0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla)  (Okunma Sayısı: 1595 Kere Okundu.)
« : Ekim 31, 2015, 09:37:57 ÖÖ »

[*KaRMaKaRıŞıK*]
*
Üye No : 8763
Yaş : 32
Nerden : Kastamonu
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 493
Mesaj Sayısı : 3 487
Karizma = 4118






KASIM AYI BURÇ YORUMLARI 2015

KOÇ BURCU


Ayın Olumlaması:

Ben seviyor ve seviliyorum

11 Kasım yeni ay yay burcunda Yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevremizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyicidir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek, yeniliklere açık olmak bu Yeniayın güçlü enerjileri altında mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, Yeniayın heveslendirici enerjisi altında daha rahat çözümleme imkanı bulursunuz.ayrıca yeni ay sizin evinizde doğacak. Bu ay uzun bir seyahat yapma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir.6 Kasım Merkür,Neptün kombinasyonu,günlük hayatınızın  aşk ve ilişkilerde daha hassas duygusal ve romantik davranabiliriz. Kalbimizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakar ve verici olabilirsiniz. Ayın 7/8/9/10 günleri aşk ve ilişkilerde heyecanlı tutkulu ve hevesli olabileceğimiz günler. Daha dışa dönük, cesur dikkat çekici adımlar atabiliriz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabiliriz.Sezgileri çok geliştiğinin fakına varıyorsunuz.

İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç kenmeyeceksiniz.Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız kendinizle ilgili keşiflerde bulmak Sanaaçı yönetlerinizin farkında olabilirsiniz şarkı sözleri yazmak, müzik dinlemek, bir sanat galerisine gitmek resim yapmak ya da meditasyon için ideal bir zamandır. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapmanız,muhtemeldir.13 Kasım Güneş’le ayın arasındaki,kombinasyon size hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda yardımcı olacak.yaşam enerjiniz artıyor ev ve iş yerinde övgü ve takdir alabilirsiniz. Tabii ki duygular uyumlu olmasını sağlamak, olumlu bir görünüm tutmanızda bu dönem oldukça mümkün Ayın 13/14/15/16 günleri Pozitif insanlarla kendinizi çevreleyen ve sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsatre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. Süre giden ilişkilerde bazı Koçlar evlilik kararı alırken bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler.

15/16 17 Kasım-heyecanlı ve keyifli tarihleri… sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşin. Seyahatlerde, yurt dışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz.

20 Kasım Venüs pluto Karesi Başkaları ile etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir doğruluktan ayrılmayın sosyal ilişkilerinizde ve aşkta,kendinizi dürüstçe ifade edin.aşk ve ilişkilerde Takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası ,Takıntılı aşk ile gerçek aşk sıkça birbirleri ile karıştırabilirsiniz  Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, önce siz öz-değer algısını kaybetme korkusundan dolayı, ilişkiden kaçabilir Ancak daha sonra, âşık olmaya karar verdiğinizde ortaya tamamen kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı olan bir aşk oluşturabilirsiniz Zihniniz sürekli sevgili ile meşgul olması, aslında başka bir hayatınızın olmadığının takıntısını yapmanızada neden olabilir.26 Kasım dolunay yengeç burcunda sizi Sizin 4 eviniz aile ve yuva alanınızda gerçekleşiyor aile ilişkileriniz’e karşı  çok hassas,olmanıza etki ediyor ve aile çevrenizdeki  diğer insanların duygularını çok önemsiyorsunuz İş ve kariyer ortamlarınızda içinizden gelmeyen hiç birsey için kendinizi zorlamayın yoksa negatif etkiler yüklenebilirsiniz.Çünkü negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşığı çekiyor bu önlemek sizin elinizde Maddi konularda Ödeme ve alacakları yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak kısıtlayacak yüksek meblağlı borç altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Her halükarda başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır.kredi vergi miras nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için harcayabilirsiniz. Ek kaynak arayışındaysanız, alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız istediklerinizi elde edebilirsiniz.İşiniz nedeniyle Yürüttüğünüz araştırmalar varsa daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.30 Kasım Venüs ve ayın olumlu kombinasyonu,size,sevgi içgüdülerinizin yoğunlaşmasına olumlu etki ediyor.Sıcak duygular ve duygusal mutluluğunu yaşamanız mümkün.Ayrıca işlerinizin yoğunluğu ,iş yaşamında önemli kişilerle görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaşamından tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz.

İşe çalışma koşullarına ve ilişkilerine, yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir, paylaşabilir bu konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.Hayattan daha fazla keyif ve zevk alabilir, spor veya yaratıcılık içeren temalarda, sahnede, kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu temalardan para kazanabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben ruhumu ve çevremi özgür bırakıyorum.”

3 Kasım’da Transit Güneş’le Ay arasında oluşan kombinasyon, iş olanaklarınızı kullanarak daha güçlü bir şekilde yol kat etmeniz, sağlıyor. Eğer belli bir hedefe ulaşmak konusunda konsantre olduysanız isteklerinizin umduğunuz gibi gerçekleşmesi yolunda fazla mücadele etmeniz gerekecek.

Sakin ve kararlı kaldığınız sürece, pürüzsüz ilerleyeceksiniz. Ayrıca artan yaşam enerjiniz, özel ve profesyonel işleriniz için yararlı olacak. Evinizle ve işinizle ilgili yerinde övgüler de alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda yalnızlık çektiğinizi hissediyorsanız, bu ay karşınıza çıkacak olan pozitif insanlar şans vermeyi tercih edin. Moralinizi yükselten etkinliklere katılın. İlişkilerde istikrarlı ve uyumlu olmanız huzurlu hissetmenize neden olacak.

9 Kasım’da Merkür ve ay arasında oluşan olumlu açı

Kasım’ın 10-11 ve 12’nci günlerinde arkadaşlık ilişkilerinizde keyifli sohbet ortamları deneyimlemenize destek olacak. Çalıştığınız işyerinde karşınıza seyahat fırsatları çıkması da olası. Bu sayede konum ya da kariyer olarak sizden önde olan kişilerle aranızda güçlü bağlar oluşabilir. Bütün fikirlerinizi sorunsuzca akışkan biçimde ve hiç tasasız anlatabilirsiniz.

Bu dönemde başkaları tarafından dinlenmek ve önemsenmek sizin için değerli olurken, yaşadığınız anların tadını çıkarabilirsiniz. Kitap ya da makale yazmak açısından da gayet uygun bir zamandasınız.

11 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşen yeniay, inançlarınızı ve yaşam felsefenizi değiştireceğiniz fırsatlara yoğunlaşmanızı sağlayacak. Sosyal hayatınızın hareketleneceği ve geleceğe yönelik ümitlerin çoğalacağı bir dönemdesiniz.

Fırsatları değerlendirmeye çalışırken yanılgılar konusunda da dikkatli olmanız gerekiyor. Yaptığınız işte ortaklıklarınız varsa olumlu ya da olumsuz her şeyi masaya yatırıp yanlışları düzelteceksiniz. İş çevrenizde dost kim, düşman kim açığa çıkıyor… Zaten bir süredir bunun analizini yapıp duruyordunuz. Hayatınızdaki insanları inceleyip zihin defterinize yazıyordunuz. Artık sonuca yaklaştınız ve yeni adımlar için eski defterleri kapatıyorsunuz. Yeniay size yeni kaynaklar da getiriyor. Bu kiminiz için bir işi sonuçlandırıp yeni bir işe başlamak yönünde olacaktır, kiminiz için de kredi veya aileden gelen maddi destek olacaktır. Eşinizin maddi kaynaklarında da değişim söz konusu olabilir.

Vergi, miras, nafaka, burs, kredi, ortak işler ve ödemelere ilişkin konuşmalar, girişimler ve projeler de yine bu dönemde öne çıkacak. Korku ve endişeleriniz artsa da sorunlarınızı yok saymayın. Çözüme kavuşturmayı seçin. 18 Kasım’da Merkür ve ay arasında oluşacak zorlayıcı etki, kendinizi biraz sinirli ve endişeli hissetmenize neden olabilir. Eğer olumlu düşünür ve panik yaratmazsanız, işleriniz ve ilişkilerinizin daha parlak olacağı görülüyor. Ayrıca 18 Kasım’da yönetici gezeğeniniz Venüs’le ay karesi duygusal arzularınızın artmasında da etkili rol oynuyor. İletişim ve ilişkilerinizde Kasım’ın 18-19 ve 20’nci günleri, duyguları ve arzuları dizginleyerek empati yapmaya önem vermelisiniz. Maddi konularda ödeme ve alacakları yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanabilecek azalmalar, bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Ek kaynak arayışındaysanız ya da alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız istediklerinizi yine bu dönemde elde edebilirsiniz. İşiniz nedeniyle yürüttüğünüz birtakım araştırmalar varsa, bu konuda da daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 28 Kasım’da oluşan Merkür-Ay kombinasyonun etkisiyle kendinizi kısa dönem için biraz daha sinirli ve endişeli hissedebilirsiniz. Eğer olumlu düşünürseniz beklentileriniz adına endişelenmenin yersiz olduğunu görürsünüz. 30 Kasım’da Venüs ve Ay’ın olumlu kombinasyonu, sevgi dolu hissetmenizi sağlayacaktır. Ayrıca iş yaşamınızda, önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. Kariyeriniz adına tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha fazla fikir üretebilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bu dönemde hayattan daha fazla keyif ve zevk alabilir, spor veya yaratıcılık içeren konularda kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hatta bu kreatif alandan para da kazanabilirsiniz.

26 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte internet, lojistik işleri, eğitim, yazışma, sözleşmeler, yolculuklar, kardeşler ve yakın çevreyle ilgili konular netlik kazanacak. Konuşmalar, fikir paylaşımları ve seyahatler dolunayla birlikte artıyor. Bu dönemde üzerinde konuştuğunuz iş projeleri, eğitim veya anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Hukuki ve uluslararası işlerde pazarlıklarınızı yönetirken sakin ve sabırlı kalmaya gayret gösterin. Genel olarak kariyer ve eğitim adına üstlerinizle yapacağınız fikir paylaşımlarında, toplantı ve kariyer planlamalarında daha aktif etkin rol oynayabilirsiniz. Eğer zahmetli işler yaşıyorsanız bu ay lütfen zihninizi boşaltıp ruhunuzun gevşemesine izin verin. Bolca meditasyon ya da doğa yürüyüşleri yapmaya özen gösterin. Unutmayın sağlam kafa çok önemli.

İKİZLER BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben kararlarıma güveniyorum ve mutluyum.”

11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda doğuyor. Ay ile Mars arasında oluşan kombinasyon, duygusal enerjinizin artmasını sağlıyor. Bu süreçte arkadaşlarınız, aileniz ve çocuklarınızla müşterek faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Size yakın olan insanlarla birlikte rahat bir nefes almak ve dünyayı keşfetmek için enerjinizi yükseltin.

Kasım’ın 10-11-12-13-14 ve 15’inci günlerinde kendinizi yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Günlük düzeninize, sağlığınıza ve beslenmenize daha fazla önem vermelisiniz. İdrar yolları, genital bölgeler ve iskelet sisteminiz üzerinde birtakım sorunlar su yüzüne çıkabilir. Özellikler ayın ilk 18 günlük sürecinde bu sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Eski sağlık sorunlarının nüksetmesi de söz konusu olabilir. Sabırlı ve kararlı hareket etmek ve tedavi planını doğru uygulamak sizi sağlığınıza kavuşturacaktır. İşyerinde yer ve görev değişiklikleri gündeme gelebilir. Sabır, çalışma ve konsantrasyon gerektiren yeni projeler, işler üstlenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza ve varsa astlarınıza (hizmet ve destek aldığınız kişilere) yönelik birtakım sorunları çözümlemek üzere adımlar atabilirsiniz.

13 Kasım’da Mars, Başak burcundan ayrılarak Terazi burcuna geçiyor. Böylece aşk yaşamınızda ve spor-sahne işlerinde hareketlilik, heyecan ve adrenalin yükseliyor. Bu dönemde bazı İkizler sevdiklerinden ayrılabilir, kıskançlıklar yaşayabilir. Bazıları da yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Çocuğunuz varsa onunla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ona nasıl davranacağınızı kestirmekte zorlanabilirsiniz, aranızdaki tartışmalar sizi huzursuz edebilir. Hamile İkizlerin bu dönemde dinlenmesinde fayda var. Tüm bu konularda sabırlı olmaya gayret gösterin. İş ortamınızda becerilerinizi sergilemek, öne çıkmak ve sahnede olmak için çaba harcamak sizin için oldukça önemli olacak. İş ve mesleki ortamlarınızda ayın 12-13-14-15-16-17 ve 18’inci günlerinde yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olmanız mümkün…

6-7 ve 8 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonu, aşk ilişkilerinizde daha hassas, duygusal ve romantik davranmanızı sağlayabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. 7-8-9 ve 10 Kasım günleri, aşk ve ilişkilerde heyecanlı tutkulu ve hevesli olabileceğiniz günler. Bu dönemde daha dışa dönük, cesur dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin geliştiğinin farkına varacaksınız. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç kesmeyeceksiniz.

Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız da söz konusu. Sanatçı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

13 Kasım’da Güneş’le Ay arasındaki kombinasyon, hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız yolunda size yardımcı olacaktır. Bu dönemde yaşam enerjiniz artıyor. Evinizde ve işyerinizde övgü ve takdir alabilirsiniz.

13-14-15 ve 16 Kasım günlerinde, etrafınızı pozitif insanlarla donatıp ruhunuzu huzurla doldurmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler duyup, ani kararlar alabilirsiniz. Süre giden ilişkilerde, sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde özgürce sosyalleşin. Seyahatlerde, yurtdışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabileceğiniz dönemdesiniz.

20 Kasım‘da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşiminizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın.

Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşk duygusuyla gerçek aşk duygusu sıkça birbiriyle karıştırılabilir. Dikkatli olun.

26 Kasım’da dolunay İkizler burcunuzda oluşuyor. Eylemleriniz, girişimleriniz ve ifade gücünüzle ilgili konularda meydana gelebilecek tersliklere karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Başkalarının sizin üzerinizde hâkimiyet kurması ihtimalini göz önüne alarak tedbirli olun. Aşk hayatınızda başkaldıran tavırlarınız partnerinizle aranızda problemlere neden olabilir. Kişisel girişimlerinizi ve yenilik yapmakla ilgili planlarınızı lütfen bir kez daha kontrol edin. “Bu konuda eksikleriniz var mı ya da sonrasında birtakım sıkıntılar yaşar mısınız?” Bunları etraflıca düşünüp hesaplayın. Bu dönemde etrafınızdaki insanlarla gereksiz münakaşalardan kaçınmanızda fayda var. Evlilik ve iş ortaklığınız konusunda ani kararlar vermeyin. Ani gelişmeler karşısında panik olmayın.

30 Kasım’da Venüs ve Ay arasındaki olumlu kombinasyon, sevgi güdünüzün yoğunlaşmasına olumlu etki ediyor. Sıcak duygular ve içsel mutluluk hissetmeniz mümkün. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde oldukça kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaşamından tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir, paylaşabilir ve bu konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alabilir, spor veya yaratıcılık içeren konularda ve sahnede kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarda para bile kazanabilirsiniz. Önemli iş yatırımları yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda araştırmacı ve tedbirli olmaya gayret edin.

YENGEÇ BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben seviyor ve seviliyorum.”

11 Kasım’da Akrep burcunda oluşan yeniayla birlikte

iş ve mesleki yaşamınızda yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu ve pozitif paylaşımlara açık olunması söz konusu olacak. Artan sezgilerinizle bütünleşmelisiniz.

Çalışma çevrenizdeki insanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak size başarı kazandıracaktır. Bu yeniayın güçlü enerjileri altında bunu başarmanız mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, yeniayın heveslendirici enerjisi altındayken daha rahat çözümleme imkânları bulursunuz. Ayrıca yeniay sizin burcunuzda doğacak.

Bu ay uzun bir seyahat yapma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir.

6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonun etkisiyle aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz.

Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve hevesli olabileceksiniz. Daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatları kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Bunun sonucunda dikkat edin ki akıl karışıklıkları yaşanmasın. Bu dönemde mesleki yönlerinizin çok geliştiğinin fakına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız ve kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız söz konusu. Sanatçı yönlerinizi keşfedebilir, şarkı sözleri yazabilirsiniz. Müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon yapmak için ideal bir zamandasınız. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapmanız muhtemeldir.

13 Kasım’da Güneş’le Ay arasındaki kombinasyon, size

hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda yardımcı olacaktır. Yaşam enerjiniz artıyor. Ayın 13-14-15 ve 16’ncı

günlerinde etrafınızı pozitif insanlarla sarmalayabilir ve sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Bu arada sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. 15-16 ve 17 Kasım heyecanlı ve keyifl i tarihler… Sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Bu dönemde bolca sosyalleşin. Seyahatlerde, yurtdışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi daima dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız da olası. Takıntılı aşklarla gerçek aşk sıkça birbirine karıştırabilir, dikkatli olun Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, ilişkiden kaçma arzusu duyabilirsiniz.

Ancak daha sonra kaçmak istediğiniz bu ilişkiye âşık olmak isteyip fikir değiştirebilirsiniz. Bu sizin açınızdan kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak da yıkıcı bir aşk olabilir. Zihninizin sürekli sevgiliyle meşgul olması, aslında başka bir hayatınızın olmadığı şeklinde saplantılı bir düşünceye girmenize neden olabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin.

26 Kasım’da dolunay, İkizler burcunda doğacak. Aile/ yuva alanında ve belirsizliğe düştüğünüz işlerde gerçekleşecek olan olumlu sonuçlara çok sevineceksiniz. Aile ilişkilerinizde hassas olmanıza neden olan olayları kolayca aşıyorsunuz. Çevrenizdeki diğer insanların duygularını çok önemsiyorsunuz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendiniz mecbur hissetmeyin. Aksi halde negatif etkiler yüklenebilirsiniz çünkü negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşığı çekecektir. Bunu önlemek tamamen sizin elinizde…

Maddi konularda, ödemelerinizi ve alacaklarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanacak azalmalar, bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya bu kaynakları yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır. Kredi, vergi, miras ve nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için para harcamak söz konusu olabilir. Ek kaynak arayışındaysanız ve alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız istediklerinizi elde edebilirsiniz. İşiniz nedeniyle yürüttüğünüz araştırmalar varsa daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

30 Kasım’da Venüs ve Ay arasındaki olumlu kombinasyon, sevgi duygunuzun yoğunlaşmasına olumlu etki ediyor. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. Kariyeriniz adına tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir ve bunları paylaşabilirsiniz.

Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Spor ya da yaratıcılık içeren konularda kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarda para bile kazanabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Ayın Olumlaması:

“Sağlıklı beslenmeyi ve ideal kilomda olmayı seçiyorum.”

11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda oluşuyor. Ailevi konular, yerleşim, maddiyat ve gelecekle alakalı konularda bir hayli derinlikli düşüneceğinize işaret ediyor. Bazen iç dünyanızda yalnızlık, sıkıntı, baskı hissedebilirsiniz.

Parasal anlamda hesap kitap yapıp bütçenize göre kendinizi ayarlamaya çalışın. Bu meseleler birkaç gün içinde odak noktanızdan çıkacaktır. Bir süre sonra bu kadar üstünde durmayacaksınız.

Yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu ve pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde, yeniay sizi destekleyecektir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak bu yeniayın sizin için en güçlü enerjisi. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, daha rahat çözümleme imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca ayın 12-13-14-15 günlerinde uzun süredir çok istediğiniz bir seyahati yapma ihtimaliniz yüksek. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz, heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir. 6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonu, planlarınız için gerçeklik yaratıyor. Yaptığınız işte koşular ne olursa olsun, mümkün olan en iyi şekilde çalışıp kendinizi gösterme yeteneğine sahip olacaksınız. Üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili en iyi anlatıma sahip olacaksınız. Günlük hayatınızda, aşk ve ilişkilerinizde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbimizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günleri aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve hevesli olabileceğiniz günler. Bu dönemde daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen fırsatları kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin fakına da varacaksınız. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız da söz konusu. Sanatçı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Şarkı sözleri yazmak, müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon yapmak için ideal bir zamandasınız. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapmanız muhtemeldir. 13 Kasım’da Güneş›le Ay arasındaki kombinasyonun tesiriyle, sosyal ilişkilerinizle duygusal sorunlarınızı karıştırmak istemeyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, arkadaşlarınızın tenkitine maruz kalabilirsiniz. Bazı iş ve kariyer konularında kendinizi ispat etmenize hiç gerek yok. 20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, maddesel serveti artırmaya ve toplumsal ilişkilerle tesir edecek. Ayın 20-21-22-23-24 ve 25’inci günleri paradan para kazanma hırsınızdan kaçının. Özellikle borsayla ilgili yatırımlar yapıyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşkla gerçek aşk ilişkisi sıkça birbiriyle karıştırılabilir. Dikkatli olun. Takıntılı bir aşk söz konusu olduğunda, kaybetme korkunuzdan dolayı önceleri ilişkiden kaçabilir ancak daha sonra bu ilişkiye razı olabilirsiniz. Aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı bir aşk yaratabilirsiniz. Zihninizin sürekli sevgiliyle meşgul olması, aslında başka bir hayatınızın olmadığı şeklinde takıntılı bir düşünceye kapılmanıza neden olabilir. 26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda doğuyor. Bu dönemde iç dünyanızda ve düşüncelerinizde hassasiyet ve yaratıcılık söz konusu olacak. Değerlerinizin farkında olarak sırlarınızı ve mahremiyetinizi ancak ve ancak çok güvendiğiniz insanlara açabilirsiniz. Bu dönemde aileniz, sevdikleriniz ve gönlünüz huzur içinde olsun isteyeceksiniz. Ayın 25-26-27-28 ve 29’uncu günlerinde sağlınıza biraz daha dikkat edin. Özellikle ateşli rahatsızlıklar veya enfeksiyonlara karşı dikkatli olun.

İş ve çalışma ortamınızda çalışma şekliniz, strese girmenize ya da sinir sisteminin gerilmesine neden olabilir. Finansal anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa kazandığınız gelirlerde artış meydana gelebilir. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız yararınıza olacaktır. Kredi, vergi, miras ve nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için para ve zaman harcamanız gerekebilir. Ek kaynak arayışındaysanız ve alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız istediklerinizi elde edebilirsiniz. İşiniz nedeniyle yürüttüğünüz araştırmalar varsa daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

30 Kasım’da Venüs ve Ay arasındaki olumlu kombinasyon, yoğun sevgi duygularınızı artıracak. Sıcak duygular hissederek mutluluk deneyimlemeniz mümkün.

İş yaşamından tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha fazla fikir üretebilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Hayatta daha huzur bulmaya yöneleceksiniz. Son zamanlarda iletişim için çabalamanıza rağmen anlaşamadığınız insanların kendiliğinden geri adım atmaları ve sizinle barış iletişimine girmek istemeleri, sabrınızın ne kadar etkili olduğunun farkına varmanızı sağlayacak. Etkili iletişim kurmak zor bir sanattır ve sizde yeterince mevcuttur.

Sağlığınız açısından yaşam kalitenize önem vermeniz gereken bir ay yaşıyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben içtenlikle hayatı yaşamayı tercih ediyorum.”

Bu ayın ilk haftası kariyer fırsatlarını yakalıyorsunuz.

Önemli ölçüde kariyerinizde profesyonellik kazanıyorsunuz. İleriye taşımak istediğiniz işler size şans getiriyor. Vefa olarak kendinizi borçlu hissettiğiniz kişilere yardımcı olacaksınız. Ayrıca bu süreçte başkalarının hedeflerine ulaşmasına da yardımcı olmak isteyeceksiniz. Gerek aile hayatınızda gerekse sosyal çevrenizdeki insanlara yardım ederek, kendinizi lider gibi tanıtma ihtiyacı duyduğunuzu da fark edebilirsiniz.

Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk hayatınızla ilgili duygularınızda kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bugünlerde yalnız ve rahat olun. Evliyseniz ya da düzenli bir ilişkiniz varsa, beraberliğinizi çıkmaza sokacak davranışlarda bulunmayın. Daha önce yaptığınız yanlışları tekrar etmeyin. 11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda oluşuyor. Ayın 11- 12-13-14-15-16 ve 17’nci günleri eğitim, yolculuklar, sözleşmeler, yakın çevre ilişkileri ve tamamlanması gereken işlerle yazışmalar öne çıkıyor. İşlerinizin istediğiniz gibi sonuçlanması yolunda çabalarınız da artıyor. Hayata karşı iyimser bakış açınız güçleniyor. İlişkilerden, sosyal çevrenizden ve ortaklıklardan fayda sağlamak için bağlantılarınızı ve beklentilerinizi sağlamlaştırmaya gayret göstermelisiniz. Yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması sizin açınızdan önemli olacak. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak sizi heyecanlandıracak.

6 Kasım’da Merkür ve Neptün kombinasyonuyla, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve heveslisiniz. Daha dışadönük, cesur, dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin de fakına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız, kendinizle ilgili keşiflerde bulmanız da söz konusu. Sanatçı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Şarkı sözleri yazmak, müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon yapmak için ideal bir zamandasınız. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapmanız muhtemel.

13 Kasım’da Güneş›le Ay arasındaki kombinasyon size hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda yardımcı olacak. Yaşam enerjiniz artıyor. Ayın 13-14-15 ve 16’ncı günlerinde etrafınızı pozitif insanlarla doldurup sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. Süre giden ilişkilerde bazı Başaklar evlilik kararı alırken, bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler.

15-16 ve 17 Kasım tarihleri heyecanlı ve keyifli tarihler…

Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşin. Seyahatlerde, yurtdışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşklarla gerçek aşklar sıkça birbiriyle karıştırılabilir, dikkatli olun. Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, önce kaybetme korkunuzdan dolayı bu ilişkiden kaçabilir ancak daha çok isteyerek bu aşka dalabilirsiniz.

Kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı olan bir aşk yaratabilirsiniz. Zihninizin sürekli sevgiliyle meşgul olması, aslında başka bir hayatınızın olmadığı şeklinde yersiz bir takıntı yapmanıza neden olabilir.

Ayın 18-19-20 ve 21’inci günlerinde, gelecek planlarınızda veya kariyerinizle ilgili konularda kısıtlamalar sözkonusu olabilir. Daha yavaş ilerleyen bir süreç içine girebilirsiniz.

Hem kendinizden hem de yaşamdan ne istediğinize karar verebilmek için, kendinizi sorgulamalı, korkularınızla yüzleşmeli ve yaşam felsefenizi yenilemelisiniz. Bu süreçte hem aile yaşamında hem işte hem de ikili ilişkilerde zorlanmalar ve sabır gerektiren olaylar yaşamınız olası.

26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda doğuyor. Dolunayla birlikte kariyerinize, işinize ve geleceğinize yönelik attığınız adımlar netlik kazanabilir. Aile ve ev yaşamında aşırı iyimser bir bakış açısıyla hareket etmeyin.

İş ve çalışma ortamınızda; iletişim, yazışmalar ve yeni fikirler ön plana çıkabilir, yaşam trafiğiniz artabilir. Önemli kişilerle görüşmek, toplantı yapmak, imza atmak ve fikir beyan etmek için uygun bir süreç.

30 Kasım’da Venüs ve Ay’ın olumlu kombinasyonu, sevgi dolu hislerinizi yoğunlaştırabilir. Sıcak duygular yaşayabilirsiniz. Ayrıca iş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. Tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz.

Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Spora ya da yaratıcılık içeren konulara yönelebilirsiniz. Kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hatta bu ilgi alanlarından para bile kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizden akla dayalı çalışmalardan ve ilişkilerden kazançlı çıkabileceğiniz koşullar doğabilir.

TERAZİ BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben geçmişimi ve geçmişteki herkesi affediyorum; böylece kendimi sevgiyle ifade ediyorum.”

Bu ay çevrenizdeki kişilerin karamsarlığından çok fazla etkilenebilirsiniz. Bu nedenle hayata karamsar bakan kişilerin enerjinizi bozmasına izin vermeyin. Onlara sadece dinleyici olun fakat size anlattıklarının tesirinde kalmayın. 11 Kasım’da Akrep burcunda oluşan yeniayla birlikte, yeni meraklarınız gündeme gelebilir. İlgi odağınız olan işlerde başarılı olacaksınız. Sosyal yaşamın canlanacaktır. Çevrenizde bulunan kişilerle başarı odaklı ilişkiler kuracaksınız. İş hayatınızda fikrinize ve yardımınıza ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz. Çalıştığınız yerde kendinizi her şeyi yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Bu durum ayın ilk yarısına kadar olan süreçte sizin için sinir bozucu olabilir.

Günlük yaşamınızda yeni bir eğitim programına yönelebilir ya da hobilerinizle ilgili bir kursa başlayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir projede anlaşmaya varabilir, imza atabilirsiniz. Medya, yayıncılık ve hukukla ilgili işlerinizde güzel gelişmeler olabilir. Çocuklarınız, yurtdışı eğitim ve seyahatle ilgili beklentilerinizden güzel sonuçlar gelebilir.

Arzu ettiğiniz otomobile uygun bir krediyle ya da birikimlerinizle kavuşabilirsiniz. Seyahate çıkmak ve yakın çevrenizle birlikte olmak bu dönemde sizin için daha fazla önem taşıyabilir.

Ayın 2-3-4 ve 5’inci günlerinde yakınlar ve kardeşlerle olan ilişkilerde, sözleşme ve yazışmalarda, internet ve lojistik işlerinde sürüncemede kalan konular netlik kazanabilir. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir.

6 Kasım haftası Güneş ve gezegenler arasında oluşan kombinasyonun etkisiyle, her şeyi ve herkesi kendi görüşünüz doğrultusunda yönlendirmek isteyebilirsiniz. İş ve kariyer ortamınızda oluşan kıskançlık duygusunuz başkalarıyla çalışma pozisyonu yakaladığınızda oldukça yoğunlaşabilir. Ayın 11-12-13-14 ve 15’inci günlerinde yaratıcı gücünüzü kullanma isteğiniz artıyor. Kendinizi çekinmeden ortaya koyarak göstermek isteyeceksiniz. Bu nedenle olumlu-olumsuz bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Geçmişte bastırmaya çalıştığınız ruhunuzun karanlık yüzüyle de bu süreçte yüzleşebilirsiniz.

Kendiniz kıskançlıklarınızın artması, etrafınızdaki insanları rahatsız edici boyuta ulaşabilir. Davranışlarınızı kontrol etmelisiniz. Birçok konuda daha tutkulu ve ihtiraslı olma eğiliminiz var. Bu nedenle sebepsiz öfkeler gösterebilirsiniz. Kimseye güvenmek istemeyebilirsiniz. Eski yaralar birden depreşebilir. Bu da sizde psikolojik hasarlara yol açabilir. Bozuk psikolojiniz nedeniyle birtakım sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Yıllardır tanıdığınız insanlardan gelebilecek düşmanlıklar sizi bir hayli zora sokabilir. Çalıştığınız işte ya da sektörde kendinizi köşeye sıkıştırılmış gibi hissedebilirsiniz.

Ayın 18-19 ve 20’nci günlerinde, aşk yaşamınızda zorlayıcı düşünceleriniz artabilir. Romantik durumunuzda değişiklik yapmak isterken yeni risklere karşı kör olmayın.

Bu dönemde maddi haklarınızın elinize geçmesinde zorlanmalar söz konusu olabilir. Mal ve miras mücadelesi yaşamanız mümkün. Bu dönemde az miktarda da olsa ailenizden yardım alacaksınız. Maddi açıdan ailenize uzun süre bağlı kalmamaya çalışın. Para konusunda dikkatlisiniz ancak asla yeterli ölçüde maddi güze sahip olamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu süreçte iyi bir bütçe yapmalı ve ona bağlı kalmalısınız. Değişken bir mizaca sahip, iyi bir iş duyunuz olacak. Olayları çok fazla planlamıyorsunuz ancak içgüdüleriniz çok iyi.

Sosyal ilişkileriniz sizin için fazlasıyla önemli olabilir. Yaşayacağınız kısa süreli sosyal bir duraklama dönemi, size arkadaşlıklarınızı ve ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize yardımcı olacaktır. Bu kısa dönem aynı zamanda size mali planlar yapma şansı da verir.

Bu dönemde para harcamaları yapmadan önce, iyi bir bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Öte yandan uzun bir süre aşırı tutumluluk sergiliyor, sonra da biriktirdiklerinizi hiç düşünmeden harcayabiliyorsunuz. Bu huyunuzun önüne geçmediğiniz takdirde büyük pişmanlıklar söz konusu olabilir. 20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşkla gerçek aşk ilişkileri çok zaman birbirleriyle karıştırılabilir. Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, önce kaybetme duygunuzdan dolayı bu ilişkiden kaçabilir ancak daha sonra bu ilişkiye aşmak isteyebilirsiniz. Dikkatli olun. Kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı olan bir aşk ilişkisi yaratabilirsiniz. 26 Kasım’da İkizler burcunda doğan dolunay, 4’üncü evinizde yani sizin ev/aile ve yuva alanınızda gerçekleşiyor.

Bu dönemde aile ilişkilerinize karşı çok hassas olmanız söz konusu. Aile çevrenizdeki diğer insanların duygularını çok

Önemsiyorsunuz iş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorunlu hissetmeyin. Negatif etkiler altında kalmayın. Negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşığı çekerler.

Bunu önlemek tamamen sizin elinizde…

Maddi konularda ödemelerinizi ve alacaklarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanacak azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır. Kredi, vergi, miras ve nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için para ve zaman harcayabilirsiniz. Ek kaynak arayışındaysanız ya da alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız istediklerinizi elde edebilirsiniz. İşiniz nedeniyle yürüttüğünüz birtakım araştırmalar varsa daha hızlı ve başarılı şekilde ilerleyebilirsiniz. 30 Kasım’da Venüs ve Ay arasındaki olumlu kombinasyonu, sevgi dolu duygularınızı yoğunlaştırabilir. Sıcak duygular hissederek mutlu olabilirsiniz. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaşamından tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz.

Hayattan daha fazla keyif ve zevk alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Spor ya da yaratıcılık içeren konulara yönelebilirsiniz. Sahnede kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu alanlarda para bile kazanabilirsiniz.

AKREP BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben hislerime güveniyorum ve düşündüğüm her şeyi hayatıma çekiyorum.”

Bu ay ev alıp satabilir, taşınabilir, evinizi ya da yaşadığınız yeri değiştirebilir, güzelleştirebilirsiniz. Evde daha keyifli ve daha çok zaman geçirebilirsiniz. Aile ilişkileriniz iyileşebilir. Kök salmak ve bağ kurmak için güzel bir yıl geçireceksiniz. 11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda oluşuyor. Sizi yoran ya da arzu etmediğiniz baskılar altında olduğunuzu hissettiğiniz konuları bu yeniayın heveslendirici enerjisi altındayken daha rahat çözümleyebileceksiniz. Bu ay seyahat yapma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir. 6 Kasım’da Merkür ve Neptün kombinasyonuyla birlikte, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günleri aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve heveslisiniz. Daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin giderek geliştiğini fark edeceksiniz. Finansal kaynakları değerlendirmeye yönelik fikirler, proje ve teklifler öne çıkabilir. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz ya da değerlendirdiğiniz para işlerinde, harcamalarda ve alacak-verecek işlerinde planlama yaparken iki kere düşünün. Henüz netleşmemiş konular, yanılgılar yaratabilir ve sizi zora sokabilir. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte kendinizle ilgili keşiflerde bulunabilirsiniz. Sanatçı yönlerinizin farkında olabilirsiniz. Şarkı sözleri yazmak, müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon için ideal bir zamandasınız. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapabilirsiniz.

13 Kasım’da Güneş›le Ay arasındaki kombinasyon, hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Yaşam enerjiniz giderek artıyor. Evde ve işte, övgü ve takdir alabilirsiniz.

Ayın 13-14-15 ve 16’ncı günlerinde etrafınızı pozitif insanlarla donatabilirsiniz. Böylece sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi evlilikte, ikili ilişkilerde, davalarda, anlaşmalarda ve ortaklıklarda sorumluluklar üstelenmeyi gerektirebilir. Ayın 21-22-23 ve 24’üncü günlerinde daha bilinçli ve gerçekçi olduğunuz takdirde sıkıntılar yaşadığınız ilişki ve birliktelikleri sürdürmek için emek sarf edebilirsiniz.

26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda doğuyor. Aile,

yuva, evlilik ve ortaklık işlerinde sürüncemede kalan konular netleşebilir. Kardeşler ve yakınlarla ilgili konularda, sözleşme ve yazışmalarda, internet ve eğitim işlerinde hedeflerinizi gerçekleştirmek için ilişkilerinizi güçlendirmeli, beklentilerinizi doğru yönetmelisiniz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorlamayın. Aksi halde negatif etkiler yüklenebilirsiniz çünkü negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşığı çekecektir. Bunu önlemek, tamamen sizin elinizde…

Maddi konularda, ödemelerinizi ve alacaklarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanabilecek azalmalar, bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olarak ilerlemeye ihtiyaç duyacaksınız. Para kazanmakta ve kendi işinizi sürdürmekte zorlanabilirsiniz, kısıtlayıcı şartlarla karşılaşabilirsiniz. Gelir ve giderleri düzenlemek, finansal konularda disiplinli ve kontrollü olmayı öğrenmek gerekiyor. Geleceğe yönelik kalıcı birikim yapmanızı ve tutumlu olmanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda gerçekçi ve tedbirli olmalısınız. Daha çok çalışıp hak ettiğinizi elde edeceksiniz.

YAY BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben öğrenmeyi seviyorum ve öğrenerek ilerliyorum.”

Bu ay sosyal yaşamınız canlanıyor. Çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu ve pozitif paylaşımlara açık olun. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak bu dönem size güçlü enerjiler verecektir. 11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda. Ortaklı kazançlar, mali anlamdaki yükümlülükler, kredi borçları, nakit sıkıntıları bir de işinizdeki tatminsizlik sizi biraz zorlayabilir. Aslında bu sorunlar sadece sizin burcunuzla alakalı değil, piyasanın genel anlamda sıkıntı yaşadığı konular. Bu yeniay size de kemerlerinizi sıkmanız gerektiğini hatırlatıyor. Gizli tutkularınızın yoğun olduğunu ve kişisel anlamda bir değişime ya da yenilenmeye moral açısından ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir. 6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonuyla birlikte, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz.

Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz.

Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatları kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin farkına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız ve kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız olası. Sanatçı yönlerinizin farkına varabilirsiniz. Şarkı sözü yazmak, müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon yapmak için ideal bir zaman. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapabilirsiniz.

13 Kasım’da Güneş’le Ay arasındaki kombinasyon, hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda size yardımcı olacak. Yaşam enerjiniz artıyor. Evinizde ve işinizde övgü ve takdir alabilirsiniz.

Ayın 13-14-15 ve 16’ncı günlerinde pozitif insanlarla etrafınızı çevreleyip sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. İş arkadaşlarınızla paylaştığınız değerlerle ilgili konular yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız sıkıntılarınızın sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İkili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşkla gerçek aşk sıkça birbiriyle karıştırılabilir. Dikkatli olun. Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, kaybetme korkunuzdan dolayı, ilişkiden kaçabilir ancak daha sonra bu aşkın içine girmek isteyebilirsiniz. Kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı olan bir aşk oluşturabilirsiniz. Zihninizin sürekli sevgiliyle meşgul olması, aslında başka bir hayatınızın olmadığı şeklinde asılsız bir takıntı yapmanıza da neden olabilir.

26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda oluşacak. Dolunayın etkisi altındayken kendiniz için güvenilir ve kazançlı çıkabileceğiniz mali ortaklıklar arayışı içinde olmanız mümkün. Dolunay, bütçeniz konusunda sağlam kararlar verme arzunuzun belirtisidir. Artık öyle bir noktaya geldiniz ki, yaşadığınız tecrübeler sizi akıllandırmış olmalı. Birçok noktanın farkına varmışsanız, kimseye kolayca güvenilmeyeceğini bilirsiniz.

Hesabınızı bilmek, paranıza sahip çıkmak ve boşa zaman harcamamak durumundasınız. Bu süreç doğru kişilerle ve doğru hedefler üzerinde ilerlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bunlar sizi amacınıza ulaştırabilir ve kaybettiğiniz zamanı telafi edebilirsiniz. Yeter ki, siz işbirliği yapacağınız kişileri iyi seçin. Olur olmaz insanlarla boşa vakit kaybetmeyin. Dost ve düşmanınızı tanıma ve stratejinizi belirleme sürecindesiniz.

Aile ve yuva alanınızda gerçekleşen dolunay, aile ilişkilerinize karşı çok hassas olmanıza etki ediyor. Aile çevrenizdeki insanların duygularını çok önemsiyorsunuz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorlamayın.

Aksi halde negatif etkiler yüklenebilirsiniz çünkü negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşağı çekiyor. Bunu önlemek tamamen sizin elinizde… Maddi konularda, ödemelerinizi ve alacaklarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanacak azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir.

Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır. Kredi, vergi, miras ve nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için para ve zaman harcayabilirsiniz. Ayın 20 ve 21’inci günleri zihinsel olarak tümüyle tek bir konu üzerinde yoğunlaşabilirsiniz ya da ilişkinizle ilgili bir mesele zihninizi meşgul edebilir. Eğer geçici konulara takılırsanız kendi kendinizi zorlamış olursunuz ve emin olun çevrenizdekilerden ziyade kendiniz yorulursunuz.

Ayın 24-25 ve 26’ncı günlerinde, beslenmenize ve uyku düzeninize ayrıca dikkat etmelisiniz. Bu dönemde işiniz gücünüz veya önemli problemleriniz olabilir fakat siz yine de sağlığınıza özen göstermek zorundasınız. Yemeklerinizi düzenli yiyin ara sıra molalar verip rahatlamayı unutmayın. Sorun yaşamayı hiç sevmediğiniz ve hatta direkt çözüme odaklı olduğunuz için endişe duygunuz, zaman zaman sinir sisteminizin bozulmasına neden olabilir.

OĞLAK BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben çevremdeki her şeyin hayrıma olmasına izin veriyorum ve gelişimime güveniyorum.”

Ayın ilk haftasında, kariyeriniz adına karmaşık ve kararsızlık içinde olduğunuz konular aydınlanabilir. Çalışma ortamınızda yine üst düzey yöneticilerinizle ilgili konular gündemde olabilir. İş yaşamınızda, çalışma yeri, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda artık bir yol haritası çizebilirsiniz. Bu alanlarda işbirliği yapmak ve uyum içinde hareket etmek işlerinizi kolaylaştırabilir. Üzerinde çalışıp yapılandırmanız gereken önemli konuları ihmal etmeyin. Eviniz, aileniz, kökleriniz ve gayrimenkule ilişkin konularda gerçeklerle yüzleştiğiniz, daha fonksiyonel ve size daha da fayda sağlayan tutumlar ve işbirlikleri içinde olabilirsiniz.

11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda doğuyor. Bu yeniay duygusal hayatınızı hareketlendirebilir. Sezgileriniz daha çok artıyor. Yaşamdan daha fazla zevk alabilir, yeteneklerinizi gösterecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayın 11-12-13-14 ve 15’inci günlerinde aşk ve cinsel hayatınızda heyecan ve tutkular sizi maceraya sürükleyebilir. Daha kontrollü olmalısınız. Maddi konular ve hisseli paralar alanında bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün. Bütçe, muhasebe, kredi ve bankayla ilgili konularda sorumlu davranmalı ve detaylara dikkat etmelisiniz. Günlük meşguliyetler, düzenlemeler ve detay gerektiren işler yoğunlaşsa da ailenizin desteğini alabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat, eğitim ya da iş projesinde engellerle karşılaşmanız mümkün. Otomobilinize özen göstermeli, bakımını yaptırmalısınız. Trafikte karşılaşabileceğiniz sorunlara karşı temkinli olmalısınız. 6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonun etkisiyle, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz.

Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günleri aşk ve ilişkilerde heyecanlı,

tutkulu ve hevesli olabileceğiniz günler. Daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin fakına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız ve kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız mümkün. Bu dönemde sanatçı yönlerinizin farkına varabilirsiniz. Şarkı sözleri yazmak, müzik dinlemek, sanat galerisine gitmek, resim yapmak ya da meditasyon yapmak için ideal zamandasınız. Ruhunuzu yücelten bu kısa transit sırasında kendiniz için yararlı işler yapmanız mümkün. 13 Kasım’da Güneş’le Ay arasındaki kombinasyon, hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Yaşam enerjiniz artıyor. Ev ve işyerinde övgü ve takdir alabilirsiniz.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesinin etkisiyle, iş toplantılarında ve anlaşmalarda hırsınızı isteklerinizi ve motivasyonunuzu doğru lanse etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Ortak işlerde dengeyi ve orta yolu bulup sürdürmek kolay olmayacaktır. Doğru zamanda harekete geçemediğinizden ve kararlarınızı doğru uygulayamadığınızdan birçok fırsatı da kaçırabilirsiniz, dikkatli olun. Ayın 20-21 ve 22’inci günlerinde, çalışma ilişkilerinizde daha cesur, hırslı ve atak hareket edeceksiniz. Bolca iş seyahatine çıkabilirsiniz. Üstlerinizden ve önemli kişilerle kurduğunuz ilişkilerden fayda sağlayabilirsiniz. Projelerinizi sunun, bağlantılarınızı güçlendirin. Yaptığınız işlerinizle ilgili teklifler, anlaşmalar ve projeler öne çıkıyor. Ayın 25-26 ve 27’nci günlerinde bu teklifleri değerlendirin ya da üzerine düşünüp geliştirin. Planlarınızı gerçekleştirecek işlere imza atabilirsiniz. Unutmayın, vizyoner olmanın yanında gerçekçi olmak da çok önemli. İş yaşamında daha çok söz alabilirsiniz. Düşünce, yazı ve projeleri paylaşma zamanı. Sorunları çözmek adına öneriler geliştirin. Asla kibirli olmayın ve abartıda bulunmayın. Güç kazanmak, öne çıkmak ve daha çok kazanmak arzusu, kendinizi ve inançlarınızı herkesten önemli ve büyük görme yanılgısına dönüşmesin. İlerlemekte ve liderlik becerilerinizi sergilemekte, inanç ve değerlerinizi ortaya koymakta engellerle karşılaşabilirsiniz. Abartılı ve fanatik tepkiler verme eğiliminde olabilirsiniz. Fırsatları yakalamak ve kendinizi ortaya koymak için daha çok mücadele etmeniz gerekebilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta, kendinizi dürüstçe ifade edin. Aile ve yuva alanınızda ilişkilerinize karşı çok hassas olmanız olası… Çevrenizdeki diğer insanların duygularını çok önemsiyorsunuz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorlamayın, yoksa negatif etkiler yüklenebilirsiniz. Negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşağı çekiyor. Bunu önlemek tamamen sizin elinizde… Maddi konularda ödemelerinizi ve alacaklarınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girmeyin.

Bu dönemde yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız yararınıza olacaktır. 26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda doğuyor. Neye ve kime inandığınızı sorgulayabilirsiniz.

KOVA BURCU

Ayın Olumlaması:

“Ben zihinsel, duygusal ve ruhsal bir bütünlüğe sahibim. Bütün iyi şeyleri hak ediyorum; bu benim doğuştan gelen hakkım.”

11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda meydana geliyor.

Kariyer ve toplumsal görünürlüğü anlatan evinizde yaşanacak olan yeniay, değişim dürtüleriniz nedeniyle kariyer ve gelecek planlarınızı engelleyici, yönünü değiştiren, sizi yavaşlatan etkiler yaratabilir. Eğer varsa kadın yöneticinizle ya da ortağınızla olan ilişkinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aile ve iş yaşamı arasında kalabilir, kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Anneniz ya da kız kardeşiniz planlarınızı hayata geçirmenizde engelleyici ve yönlendirici bir tavır sergileyebilir. Ayın 15-16-17 ve 18’inci günlerinde, kariyer planlarınızın ne kadar gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu göreceksiniz. Üstlerle ilişkilerinizi ve liderlik becerilerinizi güçlendirin. Eksikleri kapatma, yasal ve zorunlu prosedürleri tamamlama zamanındasınız. Kariyerde köklü başlangıçlar yapmak ve kendi işinizi kurmak için emin adımlar atabilirsiniz.

Yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyici günlerdesiniz. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak bu yeniayın güçlü enerjileri altındayken gayet mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, yeniayın heveslendirici enerjisi altındayken daha rahat çözümleme imkânı bulursunuz. Ayrıca yeniayda yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir. 6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonuyla birlikte, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Daha dışadönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin fakına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız kendinizle ilgili keşiflerde bulunmanız mümkün. Sanatçı yönlerinizle ilgilenebilirsiniz. 13 Kasım’da Güneş›le Ay arasındaki kombinasyon, size hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda yardımcı olacaktır. Yaşam enerjiniz artıyor. Evinizde ve işyerinizde övgü ve takdir alabilirsiniz. Ayın 13-14-15 ve 16’ncı günlerinde pozitif insanlarla kendinizi çevreleyip sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. Süre giden ilişkilerde bazı Kovalar evlilik kararı alırken, bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler.

15-16 ve 17 Kasım, sizin açınızdan heyecanlı ve keyifli tarihler… Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşin. Seyahatlerde, yurtdışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşkla gerçek aşk sıkça birbirlerine karıştırılabilir. Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, önce kaybetme korkusundan dolayı bu ilişkiden kaçabilir ancak daha sonra bu ilişkiyi yaşamak istediğinize karar verebilirsiniz, dikkatli olun. Kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı olan bir aşk oluşturabilirsiniz. 26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda meydana geliyor. Bu dönemde aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç ve iktidar savaşı sizi zaman zaman zor duruma düşürebilir. Yalnız sizin için bu süreç oldukça romantik günler de önem kazanacağı için aşk yaşamınızı hareketlendireceksiniz.

Çocuk sahibi olmayı düşünebilir ya da evliliğiniz ve çocuklarınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmanız çok önemli. Ayın 28 ve 29’uncu günlerinde gelir, harcamalar, bütçe, çalışma ilişkileri, iş koşulları, sağlık, kariyer, statü, iş değişikliği ve gelecek planlarıyla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Günlük işler paraya çevrilebilir, yeni metotlar uygulanarak işte başarı sağlanabilir. Kazancınızda ve kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hayalini kurduğunuz işe, çalışma ortamına ve gelire ulaşmak için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorlamayın yoksa negatif etkiler yüklenebilirsiniz. Negatif insanlar daima sizi enerji olarak aşağı çeker ama bunu önlemek de tamamen sizin elinizdedir. Maddi konularda ödeme ve alacakları yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak yüksek meblağlı borçlar altına girebilirsiniz. Müşterek gelirlerde yaşanabilecek azalmalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Başkalarının kaynaklarıyla hareket ederken veya yönetirken daha sağlamcı, detaycı ve gerçekçi olmanız şart. Yatırım ve harcamalarınızı gözden geçirmeniz, bütçenizi yeniden planlamanız sizin yararınıza olacaktır. Kredi, vergi, miras ve nafaka konularında yeni adımlar atmak veya bu konulardaki sorunları çözmek için zaman ve para harcayabilirsiniz. Ek kaynak arayışındaysanız ya da alacaklarınızı tahsil etmek istiyorsanız, istediklerinizi elde edebilirsiniz. İşiniz nedeniyle yürüttüğünüz araştırmalar varsa daha hızlı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. 30 Kasım’da Venüs ve Ay arasındaki olumlu kombinasyon, sevgi içgüdülerinizin yoğunlaşmasına olumlu etki ediyor. İş yaşamında önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerde daha kararlı ve dayanıklı olacaksınız. İş yaşamından tatmin edici sonuçlar alabileceksiniz. Yürüttüğünüz görev ve sorumluluklarla ilgili daha çok fikir üretebilir ve bunları paylaşabilirsiniz.

Hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Spor ya da yaratıcılık içeren konularla ilgilenebilir, kendinizi özgürce ifade edebileceğiniz fırsatlar oluşturabilirsiniz.

BALIK BURCU

Ayın Olumlaması:

“Benim hayatım dolu dolu bir yaşam enerjisiyle ilerliyor.”

11 Kasım’da yeniay Akrep burcunda meydana geliyor.

Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir. Geleceğinizi daha fazla düşünebilirsiniz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdesiniz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabilirsiniz. Ruh haliniz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilginizi çekmeyebilir ve ilişkilerinizde mesafeli olabilirsiniz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalısınız. Ayın 12-13-14 ve 15’inci günlerinde sosyal yaşamın canlanması, çevrenizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyici etkiler var. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek ve yeniliklere açık olmak bu yeniayın güçlü enerjileri altında mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, kendinize duyduğunuz güveni sorgulamayın.

Ayın 18-19 ve 20’nci günleri uzun bir seyahat yapma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Yurtdışı, eğitim, medya, yayıncılık, hukuksal konular ve manevi hayatta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz heyecan verici yenilikler hayatınıza girebilir.

6 Kasım’da Merkür-Neptün kombinasyonuyla, aşk ve ilişkilerde daha hassas, duygusal ve romantik davranabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinleyip, aşkınıza sahip çıkabilirsiniz. Aşkta affedici, fedakâr ve verici olabilirsiniz. Ayın 7-8-9 ve 10’uncu günlerinde aşk ve ilişkilerde heyecanlı, tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Daha dışa dönük, cesur ve dikkat çekici adımlar atabilirsiniz. Bazen de fırsatı kaçırmamak için aceleci davranabilirsiniz. Sezgilerinizin çok geliştiğinin fakına varıyorsunuz. İş hayatınızda size verilen sorumlulukları üstlenmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu süreçte pratik işlere konsantre olmanız ve kendinizle ilgili keşifl erde bulunmanız mümkün. Sanatçı ve yaratıcı yönlerinizin farkına varabilirsiniz. 13 Kasım’da Güneş’le Ay arasındaki kombinasyon, hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Yaşam enerjiniz artıyor. Ev ve işyerinde övgü ve takdir alabilirsiniz. Ayın 13-14-15 ve 16’ncı günlerinde pozitif insanlarla kendinizi çevreleyip sadece ruhunuzu huzurlu tutmaya konsantre olabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ani kararlar alınabilir. Süregiden ilişkilerde bazı Balıklar evlilik kararı alırken bazıları da ilişkilerini sonlandırabilirler. 15-16 ve 17 Kasım günleri, heyecanlı ve keyifli tarihler…

Sürpriz karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Sosyalleşin. Seyahatlerde, yurtdışında veya eğitim aldığınız yerde aradığınız kişiyle karşılaşabilirsiniz.

20 Kasım’da Venüs-Plüton karesi, başkalarıyla etkileşimlerinizin yoğun olmasına neden olabilir. Doğruluktan ayrılmayın. Sosyal ilişkilerinizde ve aşkta kendinizi dürüstçe ifade edin. Aşk ve ilişkilerde takıntı ve bağımlılık içeren ilişkiler yaşamanız olası. Takıntılı aşkla gerçek aşk sıkça birbirlerine karıştırılabilir. Takıntılı aşk söz konusu olduğunda, önce kaybetme korkusundan dolayı ilişkiden kaçabilir ancak daha sonra bu ilişkiyi yaşamak isteyebilirsiniz. Ortaya tamamen kontrol dışı, aşırı tutkulu ve potansiyel olarak yıkıcı bir aşk çıkabilir, dikkatli olun. 26 Kasım’da dolunay İkizler burcunda meydana geliyor. İçinde bulunduğunuz konumların ve ayağınızın altındaki zeminlerin üstünde sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Duygusal olarak hassasiyetiniz artabilir. Aile üyeleri, ebeveynler ve yaşadığınız evle ilgili bazı hızlı gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Sağlık problemi olan bir aile üyesiyle ilgilenebilir ya da evinizi taşımaya karar verebilirsiniz. Bu dönemde bazı Balıklar ev ve ofislerinde önemli değişimler yapabilirler. Aile çevrenizdeki diğer insanların duygularını çok önemsiyorsunuz. İş ve kariyer ortamınızda içinizden gelmeyen hiçbir şey için kendinizi zorlamayın yoksa negatif etkiler yüklenebilirsiniz. Maddi konularda ödeme ve alacakları yeniden yapılandırabilirsiniz. Sizi zorlayacak
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2020, 08:54:11 ÖS Gönderen : [*KaRMaKaRıŞıK*] »

Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece, kaçtığın her yer cehennemdir.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla)
« Posted on: Nisan 16, 2024, 03:33:32 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) e-book, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) programı, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) oyunları, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) e-kitap, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) download, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) hikayeleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) resimleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) haberleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) yükle, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) videosu, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) şarkı sözleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) msn, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) hileleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) scripti, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) filmi, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) ödevleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) yemek tarifleri, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) driverları, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) smf, 2015 Kasım Ayı Burç Yorumları ( Nuray Sayarı Farkıyla) gsm
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2012 Kasım Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 4 9633 Son Mesaj Kasım 28, 2012, 05:21:38 ÖS
Gönderen : begpaz
Nuray Sayarı 2013 Burç Yorumları « 1 2 »
Burçlar
abra 17 17631 Son Mesaj Haziran 30, 2014, 09:23:28 ÖÖ
Gönderen : hacercancan
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 4114 Son Mesaj Eylül 04, 2013, 10:44:43 ÖS
Gönderen : ZeyKerFan
2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
Burçlar
KaraElmas 3 2561 Son Mesaj Temmuz 30, 2013, 09:03:17 ÖÖ
Gönderen : jangoras
Kasım Ayı Burç Yorumları
Burçlar
aktuelurunler 0 890 Son Mesaj Kasım 01, 2014, 02:31:15 ÖÖ
Gönderen : aktuelurunler


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular