal etmeyin.

Mars gezegeninin 3 Temmuz tarihinde 7. evinize girmesiyle bu ay aşk ve evlilik yaşamınız çok hareketli geçecek gibi görünüyor. Aşkta daha atak ve kararlı olacaksınız. Elde etmek istediğiniz kimseye çok daha rahat yaklaşacaksınız. Diğer taraftan evlilik ve ilişkilerde eşiniz bu ay daha sinirli olacak ve sizin onu iyi idare etmeniz ve olgunluk göstermeniz gerekecek. Aile içinde sosyal toplantılar artacak belki de bekârlar için aileleri uygun adayları ayarlayarak onları tanıştıracaklar.

Ayın 23'ü itibarıyla iş ortaklarınız kısa vadeli parasal amaçlarına ulaşıp daha ruhsal konularla ilgilenmeye başlayacaklar. Maddi olarak tatmin olan ortaklarınız size yardımcı ve eli açık davranacaklar.
Şanslı Günler: Ağustos i, 2, 10, 11, 19, 20, 21, 29, 30

Kova Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay çalışan Kovalar her zamankinden daha fazla çalışacak işyerlerindeki bazı problemlerle uğraşacaklar. İş arayan Kovalar ise bu süreçte evlerine yakın işlere bakmaları sayesinde yeni iş olanakları elde edecekler.
Sosyal yaşamda 23 Ağustos'a kadar zirve yaşamaya devam edecek olan Kovalar bu ay boyunca pek çok toplantı, parti ve eğitime katılıp arkadaşlarıyla beraber olma şansı yakalayacaklar.

13-20 ağustos arası aşk gezegeninizle beraber hareket edecek olan Venüs bekâr Kovaların ciddi aşk arayışlarına başlamalarına neden olacak. Bu süreçte yaşamınızda Önemli birine rastlama olasılığınız oldukça yüksek olacak. Tanışmaların pek çoğu bu ay içinde aile kanalıyla gerçekleşecek.

23 Ağustos tarihine kadar dinlenmeye ve rahatlamaya devam etmeniz sağlığınız için gerekli. Eğlence ve hayattan zevk almak en güzel ilaç olduğuna göre enerjinizi boşa harcamayın ve yaşamdan zevk almaya çalışın. Ağustos ayı içinde kaslarınızı sağlam tutmak için egzersizlere ağırlık vermelisiniz. Ayrıca bu dönemde yüz, baş ve baş derinize özen gösterin. Adrenalin seviyemizi doğru düzeyde tutmak için korku, öfke ve pişmanlık duyguları yaratacak hareket ve davranışlardan kaçınmamız gereklidir.

Daha önce de söylediğimiz gibi geçmişimizle yüzleşmek ve çözülmemiş problemleri ortadan kaldırmak biz insanlar İçin çok önemlidir. Güneş ve Venüs'ün ortak hareket ettikleri süreçte Kovalar da bu yüzleşme dönemini yaşayacaklar. Geçmişten gelen problemlerin üstüne gidip onları çözerek onarh geçmişe gömebilir ve ruhumuzu besleyebiliriz.

Bu ay araç kullanırken, konuşmalarınızda dikkatli davranın, kırıcı sözler söylemekten ve tartışmalardan kaçının. Kardeşleriniz için de aynı kurallar bu ay geçerli çünkü bu ay belli dönemlerde Mars, Uranüs, Plüton ve Satürn ile beklenmedik şekillerde ortak hareketlere girişecek. Bu ay kardeşlerinize karşı sabırlı ve anlayışlı olun çünkü onlar bu ay oldukça hassas bir dönemlerinde olacaklar.
Maddi durumunuz bu ay oldukça durağan ve Neptün'ün 1. evinize

Balık Burcu Ağustos 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

3 Ağustos tarihinde parasal gezegeniniz İkizler dönencesinden çıkarak Yengeç dönencesine girecek. Temmuz ayında tahmin ettiğimiz parasal eğilimlerin bu ay da devam etmeleri beklenmekte. Bu ay yine ev ve ailenize harcamalarınızı yoğunlaştıracaksınız fakat aynı zamanda aileniz kanalıyla gelir de elde edeceksiniz. Para kazanmak insan ruhuyla yakın İlişkisi olan bir konudur ve bu ay siz oldukça inişli çıkışlı bir ruh hali göstermektesiniz. İnsanların ruh halleri olumlu olduğu sürece mantıklı ve isabetli kararlar almaları kolaylaşır. Diğer taraftan olumsuz ruh hali insanların parasal konularda hata yapmalarına neden olabilir.
Bu ay önemli alımlar veya yatırımlar yapmadan önce iyice düşünün hatta bir gün düşünmeden bu konularda harekete geçmeyin. Parasal konularda karar vereceğiniz zamanlar ruh yapınızın huzurlu ve ahenkli olduğuna emin olun.
3 Ağustos tarihinden itibaren parasal gezegeniniz 5, evinizde yer alacak. Bu yeni hareket size daha riskli ve cesur finansal hareket etme tarzı getirecek. Yukarıda söylediğimiz gibi yatırımlar öncesi mutlu ve huzurlu olmaya bakın. İnsan mutluyken daha kolay ve hızlı para kazanır. Eğer çocuklarınıza yatırım yaptığını düşünen tiplerdensiniz onların parlak gelecekleri ve size gösterecekleri saygı ile sevgi bu yatırımlarınızı fazlasıyla ödeyecektir. Ağustos 2013 'de para kazanmayı eğlenceli hale getirip zevk aldığınız sürece getiriniz kesinlikle artacaktır.

Geçen ay başlayan çoğunluk gezegenin doğudan batıya hareketi yıisonuna kadar kendi başınıza özgür olarak çevrenizi ve koşullan değiştirme yeteneğinizi azaltacak ve bu süreçte başkalarının verdiği kararlara uygun olarak yaşamınıza devam edeceksiniz. Aslında belli sürelerde kendimizi sorumluluktan uzaklaştırarak dinlenmemiz bize enerji kazandıran bir faaliyettir. Siz de bu yılın geri katan kısmında bu lüksten yararlanın. Bu dönemde başarılı olmanız sosyal iletişim yeteneğinize bağlı olacaktır.
Şanslı Günler: Ağustos 5, 6, 14, 15, 16, 24, 25

Bir "parçam" vardı aynı ben gibi
Bir kalbim vardı camdandı sanki ...
İnsanı en çok en sevdiği acıtırmış ya hani
En çok sevdiğim incitirken beni...
 
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: Mart 29, 2024, 03:27:17 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları e-book, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programı, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları e-kitap, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları hikayeleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haberleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları videosu, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları şarkı sözleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları hileleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları scripti, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları filmi, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları ödevleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yemek tarifleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları driverları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları smf, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Temmuz 26, 2013, 10:37:56 ÖS »
Avatar Yok

register
*
Üye No : 142371
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 144
Karizma = 0


Paylasim icin teşekkürler...
Yanıtla #2
« : Temmuz 29, 2013, 01:00:47 ÖÖ »
Avatar Yok

mine_yln
*
Üye No : 142552
Nerden : Amasya
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 379
Karizma = 0


Teşekkürler Gülmek :) Umarım yazanlar gerçek olur Gülmek :)
Yanıtla #3
« : Temmuz 30, 2013, 09:03:17 ÖÖ »
Avatar Yok

jangoras
*
Üye No : 142673
Nerden : Zonguldak
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 11
Karizma = 0


Teşekkürler. Güzel bir ay bizi bekliyor.
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4103 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
25 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 794 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:00:57 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
26 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 771 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:01:40 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
27 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 4 1337 Son Mesaj Ağustos 31, 2013, 12:36:57 ÖS
Gönderen : cos179
2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla)
Burçlar
[*KaRMaKaRıŞıK*] 0 1582 Son Mesaj Ekim 31, 2015, 09:37:57 ÖÖ
Gönderen : [*KaRMaKaRıŞıK*]


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular