0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte. Aşağı İn :)
Sayfa 1
Konu: 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları  (Okunma Sayısı: 1865 Kere Okundu.)
« : Temmuz 06, 2011, 03:43:31 ÖS »
Avatar Yok

Salvatore
*
Üye No : 20592
Nerden : Sinop
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 927
Mesaj Sayısı : 12 206
Karizma = 20483


Işıltılı Topuklular

Biraz Şeffaflık Bol Yırtmaç

Seksi Detay

Minimal Makyaj

Düz Sandaletler

El Çantası

İster seksi – feminen görünün, isterseniz de smokinlerle çekici ve gizemli… Size vereceğimiz 11 öneri ile yaz gecelerinin en göz alıcı kadını siz olacaksınız…
SMOKİN
Smokin ile hem kadınsı hem de sofistike bir görüntü elde etmek için, Helmut Newton imzalı Le Smoking fotoğrafındaki gibi elinizde sigara, boş bir sokakta tek başınıza durmanız gerekmiyor. Gündüz pantolonu eteğe tercih eden kadınların korkulu rüyası ‘davetlere elbise giyilir’ tabusu 1966 yılında Yves Saint Laurent tarafından yıkıldığından bu yana, gerçek stil sahibi kadınların bir numaralı tercihi olan smokini (ve smokin havalı tüm şık takımları) iyi taşıyabilmek için seçkin bir umarsızlık ve biraz da iyi bir duruş yeterli. Ve tabii ki sıkıca geriye toplanmış saçların, içine giyilmemiş bluzun ve çok yüksek topuklu stilettoların da etkisini göz ardı etmek mümkün değil. Üzerinizde jilet gibi bir smokin, elinizde şampanya kadehiniz ve yüzünüzde davetteki diğer kadınlardan daha havalı gözüktüğünüzü bilmenin verdiği hafif bir gülümseme… Gece başlıyor.

ALTIN RENGİ TAKILAR
Kusursuz bir takımın en iyi dostları en az onun kadar net ve sık takılardır, Celine ile birlikte geçtiğimiz kıs başlayıp, Alexis Bittar ile bu yaz devam eden ve beş cool kadından dördünde gördüğümüz melal takılar, beyaz bir gömlek kadar zamansız ve kafein kadar etkili. Sezonun birbirine benzer modellerinden sıkıldıysanız 1950 model kalın vintage versiyonlarından bileğinize birer tane takın.

BEYAZ TAKIMLAR
Düşünürlerin -ki moda endüstrisinde bu kişilere ‘editör’ adı veriliyor- ‘düğüne beyaz giyilmez’ inancının anti-tezini yazacakları günü heyecanla bekliyoruz. 2011 İlkbahar/Yaz defilelerinde o kadar güzel örnekler varken düğünlere beyaz giymek istemek çok da haksız bir istek sayılmaz. Bir sonraki düğünde biraz asi olun, kuralı Stella McCartney’nin beyaz bir takımıyla kırın. Soran olursa da cevabınız “Kanundaki boşluktan yaralandım” olsun.

MİNİMAL MAKYAJ
Dumanlı göz makyajını ait olduğu yıllara, 90’lara bırakmanın vakti geldi. Minimal bir göz makyajını maksimal ve cesur dudaklarla birleştirin ve gerisini unutun. Kadehinizde ve diğer davetlilerin yanaklarında bıraktığınız izlerle hatırlanmak istemiyorsanız kalıcı bir ruj tercih edin ve selamlaştığınız dostlarınızla moda haftalarında olduğu gibi yanaktan değil, havadan öpüşün.

SEKSİ DETAY
Emilio Pucci’nin tasarımcısı Peter Dundas’ı ve PR ekibini ayakta alkışlıyoruz. Bu sene Pucci giymeyen tek bir ünlü bırakmayan marka, kesik detaylı gece elbiselerinin de geri dönmesine öncülük etti. Gwyneth Paltrow’un kusursuz vücudunu (teşekkürler Tracy Anderson) biraz fazla gözler önüne seren beyaz Pucci’si halen tartışıladursun Julia Restoin-Roitfeld’in siyah elbisesi bir dönemin Gianni Versace’sine ultra-feminen gönderme yapıyor. Bu enfes elbiselerin ihtiyacı olan tek aksesuar ise bir adet gym üyelik kartı.

BİRAZ ŞEFFAFLIK BOL YIRTMAÇ
Bacaklarını çok sevenlerden ve onları kapatmaya dayanamayanlardansanız bu uzun elbiseler size gitmez demek değil. Modern dünyanın kadınlarının bu hevesini göz ardı etmeyen Mr. Pilati ve Mr.Jacobs transparan şifon elbiseleri, derin yırtmaçlarla birleştirdi ve ortaya basitlikten uzak, Nan Kempner’a yakın, biraz yalın, oldukça seksi ama her zaman sofistike parçalar çıktı. Bu enfes modellerden birini Kate Moss’un düğünü dışında bir davete giyecekseniz önerimiz transparanlık konusunda tutumlu davranmanız.

IŞILTILI TOPUKLAR
Giysilerinizden emin değilseniz, topuklularınızdan emin olun. 90’ların önden tek bantlı yalın modellerini sevdiğimiz kadar, onların zıttı Giuseppe Zanotti’nin taşlı modellerine de bayılıyoruz. Celine’in süet bantlı siyah sandaletlerine de bayılıyoruz.

UZUN ETEK
Tüm kışı uzun etekler içinde geçirdikten sonra onları yaz gecelerine taşımanın vakti geldi. Pliseli, pullu, parlak renkli, transparan, maksi veya midi, yırtmaçlı veya kuyruklu… Sonsuz uzun etek arasından başarılı bir tercih yapmak kolay, onu tamamlayacak diğer parçaları seçmek ise biraz daha zor. Önerimiz eteğinizin tarzı ne olursa olsun onu her zaman ipek bir atlet ya da uzun kollu bir body gibi sade bir siluetle tamamlamanız. Diğer bir önerimiz ise eğer eteğiniz sezonun derin yırtmaçlı modellerinden biriyse hakkını tam anlamıyla verebilmek için gece boyunca rüzgara karşı durmanız.

DÜZ SANDALETLER
Boyunuz ortalamanın üzerinde değilse hiç vakit harcamadan bir sonraki yazıya geçin. Ne yazık ki ifil ifil bir uzun eteği kendisi kadar dikkat çekici bir düz sandaletle tamamlamak çoğunluğun uygulayamayacağı ama doğru uygulandığında da moda tarihinin en güzel siluetlerinden birini yaratan hakiki stil sahibi bir birleşim. Eteğinizin rengini bir kenara bırakın ve onu takılarınızdan bile daha çok ışık yansıtacak enfes bir çift düz sandaletle birleştirin. Tabi ilk cümledeki uyarımız sizin için geçerli değilse.

PARFÜM
Gecenin asıl görünmez kahramanı mat pudra değil, etkisi kalıcı, kokusu unutulmaz bir parfümdür. Feminen, çekici ve baş döndüren bir parfüm. Çantanızla ayakkabınızı eşleştirmek eskilerde kaldı. Seçenekler arasında kararsızsanız elbisenizin tarzıyla parfümünüzü eşleştirin yeter. Uzun kollu, sırt dekolteli siyah bir elbiseyle Yves Saint Laurent “Belle D’Opium’, mercan rengi ipek bir tulumla Jo Malone ‘Orange Blossom’ ve beyaz smokinle Maison Martin Margiela ‘Untitled’.

UZUN ELBİSELER
Bu Bir Uyarıdır: Desenlilerinden Sakınınız. Dar mini elbise trendi biteli yıllar oldu ve her 80′ler etkili trend gibi arkasında bir dizi unutmak istediğimiz fotoğraf bıraktı. Upuzun enfes bir gece elbisesiyle bir davet mekanının merdivenlerinden aşağıya süzülmek varken geceyi fazla kısa bir elbisenin eteğini çekiştirerek geçirmek düşünülemez. Hemen şimdi The Row ve Calvin Klein’ın uzun beyaz elbiselerinden birini edinip onu Florence Welch’in yaptığı gibi beyaz marabou tüylü bir şalla tamamlayın. En sakin elbiseye bile X faktörünü katan bu muhteşem parçayla sizi merdivenlerden süzülürken hayal edebiliyoruz.

EL ÇANTASI
Clutch’lar hiçbir zaman yok olmadı ki şimdi yeniden moda olsun. Onlar, yıllar içinde şekil değiştirerek gecelerin tek değişmeyen aksesuarı olmayı başardılar. Bir dönem vintage modeller ön plandaydı, yerlerine kutu versiyonları geldi, hatta bir ara oversized bile oldular. Günümüzde ise bir mücevher kadar işçilikli kutular, bileğe takılabilen wristlet’ler ve egzotik dokulu zarf modeller şeklinde halen hüküm sürmeye devam ediyorlar. Herhangi bir elbiseyi yoktan var edebilmeyi başarabilen tek aksesuar olan clutch’ların tek dezavantajı adı gibi elde tutulmaları.
WeBCaNaVaRi Botu

Bu Site Mükemmel :)

*****

Çevrimİçi Çevrimİçi

Mesajlar: 222 194


View Profile
Re: 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları
« Posted on: Nisan 19, 2024, 09:31:22 ÖS »

 
      Üye Olunuz.!
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoş Geldiniz. Ben WeBCaNaVaRi Botu Olarak, Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Üye Olmanızı ŞİDDETLE Öneririm. Unutmayın ki; Üyelik Ücretsizdir. :)

Giriş Yap.  Kayıt Ol.
Anahtar Kelimeler: 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları e-book, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları programı, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları oyunları, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları e-kitap, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları download, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları hikayeleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları resimleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları haberleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları yükle, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları videosu, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları şarkı sözleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları msn, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları hileleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları scripti, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları filmi, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları ödevleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları yemek tarifleri, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları driverları, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları smf, 2011 Yazının En Şık Kadını Olmanın Sırları gsm
Yanıtla #1
« : Temmuz 07, 2011, 01:08:15 ÖÖ »
Avatar Yok

@sen@
*
Üye No : 74554
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 693
Mesaj Sayısı : 4 117
Karizma = 8




Bunu sevdim Zuhahaha

Teşekkürler.

Webcanavari.Net
Rapcanavari.Net
Rockcanavari.Net
KadincaForum.Net
VideoCanavari.Net
Kitaplar Hakkında Bilgi ve Özetler
E-book
Film İndir, Film İzle
Albüm ve Parçalar
Rap Rock Genel
Diziler
Yerli Filmler
Yabancı Filmler
Tüm Oyunlar
Oyun İndir
Yanıtla #2
« : Temmuz 07, 2011, 01:27:24 ÖÖ »
Avatar Yok

olric
*
Üye No : 79669
Nerden : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 33
Mesaj Sayısı : 1 626
Karizma = 1054


o topuklular ile nasıl yürürler ki ya ben neden hiç giyemiyorummm Ağlıyorum.

hayatımın gümüş bahçelerini sularken
         mutluluğu aradım gümüşten gözlerim karardı
            mavi sarı renkleri unuttum
               kırmızı kandan mı yoksa tutkudanmıdır
                  sorarım kendime
                    cevap tamamen kuşkucu beynimde....
Yanıtla #3
« : Temmuz 07, 2011, 01:29:16 ÖÖ »
Avatar Yok

lanemoje
*
Üye No : 69272
Nerden : Ankara
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 17
Mesaj Sayısı : 1 764
Karizma = 35


o topuklular ile nasıl yürürler ki ya ben neden hiç giyemiyorummm Ağlıyorum.

heheh sende miii Zuhahaha ben bitane aldım giyicem iki gün sora yürüyebilirsem tabii Zuhahaha ama olsun annem kızıodu babetlerime yürüyemesemde laf işitmicem en azından Zuhahaha

...tek kişilik miydi ki bu şehir, sen gidince bomboş kaldı...
Yanıtla #4
« : Temmuz 07, 2011, 01:37:29 ÖS »
Avatar Yok

büşra luck
*
Üye No : 72174
Yaş : 29
Nerden : Adana
Cinsiyet : Bayan
Konu Sayısı : 4
Mesaj Sayısı : 905
Karizma = 20


bilgi ve resimler için teşekkürler (:
Sayfa 1
Yukarı Çık :)
Gitmek istediğiniz yer:  



Theme: WeBCaNaVaRi 2011 Copyright 2011 Simple Machines SiteMap | Arsiv | Wap | imode | Konular