0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 4327 Kere Okundu.)
« : Temmuz 22, 2013, 04:14:36 ÖÖ »

KaraElmas
*
Üye No : 34974
Yaş : 36
Nerden : Zonguldak
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 149
Mesaj Sayısı : 1 376
Karizma = 10067


2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Aylık Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları - Ağustos Ayı Susan Miller Burç Yorumları, 2013 Susan Miller Burç Analizi, 2013 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumları, Koç Burcunu temmuz 2013 de Neler Bekliyor,

Koç Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Koç Burcu Yorumu

1 Ağustos'ta endişesiz 5. Aşk ve Çocuk Evinizde duygularınızın diğerlerinin üstündeki etkisini göz önünde bulundurmadan, sizi ileri sevk etmesine izin verirseniz muhtemelen hareket akışınızı değiştiren geri bildirimler alacaksınız. Bu yeni bakış açısı en başta sizi yoldan çıkarabilir ama yarattığınızı anlatmanın daha ödüllendirici yollarını da gösterebilir. Aşırı gurur, bu yeni bilgiyi kabul etmeye bir engel olabilir ama şimdi geri atılan bir adım, sizi sonradan çok yukarı taşıyacak bir yol olarak kendini gösteriyor. .

Buna karşın, bir organizasyona nasıl katıldığınızı ve yaklaşımınızı nasıl değiştirmeniz gerektiğini tekrar düşünürseniz, bunun daha derin bir anlam taşıdığını anlayacaksınız. Sık sık güç savaşlarını kışkırtan, etkili Plüton'la Mars 17 Ağustosta yol değiştirecek. Bir durum sizi fazlasıyla sinirlendirebilir ama 18 Ağustostaki burç değişimi sakin tavrınızı sürdürmeniz yönündedir.

Yönetici gezegeninizin havai Terazi burcuna girmesiyle diplomasinin, çatışmadan daha mantıklı olduğu açıkça belli olacak.Hafta sonları planları yaparken, son dakika olayları bunları bozabilir. Sizin için uygun olamasa bile, başkalarının ihtiyaçlarını karşılamada olabildiğince cömert olun. Karakterinizin üstünlüğünü ve kalbinizin iyiliğini göstermek sadece İyi zaman geçirmekten daha önemlidir.

6-9 Ağustos tarihlerinde Mars ve heyecan veren Uranüs, 6 Ağustos'ta karşı karşıya gelince, hassasiyetleri azaltıcı ve düşüncesizce davranışları teşvik edici bir patlama

Boğa Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay, yeni ayın 1 Ağustos'ta, yumuşak Aslan Güneş'iyle 4. Ev ve Aile evinizde güçlü bir şekilde başlıyor. Kişisel meseleleriniz, sizi işinizden alıkoyarak daha da öne çıkıyor. Yine de buradaki asıl mesaj, aile bağlarınız stresli durumlar yaratsa da, köklerinizin önemini bilmeniz gerektiğidir. Yeni bir bakış açısı, özellikle İlişkilerinize baktığınızda, değişikliklere hazırlayarak, geçmiş olumsuzluğu alıp götürecek. Masum Venüs, 5 Ağustos'ta Plüton'un gölgesinde dans ederken duygularınız yoğunlaşıyor. Venüs 6 Ağustos'ta zeki Başak'a girerken, arzularınızın odağı daralıyor, fakat ne İstediğinizi ifade etme İhtiyacınız, zeki Merkür 9 Ağustos'ta Pluto'yla dik açı oiuşturmasıyla artacak.
Daha sonar, 10 Ağustos'ta Başak'a kayacak. İnip çıkan modunuz, Ateşli Venüs, entelektüel Merkür'le birlikte Satürn'e geçince hayatınızı karıştırabilir. Aşkın karmaşıklığı sizi yalnızlığa itebilir. Fakat bu yanlızlığınız 16 Ağustos'da Kova burcu dolunay tutulması sayesinde bitecek. Düşüncelerinizi özel konulardan alıp insanlık ve kariyer meselelerine vereceksiniz. Venüs zengin Jüpiter ile uyum sağlıyor, bu nedenle dersinizi almış ve ödevlerinizi yapmışsanız, ödüller sizin olabilir.

