0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı: 3699 Kere Okundu.)
« : Temmuz 22, 2013, 03:58:56 ÖÖ »

KaraElmas
*
Üye No : 34974
Yaş : 36
Nerden : Zonguldak
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 149
Mesaj Sayısı : 1 376
Karizma = 10067


2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 ağustos Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Ağustos 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay baskı altında ezildiğinizi hissedebilirsiniz ama statükoya tutunmak güvenilir bir seçenek değil. Radikal değişikliği engellemeye çalışmak yerine bunun tarafında çalışmanız sizin işinize daha fazla yarayacak. 1 Ağustos’ta fütürist Kova’daki Dolunay neşeli Jüpiter’le uyum sağladığında iyimserliğiniz size neşe verebilir.

Güneş’in 2 Ağustos’ta Jüpiter’le işbirlikçi yarım üçgeni içinizden geldiği gibi davranmakta sizi cesaretlendiriyor ama akılcı Merkür’ün hâlâ gerileme döneminde olduğu 8 Ağustos’tan önce planlarınıza bir ince ayar yaparsanız akıllıca davranmış olursunuz. Öte yandan, aşkla ilgili kararlar almak için ideal zaman değil çünkü Romantizme ilişkin 5. Evinizdeki Merkür 4-11 Ağustos’ta aldatıcı Neptün’le güvenilmez bir birleşmeyen açı oluşturuyor.
Ayın ortasında hayal kırıklığınız oldukça büyük. Her ne kadar şiddetli Uranüs-Plüton karesinin ikinci oluşumu (birincisi 24 Haziran’daydı) 19 Eylül’e kadar tamamlanmayacak olsa da Güneş’in zalim ışınları bu uzun süren düzenlemeyi 14-15 Ağustos’ta stres altına alırken sıkıntı verici sorunları aydınlatıyor. Aşılamaz bir direnişle karşı karşıyaymışsınız gibi hissedebilirsiniz ve bu durum 15′inde uzlaşmaz Satürn’le kavuşum yapan kavgacı Mars’la daha da artacak. Öte yandan 17 Ağustos’ta yaratıcı Aslan’daki Yeniay Satürn ve Mars’la işbirliği yaparak sakinleşmenizi, enerjinizi kanalize etmenizi ve şimdiki durumunuzun kontrolünü yeniden kazanmanızı sağlıyor.

Güneş 22 Ağustos’ta çalışkan Başak burcuna ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinize, arkasından Mars 23 Ağustos’ta şiddetli Akrep’e ve Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinize girdiğinde sorumluluklarınızdan kolayca kaçamayacaksınız. Neyse ki 31 Ağustos’ta güçlü Plüton İç Huzura ilişkin 12. Evinizdeki Balık burcundaki Dolunay’ı desteklediğinde derin bir depodan enerji çekebileceksiniz.

Boğa Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay cesur davranmanızın karşılığı var, çünkü özgüvenli Aslan’daki Güneş 22 Ağustos’a kadar Temellere ilişkin 4. Evinizi aydınlatıyor. Gelirle ilişkin 2. Evinizdeki bereketli Jüpiter 1 Ağustos’ta dahi Kova’daki Dolunayla desteleyici bir üçgen açı kurduğunda para akışınızı hızlandırmak için yaratıcılığınızı kullanın. İlerleme için bir başka işaret 8 Ağustos’ta geliyor, iletişimci Merkür Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde ileri harekete başlıyor.

Zihninde dönüp dolaştırdığınız fikirler artık paylaşılmaya hazırdır. Aktif Mars 15 Ağustos’ta Çalışmaya ilişkin 6. Evinizdeki kendine getirici Satürn’le kavuşum yaparak, süregelen görevlerinizi yerine getirmek için ne kadar çaba gerektiğiyle ilgili belirgin bir resimle sizi aydınlatıyor. Yenilenmiş bir tutku ve disiplinle sebat ederseniz, şimdiki pozisyonunuzda kalmanızın anlamı olur. Ama çalışma hayatında şimdiki konumunuzda aşılamayan engeller ve sürekli hayal kırıklığıyla karşı karşıyaysanız, seçeneklerinizi yeniden değerlendirmek için iyi bir zamandır. 17 Ağustos’ta coşku ve yeteneğin ideal bir dengesinin tadını çıkarıyorsunuz, çünkü Aslan’daki Yeniay güvenilir Satürn ve enerjik Mars’a destekleyici yarım üçgen açılar yapıyor.

Teknikleri inceleştirmek, yeni sistemler geliştirmek ya da ek eğitim almak akıllıca fikirlerinizi sağlamlaştırmak için ihtiyacınız olan araçları size sağlayacak. Güneş’in 22 Ağustos’ta üretken Başak burcuna ve dışadönük 5. Evinize girişi şimdi sizin önünüzde hazır olan yaratıcı potansiyelin bir başka hatırlatıcısıdır.

Mars ayın 23′ünde su burcu Akrep’e ve Başkalarına ilişkin 7. Evinize girdiğinde, sizi rekabetçi insanlar aracılığıyla zorluyor ya da ilişkilerinizde liderliği almanız için sizi dürtüyor. 31 Ağustos’ta şefkatli Balık burcunda Arkadaşlara ilişkin 11. Evinizdeki Dolunay şifacı Chiron’la kavuşum yaparak, affetmenin sizinle başkaları arasındaki bağları nasıl güçlendirebileceğini gösteriyor.

İkizler Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay değişikliklerle dolu ve birkaç sürpriz getirmeye hazır. 1 Ağustos’ta tuhaf Uranüs’teki Dolunay Maceralara ilişkin 9. Evinize düşerek şu andaki işlerle ilgilenmek yerine gelecekle ilgili hayaller kurmaya sizi teşvik ediyor. Ama haberci Merkür hâlâ İletişime ilişkin 3. Evinizde gerileme döneminde dolayısıyla eğer yanlış anlamalar, doğru olmayan varsayımlar ya da hazırlık eksikliği nedeniyle oluşan ertelemelerle uğraşıyorsanız ilerlemeniz zor.

Neyse ki 8 Ağustos’ta Merkür ileri harekete geçtiğinde çabalarınızın karşılığını görmeye başlayacaksınız, bu arada zarif Venüs’ün 7 Ağustos’ta besleyici Yengeç’e girişi düşüncelerinizi söylemeden önce başkalarının hislerini göz önünde bulundurmaya sizi teşvik ediyor.
15 Ağustos’ta sıcak Mars soğuk Satürn’le Aşk ve Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde kavuşum yaptığında hayal kırıklığınız artıyor ve son zamanlardaki bir davranışın kaçınılmaz sonuçlarıyla sizi yüzleştiriyor. Aşk ve Paraya ilişkin meseleler daha sorunlu olabilir yine de 17 Ağustos’ta dramatik Aslan’daki Yeniay yakın zamandaki zorlukları çözmek üzere doğrudan eyleme geçmek için sizi güçlendirecek bir dönüm noktasıdır. 22 Ağustos’ta Güneş’in titiz Başak burcuna girişi sizin niyetlerinize odaklanmanızda yardımcı oluyor.
Özel amaçlar belirleyin, çünkü 23 Ağustos’ta Mars tutkulu Akrep’e ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinize girdiğinde bunların çok azı yolunuzun üstünde duracak. Bu ay 31 Ağustos’ta ikinci bir Dolunay Kariyere ilişkin 10. Evinizde psişik Balık’ta parlayarak önemli bir mesleki kararın sonucu konusunda içgüdünüzü güçlendiriyor. Analitik Merkür yine ayın 31′inde detaycı Başak’a kaydığında algılarınızı keskinleştiriyor ve mantığınıza ince ayar yapıyor.

Yengeç Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay sizin için oldukça üretken bir ay olmalı, ne de olsa enerjik Marsla olumlu açılar kuran üç ay döngüsü var. 1 Ağustos’ta Kova’daki Dolunay Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinize düşüyor. Uyumlu Terazi’deki Mars ve çok yönlü İkizler burcundaki Jüpiter Ay’la şanslı bir Büyük Üçgen kurduğunda sıradışı insanlarla çalışmak size kolay geliyor. Sıradışı koşullara adapte olma yeteneğiniz ayrıca ilerlemeci Uranüs’ün Ay’a yaratıcı yarım üçgeniyle güçleniyor.

Zihninizi açan, korkunuzu yenen ve yeni faydalı bağlantılar kurmanıza yardım eden farklı bir ışığın altında ilişkileri görebiliyorsunuz. 17 Ağustos’ta hayat dolu Yeniay Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi canlandırarak, çalışkan bir Mars-Satürn kavuşumuyla yarım üçgen kurduğu sırada cesaret ve yaratıcılığı titizlikle birleştiriyor. Köklere ilişkin 4. Evinizde bu iki tavizsiz gezegenin birleşimi, içsel kararlılığınız ve disiplininizi, daha fazla gelir potansiyeliyle ve özgüveninizi arttırarak ödüllendirecek.
Bu ayın ikinci Dolunayı -Mavi Ay deniliyor ki bunun özel bir astrolojik anlamı yok- 31 Ağustos’ta mistik Balık’ta ve Felsefeye ilişkin 9. Evinizde meydana geliyor. Onun kararlı Akrep’teki Mars’a üçgen açısı ve Plüton’a rahat yarım üçgeni, hayal gücünüzden bir hayali çekip almak ve bunu gerçekleştirmek için gereken tutkuyu bulmak için mükemmel bir zaman demektir.

Dolunay ayrıca bir hayır işi yaparak, manevi bir uygulama başlatarak ya da sizin için değerli bir davada gönüllülük yaparak inançlarınıza bağlılığınızı göstermek için sizi cesaretlendiriyor. İdealizm ve güç; kişisel doyuma giden bu ulvi yoldan dikkatinizi alacak kişi ve beklentileri bir yana bırakmanızı sağlayan yenilmez bir ikilidir.

Aslan Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay amaçlarınıza ulaşmak ve hayatınızla ilgi pozitif hissetmek için odağınızı daraltmalı ve fazlalık etkinlikleri ertelemelisiniz. 1 Ağustos’ta ilerlemeci Kovadaki Dolunay, Arkadaşlara ilişkin 11. Evinizde genişlemeci Jüpiter’le düzene sokan bir üçgen açı kurduğu için, sosyal açıdan daha aktif bir hale geliyorsunuz.

Ancak 7 Ağustos’ta kırılgan Venüs pasifYengeç ve Mahremiyete ilişkin 12. Evinize girdiğinde pek o kadar dışadönük olmak istemeyebilirsiniz. Neyse ki iletişimci Merkür 8 Ağustos’ta cesur Aslan’da ileri harekete geçerek ilerleyen haftalarda aklınızdan geçeni söyleyebilmeniz için sizi cesaretlendiriyor.
Ayın ilk yarısında durdurulamaz Mars, yerinden oynamaz Satürn’e giderek yaklaştığında gündeminizi ilerletmekte zorlanıyorsunuz. 15 Ağustos’ta Öğrenmeye ilişkin 3. Evinizde Mars-Satürn hizalanması, hayatınızda nelerin yolunda gitmediğini fark ettiğinizde bir hesap günü olabilir. Hayal kırıklığınızı kabul etmek öfke ya da hıncı yenmek için ilk adımdır; öte yandan yoğun duygular önemsiz görünen bir zevk ayrılığını başlı başına bir kavgaya dönüştürebilir.

17 Ağustos’ta Aslan’daki Yeniay sizin kişisel Yılbaşı’nız, gelecek altı ay için niyetlerinizi oluşturmanızın zamanıdır. Enerjinizi kutlamaya sarf etmeyin 22 Ağustos’ta Güneş’in mükemmeliyetçi Başak’a girişi ve Mars’ın ayın 23′ünde inceleyici Akrep’e girişi size yoğunlaşmanın ve öz disiplinin önemini hatırlatıyor. Bununla birlikte 31 Aralık’ta dağıtıcı Balık’taki Dolunay Dönüşüme ilişkin 8. Evinizi aydınlatarak ileri bakarken odağınızı yumuşatmanız ve daha esnek olmaya çalışmanızın zamanı olduğunu söylüyor.

Başak Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Başak Burcu Yorumu

Yaşamınız bu ay yola geri dönüyor ve sonunda geleceği yaratmak için geçmişe saplanıp kalmaktan uzaklaşmaya hazırsınız. Bu değişim yönetici gezegeniniz Merkür’ün 8 Ağustos tarihinde bir burçtan diğerine hareket etmesi ile başlar. Bu, yeni fikir ve projeleri göz önünde tutmak için zihninizi özgür kılacaktır. 22 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna girer, sonraki otuz gün boyunca kendinize güven ve cesaret içinde olacaksınız.

İşinize ilişkin durumlar ve fiziksel sağlığınız 1 Ağustos’ta Sağlık ve İş Konularına ilişkin 6. Evinizi aydınlatacak olan Kova burcu Dolunay’ı ile atılım için anahtar bölgeler oluşturabilirsiniz. Ancak inovasyon yönünde ilerleme sevecen Venüs’ün temkinli Yengeç burcuna girmesi ile kısmen karşılanır ve 7 Ağustos’ta Gruplara ilişkin 11. Evinizde meydana gelir. Bu, dost ve iş arkadaşlarınız açısından size yönelik rahatlama sağlayacaktır fakat güvenlik gereksiniminiz ve sadakate olan güçlü duygularınız büyük ölçekli değişiklikler yapmak konusunda sizi alıkoyabilir.
17 Ağustos’ta gururlu Aslan burcundaki Yeniay heyecan konusunda artan bir kuvvet oluşturacaktır. Bu kemeri ay Spritüel Gizeme ilişkin 12. Evinizde meydana gelir, böylece artan enerji dalgalarını hissedebilirsiniz. Bu güçlü Güneş-Ay kavuşumu üretken Mars ve Satürn için altmışlıklar tarafından desteklenir, kararlı bir eylemde bulunma yönünde esinlenme içinde olmanızı sağlar. 23 Ağustos’ta dinamik Mars’ın duygusal Akrep ve Bilgiye ilişkin 3. Evinize girmesiyle başka bir enerji boşalması olacaktır.

Siz Başak burcunda Güneş’ten aldığınız güdüleri güçlendirirsiniz ve en önemli amaçlarınız konusunda odaklanabileceğiniz önemsiz görevler ve engelleri eleyebilirsiniz. Büyülü Balık burcundaki Dolunay 31 Ağustos’ta Partnerliğe ilişkin 7. Evinizde dünyevi olmayan Neptün ile birleşir ve ilişkiler konusunda rüya ve illüzyonunuza esin kaynağı olur.

Terazi Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Terazi Burcu Yorumu

Ay 1 Ağustos’ta Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinizi aydınlatan rahatına düşkün olmayan Kova burcundaki Dolunayla açılıyor. Bu tarih kendinize karşı dürüst kalmanın acil bir hatırlatıcısıdır. Şanslı bir ay üçgeni yaşam değiştiren bir deneyime dönüşebilen heyecan verici bir macera özleminizi uyandıran 9. Evinizde kapsamlı Jüpiter ile üçgen oluşturur. Popüler Venüs kararsız uçuşlarla ve havai İkizler burcundan ayrılarak gelir. 7 Ağustos’ta 10. Evinizdeki Yengeç burcunun sularına girerek yüzer.

8 Ağustos’ta Dostluğa ilişkin 11. Evinizde ve Aslanın ilerlemeye dönmesinde akıllıca konuşmalar veya flört içeren davranışlar içinde olmaya daha eğilimli olursunuz. Bu dönem sizin sosyal hayata geri dönmenizi sağlayacaktır. Ancak 17 Ağustos’ta Aslan burcundaki Yeniay birkaç zor gün geçirecektir. Bu, daha önce olduğundan daha az sarsılmaz gözükmektedir. Ne olursa olsun, bu kameri ay çalışkan bir Mars-Satüm kavuşumuyla destekleyici bir altmışlık oluşturur. Bu sizin daha ileri gitmenizi sağlayacaktır. Ayrıca çabalarınız için yanıt oluşturacak nitelikte sabrınızın sonuçlarını görürsünüz.
Kozmik mesajlar düşüncenizi daraltır ve gündeminizi gerginleştirir. Bu süreç 22 Ağustos’ta mükemmeliyetçi Başak burcuna giren Güneş döneminde olur, bunu 23 Ağustos’ta Mars’ın yoğun Akrep burcuna girişi takip edecektir. Ancak Güneş ve Mars’tan bulutsu Neptün’e olan açılar 24-26 Ağustos’ta sizin hayal gücünüzü doldurabilir—veya yanlış bir güvenlik duygusuyla baştan çıkarılırsınız. Bu arada 31 Ağustos’ta aşırı duyarlı Balık burcundaki Dolunay kendi iyileştirme gücünü denkleme ekler, bu arada işbirlikçi altmışlık Plüton’a nüfuz eder ve daha önceki deneyimlerinizin ötesinde duygusal derinlikler keşfetmenizi sağlar.

Akrep Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Akrep Burcu Yorumu

Halka karşı sorumluluklarınız ve özel etkinlikleriniz arasında uygun bir denge oluşturmalısınız. Güneş bu ay arzularınızın kişisel kontrolünü sağlamaktadır. 22 Ağustos’ta Kariyere ilişkin 10. Evinizde Aslan burcu yer kaplar. Bu sizin liderlik konumunda olacağınıza işarettir. 1 Ağustos’ta Aileye ilişkin 4. Evinizde Kova burcunda Dolunay vardır. Bu sizin gözle görülür bir şekilde isteksiz bir tavır içinde olmanızı getirecektir. Ancak 8 Ağustos’ta 10. Evinizde Merkür’ün ileri doğru gitmeye başlaması görülür. Bu, fikirlerinizi ifade etmede size bir cesaret verecektir.

Mesleki yaşantınız 17 Ağustos’ta başka bir patlama yaşar. Bu, yaratıcı Aslan burcunun Yeniay’da olması dönemidir. Statüye ilişkin 10. Evinizde olması nedeniyle daha fazla risk alma eğilimindesinizdir. Belki de daha saygın bir iş arayışında olacaksınız ve hatta kendi işinizi kurmayı düşüneceksiniz.
15 Ağustos’ta Mars’ın Satürn ile birleşip Kadere ilişkin 12. Evinizde bulunmasıyla başarı öyküsü başlayacaktır. Uzun vadeli amaçlarınıza ulaşabilmek için stratejiler oluşturabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinizi bu konuya adamalısmız. 22 Ağustos’ta Güneş çalışkan Başak burcuna ve Gruplara ilişkin 11. Evinize doğru hareket eder.
Bu sizin iş arkadaşları ve dostlarınızdan destek almanızı sağlayacaktır. Ancak uzlaşma bağımsız Mars coşkun Akrep burcuna 23 Ağustos’ta girdiği zaman daha zor olur. Siz 31 Ağustos’ta Romansa ilişkin 5. Evinizde şiirsel Balık burcu ışık yaktığı zaman kişisel olarak ödüllendirileceksiniz.

Yay Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Yay Burcu Yorumu

1 Ağustos’ta serbest düşünen Kova burcundaki Dolunay İletişime ilişkin 3. Evinizi aydınlatır, bu yoğun bir ay geçirmenizi sağlayacaktır. Başkalarına ilişkin 7. Evinizde bulunan yardımsever Jüpiter ile mutlu bir üçgen oluşması bir dost veya iş arkadaşından iyi haberler getirecektir. Gündelik rutinin ötesine bakın ve gelecek için daha heyecan verici planlar yapın. 22 Ağustos’ta Maceraya ilişkin 9. Eviniz boyunca hareket eden Güneş Aslan burcunda bulunmaktadır. Bu, planlarınızı gerçekleştirme yönünde olumlu adımlar atmanızı sağlar.

8 Ağustos tarihine kadar geriye doğru hareket eden Merkür, bir sonraki atılımınızdan önce var olan projelerin birleştirilmesi yönünde olumlu etkide bulunur. Sizin inanç sisteminiz kendinizi ifade etme şeklinizi ortaya koyacak bir dönüşüm sağlayacaktır. Bu konular 24 Haziran’da Uranüs ile ilk karesini oluşturan dönüşümcü Plüton ile su üzerine çıkar—onların ikinci karesi 19 Eylül’de olacaktır. Çekici Venüs 15-16 Ağustos’ta stres yaratan açılar oluşturur.
17 Ağustos’ta Aslan burcundaki Yeniay 9. Evinizde harekete geçer. Bu sizin ufkunuzu genişletecektir ve büyük fikirlerinizi eyleme dökme yönünde adımlar atarsınız. Ancak 23 Ağustos’ta Sırlara ilişkin 12. Evinizde ve Akrep burcunda olan Mars bazı stratejilerinizi kendinize saklamanız yönünde uyarıda bulunmaktadır. Bir sonraki büyük hareketinize hazırlanırken üzerinize çevrilmiş olan spot ışıklarından sakının.
Bu, 6 Ekim’de Mars’ın sizin burcunuza girdiği dönem olacaktır. Bu aydaki ikinci Dolunay 31 Ağustos’ta olacaktır. Bu, Güvenliğe ilişkin 4. Evinizde ve hayalperest Balık burcunda olacaktır. Bu dönemde dikkatiniz dış dünyaya yönelecektir, Bu, sizi evde daha çok vakit geçirmeye davet eder ve böylece aile üyeleriyle ilişkilerinizi yeniden canlandırırsınız.

Oğlak Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ayın en üst derecedeki önceliği finans konusudur. Paylaşılmış Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde çok sayıda gezegensel aktivite olmaktadır. Öncü Kova burcundaki Dolunay 1 Ağustos’ta Gelire ilişkin 2. Evinizde parlar, bu para konularının spot ışığı altında olmasını sağlayacaktır. Girişimci bağışlayıcı Jüpiter ve şaşırtıcı Uranüs’ten Ay’a gelen uyumlu açılar beklenmedik ekonomik fırsatları görmenizi sağlayacaktır. Arzu ettiğiniz şeyleri elde etmek için eğitim ve yeni araçlara yatırım yapmak yaşamsal önem taşımaktadır.

15 Ağustos’ta Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki dakik Satürn profesyonel yaşantınızda kritik bir noktada olabilir. Eğer sağlam bir gerekçeyle sıkı çalışıyorsanız, sonunda hak ettiğiniz saygınlığı elde edeceksiniz. Yeni projeler başlatabilir veya var olan projeleri daha yüksek seviyelere çıkarabilirsiniz. Bunun için destekleyici partnerlere ihtiyaç duyacaksınız. Eğer her şeyi tek başınıza yapma şeklinde bildik bir konumda bulunursanız başarı şansınız azalacaktır.
17 Ağustos’ta Mahremiyete ilişkin 8. Evinizdeki küstah Aslan burcundaki Yeniay sizi hem kişisel hem de profesyonel ilişkiler konusunda daha ileri noktalara taşıyacaktır. Satürn ve Mars’tan gelen işbirlikçi altmışlıklar takım projelerine yoğunlaşmanızı sağlayacaktır. Ancak 23 Ağustos’ta Gruplara ilişkin 11, Evinize ve güçlü iradeli Akrep burcuna hareket eden Mars nedeniyle dost ve iş arkadaşlarınızla çatışma deneyimi yaşayabilirsiniz. Hayalperest Balık burcundaki Dolunay İletişime ilişkin 3. Evinizde 31 inde hayalci Neptün ile birleşir. Bu, şiirsel algılar ve müşfik konuşmalara esin kaynağı olur. Zorlu kararlar almanın zamanı geldiğinde gerçekler ile duyguları karıştırmayın.

Kova Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ay şanslı bir başlangıç yaşayacaksınız. 1 Ağustos’ta cömert Jüpiter Romansa ilişkin 5. Evinizde Ay ile üçgen oluşturur. Eğer kişisel ve mesleki ilişkilerinizde tuhaf durumlar hissediyorsanız, bunun kaynağını 8 Ağustos’ta Başkalarına ilişkin 7. Evinize doğru ilerleyen iletişimci Merkür sayesinde bulacaksınız. 17′sinde atılgan Aslan burcundaki Yeniay başka bir kendine güven dalgası yaratacaktır.

Başkalarına karşı iyi niyetli ve destekleyici olacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin abartılı fikirleri ve kendi önerilerinizin cesurluğu katı Satürn’den gelen şık bir altmışlık sayesinde bir ortak zemin bulacaktır ve siz planlarınızın gerçekliğe dönüşebilmesi için ortam bulacaksınız. Güvenilir insanlarla bağlantı içinde olmak 22 Ağustos’ta Paylaşılmış Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde ve sadık Başak burcunda olan Güneş nedeniyle ortaklık konusunda pratik temelleri güçlendirecektir. Ancak kaygılı bir sevgili veya iş ortağı nedeniyle sıkıntılı bir gün yaşayabilirsiniz. Onların bakış açılarını gözardı etmek yerine onları anlamaya çalışın. Onlara karşı savunmaya geçmeyin. Çok uğraş vererek onların güvenini kazanmak daha akıllıca olacaktır. Bu şekilde daha etkin bir ekip çalışması içinde olabilirsiniz. Aktif Mars’ın 23′ünde Kariyere ilişkin 10. Evinize ve Akrep burcuna girmesi aynı zamanda bulutların dağılmasını sağlayacaktır ve sizin en fazla ihtiyacınız olan konularda yoğunlaşmanız için zemin hazırlar. Finansal belirsizlikler 31 Ağustos’ta Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi aydınlatan Balık burcundaki Dolunay ile gün ışığına çıkar. Neyse ki, Plüton’dan gelen destekleyici bir altmışlık kayıplarınızın nasıl kazanca dönüştürülebileceğini gösterir.

Balık Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ağustos 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Balık Burcu Yorumu

Güncellenecek...

Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları, Oğlak Burcu Ağustos 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi, Yay Burcunu Ağustos 2013′de Neler Bekliyor, burçlar, Rezzan Kiraz 2013 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Terazi Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Ağustos 2013 Başak Burcu Yorumu, Rezzan Kiraz 2013 Ağustos Ayı Aslan Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Yengeç Burcu Yorumları, Rezzan Kiraz Ağustos 2013 İkizler Burcu Yorumu, 2013 Ağustos Ayı Boğa Burcu Rezzan Kiraz Yorumu, 2013 Ağustos Ayı Koç Burcu Yorumları,
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2013, 05:12:35 ÖÖ Gönderen : SmBRN »

Bir "parçam" vardı aynı ben gibi
Bir kalbim vardı camdandı sanki ...
İnsanı en çok en sevdiği acıtırmış ya hani
En çok sevdiğim incitirken beni...
 
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: Nisan 25, 2024, 02:09:20 ÖÖ »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları e-book, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programı, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları e-kitap, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları hikayeleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haberleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları videosu, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları şarkı sözleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları hileleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları scripti, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları filmi, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları ödevleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yemek tarifleri, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları driverları, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları smf, 2013 Ağustos Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları gsm
Yanıtla #1
« : Ağustos 04, 2013, 02:08:58 ÖÖ »
Avatar Yok

pardayan
*
Üye No : 141955
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 259
Karizma = 2


teşekkürler
Yanıtla #2
« : Ağustos 06, 2013, 04:19:05 ÖÖ »
Avatar Yok

umutefe
*
Üye No : 127796
Nerden : İzmir
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 116
Karizma = 0


Teşekkürler.
Yanıtla #3
« : Ağustos 09, 2013, 01:52:36 ÖÖ »
Avatar Yok

kimnana
*
Üye No : 143093
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 1
Mesaj Sayısı : 329
Karizma = 2


teşekkürler
Yanıtla #4
« : Ağustos 15, 2013, 05:15:00 ÖS »
Avatar Yok

sanane_61
*
Üye No : 99109
Nerden : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 9901
Mesaj Sayısı : 13 434
Karizma = 40607


Teşekkürler.
Yanıtla #5
« : Ağustos 23, 2013, 10:31:39 ÖS »
Avatar Yok

guher
*
Üye No : 144941
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 11
Karizma = 0


teşekkürler
Yanıtla #6
« : Ağustos 25, 2013, 10:17:58 ÖÖ »
Avatar Yok

tmsh
*
Üye No : 144053
Nerden : Yurt Dışı
Cinsiyet : Bay
Konu Sayısı : 0
Mesaj Sayısı : 10
Karizma = 0


teşekkürler
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Rezzan Kiraz Burç Yorumları - 2013 Yıllık Burç Yorumları « 1 2 »
Burçlar
abra 14 62226 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:16 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
Burçlar
abra 1 5642 Son Mesaj Şubat 20, 2014, 12:59:42 ÖÖ
Gönderen : Doğa güngör
25 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 801 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:00:57 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
26 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 0 777 Son Mesaj Ağustos 25, 2013, 11:01:40 ÖS
Gönderen : Asortik Hatun
27 Ağustos 2013 Günlük Burç Yorumları
Burçlar
Asortik Hatun 4 1345 Son Mesaj Ağustos 31, 2013, 12:36:57 ÖS
Gönderen : cos179


Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular