Duyurular
27.10.2007 yılında kurduğumuz webcanavari.net Bugün itibariyle 12. yaşına girmiş bulunmaktadır. Bu uzun süre zarfında desteklerini esirgemeyen eski / yeni ve mevcutta bulunan yönetim kadromuza, saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederiz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: Ayşe Şule Bilgiç  (Okunma Sayısı: 1207 Kere Okundu.)
« : Kasım 25, 2008, 08:48:06 ÖS »
Avatar Yok

HaRMLeSS
*
Üye No : 11689
Yaş : 27
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 56
Mesaj Sayısı : 1.195
Karizma = 847



Ayşe Şule Bilgiç 1977 yılında Van'ın Kağızman ilçesinde dünyaya geldi.


Marmara Üniversitesi İletişim bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı ve hem tiyatro sahnelerinde hemde televizyon dizilerinde rol aldı. Birçok reklam filminde oynadı.


Ayşe Şule Bilgiç tam bir motor sporları hayranıdır, ayni zamanda bu sevdasını gazete yazarlığına da dönüştürmüştür. Uzun bir dönem Hürriyet'in Otoyaşam ekinde Rüzgârın Kızı adıyla motosiklet severlerin keyifle takip ettiği bir köşe hazırlamıştır. CNNTurk'te yine aynı isimde bir program hazırlayıp sunmuştur. Pen Ajans d'arcy'de reklam yazarlığı yapıp, 27. Copy Break yarışmasında üçüncülük kazanmıştır.

Ayşe Şule Bilgiç birçok televizyon dizisinde ve reklamda rol almıştır. Kurşun Yarası isimli dizide Isadora adında bir Rum hatunu canlandırmıştır. Atv'de bir dönem yayınlanmış olan Baba dizisinde Pelin Batu'nun canlandırdığı karakterin kardeşini oynamıştır. Duru kepek şampuanı ve Aria reklamlarında oynamıştır.


Filmografi  - TV Dizisi

Hacı, 2006
Güz Yangını, 2005
Kurşun Yarası, 2003
Baba, 2003
Bir İstanbul Masalı, 2003
« Son Düzenleme: Mart 15, 2009, 11:49:15 ÖÖ Gönderen : EmiLy* »

Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) Görmek
2) Duymak
3) Dokunmak
4) Tatmak
5) Hissetmek
6) Gülmek
7) Sevmek...
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222.152


View Profile
Re: Ayşe Şule Bilgiç
« Posted on: Ocak 24, 2020, 08:12:44 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: Ayşe Şule Bilgiç e-book, Ayşe Şule Bilgiç programı, Ayşe Şule Bilgiç oyunları, Ayşe Şule Bilgiç e-kitap, Ayşe Şule Bilgiç download, Ayşe Şule Bilgiç hikayeleri, Ayşe Şule Bilgiç resimleri, Ayşe Şule Bilgiç haberleri, Ayşe Şule Bilgiç yükle, Ayşe Şule Bilgiç videosu, Ayşe Şule Bilgiç şarkı sözleri, Ayşe Şule Bilgiç msn, Ayşe Şule Bilgiç hileleri, Ayşe Şule Bilgiç scripti, Ayşe Şule Bilgiç filmi, Ayşe Şule Bilgiç ödevleri, Ayşe Şule Bilgiç yemek tarifleri, Ayşe Şule Bilgiç driverları, Ayşe Şule Bilgiç smf, Ayşe Şule Bilgiç gsm
Yanıtla #1
« : Aralık 01, 2008, 05:52:30 ÖS »
Avatar Yok

FeMoX
*
Üye No : 570
Yaş : 29
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 2803
Mesaj Sayısı : 5.853
Karizma = 39


Paylşm İçin teşekkürler =)

Anahtar Kelime: Forum, Mp3, Program, Film, Webcanavari, Makale, Eğitim, Video, Resim, Upload, SMF, Vb, MyBb, Html, Visual Basic, Karikatür, Komik Resimler, Haberler, Güncel, Destek, İsimden Adres Bul, Seo, WebMaster, İstanbul, İzmir, Ankara, Oyun, Download, Counter Strike, Knight Online, İndir, Ceza, Sago, Ayben, Kolera, Pit10, ŞanıŞer, Memleket, Google, Yahoo, Bing, FaceBook, Sohbet, Radyo, Arkadaşlık, HitOfDevil, English Boards, Döviz Kuru, NoteBook Driver, RapCanavari, RockCanavari, Mp3Canavari, Face, Netlog, Sugar.
Yanıtla #2
« : Aralık 08, 2008, 09:47:43 ÖS »
Avatar Yok

By.TuRuT
*
Üye No : 773
Nerden : Rize
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 19239
Mesaj Sayısı : 48.229
Karizma = 65203


ellerine sağlık

İstek & Öneri ve Şikayetlerinizi: WeBCaNaVaRi'na Üye Olmadan Link'leri ve Kod'ları Göremezsiniz.
Link'leri Görebilmek İçin. Üye Ol. veya Giriş Yap.
Adresine İletebiliriniz.
Yanıtla #3
« : Aralık 27, 2008, 01:43:03 ÖÖ »
Avatar Yok

dreamily
*
Üye No : 6603
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 773
Mesaj Sayısı : 11.794
Karizma = 11817


teşekkürler paylaşım için
Yanıtla #4
« : Aralık 28, 2008, 06:00:47 ÖÖ »

blue_hyt
*
Üye No : 12134
Yaş : 30
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 1312
Mesaj Sayısı : 4.938
Karizma = 7183


emeğine sağlık

webcanavari - rapcanavari - rockcanavari - forum - film - mp3 - video - korku - sohbet - muhabbet - şiir - resim - makale - yazı
Yanıtla #5
« : Ocak 24, 2009, 12:31:37 ÖS »
Avatar Yok

Musty*
*
Üye No : 2609
Yaş : 27
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 2624
Mesaj Sayısı : 16.848
Karizma = 49


ilk defa gördüm bu kadını Zuhahaha teşekkürlerl.

Y.
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Sibel Bilgiç - Aşk Çarpsın Beni (2012)
Albüm Tanıtım
vexed 0 522 Son Mesaj Mayıs 17, 2012, 03:27:25 ÖS
Gönderen : vexed
Prof. Dr. Şule Yiğit
Doktorlar
Amphitrite 0 394 Son Mesaj Eylül 10, 2013, 08:22:45 ÖS
Gönderen : Amphitrite
Pratisyen Dr. Mehmet Celal Bilgiç
Doktorlar
Asortik Hatun 0 576 Son Mesaj Aralık 07, 2013, 06:57:44 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
Mekkeye Gidemedim - Basri Bilgiç
İslam'i Şiirler
imge34 0 545 Son Mesaj Aralık 13, 2014, 07:38:02 ÖS
Gönderen : imge34
Kız Kurusu - Hale Bilgiç
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
BÖRÜLCE 0 643 Son Mesaj Mart 17, 2015, 10:23:33 ÖÖ
Gönderen : BÖRÜLCE


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright © 2011 Simple Machines SiteMap | Arşiv | Wap | İmode | Konular