Derin inançlardan doğan dramatik hareketlerin ilişkilerde yarattığı Önemli sonuçlar var. 5 Ağustos'ta, romantik Venüs değişken Plüton ile uyum sağlayarak 6 Ağustos'ta doğallıktan yana olan Başak burcuna girmesi ve 30 Ağustos'a kadar burada kalmasıyla, aşk hayatınız daha pratik hale geliyor. İhtiyaç duyduklarınızı açık bir şekilde İfade ederseniz, onları kolaylıkla elde edebilirsiniz. Mars'ın Uranüs'le karşı karşıya gelmesi ve akıllı Merkür'ün ağırlığının hissedilmesiyie mükemmel fikirler yaratacaksınız. Soğukkanlılığınızı koruyun.

İkizler Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler bu ay güç, kuvvet, gösterişli durumlar ve gözü pek fikirler umutlarınızı ayakta tutmak konusunda başarısız kalıyor. Zihninizi uyaran yeni fikirlerin dikkatli bir şekilde gözden geçirilmeleri gerekir. İnsanları kendi tarafınıza çekme yeteneğiniz çok kuvvetli ancak nedeninizin bu çabaya değdiğinden emin olun. 16 Ağustostaki tarafsız , doğruluğu simgeleyen 9. Büyük Gerçekler evinizdeki belirsiz Neptün ile birleşince, coşkunun her zaman gerçekle aynı şey olmadığını anlayacaksınız. Bu tutulmalar sezgilerinizin değişmesine yol açacak.


Şimdi daha şüpheci olmanız insanlara güvenmediğiniz anlamına gelmiyor. Aksine, yeni fikirlere yer açmak için eskilerini bırakmak olarak düşünülebilir. Şükür ki, 30 Ağustosta pratik Başak Burcu'ndaki yeni ay, 4. Kurumlar evinizde ortaya çıkarak, size gelişme için uzun vadeli bir plan hazırlıyor. Onun dengeleyici Satürn ile birleşimi size aydınlık ve disiplin getirken, Oğlak Burcunda Jüpiter'le yapılan 120 derecelik açı, geleceğinizi gerçekçi ve iyimser bir bakış açısıyla zenginleştiriyor. Ateşli Mars 19 Ağustosta, 5. Romantizm, Çocuklar ve Yaratıcılık evinizde bir gezegenler dizisine öncülük edecek.

Mars ve Uranüs'ün, gergin ters konumları yüzünden iş ve evdeki kızgınlıkların ortadan kaldırılması için bugün gergin bir gün olabilir. Merkür'ün elektrikli Uranüs'e karşı konumu ve karmaşık Neptün'e karşı da ters konumlanması, karışık mesajlar ve büyüyen kaos şeklinde sohbetleri değişik bir yöne çevirebilir. Ancak Venüs'ün, düzenli Başak burcuna girmesi ile birlikte, çevreniz daha düzenli ve gösterişli hale gelebilir. Kısa bir süreliğine mükemmelliyetçiliğin pençesine düşseniz bile dert etmeyin.

Yengeç Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Yengeç Burcu Yorumu


Ağustos sorunların çözüme ulaştığı, çabanızın karşılığını aldığınız, başaracak çok şeyiniz olduğunu size hatırlatan ve gücünüzün doruklarında olduğunuz bir aydır. Ağustos, ayın ilk günü ateşli Aslan yeni ay tutulmasıyla başlayıp, 30 Ağustostaki Başak yeni ayıyla bitiyor. Ağustos'un 5'inde çekici Venüs şiddetli Plüton ile ahenk içindeyken, arzularınızın önünde durabilmek imkânsız gibi. Venüs'ün hassas Başak'a yaklaştığında yaratacağı sağduyu dalgası bile, 6 Ağustos'ta, kararlı Mars ve radikal Uranüs arasında ortaya çıkacak şiddetli muhalefeti önlemeye yetmez.
Şansınız var ki, Ağustos'un 9'unda mantıklı Venüs, Plüton'la 120 derecelik bir açı yaparak, 10 Ağustos'ta Başak'a girmesiyle herşey eski berraklığına kavuşacak. Daha sonra, Venüs ve Merkür sırasıyla 13 ve 15 Ağustos'ta yönetici Satürn'le birleşerek, sırtınıza daha ağır yükler bindirecek. Dik durmalı, muhtemel can sıkıcı durumlarla başa çıkmalı, engelleri aşmalı ve sabrınızı sınamalısınız, böylece hedeflerine ulaşabilirsiniz. Ağustos'un 16'sındaki Kova dolunayı tutulması sonucunda Neptün ile kavuşumu rüyalarınızın iç yüzünü keşfetmenizi sağlayacak.

Venüs ile yararlı Jüpiter arasındaki 120 derecelik açı, bu duygusal olarak yoğun geçen dönemi başarı ile bitirmenizi mümkün kılıyor. Ağustos'un 17'sinde, Mars'ın Plüton ile dik açı yapması, güçlü bir kişinin sizin çabalarınızı engellemeye çalıştığının habercisi olabilir. Dış baskılara takılmayın, taktiklerinizi gözden geçirmek ve şekillendirmek için Mars'ın stratejik Terazi'ye yaklaşmasını fırsat olarak sizi rahatsız kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Aslan Burcu Yorumu

Merkür'ün Güneş - Ay kavuşumuna katılması, işe yaramayan bazı fikirlere takılıp kalmanıza sebep olabilir. Bu konuda direnmek yerine gitmesine izin vermek gerekir. Sizin en büyük güçlerinizden bir tanesi olan inat, şimdi bir zayıflık olabilir. Hayalci Neptün'ün, Kova Burcu'ndaki dolunay ile birleşimi sizi gökkuşağının peşinden koşmaya ya da partnerinizle birlikte sorunları en aza indirmenize yardım edebilir.
Bununla beraber, daha pozitif bir yaklaşım, ilişkilerin yaralarını sarmanızı ve aşka olan güveninizi yeniden kazanmanızı sağlayabilir. 22 Ağustos'ta, Güneş'in 2. Gelir evinizdeki Başak Burcu'na girmesiyle düşünceleriniz daha pratik hale gelecek. Merkür 27 Ağustos'ta uyumlu Terazi Burcu'na girmeden önceki gün, Plüton ile dik açı çizdiğinde, yoğun konuşmalar ortaya çıkabilir.

Bugünkü etkileyici Aslan Yeni Ay'ı sırasında, Merkür ile etkileyici Plüton arasındaki 135 derecelik açı, olumsuzlukları artırabilir. Bu dönüşüm dalgasını kontrol etmenin püf noktası, onu yok etmek yerine, onu değiştirebileceğiniz bir yön bulmaktır. Ufak bir düşünce ya da davranış değişikliği, hayatınızı pozitif bir yöne çevirmede güçlü bir süreci başlatabilir.

Bununla birlikte, 30 Ağustos'ta analitik Başak Burcu'nda olan yeni ay inatçı Satürn'le birleşerek hiçbir konuyu aydınlatmaya niyeti olmadığını gösterecek. Neyse ki, cömert Jüpiter Satürn'le ve yeni ayla güzel bir açı çizdiğinde, size geniş çaplı stratejik bakış açısı sağlayacaktır, Bu bakış açısı, sizi başarılı bir mali ve profesyonel gidişata doğru çevirebilir.

Başak Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Başak Burcu Yorumu

12. Kader evinizdeki dramatik Güneş Tutulması, bu ayı uzun vadeli sonuçları olan kaçınılmaz olaylar dizisiyle başlatıyor. Diğer insanlar, özel 12. evinizdeki Venüs ve Merkür'le şu anda neler yaşadığınızın farkına bile varmayabilirler. 6 Ağustos'ta Venüs'ün Başak Burcu'na girmesini, 10 Ağustos'ta Merkür takip ediyor ve bu eve dönüş gibi ama şu anda burcunuzda olan tüm gezegenlerle uğraşmak oldukça zor - Mars'ın ateşi, Satürn'ün sorumluluğu, Venüs'ün arzuları ve Merkür'ün keskin zekası. Çok fazla şey oluyor, herşeyi kontrol altında tutmayı zorlaştırıyor.
Ancak, 13 Ağustos'ta Venüs'ün Satürn'e, ardından 15 Ağustos'ta Merkür'e bağlanmasından dolayı pek fazla seçeneğiniz yok. Bu İki birleşme sizi yolunuzdan alıkoyarak, standartlara uymayan bir öz bakış geliştirmeye zorluyor.22 Ağustos'ta Güneş'in becerikli Başak Burcu'na girmesi parlaklığı arttırarak size daha çok netlik sağlıyor.

23 Ağustos'ta Merkür ve Venüs'ün radikal Uranüs'le gergin karşılaşması mesajı eve w getiriyor; temiz bir ayrılık kesinlikle seçenekleriniz, Venüs Terazi Burcu'na girerek, hayatınıza tekrar bir denge getirme isteğinizi pekiştiriyor. Bu ay kişilik eviniz olan 1. evinize nadir bir İkinci Yeni Ay düşüyor. Bu ay ne kadar değişim yaşamış olursanız olun, bu Başak Yeni Ay'ı hayatınıza devam etmek için ihtiyacınız olan finale damgasını vuruyor.

1 Ağustos'ta, Ruh ve Bilinç eviniz olan 12. evinizdeki yaratıcı Aslan Yeni Ay tutulması, iç dünyanızla iletişim kurma arzunuzu vurguluyor. Ani bir uyanışla, kendi hayal dünyanıza dalıp, geçmiş deneyimlerin şimdiki seçimlerini hala etkilediğini keşfetme ihtiyacınızı fark edeceksiniz. Ruhani yolculuğunuz kolay olmayabilir ama metafiziksel çalışmaların sonuçları oldukça engin olabilir.
Aşk gezegeni Venüs, 5 Ağustos'ta burcunuza giriyor ve tatmininiz yakın İlişkilerdeki ihtiyaçlarınız konusunda açık olabilmenize bağlı.

Terazi Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Teraziler 11. Grup evinizde bir silkelenme yaratarak, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla ilişkilerinizi sağlamlaşacak.. İş yaşamınızda kendi görüşünü benimsemeniz İçin sizi zorlayarak çok fazla İleri gidebilir. Uzlaşmayı ne kadar çok denerseniz deneyin tek çözüm İlişkinizi bitirmek olabilir. Ayrıca hayatınızı kolaylaştırmak için, fazlasıyla büyük bir projeyi daha kontrol edilebilir bir boyuta getirme ihtiyacı duyabilirsiniz.
Neptün'ün Ay ile birleşimi düşüncelerinizi gölgede bırakacak bir miktar hayal gücü getiriyor. Başkalarının sözlerinden daha çok kendi yaratıcı yeteneklerinize inanın. Şu sıralar hayatınızda sihre yer var; fakat şaşırtıcı şekilde bu sizin kendiniz için yaratabileceğiniz bir şey.

"Hareketli Gezegen" Mars Ağustosta burcunuzu girdiğinde sizi daha fazla kendinize güvenmeye ve başkalarıyla İlişkilerinizde girişken olmaya teşvik ederek enerji seviyenizi yükseltiyor. Hiç kimseyi rahatsız etmeden sizi ilerletecek samimi bir incelikle ilgi alanlarınızı nasıl genişleteceğinizi bilincindesiniz. 28 Ağustosta haberci Merkür zekânızı geliştirerek ve iletişim yeteneklerinizi arttırarak tarafsız Terazi'ye giriyor. 30 Ağustosta Venüs, 24 Eylül'e doğru güzellik ve çekiciliğinize dikkat çeken gruba katılıyor.

Görünüşünüzdeki ufak bir değişiklik önemli ölçüde dikkat çekebilir ve kendinize güveninizi arttırabilir. 30 Ağustosta özel 12. Evinizdeki dikkatli Başak size uzun süreli mutluluk planlan yapmak için gerekli bakış açısı sağlayarak, uygun şekilde amaca yönelik Jüpiter ve Satürn ile aynı hizaya geliyor.Venüs'ün umut verici Jüpiter ve güçlü Plüton ile aynı hizaya gelmesi üzerine, kendinize güveniniz artıyor. Ancak fazla hoşgörüden uzak durmak en İyisi: yönetici gezegeniniz, aşırılıkların hoş görülmeyeceği kibar Başak burcuna hareket ediyor.

Akrep Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay 11. Grup evinizde bir silkelenme yaratarak, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla ilişkilerinizi sarsacak. Zorba bir kişi kendi görüşünü benimsemeniz için sizi zorlayarak çok fazla ileri gidebilir. Uzlaşmayı ne kadar çok denerseniz deneyin tek çözüm ilişkinizi bitirmek olabilir. Ayrıca hayatınızı kolaylaştırmak için, fazlasıyla büyük bir projeyi daha kontrol edilebilir bir boyuta getirme ihtiyacı duyabilirsiniz.
Ay'ın konumu düşüncelerinizi gölgede bırakacak bir miktar hayal gücü getiriyor. Başkalarının sözlerinden daha çok kendi yaratıcı yeteneklerinize inanın. Şu sıralar hayatınızda sihre yer var; fakat şaşırtıcı şekilde bu sizin kendiniz için yaratabileceğiniz bir şey.

"Hareketli Gezegen" Mars 19 Ağustos'ta burcunuzu girdiğinde sizi daha fazla kendinize güvenmeye ve başkalarıyla ilişkilerinizde girişken olmaya teşvik ederek enerji seviyenizi yükseltiyor. Hiç kimseyi rahatsız etmeden sizi ilerletecek samimi bir incelikle ilgi alanlarınızı nasıl genişleteceğinizi bilincindesiniz. 28 Ağustos'ta haberci Merkür zekânızı geliştirerek ve iletişim yeteneklerinizi arttırarak tarafsız Terazi'ye giriyor. 30 Ağustos'ta Venüs, 24 Eyiül'e doğru güzellik ve çekiciliğinize dikkat çeken gruba katılıyor. Görünüşünüzdeki ufak bir değişiklik önemli ölçüde dikkat çekebilir ve kendinize güveninizi arttırabilir.

5 Ağustos'ta kendinize güveniniz artıyor. Ancak fazla hoşgörüden uzak durmak en iyisi: 6 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz, aşırılıkların hoş görülmeyeceği kibar Başak burcuna hareket ediyor. Mars'tan ne yapacağı belirsiz Uranüs'e, Merkür'den belirsiz Neptün'e patlamaya hazır karşıtlıklar, huzurdan çok uzakta. İletişim eksikliği, duy-

Yay Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yaylar Ağustos'ta büyük bir serüven, belki de yabancı ülkeyi keşfetmeyi, hayal edeceksiniz. Bu seyahat bu ay içinde gerçekleşip gerçekleşmemesi, kendinize şu anki ufuklarınızın ötesinde bir yaşam haya! edebilme iznini vermenizden ve böylece kendinizi günlük rutininizin dışında bir şeyler yapma olasılıklarına açmanızdan daha az önemli olacak. 9. Ev aynı zamanda yüksek eğitimi de sembolize eder bu nedenle daha fazla eğitim alma isteği yeniden uyanabilir. Ancak bu illa ki becerilerinizin sayısını arttırmak anlamında olmak zorunda değil, daha çok sizi daha önce hiç gitmediğiniz yerlere götürecek bir zihin yolculuğudur.
3. Ev günlük bilgi edinmeye atıfta bulunur; bu nedenle, bu tutulma sırasında Ay'ın sezgili Neptün'le olan birleşmesi, size sözcüklerden çok İşaretler ve sembollerin ilham vereceğine işaret etmektedir. Bu dönemde rüyaianmz oldukça aktif olacak ve size, örneğin nerede olduğunuzla ve sizi nelerin beklediğiyle ilgili çok şey anlatabilir. Daha fazla sorumluluk üstlenmeye istekliyseniz, bu ay, seyrek görülen bir üçüncü kavuşum, Ağustos'taki çalışkan Başak Yeni Ayı, iyi şans getirebilir. Arkadaşlar ve Dilekler Eviniz olan 11. Evdeki bu Yeni Ay, buyurgan Satürn ile birleşir ve neşeli Jüpiter ile üçgen oluşturur. Rolünüzü kalpten oynadığınız sürece, işte ya da oyunda diğer insanların arasına katılmanın aktiviteler çemberinizi genişletebile-ceğinin kesin bir işaretidir.Venüs, 6 Ağustos'ta ihtiyatlı Başak'a doğru süzülmeden önce, 5 Ağustos'ta güçlü Plüton ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Yaklaşan bir geziyle ilgili hayalleriniz zorlayıcı ama pragmatik kaygılar sizi planlarınızı yeniden gözden geçirmeye zoriayabilir.

Oğlak Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay 8. Paylaşılan Kaynaklar evinize düşerek, finansal bir ortaklığın veya yakın bir ilişkinin dinamiklerini değiştiriyor. Birdenbire geçmişte verilmiş sözlerin düşündüğünüz kadar sağlam olmadığını fark edip, verdiğiniz bir sözden dönmek isteyebilirsiniz. Her halükarda, bunu açıkça konuşmak en yararlısı. İhtiyaçlarınızı göstermede cesur olun ve karşılığında neler verebileceğiniz konusunda da doğruyu söyleyin. Bu açık yürekliliğiniz ve dolaysız yaklaşımınız sayesinde kendinizi daha tatmin edici bir yolda bulacaksınız.
16 Ağustos'ta, para akışınızda bir değişikliğe yol açabilir. Hayalperest Neptün'ün dolunayla olan kavuşumu yüzünden finansal fantezilerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu olayın iyi tarafı, yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde geliştirmesi olsa bile, parasal konularda kendinizi sınırlandırmanız hiç fena olmaz. Venüs Başak'a girerken her şeyin düzgün ve planlı olmasını ister. Ama diğer hiçbir gezegen tek sıra halinde durmak istemez.Bu ay fazladan sözler verebilirsiniz, Mars-üranüs karşıtlığı da çok baskı yaparak, kurallara uymayı zorlaştırabilir. Belirsiz duyguları ortaya Çıkaran gerçekler de pek içinize sinmez ve sizi tedirgin eder. O yüzden, rahatlayın ve bu yaratıcı, hayal gücüne dayanan ve olağandışı çevrenin tadını çıkarın.

Bu au ertelemeler veya iptaller söz konusu olacak. Bu tutulma ayrıca, kariyerinizi geliştirmek veya kişisel gelişim sağlamak için özel eğitim ihtiyacınızı da ortaya çıkaracak. Soyut fikir ya da teorilerdense, amaçları açıkça ortada olan eğitimlerde daha başarılı olduğunuz kesin. Başta yavaş ilerleseniz de, kendinizi geliştirmek için yaptığınız yatırıma kesinlikle değecektir.

Kova Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay, hayatınız boyunca arada bir su yüzüne çıkan ikileme ışık tutacak. Sizin burcunuz sosyal bir burç. Kendi kafa yapınızdaki insanlar, politik katılımlar ve toplumla birleşmek sizin için efsanevi bir şey. Tabii bazen de yalnız kalma hakkınızı kullanarak kendinizi inzivaya çekiyorsunuz. Bir yanınız kendinizden büyük bir şeyin parçası olmak isterken, bir yanınız da özerkliğinizi korumak istiyor.Bu ay ilişkinizi sorgulayarak verdiğiniz sözleri tekrar değerlendirmenize neden olabilir. Ama Venüs'ün ruhani Neptün'le karşı karşıya gelmesi gerçekleri görmezden gelmenizi sağlayabilir.
Özellikle de olanları kişiselleştirmezseniz. Ağustos ayı size yine bir kaçış yolu sunuyor. Ama Merkür'ün katı Satürn'le kavuşumu bu sefer kolayca kaçmanıza izin vermeyecek. Durumunuzu ciddi olarak gözden geçirip bundan iyi bir ders çıkarmalısınız. Şans eseri, Venüs'le Jüpiter'in 120 derecelik açı yapması en acı ilacı bile şeker katılmış gibi tatlandırabiliyor. Merkür ve Venüs'ün 23 Ağustos'ta şaşırtıcı Uranüs'le karşılıklı gelmesi, pencerelerinizi patırdatarak banka hesabınızı beklenmedik harcamalarla sarsabilir. Yeni ayın bir ayda iki kere gözükmesi pek sık rastlanan bir şey değildir. Bu da sizin dikkatinizi detaylara çekecek. Pratik Satürn'le kavuşumu sonrasındaysa, telaşlarınızı düşünmekten vazgeçip kaybettiğiniz dengeyi tekrar bulmaya çalışacaksınız.

Venüs ve hızlı konuşan Merkür, 5 ve 9 Ağustos'ta tutkulu Plüton'la 120 derecelik açı yaparak arzularınızın yoğunlaşmasına ve bu konuda konuşma gücü bulmanıza fırsat verecek. Yine de dikkatli olun. Zira fevri Mars'ın 6 Ağustos'ta değişken Uranüs'le gergin bir şekilde karşılaşması sizi köşeye fırlatabilir. Mars'ın 8 Ağustos'ta kasvetli Neptün'le 150 derecelik açı yapması ne kadar İleri gidebileceğinizi bilmenizi güçleştiriyor. Kontrolün sizde olmadığını kabul etmek mütevazı bir tecrübe olabilir ama en azından endişenizi hafifletecektir.

Balık Burcu Ağustos 2013 Susan Miller Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Susan Miller Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

İş ve Hizmet Evinizde bulunması, işinizde yorucu bir istekle savaşına neden olabilir. Eğer beklentilerinizi gevşek tutarsanız, herkesin öne çıkacağı yaratıcı bir çözüm keşfedebilirsiniz. 16 Ağustos'ta geleneklere aykırı Kova burcundaki Ay hayal gücünüzü hayal dünyasına gönderiyor. Zihinsel Neptün'ün Dolunayla yaptığı birleşme 12. Ruhsal Evinizi hayaller ve bu dünyanın ötesindeki duygularla dolduruyor. Bu etkiler üzerinde düşünmeden hareket etmeyin ve anlamaya çalışın. Büyük değişiklikler yapmada önce bu bilgileri sindirmek için kendinize zaman verin. Yeni Ay, ilişki konularını gündeme getiriyor. Buradaki açıklık, hangi konumda bulunduğunuza işaret ediyor ve mantıklı kararlar almanıza yardım ediyor.


Üç gezegen, insanlarla ilişkilerinize yeni fırsatlar getirerek erdemli Başak burcuna ve sizin Yedinci İlişkiler Evinize giriyor. 6 Ağustos'ta Sosyal Venüs, hayatınıza kıymet bilen insanlar sokarak ilerlemeye başlıyor. 10 Ağustosta ise Düşünceli Merkür, karışık konularda sakin ve mantıklı çalışmanıza yardımcı olacak mantıklı diyaloglara kapı açarak takip ediyor.

1 Ağustos'ta, 6, iş evinizdeki gösterişli Aslan burcu tarafından tetiklenen olaylar küçük bir problemi büyük bir olaya çevirebilir. Mizah ve cömertlik olası bir trajediyi, komediye çeviren anahtarlar. 2 Ağustos'ta, iletişimci Merkür, Jüpiter ile 150 derecelik bir açı oluşturuyor ve bu durum gerçeklerle düşüncelerin karıştırılmasıyla tetiklenen tartışmalar yaratabilir. Eğer bir konuşma sürekli aynı şekilde dönüp duruyorsa kendinizi yormaktan ve zamanı İsraf etmekten kaçınmak için ya konuyu değiştirin ya da bitirin.

Güneş 22 Ağustos'ta güveninizi artırmak, yaratıcı müttefiklerin desteğini almak ve genel olarak ya da birebir ilişkilerde kendinizi daha cesurca ifade edebilmeniz için Başak burcuna geçiyor. Merkür 28 Ağustos'ta Sekizinci Dostluk Evine geçiyor. Yaratıcı Venüs ise kişisel ve mesleki partnerleri daha derin ve güçlü bir yere koyarak 30 Ağustos'ta Merkür'ü takip ediyor.


2013, 2013 Susan Miller, 2013 Susan Miller  Ayı Burç Yorumlar, Ağustos, Ağustos Ayı Burç Yorumları,Ağustos Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Susan Miller, Susan Miller,  2013, Susan Miller, Ağustos2013, Susan Miller, Ağustosayı, Susan Miller, astroloji, Susan Miller ay yorumları, Susan Miller burç, Susan Miller burç yorumları, Susan Miller, Yorumları
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2013, 05:14:29 ÖÖ Gönderen : SmBRN »

Bir "parçam" vardı aynı ben gibi
Bir kalbim vardı camdandı sanki ...
İnsanı en çok en sevdiği acıtırmış ya hani
En çok sevdiğim incitirken beni...
 
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
« Posted on: Nisan 20, 2024, 04:41:26 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları e-book, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları programı, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları oyunları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları e-kitap, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları download, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları hikayeleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları resimleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları haberleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yükle, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları videosu, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları şarkı sözleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları msn, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları hileleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları scripti, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları filmi, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları ödevleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları yemek tarifleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları driverları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları smf, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Temmuz 22, 2013, 05:46:16 ÖÖ »
Avatar Yok

pardayan
*
Üye No : 141955
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 259
Karizma = 2


Susan Miller yorumları mutlaka okunmalı.teşekkürler.
Yanıtla #2
« : Ağustos 04, 2013, 01:15:50 ÖS »
Avatar Yok

christeddexy
*
Üye No : 138786
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 75
Karizma = 0


Teşekkürler.
Yanıtla #3
« : Ağustos 04, 2013, 07:31:19 ÖS »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


Teşekkürler.
Yanıtla #4
« : Ağustos 28, 2013, 12:46:26 ÖS »
Avatar Yok

eliffe
*
Üye No : 145322
Nerden : Adıyaman
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 14
Karizma = 0


Guzel bir ay oldu agustos :-). teşekkürler
Yanıtla #5
« : Ağustos 28, 2013, 08:24:18 ÖS »
Avatar Yok

burcakas
*
Üye No : 145367
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 156
Karizma = 0


süper paylaşım mış.. eylülü sabırsızlıkla bekliyorum:)
Yanıtla #6
« : Ağustos 29, 2013, 12:09:41 ÖS »
Avatar Yok

crab20
*
Üye No : 139913
Nerden : Kayseri
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 11
Karizma = 0


yengeç için ağustos iyiydi eylülü bekliyorum Gülmek :)
Yanıtla #7
« : Ağustos 31, 2013, 02:11:16 ÖS »
Avatar Yok

nevalcan
*
Üye No : 93543
Nerden : Tekirdağ
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 18
Karizma = 0


ilk defa okudum Susan Miller'ın burç yorumlarını. umuyorum ki içgüdüleri sağlam biridir Gülmek :)
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Susan Miller Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 20692 Son Mesaj Şubat 27, 2013, 03:10:24 ÖS
Gönderen : uchideshii
25 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 799 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:00:57 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
26 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 776 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:01:40 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
27 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 4 1343 Son Mesaj Ağustos 31, 2013, 12:36:57 ÖS
Gönderen : cos179
28 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 680 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:02:52 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular